✍ شکوائیه سردار نقدی نسبت به تحریف سخنانش و توهین برخی افراد بظاهر انقلابی به ایشان
بنام خدا
🔸 دوستان تصاویر بالا را از واکنش های بعضی از عزیزان انقلابی نسبت به پیام دیشب بنده در واکنش به بسته شدن صفحه مجازی حجت الاسلام اژه ای فرستاده اند از محبت عزیزان که بعضا این لطف شان به بنده مستمر است تشکر میکنم انشالله همه این توهینها و تهمت ها را برای خدا نوشته اند *و نزد خدا ماجورند اما از آنجا که بخاطر مواضع شان ممکن است مدیون مردم شوند و نام آنها در پیشگاه خدا در کنار نام دشمنانشان قرار گیرد وظیفه خود می دانم نکاتی را به شما عزیزان و سایر دوستانی که چنین حرفهایی را می زنند یادآوری کنم انشالله خدا همه ما را هدایت کند
🔸 اولا اگر حرف بنده را از کانال خودم بدون تحریف خوانده باشید میدانید که بنده نسبت به هیچ طرحی اظهار نظر نکرده ام فقط نسبت به سلطه بیگانگان بر فضای مجازی کشور اعتراض کرده ام و از مجلس خواسته ام به این وضع پایان دهد
اگر شما هم طرفدار استمرار این سلطه هستید حتما شما مخاطب پیام بنده هستید و یقینا باید خودتان را اصلاح کنید اما اگر اینطور نیست که بنده همینطور فکر میکنم و تصور میکنم شما هم خواهان عزت واستقلال کشور در فضای مجازی هستید پس در یک جبهه هستیم و شایسته نیست حتی اگر انتقادی به بنده دارید با این لحن که با دشمن حرف می زنید در مورد برادرتان هم اینطور بنویسید.
🔸 عزیزان امروز فضای مجازی کشور ما تحت مدیریت بیگانه است آنها ثصمیم میگیرند به چه پیامی ضریب بدهند و چه چیزی را فیلتر کنند کدام پیامها را پر بازدید کنند و کدام را در انزوا قرار دهند و نتیجه این وضع گسترش فحشا و اباحه گری شخصیت سازی از انسانهای بشدت فاسد و منزوی سازی انسانهای پاک بوده آنها تصمیم گرفتند تصاویر شهید حاج قاسم سلیمانی را حذف کنند صفحات سید حسن نصرالله قهرمان امت اسلام را حذف کنند و کردند هرگاه اراده کردند صفحات رهبر بزرگوارمان را بستند و.....
این برازنده یک ملت آزاد و مستقل نیست که دیگران اینطور برایش تصمیم بگیرند
🔸 عزیزان بدانید این وضعیت که رهبری نوروز امسال از آن بعنوان "وضعیت ول فضای مجازی" یاد کردند عامل اصلی در افزایش طلاق و فروپاشی خانواده هاست ، عامل اصلی اباحه گری و دور شدن بعضی اقشار از قیودات دینی فرار نوجوانان از منزل است ، عامل شکل گیری اغتشاشات و بی نظمی های اجتماعی ،کشته سازی، آتش زدن اموال عمومی و مفاسد عجیب و غریبی است که نمیتوانم آنرا در اینجا بگویم اشاعه فحشاست.
🔸 هر کس از ما که موجب یک روز تاخیر در ساماندهی این فضا شود در پیشگاه خدای متعال در تمام این گناهان سهیم است همه باید مواظب مواضع مان باشیم ان السمع والبصر والفواد کل اولئک کان عنه مسولا سخنی نگوییم که به یک ملت بدهکار و شرمنده روی شهدا در روز محشر باشیم.
🔸همه باید دست بدست یکدیگر دهیم و این وضعیت زشت را پایان دهیم این با تهمت زدن ما به یکدیگر میسر نیست مواضع خودم را در نامه ای که ۴ سال پیش به رئیس جمهور نوشته ام آمده است در زیر می آورم بخوانید اگر انتقاد دارید بنده ساعت ۱۵ شنبه ۱۶ مرداد پذیرای همه منتقدین هستم انشالله با گفتگو به تفاهم میرسیم و نیازی به حرفهای زشت دشمن شاد کن در فضای مجازی نخواهید داشت.
طرح «استرلینک» یا همان اینترنت ماهوارهای بی سروصدا وارد ایران شد. ایکاش طرح فیلترینگ بجای مردم بر روی دولت اعمال میشد.
دستگاه اتصال به اینترنت ماهواره در برخی از سایت های واسطه فروش به قیمت ۵ میلیون تومان در حال فروش است.
ماهی ۲۰۰ دلار هزینه اتصال ماهانه است که البته روش هایی برای دور زدن این هزینه وجود دارد.
1_1118303807.mp3
4.96M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 253
💠 موفقیتها و عدم موفقیتهای دولت تدبیر و امید و استفاده از این تجربیات
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#آمریکا
#مذاکرات
معماری آزاد (یکشنبه ها). اندیشه 2. پاییز ۹۹:
سوال:
ایجاد محدودیت برای فضای مجازی، آری یا خیر؟
پاسخ
✅ آزادی بیان به نحو مطلق، به دلایلی امر مطلوبی بنظر نمیرسد.
