📌مبعث، روز اخلاق است یا سیاست؟
🔶 قرآن صریحاً میگوید علت #بعثت انبیاء «درگیری با طاغوت» است(نحل/36)، اما بین ما مشهور شده که #اخلاق است!
🔻 رسول خدا(ص) یک سیاستمدار بزرگ بود که بهدنبال قدرت بود، چون نجات بشر بدون #قدرت امکان ندارد!
🔻 تا وقتی قدرت در جامعه اصلاح نشود، جامعه اصلاح نخواهد شد
🔶 چرا حدیث «بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق» مشهور شده؛ با اینکه سند محکمی ندارد؟
🔻 تمام درگیری انبیاء سرِ مسائل سیاسی بوده، نه سرِ برگزاری کلاس اخلاق!
🔻 دلیل اینهمه اذیت پیامبر(ص) این بود که دنبال قدرت بود
🔰 رسول خدا(ص) یک سیاستمدار بزرگ بود؛ و ما باید برای کتابهای درسی و تبلیغات دینی در جامعۀ خودمان #متأسف باشیم که تصویر دقیق و صحیحی از رسول خدا(ص) به جامعه ارائه ندادهاند
🔷 شاید 1400 سال است که برخی سعی کردهاند طوری از دین و رسول خدا(ص) برای ما حرف زده شود که وقتی نام پیامبر(ص) را میشنویم فقط به یاد مهربانیهای او بیفتیم نه به یاد قدرتمندی او، به یاد اخلاق فردی او بیفتیم نه به یاد حاکمیت سیاسیای که او دنبال میکرد.
💠 به همین دلیل در بین همۀ ما، حدیث شریف «انّی بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق» بسیار مشهور است، با اینکه این حدیث از سندِ محکمی برخوردار نیست، بلکه از نظر سند دچار خدشۀ اساسی است، ولی بسیاری از آیات محوری قرآن و روایات با اسناد بسیار روشن و قاطع، بین ما از شهرت کافی برخوردار نیستند!
👈ادلۀ ضعف سند حدیث مشهور را اینجا بخوانید
🔷 خداوندمتعال خودش درقرآن کریم میفرماید: «وَ لَقَدْ بَعَثْنا فی کُلِّ أُمَّةٍ رَسُولاً أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوت»(نحل/36) هر پیامبری را فرستادیم برای آن است که به مردم بگویند: «خدا را عبادت کنید و از تبعیت طاغوت اجتناب کنید.» در واقع هر پیغمبری را فرستادیم، دو هدف داشته است-که این دو هدف دو روی یک سکه هستند- یکی عبادت خدا و دیگری درگیری با طاغوت است.
💠 تمام درگیریهای انبیاء الهی بر سرِ مسائل سیاسی و بهخاطر درگیر شدن با قدرتطلبان بوده، و الا هیچ پیغمبری را بهخاطر اینکه درس اخلاق بدهد، کسی نمیکُشد!
🔷 پیامبر اکرم(ص) مسلماً به دنبال قدرت بودند، چرا که بدون قدرت، نجات بشر امکان ندارد. و همان اخلاق و معنویات و عرفانیات زیر سایۀ قدرت به بشریت هدیه می شود. زیرا این قدرتطلبها هستند که مانع رشد انسان میشوند و انسانها را فاسد نگه میدارند.
💠 تا وقتی فرمانداران و مسئولانِ درست، در یک جامعه حاکم نباشد، کارِ فرهنگی کردن «شوخی» است! بزرگترین اقدام فرهنگی و اخلاقی در یک جامعه این است که قدرتمندان آن جامعه، افراد صالحی باشند.
🔷 رسول خدا(ص) یک سیاستمدار بزرگ بود. و ما باید برای تبلیغات دینی در جامعۀ خودمان متأسف باشیم که تصویر دقیق و صحیحی از رسول خدا(ص) و کاری که انجام داد به جامعه ارائه ندادهاند.
