♦️گزافهگویی جدید باکو علیه ایران
🔹«لیلا عبدالهاوا» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان امروز در گزافهگویی آشکار مدعی شد: «توصیه ما به کسانی که در تلاش برای یافتن تروریستها هستند، این است که اطراف خود را خوب ببینند».
🔹عبداللهاوا در ادامه ادعاهای ضد ایرانی خود افزود: «تهران به اتهامات بی اساس متوسل شده زیرا باکو از ورود غیرقانونی کامیونهای ایرانی به آذربایجان جلوگیری کرده است.
🌻🇮🇷🌻 ﷽ 🌻🇮🇷🌻
🌻 بصائر علوی
🌹 وَ قَالَ (علی علیه السلام): فَوْتُ الْحَاجَةِ، أَهْوَنُ مِنْ طَلَبِهَا إِلَى غَيْرِ أَهْلِهَا.
🌹 از دست دادن حاجت بهتر از درخواست كردن از نا اهل است.
📒 #نهج_البلاغه ، حکمت۶۶
« هر چه از دونان به منت خواستی
در تن افزودی و از جان کاستی ! »
#اقتدار_و_عقلانیت
#تولید_پشتیبانی_مانع_زدایی_ها
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️جمع پراکنده (۲)
الحشر
لا یُقَاتِلُونَکُمْ جَمِیعًا إِلا فِی قُرًى مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُمْ بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّى ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لا یَعْقِلُونَ» (۱۴)
👈«آنها هرگز با شما بصورت گروهى نمىجنگند جز در دژهاى محكم یا از پشت دیوارها! پیكارشان در میان خودشان شدید است، (اما در برابر شما ضعیف!) آنها را متحد مىپندارى، در حالى كه دلهایشان پراكنده است; این به خاطر آن است كه آنها قومى هستند كه تعقل نمىكنند!»
✴« قرآن در مورد یهودیانِ [دشمن پیامبر] می گوید: «لَا یُقَاتِلُونَکُمْ جَمِیعًا إِلَّا فِی قُرًى مُّحَصَّنَةٍ أَوْ مِن وَرَاءِ جُدُرٍ بَأْسُهُم بَیْنَهُمْ شَدِیدٌ تَحْسَبُهُمْ جَمِیعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّى ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَّا یَعْقِلُونَ»
یعنی اینها «رودررو» نخواهند شد. باید «پشت سلاحهای سنگین» بنشینند و بجنگند. اینها باید «پشت سنگرها» باشند و فعالیت کنند. نمیتوانند رودررو بیایند؛ نمیتوانند از سنگر خودشان خارج شوند؛ باید پشت سنگر خود پنهان شوند تا فعال باشند؛ در «قُرًی مُحَصَّنَه». این را قرآن عیب و نقص یک جنگجو میداند. جنگجویی که تا «قُرًی مُحَصَّنَه» نباشد، پشت دیوار نباشد و قلعۀ سنگی نباشد نمیتواند بجنگد، دچار نقص است. قرآن این را علامت آسیبپذیری و عامل شکست میداند.
✅میگوید تو قلعۀ او را بشکن؛ تسلیم خواهد شد. وارد حصارش بشوی دستش را بالا میکند. زرهاش را از او بگیر، سلاح سنگینش را بگیر، تسلیم تو خواهد شد. او محال است «قتال» کند، مگر اینکه پشت دیوار باشد. تو دیوار او را خراب کن. این دیگر تسلیم توست.»
✍#رجبعلی_بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
👈پیروی فکری و عملی از ولی خدا
مسلمانها، پیروان قرآن اگر هم از لحاظ فکر و اندیشه و هم از لحاظ عمل و تلاش و فعالیت متصل به علیابنابیطالب علیهالسلام باشند از عذاب خدا مصون و محفوظند.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_بیست_و_ششم
https://eitaa.com/e_beman
🔻هادی العامری رئیس ائتلاف الفتح عراق: این نتایج ساختگی را به هیچ قیمت نمی پذیریم و از آراء نامزدها و رای دهندگان با همه توان دفاع خواهیم کرد
https://eitaa.com/e_beman
♦️پروپاگاندای باکو برای کریدوری که در هیچ توافقی نیست
🔹 مقامهای جمهوری آذربایجان بدون توجه به اصول و قواعد بینالمللی و حسن همجواری از طریق تحریف مفاد توافق آتشبس قرهباغ، به دنبال اعمال خواسته خود برای ایجاد کریدوری با هدف تغییرات ژئوپولتیک در منطقه و مرزها هستند.
https://eitaa.com/e_beman
🔰 آشنایی با موضوع «تبیین» در بیانات رهبر انقلاب
🔹 رهبر انقلاب اسلامی اخیرا تأکید کردند: «به مسئلهی «تبیین» اهمّیّت بدهید. خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود... «حرکت تبیین» خنثیکنندهی توطئه و حرکت دشمن است... هر کدام از شما به عنوان یک وظیفه، مثل یک چراغی، مثل یک نوری پیرامون خودتان را روشن کنید.» ۱۴۰۰/۰۷/۰۵
🔹 در نگاه حضرت آیتالله خامنهای موضوع «تبیین» یکی از اساسیترین موضوعات در منظومهی معارف انقلاب اسلامی و یکی از سرفصلهای جدی در حرکت انقلابی است. موضوعی که اصل پیروزی انقلاب به برکت آن بوده و ماندگاری و پیشرفت این حرکت هم در پرتو توجه و اهتمام نسبت به آن به دست میآید.