آزادی مطلق به این معنا است که هر فردی یا گروهی از طریق رسانه های گروهی، مانند رادیو، تلویزیون، سایت، مطبوعات، شبکه های اجتماعی و پیامرسانهای گوناگون و غیره، بخواهد هر متنی، عکسی، فیلمی، و صوتی را در معرض دسترسی عموم جامعه قرار دهد.
✅ آیا حکومت و دولت نباید از سلامتی و بهداشت مردم صیانت کند؟ اگر فروشگاهی بخواهد مواد غذائی و مثلاً لبنیات آلوده یا تاریخ مصرف گذشته را عرضه کند، آیا اداره بهداشت موظف نیست مانع آن شود؟ آیا اداره استاندارد موظف نیست کالاهای گوناگون را تحت نظارت قرار دهد تا به سلامتی و منافع مردم آسیب نرساند؟
آیا اگر اداره بهداشت یا اداره استاندارد در انجام وظیفه خود کوتاهی کنند، بقیه نباید معترض شوند و انجام این وظیفه را از دولت مطالبه کنند؟
آیا سلامت اخلاق و روح و روان مردم کم اهمیت تر از تندرستی و بهداشت آنان است؟
هرگز چنین نیست.
✅ بنابراین حکومتها نه تنها مجازاند، بلکه حتی موظف اند از سلامت اندیشه، روح و روان و امنیت اخلاقی آنان مراقبت کنند.
✅ بدون شک آزادی بیان از بزرگترین نعمتهایی است که خداوند برای آدمیان درنظر گرفته است. حکومت اسلامی طبق آموزه های اسلامی و طبق قانون اسلامی باید بستر این آزادی را فراهم سازد.
تک آوایی در هر جامعهای مصیبت زا است. جامعه علاوه بر وجود «تکثر» اندیشه ها و دیدگاهها، محتاج «تنوع» آنها نیز هست. بدون وجود این تکثر و تنوع و بدون آزادی نقد و نقادی، جامعه به رشد و بالندگی و پیشرفت نخواهد رسید. از جمله اینکه بدون چنین فضایی ممکن است حکومت و حاکمان دچار دیکتاتوری و استبداد و فساد شوند و خودبخود زمینه فروپاشی آن فراهم شود.
✅ اما مثلاً آیا میتوان گفت عرضه کالاهای فرهنگی فاسدکننده اخلاق نیز باید آزاد باشد؟
آیا در حال حاضر کانالها و گروههایی که مروج فساد اخلاقی هستند، باید همچنان آزادانه اخلاق زنان و مردان و دختران و پسران ما را به سمت تباهی و فساد ببرند؟
آیا آمارهای رسمی حاکی از فروپاشی سرسام آور خانواده ها و افزایش طلاقها نیست؟
آیا این آمارها تایید نمیکند که یکی از عوامل بسیار مهم این مصیبت بزرگ، رها بودن فضای مجازی و عدم مدیریت صحیح آن است؟
آیا بسیاری از روابط نامشروع جنسی ناشی از همین دسترسی آسان افراد به یکدیگر در فضای مجازی نیست؟
آیا انتشار گسترده تصاویر و فیلمهای پورن خانمان سوز نیست؟ آیا چنین وضعیتی عامل بسیاری از خیانتهای زنان به شوهران یا شوهران به زنانشان نیست؟
آیا عرضه آزادانه این متنها، فیلمها و تصاویر مبتذل، کودکان و نوجوانان ما را به بلوغ جنسی زودرس نمیرساند؟
آیا در این صورت انرژی آنان بجای تمرکز بر پیشرفت درسی و رشد فردی و اجتماعی، صرف ابتذال و سقوط اخلاقی و تربیتی نخواهد شد؟
آیا والدین راضی هستند فرزندانشان در معرض این آسیبها قرار بگیرند؟
آیا حکومت باید دربرابر این پسرفتها تماشاچی باشد؟
آیا دشمنان اسلام و ایران برای سقوط نظام اسلامی، حساب ویژه ای روی گسترش فساد اخلاقی باز نکرده اند؟
آیا فاجعه اندلس (اسپانیایی اسلامی) و سقوط جامعه اسلامی در قرون وسطی توسط جوامع غربی، عمدتا با استفاده از گسترش فساد اخلاقی بین جوانان مسلمان نبوده است؟
آیا باید شاهد تکرار این فاجعه در جامعه امروز ایران باشیم؟
✅ یکی از شرایط بسیار مهم برای آزادی بیان این است که فعالان رسانهای نباید به دروغگویی، شایعه سازی، تخریب، توطئه، توهین و فحاشی متوسل شوند. متاسفانه در بسیاری از کانالها و گروههای تلگرامی و غیره این آفتها به صورت بسیار گسترده رواج دارد.
آیا به بهانه آزادی بیان میتوان به این شیوه ها متوسل شد؟
آیا حیثیت و آبروی آدمها اهمیت و ارزشی ندارد؟ آیا اگر در این فضای مجازی به من و شما یا خانواده من و شما تهمت و دشنام داده و مزاحمتهای غیراخلاقی ایجاد شود، باید به بهانه آزادی آنها را تحمل کنیم؟
مثلاً امروزه صدها کانال تلگرامی و مشابه آن با مدیریت سازمان مجاهدین (گروهک مریم رجوی) از کشور آلبانی درحال انتشار گسترده اخبار فیک و جعلی و براندازی و آشوب سازی در کشور است. گروههایی همچون وهابیت (از جمله داعش)، بهائیت و سایر مزدوران غرب نیز همین فعالیت ها را دارند.