👤علیرضا پناهیان ۹۵/۰۹/۲۶
🔰پیامبر(ص) قبل از بعثت هم اخلاق خوب داشتند، اما چرا کسی با ایشان دشمنی نمیکرد؟
🔹 اگر به اخلاق #شخصی پیامبر(ص) بپردازیم ولی دربارۀ سیاستورزی و سیرۀ سیاسی ایشان تأمل نکنیم، کار نابهجایی است؛ پیامبر(ص) قبل از #بعثت هم #اخلاق خوب داشتند، اما چرا کسی با ایشان دشمنی نمیکرد؟ چرا قبل از بعثت کسی با ایشان جنگ نکرد؟ پس دعوا سرِ اخلاق پیامبر(ص) نبود، بلکه بعد از بعثت، چون سیاستورزی پیامبر(ص) در عرصۀ جامعه شروع شد، دشمنی با ایشان هم شروع شد.
استاد حجت الاسلام علیرضا پناهیان
۹۵/۹/۲۷
🔸سرلشكر جعفرى فرمانده سپاه پاسداران:
🔹پيشرفت، ايستادگى و پايدارى انقلاب اسلامى، متكى به تفكر بسيج است.
🔹اگر بسيج نبود، سپاه هم نبود.
🔹دشمنان با ایجاد ناامیدی و یأس، درصدد ضربه به انقلاب هستند.
🔹برخلاف این تلاشها، هر روز توفیقات بیشتری نصیب جبهه مقاومت میشود.
سرمقاله والاستریتژورنال: پیروزی محور تهران-دمشق-مسکو در جنگ سوریه را نمیتوان با بمباران تغییر داد
سردارجعفری :نظام اسلامی مقتدرانه در خاورمیانه توانسته است به پیروزیهای ارزشمندی دست پیدا کند، افزود: دشمن همه دنیا را بسیج کرده بود تا سپاه اسلام علی الخصوص نظام جمهوری اسلامی ایران را با جنگی که راه انداخته بود شکست دهد اما به لطف خدا توانستیم داعش و همه سرکردههای دشمن را در سالی که گذشت ریشه کن کنیم.
فرمانده سپاه ادامه داد: همه این مقاومتها ریشه در 8 سال جنگ تحمیلی دشمن در 30 سال گذشته دارد که ما توانستیم پیروز نبردهای امروز باشیم.
وی خاطرنشان کرد: به تعبیر رهبری معظم انقلاب، نظام اسلامی و انقلابی که از ایران شکل گرفته در راه اصلی خود قرار دارد و با استحکام و پتانسیلی که در مناطق ایجاد شده است نظام اسلامی استوار باقی خواهد ماند موجودیت بسیج در بزنگاهها به قدری بوده است که باید اعتراف کنم که اگر بسیج نبود سپاه هم وجود نداشت. جنس سپاه و بسیج هر دو از مردم است و این را میتوان ثمره انقلاب اسلامی دانست.
اصلاحات در گذر زمان
شکست شاه اسماعیل در جنگ چادران از قوای عثمانی، اولین طبل های ضعف نظامی و لزوم بهبود بخشی آن را در دوره صفویه به صدا درآورد اما شکست های ایران در جنگ با روس ها در سال 1822 و سال های پس از آن، هرگونه تردید در ضعیف بودن نسبت به دشمنان خارجی را به کناری نهاد، از این رو، عباس میرزا از سال 1822 به اقدامات اصلاحی در ابعاد نظامی همت گماشت.او نخست با کمک گیری از غربی ها، یک کارخانه تولید نظامی در خوی ایجاد کرد.
اصلاحاتی را که عباس میرزا بنا نهاد ولی عمر اندکش، ادامه آن را متوقف ساخت توسط چهره هایی چون امیر کبیر اما در ابعاد وسیع تر پی گرفته شد. انگیزه اصلاح گران ایرانی از اجرای اصلاحات غرب گرایانه، رؤیارویی با غرب با سلاح غرب بود.آنان به ظاهر نمی خواستند با انتخاب راه های درون زای، به جبران عقب ماندگی های بپردازند بلکه راهی را غرب با اطمینان سپری کرده بود را برگزیدند. حوادث مهمی در این دوره از تاریخ ایران به وقوع پیوست که حکایت از دنباله روی، تبعیت و تسلیم پذیری ایرانیان از غرب داشت از جمله اعطای کاپیتولاسیون به روس ها در سال 1828 ( معاهده ترکمانچای) و بعدها به دیگر کشورهای غربی قدرتمند و نیز، تأسیس مدرسه دارالفنون در سال 1852 است.