🌎 اتفاقات عجیب در انتخابات پارلمانی عراق
🔻اینجا یکی از حوزه های انتخابی بغداد:
تعداد آرا 78.917
تعداد رای دهندگان 82.314
3397 تفاوت بین آرا و رای دهندگان فقط یک حوزه!
کلاهبرداری بزرگ
آرای ائتلاف الفتح در ذي قار: ۵۸ هزار رای
آرای جریان صدر در ذي قار: ۵۰ هزار رای
تعداد کرسی کسب شده توسط جریان صدر در ذي قار : ۸ کرسی
تعداد کرسی کسب شده توسط ائتلاف الفتح در ذي قار : ۰ کرسی
👈اولین ناراضی عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی!
درحالیکه سودان یکی از اهداف خود برای ارتباط با رژیم صهیونیستی را لغو تحریمهای آمریکا و بهبود شرایط اقتصادی اعلام کرده بود؛ اما یک سال پس از ارتباط با تلآویو، پایتخت این کشور آفریقایی با بحران کمبود نان مواجه شده است. اخیراً شبکه تلویزیونی کاننیوز نیز گزارش داد که دولت سودان یکی از کشورهایی است که از نتایج عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی و امضای توافق سازش راضی نیست و مأیوس شده است. آمریکاییها به سودان وعده سرمایهگذاریهای هنگفت در پروژههای زیرساختی این کشور را داده بودند؛ اما تاکنون این اتفاق رخ نداده است
👈 انتقال تعدادی از مجروحان انفجار قندوز به ایران/
بنا به درخواست مسئولان افغانستان، تعدادی از شیعیان ولایت قندوز که در انفجار اخیر مسجد شیعیان دچار مجروحیت شدید شده و در این ولایت امکان درمان آنها وجود نداشت، در حال انتقال به ایران هستند تا ادامه امر مداوای آنها در یکی از بیمارستانهای مجهز ایران صورت بگیرد
▼حرف روز
👈اولین قدم مثبت برای مهار تورم!
آمارهای بانک مرکزی نشان میدهد، رشد افسارگسیخته پایه پولی در ماههای پایانی سال ۹۸ و فصل آغازین سال ۹۹ مهار شده و روند کاهشی پیدا کرده است. درحالیکه دولت سابق در ماههای پایانی کار خود با چاپ بیسابقه پول برای رفع کسری بودجه، عامل تشدید تورم در کشور و بیانضباطی مالی شده بود، دولت سیزدهم در ماه اول خود توانست این روند را متوقف کند و کاهش دهد. دولت روحانی در ۴ ماه نخست امسال نزدیک به ۵۹ هزار میلیارد تومان پول تورمزا چاپ کرده بود؛ اما دولت رئیسی در ماه اول فعالیت خود نهتنها پول جدیدی چاپ نکرد، بلکه مقداری از حجم پایه پولی را نیز از بازار جمع کرد، یعنی حجم پایه پولی در پایان تیرماه که ۵۱۷۵ هزار میلیارد ریال بود در مردادماه به ۵۱۵۹ هزار میلیارد ریال کاهش یافت.
👈نکات تحلیلی:
1️⃣- اهمیت عدم استقراض دولت از بانک مرکزی ازاینجهت است که استقراض از بانک مرکزی و نظام بانکی، رویکردی است که درنهایت به تشدید رشد نقدینگی و بهتبع آن ایجاد تورم منجر میشود. آنچه شهریور ۱۴۰۰ شاهد بودیم، میتواند نقطه عطفی در ایجاد اصلاحات در نظام بودجهریزی کشور و تأمین درآمدهای دولت از روش اصولی باشد.
2️⃣- اگرچه رشد نقدینگی کماکان بالا بوده و به ۴۰۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است؛ اما میتوان انتظار داشت به دنبال کاهش رشد پایه پولی، روند رشد نقدینگی با سرعت کمتری اتفاق بیفتد. این روند کاهشی بستگی بسیار زیادی به عملکرد دولت و بانک مرکزی در ماههای آتی دارد. درصورتیکه دولت بتواند روند پولیسازی کسری بودجه را کاهش یا متوقف کند، اتفاق مثبتی است که درنهایت میتواند پیک تورمی در آخر سال را اندکی کاهش دهد. استفاده از منابع غیرپولی نظیر فروش اوراق و داراییهای دولت، بهترین روش تأمین منابع موردنیاز دولت برای مدیریت کشور در ماههای باقیمانده از سال است. درصورتیکه روند کاهش رشد پایه پولی طی ماههای آتی ادامه یابد، کاهش تورم به زیر ۳۵ درصد برای ماههای آینده دور از انتظار نیست.
👈نکته راهبردی:
دولت سه راهکار کلیدی برای مهار تورم پیش رو دارد؛ استمرار کاهش پایه پولی و کاهش استقراض از نظام بانکی، جلوگیری از ورود نقدینگی خلقشده بانکها به بازارهای غیرمولد و هدایت به بخشهای مولد مثل تولید مسکن از طریق بازار سرمایه و ... و نظارت بر بانکهای خصوصی و جلوگیری از خلق نقدینگی توسط این بانکها در جهت کمک به بخشهای تولیدی کشور.
✍#علی_محمدی
https://eitaa.com/e_beman