امروز در فضای مجازی به خدا، پیامبران و امامان و اولیا خدا به صورت علنی فحاشی و توهین میشود. آیا نظام اسلامی نباید برای اینان محدودیت ایجاد کند؟
در فضای مجازی روسپیگری و تن فروشی به راحتی انجام میشود. آیا این آزادی را شایسته و روا میدانید؟ همچنین مزاحمت برای نوامیس مردم فراوان است.
آیا این است معنای آزادی بیان؟!
✅ آری، حاکمیت و دولت قطعا باید آرای صاحب نظران مخالف دین، مذهب، نظام و مسئولین حکومتی را محترم بشمارد و در مطبوعات و شبکه های اجتماعی امنیت لازم را برای آزادی آنان د
ر بیان آرا و اندیشه هایشان فراهم سازد و حتی
از اظهارنظر آنان استقبال کرده و در رشد خود از آنان استفاده کند. استبداد و خفقان در این زمینه بسیار خطرناک و مخرب است.
اما چنانکه بیان شد متاسفانه در فضای مجازی ولنگاری عجیبی وجود دارد و از این آزادی مطلق و بی در و پیکر صدمات بسیاری به مردم وارد شده و میشود.
✅ عرضه افکار و اندیشه های غربی یا شرقی در جامعه ما هیچ منع و محدودیتی نباید داشته باشد.
حاکمان و مردم باید در برابر اندیشه ها و فرهنگ غرب یا شرق، موضع «نقد و گزینش» داشته باشند، نه جمود و خشک اندیشی و نه وادادگی و خودباختگی.
فرهنگ غرب محاسن و معایب دارد. باید محاسنش را گرفت و معایبش را دور ریخت؛ مصالح و منافعش را گرفت و مفاسد و مضرانش را دور ریخت.
غربزدگی و خودباختگی به زیان ملت و دولت است، کما اینکه غرب ستیزی نادرست است.
✅ بنابراین منطقی و عقلانی آن است که دولت و ملت به نحو تدریجی، هوشمندانه، منصفانه، با فرهنگ سازی و مدارای لازم، فضای مجازی را مدیریت کنند.
همچنین این مدیریت باید به نحوی باشد که به کار و کسب و درآمدهای مردم آسیبی نرساند.
✅ طبیعی است که در مسیر این مدیریت، بسیاری از بازیگران سیاسی معاند، مفسدان اخلاقی و اقتصادی، دشمنان اسلام و نظام اسلامی، مخالفان اخلاق، امنیت، عدالت، پیشرفت، استقلال و آزادی ایران سراسیمه و نگران شوند و بانگ برآورند که: آزادی رفت و خفقان آمد!
اما هوشیاری ملت ایجاب میکند که آزادی واقعی را از ولنگاری و بی بند و باری تفکیک کند، و الا صدمه خواهد دید.
م. نجفی، ۸ مرداد ۱۴۰۰🌹🌺
📢 اینترنت بدون فیلتر از شهریور میآید؟
◀️ در حاشیه بالا گرفتن اعتراض کاربران ایرانی به طرح صیانت در فضای مجازی، اخباری در گروهها دست به دست میشود که به زودی اینترنت ماهوارهای به ایران میآید و ایرانیها برای همیشه از فیلترینگ خلاص میشوند اما این اخبار تا چه حد درست است؟
◀️ نکته اول گرانی خدمات این نوع اینترنت است و برخلاف تصور بسیاری از کاربران ایرانی صرفا به خرید یک دیش یا گیرنده خلاصه نمیشود.
◀️ با دلار ۲۵ هزار تومانی، کاربران ایرانی ناچار هستند ماهانه حدود ۲.۵ میلیون تومان حق اشتراک برای این اینترنت بپردازند.
◀️ صرف نظر از رقم گزاف هزینه این نوع اینترنت، مشترکان ایرانی در شرایط تحریم و مشکلات نقل و انتقال پول چگونه میخواهند حق اشتراک ماهانه خود را بپردازند؟
◀️ از این گذشته طراحان استارلینک اعلام کردهاند که استفاده از آسمان کشورها برای استقرار ماهوارهها باید مطابق قوانین جهانی و اجازه دولتها باشد. آیا دولت ایران این اجازه را خواهد داد؟/تجارتنیوز
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👇🔰 اگر دشمن نقض عهد کرد، باید آن قرارداد را پرتاب کنید طرف خودش!
[سوره الأنفال (8): آيه 56]
الَّذِينَ عاهَدْتَ مِنْهُمْ ثُمَّ يَنْقُضُونَ عَهْدَهُمْ فِي كُلِّ مَرَّةٍ وَ هُمْ لا يَتَّقُونَ (56)
(بدترين جنبندگان نزد خداوند،) آنانند كه از ايشان پيمان گرفتهاى، سپس پيمان خود را در هر بار مىشكنند و (در وفادارى و حفظ پيمان،) اهل تقوا و پروا نيستند.