در ایران همانند امپراتوری عثمانی، اصلاحات غرب گرایانه همواره با مخالفت های جدی مواجه بود. روحانیت شیعه در ایران مهم ترین مخالف نظری و عملی اصلاحات غرب مدارانه به شمار می رفت. به همین جهت، در حوادثی چون گریبایدوف و تنباکو، روحانیت شیعه پیشقراول ضدیت با حاکمیت اجانب به بهانه اصلاحات شد. به هر روی، رویکرد غربی اصلاحات از زمانه صفویان آغاز شده و در دوره عباس میرزا و امیر کبیر اوج گرفت و پس از 78 سال در سال 1906 و در پی انقلاب مشروطه، کاهش یافت و بعدها در دوره پهلوی افزایش پیدا کرد.
مرتضی شیرودی
https://eitaa.com/enghelabybemanym
.📷| تشکیلات یکی از فرائص هر گروه
فضای آماده شده همین کانال باهمین نام و شماره« 09151564390 »وآدرس مشخص شده در پیام رسان های
ایتا (https://eitaa.com/enghelabybemanym)
وسروش
http://sapp.ir/e_beman
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگی از نهج البلاغه
❎❎ضرورت روحیه توکل و اعتماد بخداوتقویت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه
«امیرمومنان» در خطبه 11 به فرزندش محمد حنفیه فرمود:
تَزُولُ الْجِبَالُ وَ لَا تَزُلْ عَضَّ عَلَي نَاجِذِكَ أَعِرِ اللَّهَ جُمْجُمَتَكَ تِدْ فِي الْأَرْضِ قَدَمَكَ ارْمِ بِبَصَرِكَ أَقْصَي الْقَوْمِ وَ غُضَّ بَصَرَكَ وَ اعْلَمْ أَنَّ النَّصْرَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ سُبْحَانَهُ .
#اگر كوهها از جاي كنده شوند تو ثابت و استوار باش، دندانها را بر هم بفشار، كاسه سرت را به خدا عاريت ده، پاي بر زمين ميخكوب كن، به صفوف پاياني لشگر دشمن بنگر، از فراواني دشمن چشم پوش، و بدان كه پيروزي از سوي خداي سبحان است.
❎❎بیانات امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام به مناسبت مبعث حضرت رسول اعظم (ص) ۱۳۸۷/۰۵/۰۹
امیرالمؤمنین به فرزند عزیزش محمد بن حنفیه فرمود: «تزول الجبال و لا تزل»؛ کوهها ممکن است تکان بخورند؛ از جا کنده شوند؛ تو از جا کنده نشو. این همان نصیحت پیغمبر است؛ این همان وصیت پیغمبر است. این است راه برخاستن امت اسلامی؛ بعثت امت اسلامی این است. این درس پیغمبر به ماست. بعثت این را به ما تعلیم میدهد.
جناب ابیطالب که بر جان پیغمبر میترسید و از توطئهی آنها بیمناک بود، پیش پیغمبر آمد و گفت بزرگان مکه این پیغام را دادند؛ شاید نصیحت کرد، توصیه کرد که حالا شما هم یک خردهای کوتاه بیائید؛ این ایستادگی به این اندازه دیگر چرا؛ لازم نیست. پیغمبر فرمود: «یا عمّ! واللَّه لو وضعوا الشّمس فی یمینی و القمر فی شمالی لاعرض عن هذا الامر لا افعله حتّی اظهره اللَّه او یذهب بما فیه»؛ عموجان! اگر خورشید را در دست راست من بگذارند، ماه را در دست چپ من بگذارند، برای اینکه من از این هدف دست بکشم، سوگند به خدا این کار را نمیکنم؛ تا وقتی یا خدا ما را پیروز کند یا همهی ما از بین برویم.https://eitaa.com/enghelabybemanym
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️مومنان انقلابی در مقابل دشمن صلابت ؛ استحکام و قاطعیت دارند
مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَ الَّذينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَماءُ بَيْنَهُم(فتح/ 29)
محمّد، رسول خداست و كسانى كه با او هستند، بر كفّار، سخت و در میان خودشان مهربانند
✳️✳️پيام ها
1⃣ جهانى شدن مكتب اسلام، به رهبرى الهى و یارانى صادق نیازمند است. «لیظهره على الدین كله... محمد رسول اللّه و الّذین معه»
2⃣ یكى از ابزار و شیوههاى تربیت، معرّفى الگوهاست. «محمّد رسول اللّه»
3⃣ ایمان به رسول خدا، «آمنوا به» گام اول است، مهمترین گام، همراهى با رسول است. «والّذین معه»
4⃣ مسلمانان باید در برابر دشمن؛ خشونت، قاطعیّت، صلابت و شدّت داشته و در برابر دیگر مؤمنان؛ رأفت، مودّت، رحمت و عطوفت، مهر و احساسات داشته باشند. «اشداء على الكفّار رحماء بینهم»
5⃣ بىتفاوتى ممنوع، مسلمان باید مظهر حبّ و بغض باشد. «اشداء على الكفّار رحماء بینهم»
6⃣ ملاك مهر و قهر، ایمان و كفر است، نه قوم و قبیله و مال و ثروت. «اشداء على الكفّار رحماء بینهم»
✳️✳️✳️بیانات در دیدار مسئولان نظام به مناسبت مبعث حضرت رسول اعظم (ص) ۱۳۸۷/۰۵/۰۹
آیهی قرآن میفرماید: «محمّد رسول اللَّه و الّذین معه اشدّاء علی الکفّار رحماء بینهم». اشداء بر کفار معنایش این نیست که با کفار دائم در حال جنگند. اشداء، شدت، یعنی استحکام، استواری، خورده نشدن. یک فلزی زنگ میزند، خورده میشود، پوک میشود، از بین میرود؛ یک فلز هم قرنهای متمادی که بگذرد، دچار خوردگی و زنگزدگی و پوسیدگی و پوکی نمیشود. اشداء یعنی این. شدت یعنی استحکام. استحکام یک وقت در میدان جنگ است، یک جور بروز میکند؛ یک وقت در میدان گفتگوی با دشمن است، یک جور بروز میکند. شما ببینید پیغمبر در جنگهای خود، آنجائی که لازم بود با طرف خود و دشمن خود حرف بزند، چه جوری حرف میزند. سرتا پای نقشهی پیغمبر استحکام است؛ استوار، یک ذره خلل نیست. در جنگ احزاب پیغمبر با طرفهای مقابل وارد گفتگو شد، اما چه گفتگوئی! تاریخ را بخوانید. اگر جنگ است، با شدت؛ اگر گفتگو است، با شدت؛ اگر تعامل است، با شدت؛ با استحکام. این معنای اشداء علی الکفار است.
رحماء بینهم، یعنی در بین خودشان که هستند، نه؛ اینجا دیگر خاکریز نرم است، انعطاف وجود دارد؛ اینجا دیگر آن شدت و آن صلابت نیست. اینجا باید دل داد و دل گرفت. اینجا باید با هم با تعاطف رفتار کرد. https://eitaa.com/enghelabybemanym
بنیان گذاران چپ وعضویت در نیروهای مسلح
گروه گرایی و ورود به احزاب و گروههای سیاسی از موانع اعضای نیروهای مسلح است و در وصیت نامه امام هم ذکر شده است. اصلاح طلبان برجسته ترین بخش وصیت امام را که همیشه یادآوری می کنند همین بخش است.اگر یک نفر سی سال پیش از درب سپاه رد شده باشد رهایش نمی کنند.