آیه 56 با ذکر آیه 57 و 58 معنی پیدا می کند .
فَإِمَّا تَثْقَفَنَّهُمْ فِي الْحَرْبِ فَشَرِّدْ بِهِمْ مَنْ خَلْفَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَذَّكَّرُونَ وَ إِمَّا تَخافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلى سَواءٍ إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الْخائِنينَ ...
«پس اگر در جنگ بر آنان (عهدشکنان) ، دست یافتی ، کسانی را که در پیش آنان هستند تار و مار کن باشد که عبرت گیرند ، اگر از خیانت یکی از آنها بیم داری ، پیمانشان را به سوی خودشان بینداز...»
ماجرای تاریخی از این قرار است که خداوند درباره پیمان شکنان به پیامبر می فرماید : اگر در جنگ بر آنان دست یافتى که خواهى یافت چنان بر ایشان سخت گیر که مایه عبرت کسانى شوند که درپی تکرار این خیانت ها هستند تا ترس و نگرانى بر آنان حاکم شود و دیگر براى نبرد با مؤمنان همداستان نشوند، باشد که بفهمند پیمان شکنى و ستیزه جویى با مؤمنان چه فرجام شومى دارد.
و اگر از قومى که با آنان پیمان بسته اى بیم خیانت در پیمان دارى، پیمانشان را به سویشان بیفکن و لغو آن را به ایشان اعلام کن تا شما و آنان در آگاهى از لغو پیمان یکسان باشید، و بدان که اگر به آنان اعلام نکنى مرتکب خیانت شده اى و خداوند خیانتکاران را دوست نمى دارد.
این آیات خود بیانگر دستور خداوند و سیره پیامبر اکرم (ص) در برابر عهد شکنانی است که سابقه اعمال آنها بیانگر غیرقابل اعتماد بودنشان است!
🌹🌹🌹امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام؛1395/3/25) »
قرآن می فرماید اگر دشمن نقض عهد کرد، باید آن قرارداد را پرتاب کنید طرف خودش!
«سند [برجام] - همانطور که عرض کردم- یک خلل و فُرَجی دارد، یک زوایای پرابهامی دارد که اینها موجب شده است که دشمن بتواند سوء استفاده کند، طرف مقابل بتواند از آنها سوء استفاده کند. ما البتّه برجام را ابتدائاً نقض نخواهیم کرد؛ این را همه بدانند! ما نقض نمی کنیم برجام را؛ لکن اگر طرف مقابل نقض کند که حالا همین طور این کسانی که نامزد ریاست جمهوری آمریکایند، مدام دارند تهدید می کنند که ما می آییم پاره می کنیم، نقض می کنیم، اینها اگر پاره کردند،ماآتش می زنیم. اینکه حالا نقض نمی کنیم، متّکی است به دستور قرآن: «اَوفوا بِالعَهد» (اسراء: 34)
بالاخره یک معاهده ای است انجام داده ایم، نمی خواهیم معاهده را ما به هم بزنیم؛ و آنکه اگر آنها نقض کردند، ما هم نقض خواهیم کرد، این هم متّکی است به آیه ی قرآن: «وَ اِمّا تَخافَنَّ مِن قَومٍ خِیانَةً فَانبِذ اِلَیهِم عَلی سَوآء» (انفال:58)
اگر آن طرف نقض کرد، نقض کن. «فَانبِذ» یعنی پرتاب کن طرف خودش؛ رد کن. بنابراین ما تابع اصول قرآنی هستیم؛ هم در این طرف قضیّه، هم در آن طرف قضیّه.»
✅تدوین : رجبعلی بازیاد https://eitaa.com/e_beman
خدای متعال وعده کرده است که پیغمبران خود را و همچنین همه دعوت کنندگان به سوی دین و حق و حقیقت را، هم در این دنیا بر دشمنانشان پیروز کند و هم در آخرت اجر و ثواب و پاداش دهد.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_بیست_و_یکم
هدایت شده از ثامن رضوی
📌🍃
🍃
•[ #اطلاعیه | #نشست_تخصصے_بصیرتے ]•
📢 #چهاردهمین نشست تخصصی بصیرتی
مجازی ویژه اساتید و هادیان سیاسی،
ادمینها و سرشبکههای طرح ثامن 📢
👤سخنران: #فرزان_شهیدی
(کارشناس ارشد مسائل بین الملل)
🌀موضوع:
➖تحولات افغانستان🇦🇫
و سناریوهای احتمالی🧐
📆 تاریخ برگزاری: 10 مرداد ۱۴۰۰
⏰ ساعت 21 شب
🔰 آدرس: پیامرسان #ایتا 👇👇👇
🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی
وابسته به
ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامنالائمه
#افغانستان #طالبان #ثامن
◀️ نشر حداکثری #ڪانالهای_ثامن
•••••👇👇👇•••••
🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi
🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi
🆔 Sapp.ir/Samen_Razavi
🆔 T.me/Samen_Razavi
🍃
🇦🇫🍃
رازگشایی همتی از علل ناکارآمدی دولت روحانی
همزمان با آخرین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، رئیس کل پیشین بانک مرکزی نسبت به وضعیت اقتصادی که دولت حسن روحانی خالق آن بودهاست، ابراز نگرانی کرد و با اشاره به بودجهریزی غلط دولت و تأمین مالی مبتنی بر استقراض از بانک مرکزی در مورد تشدید تورم و کمبود کالا هشدار داد.
روزنامه جوان ضمن مرور هشدارهای عبدالناصر همتی درباره عملکرد دولت مینویسد: بودجهریزی غلط در دولت روحانی چنان استهلاک، استقراض و بدهی برای اقتصاد ایجاد کرده است که در بعد کلان استهلاک و تأمین هزینههای جاری و فقدان سرمایهگذاری عمرانی گریبان اقتصاد را گرفته است و در بعد خرد تعادل دخل و خرج خانوار بیش از پیش آنها را در تنگنا قرار دادهاست، در این میان چاقشدن هزینهها در بودجه سال جاری و در شرایطی که خبری از رفع تحریم و درآمدهای نفتی نیست، روند استقراض از بانک مرکزی را به گزینه تورمآفرین تأمین بودجه تبدیل کرده است.
اگر تنها متوسط رشد اقتصادی را طی هشت سال گذشته شاخصی برای سنجش عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم قرار دهیم، باید گفت رشد اقتصادی تقریباً هیچ بوده است، با این مشخصه که حتی به اندازه جبران استهلاک سیستم اقتصادی نیز سرمایهگذاری ثابت در بخش ماشینآلات و ساختمان انجام نگرفته است و در بعد خلق نقدینگی در این سالها از محدوده ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به محدوده ۴ هزار هزار میلیارد تومان نزدیک شدهایم، به همین جهت تورم سنگینی در سالهای سپری شده از دولت حسن روحانی گریبانگیر اقتصاد شد، به شکلی که تعادل بین حقوق نیروی کار و بازنشستگان و مستمری بگیران و هزینههای مرتبط با یک زندگی معمولی چنان به هم خوردهاست که امکان حضور بسیاری از مردم در برخی از بازارها همانند مسکن، خودروهای خارجی مدل روز و برخی از خودروهای مدل داخلی نو نیز حتی با تأمین مالی بانکی نیز وجود ندارد.
گزارش اعتماد از ارثیه روحانی برای رئیسی
روزنامه اصلاحطلب اعتماد تصریح کرد: دولت روحانی، ۴ چالش بزرگ اقتصادی را برای رئیسجمهور و دولت جدید به ارث گذاشته است.
اعتماد مینویسد: حسن روحانی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی از نهادهای ذیربط خواست گزارشهای لازم از وضعیت اقتصادی کشور و اقدامات انجامشده را به رئیسجمهور منتخب ارائه کنند. از آنجایی که مهمترین چالش دولت بعدی، معیشت، تورم، افت بسیار زیاد ارزش پول ملی و کاهش قدرت خرید است، به نظر میرسد عمده فعالیت دولت و مجلس برای بهبود امور تا ۱۴۰۲ نیز در «اقتصاد» خلاصه شود. هرچند مشخص نیست گزارش از وضعیت اقتصادی کدام بخشها را دربر میگیرد، اما آن چیزی که پیش روی دولت آینده وجود دارد تورم سالانه ۴۱ درصد، همچنین نقدینگی بیش از ۳۶۰۰ هزار میلیارد تومان تا پایان اردیبهشت سال جاری، احتمال کسری بودجه ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در سال جاری و تندتر شدن شیب قیمت خانه طی سالهای ۹۷ تا ۱۴۰۰ است
▼ خبر ویژه
رسانه چینی: سخنرانی آمریکا برای تغییر موضع ایران فایدهای ندارد
خبرگزاری شینهوای چین در مطلبی درباره سفر اخیر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به کویت نوشت: «هرچند آنتونی بلینکن در سفر اخیر خود به کویت گفت واشنگتن آماده بازگشت به وین برای مذاکره با ایران است، اما این سخن برای تغییر موضع ایران در احیای برجام فایدهای ندارد و با توجه به اقدام یکجانبه نامشروع آمریکا در خروج از برجام و موضع سخت آقای رئیسی، رئیسجمهوری منتخب در مقابل آمریکا، این سخن برای تغییر موضع ایران در مذاکرات احیای برجام مثمر ثمر نخواهد بود». این گزارش میافزاید: «رهبر ایران نیز گفتهاند آمریکا در مذاکرات اخیر هیچ پیشرفتی نداشته و موضع بسیار سختی داشته و حتی اگر آمریکا متعهد به لغو تحریمها شود، آن را عملی نمیکند». در این مطلب تأکید شده است، موضع ایران این است که آمریکا باید ابتدا همه تحریمها را لغو کند. ایران فقط در صورت مشاهده لغو این تحریمها به برجام برمیگردد. تهران همچنین افزودن محتوای جدیدی به برجام در مذاکرات وین را نمیپذیرد
تیغی که در گلوی آمریکاست!