اگر یک نظامی بخواهد کاندیدا شود قانون معلوم کرده است که باید استعفا کند و وارد سیاست شود و... اما علیرغم این مسیر تعریف شده، به محض اظهار نظر و بدسلیقگی الله کرم، چند روز است به این پیشنهاد با حیرت و تعجب نگریسته می شود و حتی در یک روزنامه اصلاح طلب از دو قطبی نظامیان و روحانیت به عنوان دو قطبی خطرناک یاد شده است. همگان می دانند وصیت امام در سال 1361 نوشته شده و در سال 1366 نیز منع ورود نظامیان به احزاب و گروهها وجود داشته است.اما در اواخر سال1366 اتفاق جالبی برای مدعیان غیر سیاسی ماندن نیروهای مسلح افتاده است.
آیا می دانید برخی از بنیان گزاران جریان چپ همزمان عضو نیروهای مسلح بوده اند؟و نامه تشکیل تشکل سیاسی را به امام امضا نموده اند؟آیا می دانید نمایندگان وقت امام در کیهان و اطلاعات هر دو عضو موسس یک جریان سیاسی هستند ؟اما امروزه تلاش می شود نقد های شریعتمداری را با هویت نماینده رهبری در کیهان برجسته و محکوم کنند؟
آیا می دانید یکی از اعضای موسس جریان چپ دیروز و اصلاحات امروز بعداز امضا نامه ایجاد تشکل سیاسی ،از امام حکم نمایندگی ایشان در شهربانی کل کشور را گرفته است؟و عضو نیروهای مسلح شده است.
آیا ایجاد تشکل سیاسی توسط افراد حقوقی زیر خلاف نبوده است؟
سید سراج الدین موسوی مسئول حفاظت منطقۀ جماران و فرمانده کل کمیتۀ انقلاب اسلامی
علی اکبر آشتیانی، نمایندۀ امام و مسئول عقیدتی ـ سیاسی ژاندارمری جمهوری اسلامی ایران
محمدعلی رحمانی فرمانده بسیج مستضعفان
رسول منتجب نیا نماینده امام در شهربانی(پس از عضویت در تشکل سیاسی)
دو نماینده امام در دوقلوی کیهان و اطلاعات و موسس جریان سیاسی:
سید محمود دعایی، نمایندۀ امام و سرپرست روزنامۀ اطلاعات
سید محمد خاتمی، نمایندۀ امام و سرپرست مؤسسۀ کیهان
عضویت در تشکل سیاسی با مسئولیت قضایی:
مجید انصاری، رئیس سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور و نمایندۀ شورایعالی قضایی عبدا... گنجی
https://eitaa.com/enghelabybemanym
💢الحدث نیوز: #اسرائیل به خوبی می داند که خواه ناخواه ایران پاسخ حمله به تیفور را خواهد داد؛ چون تهران از آنچه که به نابودی اسرائیل می انجامد، دست نمی کشد.
🔺تل آویو می داند که پاسخ #ایران، اقدام نظامی است که در نهایت به شکست اسرائیل در درازمدت می انجامد. به همین خاطر مقامات اسرائیلی فریاد زنان از غرب میخواهند کاری کنند تا تهران پاسخ اسرائیل را ندهد.https://eitaa.com/enghelabybemanym
بهرام قاسمی:
دوران زدن و گریختن گذشته است اسرائیل دیر یا زود پاسخ لازم را دریافت میکند
سخنگوی وزارت خارجه درخصوص حمله هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی تیفور و اقدام ایران گفت: اسرائیل دیر یا زود پاسخهای لازم را دریافت خواهد کرد، آنها نمیتوانند اقدامیکنند و از مجازات معاف باشند. زمان زدن وگریز برای اسرائیل گذشته است.https://eitaa.com/enghelabybemanym
برجام موشکی چگونه هوا شد؟!