همزمان با مواضع ضد ایرانی افرادی همچون وزیر خارجه آمریکا مبنی بر نامحدود بودن زمان مذاکرات، والاستریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی ادعا کرده است که واشنگتن قصد دارد تحریمهایی را علیه توانمندی موشکی و پهپادی ایران وضع کند. این تحریمها همواره بوده و چیز جدیدی نیست، لذا رسانهای کردن دوباره این تهدیدات از چند منظر قابلتوجه است: 1- کارنامه بوش، اوباما و ترامپ نشانگر سه اصل محوری علیه ایران است: حذف توان هستهای، حذف جایگاه منطقهای و حذف توان پهپادی- موشکی. از همینرو همواره گفتهاند توافق با ایران یا بر سر همهچیز است یا هیچ، چنانچه هرگز برجام را اجرا نکردند و بر برجامهای موشکی و منطقهای تأکید داشتند. ادعای والاستریت ژورنال نشان میدهد بایدن هم همان مسیر را در پیش گرفته است. 2- سناریوی آمریکا از یکسو بر حفظ بدنه و زیربنای تحریمها و از سوی دیگر بر اصل اجبار ایران به دادن امتیازات فراوان درازای حداقل امتیاز استوار است، لذا با این عملیات روانی به دنبال اجرای این دو گزینه است. 3- آمریکاییها اذعان دارند که ایران اقتدار پهپادی آنها را به چالش کشیده و با توان موشکی خود موجب تضعیف موقعیت آمریکا در میان متحدانش در غرب آسیا شده، لذا با کشاندن دامنه تحریمها به عرصه موشکی و پهپادی، به دنبال پوشاندن این تحقیر است. 4- اخیراً مقامات صهیونیست، توان موشکی و پهپادی ایران را تهدیدی برای خود دانستهاند. همچنین دبیرکل شورای همکاری خلیجفارس خواستار بازگشایی مسائل موشکی، پهپادی و منطقهای در مذاکرات برجام شده است. آمریکا با اعلام این تحریمها میخواهد خود را پیگیر امور صهیونیستها و اعراب نشان دهد. اکنون توانمندی ایران در این حوزه همچون تیغی در گلوی سران آمریکا فرو میرود
شبکه خبری قطرخطاب به بوش پسر: خفه شو!
پایگاه خبری شبکه الجزیره در یادداشتی به قلم ستون نویس ارشد خود، «جورج بوش» رئیسجمهور پیشین آمریکا را به خاطر مواضع اخیرش درباره افغانستان به باد انتقاد گرفت و در تیتر خود نوشت، «بوش! خفه شو». در این یادداشت آمده است: «جورج بوش قاتل جمعی است. او اکنون باید در کنار «رتکو ملادیچ»، قصاب بوسنی، یک تخت در زندان لاهه داشته باشد و تا حالا باید چندین جلد کتاب در زندان مینوشت نه اینکه آزاد بچرخد و درباره اوضاع افغانستان مصاحبه کند. وی نوشت، اما همانطور که همه میدانیم، جهان جای عادلانهای نیست؛ بنابراین مثل همه روسای جمهور پیشین آمریکا که در داخل و خارج مرتکب جنایت شدند و قسر در رفتند، جورج بوش هم الآن آزاد و در حقیقت بیخیال و بیدغدغه است
▼حرف روز
متن یا حاشیه!
یکی از آسیبهای این روزهای فضای رسانه و بخصوص شبکههای اجتماعی مجازی آن است که در بسیاری از پدیدهها و حوادث سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و... متن اصلی و خود پدیده کنار گذاشته شده و اظهارنظرها و واکنشها حول محور حواشی (بیشتر زائد و غیرمفید) میچرخد. موارد و مصادیق زیادی برای این آسیب میتوان بیان کرد که در آن متأسفانه بعضاً روایات غلط و حاشیه، بخشی از افکار عمومی را به خود جذب کرده است. از قرارداد ایران و چین تا fatf و سایر مواردی که حواشی سازماندهی شده و احساسات متعصبانه در اطراف این موضوعات، اجازه بیان واقعیات را گرفته و میگیرد.
اما دو نمونه دیگر نیز در روزهای اخیر اتفاق افتاده که متأسفانه شامل همین آسیب بیان شده میشود؛ یکی، حواشی آخرین دیدار مقام معظم رهبری با هیئت دولت و دیگری بحث قانون صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی است. در خصوص دیدار مقام معظم رهبری بهجای متن و سخنان بسیار مهم معظم له در خصوص آمریکا و عبرتهایی که باید از دولت روحانی گرفت، برخیها عامدانه و برخی دیگر از روی ناآگاهی اصرار دارند که حواشی این دیدار را بیشتر مانور بدهند و در خصوص طرح صیانت از حقوق کاربران نیز برخی بدون حتی اطلاع از بندهای آن، حواشی را یا ایجاد و یا دنبال میکنند که در نتیجه آن اصل قانونمندی فضای مجازی به حاشیه میرود. قطعاً افکار عمومی خواهان قانونمندی فضای مجازی برای جلوگیری از کلاهبرداریهای اینترنتی و ارائه بهتر خدمات در این فضا هستند، اما وقتی حاشیهای دروغین بر این اصل اساسی سایه بیفکند، مانند بستن فضای مجازی و قطع شدن اینترنت، واکنشها تغییر پیدا میکند؛ لذا برای اصلاح این اوضاع لازم است:
1- افراد صاحب نفوذ در افکار عمومی و سلبریتیها اگر به دنبال منافع مردم هستند، میبایست با تحقیق در خصوص جوانب یک پدیده، اظهارنظر کنند. درصورتیکه هنوز طرح صیانت از کاربران در کمیسیون تخصصی در حال بحث است و هنوز قانونی تصویب نشده، با اظهارنظرهای غلط، موجبات انحراف و دغدغهمندی افکار عمومی و حاشیههای زائد نشوند. 2- مجلس شورای اسلامی و سایر دستگاهها نسبت به طرحها و مباحثی تخصصی که در درون مجموعهها مطرح است، قبل از اعلام عمومی، پیوست رسانهای آن را مشخص نمایند. 3- مردم عزیز نسبت به پدیدههای مختلف، از منابع قابلاعتماد کسب اطلاع نمایند و با تحقیق و مطالعه نسبت به امری اظهارنظر کنند و مبنای گرایش و مواضع خود را صرفاً با دنبال نمودن حواشی و شایعات تنظیم نکنند. (نویسنده: مصطفی برزکار)
▼حرف روز
متن یا حاشیه!
یکی از آسیبهای این روزهای فضای رسانه و بخصوص شبکههای اجتماعی مجازی آن است که در بسیاری از پدیدهها و حوادث سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و... متن اصلی و خود پدیده کنار گذاشته شده و اظهارنظرها و واکنشها حول محور حواشی (بیشتر زائد و غیرمفید) میچرخد. موارد و مصادیق زیادی برای این آسیب میتوان بیان کرد که در آن متأسفانه بعضاً روایات غلط و حاشیه، بخشی از افکار عمومی را به خود جذب کرده است. از قرارداد ایران و چین تا fatf و سایر مواردی که حواشی سازماندهی شده و احساسات متعصبانه در اطراف این موضوعات، اجازه بیان واقعیات را گرفته و میگیرد.
اما دو نمونه دیگر نیز در روزهای اخیر اتفاق افتاده که متأسفانه شامل همین آسیب بیان شده میشود؛ یکی، حواشی آخرین دیدار مقام معظم رهبری با هیئت دولت و دیگری بحث قانون صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی است. در خصوص دیدار مقام معظم رهبری بهجای متن و سخنان بسیار مهم معظم له در خصوص آمریکا و عبرتهایی که باید از دولت روحانی گرفت، برخیها عامدانه و برخی دیگر از روی ناآگاهی اصرار دارند که حواشی این دیدار را بیشتر مانور بدهند و در خصوص طرح صیانت از حقوق کاربران نیز برخی بدون حتی اطلاع از بندهای آن، حواشی را یا ایجاد و یا دنبال میکنند که در نتیجه آن اصل قانونمندی فضای مجازی به حاشیه میرود. قطعاً افکار عمومی خواهان قانونمندی فضای مجازی برای جلوگیری از کلاهبرداریهای اینترنتی و ارائه بهتر خدمات در این فضا هستند، اما وقتی حاشیهای دروغین بر این اصل اساسی سایه بیفکند، مانند بستن فضای مجازی و قطع شدن اینترنت، واکنشها تغییر پیدا میکند؛ لذا برای اصلاح این اوضاع لازم است:
1- افراد صاحب نفوذ در افکار عمومی و سلبریتیها اگر به دنبال منافع مردم هستند، میبایست با تحقیق در خصوص جوانب یک پدیده، اظهارنظر کنند. درصورتیکه هنوز طرح صیانت از کاربران در کمیسیون تخصصی در حال بحث است و هنوز قانونی تصویب نشده، با اظهارنظرهای غلط، موجبات انحراف و دغدغهمندی افکار عمومی و حاشیههای زائد نشوند. 2- مجلس شورای اسلامی و سایر دستگاهها نسبت به طرحها و مباحثی تخصصی که در درون مجموعهها مطرح است، قبل از اعلام عمومی، پیوست رسانهای آن را مشخص نمایند. 3- مردم عزیز نسبت به پدیدههای مختلف، از منابع قابلاعتماد کسب اطلاع نمایند و با تحقیق و مطالعه نسبت به امری اظهارنظر کنند و مبنای گرایش و مواضع خود را صرفاً با دنبال نمودن حواشی و شایعات تنظیم نکنند. (نویسنده: مصطفی برزکار)
♨ دلم میخواست بشود و نشد!
*رئیسجمهور روحانی، پنجشنبه ۷ مرداد در آیین بهرهبرداری از طرحهای ملّی وزارت راه و شهرسازی، گفت: «لیست بلندی از کارهایی که دلم میخواست بشود و نشد در دست دارم... اگر تحریم نبود راهآهن سریعالسیر تهران- اصفهان انجام میشد... اگر برجام ادامه پیدا میکرد، ۲۰۰ هواپیمای نو وارد کشور میشد... چرا رئیسجمهور روحانی بعد از ۸ سال ریاست، اعتراف به ناکامی در تحقق لیست بلندبالایی دارد؟!
👈 گزاره تحلیلی
پاسخ به این ناکامی، مبتنی بر دو نگاه است:
⬅️ یک نگاه، نگرش خود رئیسجمهور و همفکران اوست که از روز اول، همهچیز را به برجام و تحریم گره زدند و همین دلبستگی و وابستگی، کمر لیست بلندبالای دکتر روحانی را شکست و به ناکامی کشاند.
⬅️ نگاه دوم، نگاه منتقدانی بود که بارها و بارها ضرورتسازی ساختگی را تذکر دادند، مضرات شرطی کردن اقتصاد کشور را دلسوزانه طرح و تبیین کردند و رها کردن دیو و دلبر سازی از ترامپ و بایدن را تا همین اواخر دولت مطالبه کردند؛ لکن رئیسجمهور محترم طی هشت سال تکیه بر کرسی ریاست قوه مجریه، با مقصرتراشی و حاشیهسازی، منتقدان و دلسوزان را با عباراتی همچون: «بیدین، حسود، کاسب تحریم، بی شناسنامه، بیسواد، عصر حجری، مزدور، ترسو، بیکار، دین نشناس، بزدل، فاسد، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، هوچی باز و ...» نوازش کرد.
⬅️ بیتوجهی به شعارهای انقلاب، کوتاه آمدن از ارزشها برای خوشایند غرب، ترس و خجالت و رودربایستی در مواضع انقلابی، نادیده گرفتن اصل ما میتوانیم، اکتفا به حداقلها و تخریب داشتهها، غفلت از جریان انقلابی، قبیله گرایی جناحی و بده بستانهای سیاسی و... همگی از عوامل اصلی عدم تحقق لیست بلندبالای دکتر روحانی است.
👈 نکته پایانی
در شهریورماه سال ۹۲ و در نخستین دیدار هیأت دولت یازدهم با رهبر معظم انقلاب، ظرفیتها و امکانات داخل کشور بهعنوان کلید حل مشکلات وعدم اعتماد و امید نبستن به خارج، از محورهای مهم سخنرانی مقام معظم رهبری بود. در آخرین دیدار نیز که اخیراً رقم خورد، کمتوجهی به آن توصیهها و تذکرات مداوم بعدی رهبر معظم انقلاب، امروز مایه درس عبرت برای دولتمردان آینده، همه فعالان در صحنه سیاسی کشور و ثبت در تاریخ شد: «در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد و آنها کمک نمیکنند و هر جا که بتوانند ضربه خواهند زد... هر جا که کارها را منوط به غرب و مذاکره با آن و آمریکا کردید، ناموفق بودید و هر جا که بدون اعتماد به غرب، حرکت و از آنها قطع امید کردید، موفق بودید و پیش رفتید»
✍ #حسین_عباسیان
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
[ عکس ]
🌾🇮🇷🌻 ﷽ 🌻🇮🇷🌾
🌾 بصائر علوی
🌹 #امیرمومنان فرمودند:
♦️"سوگند به خدايی که دانه را شکافت و جان را آفريد،
➖ اگر حضور فراوان بيعت کنندگان نبود و ياران حجّت را بر من تمام نمی کردند
➖و اگر خداوند از علماء عهد و پيمان نگرفته بود که در برابر شکم بارگیِ ستمگران و گرسنگیِ مظلومان سکوت نکنند،
⬅️مهار شتر خلافت را بر کوهان آن انداخته، رهايش می ساختم و آخر خلافت را با کاسه اوّل آن سيراب می کردم.
⏪ آنگاه می ديديد که دنيای شما نزد من از آب بينی بزغاله ای بی ارزش تر است.
📒 #نهج_البلاغه ،💫خطبه۳
#تخصص_تعهد
#مرد_میدان
#دولت_انقلابی
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🌾
🌻🌾
سلام همراهان گرامی
از آنجا که در نسخه ایتا بعد از مدتی فایلهای پاورپوینت سیاسی امکان دانلود نیست و اساتید نیاز به این فایلها دارند سعی میکنم فایلها را مجددا بارگذاری کنم تا جایی که امکانش باشه
https://eitaa.com/p_siyasi
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
📌🍃 🍃 •[ #اطلاعیه | #نشست_تخصصے_بصیرتے ]• 📢 #چهاردهمین نشست تخصصی بصیرتی مجازی ویژه اساتید و هادیان
✅☝️✅☝️✅☝️✅☝️✅☝️✅
✅ #هماڪنون در حال برگزاری است...
🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی
وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم
ثامنالائمه(لینک گروه در پیامرسان ایتا👇)
🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
🍃
.
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
📌🍃 🍃 •[ #اطلاعیه | #نشست_تخصصے_بصیرتے ]• 📢 #چهاردهمین نشست تخصصی بصیرتی مجازی ویژه اساتید و هادیان
.
.
.
⁉️🍃
🍃
#نظرسنجی 📝
بسمه تعالے/ ضمن قدردانی از همراهی و
مشارڪت در نشستهای بصیرتی مجازی
(گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی در
پیامرسان ایتا)، لطفا با کلیک بر روی لینک
زیر در نظرسنجی شرکت کنید:
🆔 EitaaBot.ir/poll/865m
🔴 دکتر #فرزین_شهیدی
🎤 #کارشناس_عالی_مسائل_بینالملل
🗞 #نشست_بصیرتے_مجازے(14)
#تحولات_افغانستان_وسناریوهای_احتمالی
♻️ #موضوع_منطقهای
🍃
✍🍃