✍️ آمریکا، انگلیس و فرانسه اگرچه به واسطه حمله موشکی به سوریه، عربستان را خواهند دوشید اما حماقتی راهبردی درباره ایران مرتکب شده اند. چرا؟ راهبرد مهم آنها در برجام هسته ای و سپس پیشنهاد برجام موشکی این بود که دوران مذاکره و توافق برد-برد است و ایران با کنار گذاشتن قدرت نظامی و موشکی می توانداز عواید همکاری بهره مند شود.
♦️اما حماقت حمله به سوریه و ارتکاب جنایت اخیر- با همه ناکامی اش- نشان داد برخلاف نسخه پیچی جریان نفوذی و حرفی که در دهان برخی سیاسیون گذاشتند مبنی بر اینکه "روزگار فردا، روزگار گفتمان هاست نه موشک ها"، روزگار اتفاقا، روزگار توسعه ظرفیت بازدارنده توان موشکی است. به یقین اگر سوریه یک سوم توان موشکی ایران را داشت، آمریکا جرئت نمی کرد حتی نگاه چپ بکند، چه رسد به اینکه حمله موشکی ترتیب دهد. اما با همه اینها، خبط بزرگ آمریکا، مشت خط نفوذ را باز و برجام موشکی را هوا کرد.https://eitaa.com/enghelabybemanym
🔹می گویند خروس ده، روباه را دید و بالای درخت پرید. روباه گفت "مگر نشنيده اي سلطان جنگل، بین همه اعلام صلح کرده و دستور داده كه از این به بعد هيچ کس حق ندارد به ديگری آسيب برساند؟!". خروس اما گردنش را دراز كرده بود و به دور نگاه می كرد. روباه پرسيد چرا گوش و حواست با من نیست؟ به كجا نگاه مي كني؟ خروس گفت از دور حيواني به اين سو مي دود و گوشهاي بزرگ و دم درازی دارد . نمي دانم سگ است يا گرگ؟
🔸روباه گفت با اين نشاني ها كه تو می گويی، سگ بزرگي به اينجا مي آيد و من بايد هر چه زودتر از اينجا بروم. خروس گفت "مگر نگفتي سلطان جنگل فرمان صلح و آتش بس داده، پس چرا مي ترسی؟". روباه در حالی که می گریخت، پاسخ داد "بله، دستور داده اما مي ترسم او هم مانند تو خبر را نشنيده باشد"!
محمد_ایمانی
https://eitaa.com/enghelabybemanym
. "تشکیلات یکی از فرائص هر گروه"
مجموعه تحلیلی خودرادر پیام رسان های
ایتا(https://eitaa.com/enghelabybemanym)
وسروش
http://sapp.ir/e_beman
دنبال فرمایید.
حضورشما رادر جامعه نخبگانی کانال میستاییم
سردار جوانی معاون سیاسی سپاه:
ما باید پرچمدار بصیرت دینی در حوزه سیاسی باشیم و بصیرتافزایی سیاسی کنیم. اگر میخواهیم در این حرکت موفق باشیم لازمهاش این است که خود ما و این مجموعه برخوردار از چهار ویژگی باشیم؛
1⃣ اول اینکه معنوی باشیم. این تفکر خطا است که میتوان انسانها را هدایت و ارشاد کرد، ولو خود ما هنوز در مسیر نباشیم. ابتدا باید در مسیر قرار بگیریم. این عرض من به این معنا نیست که خدایی نکرده ما در مسیر نیستیم، نه؛ بلکه چون معنویت ذو مراتب است باید با کار و تلاش همواره این بعد را تقویت کرد.
2⃣دوم، داشتن بصیرت دینی و افزودن به آن است. این متوجه مجموعه مسئولان و هادیان سیاسی در سپاه و بسیج است.
3⃣سوم، داشتن روحیه جهادی و انقلابی است و واقعاً هر یک در هر کجایی که هستیم باید از این روحیه برخوردار باشیم. حالا خود این شاخصههایی دارد.
ما اگر بخواهیم در تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در حکمشان به نماینده ولیفقیه در سپاه، نقش ایفا کنیم، لازمهاش این است که خود ما در این شاخصهها سرآمد، برتر و پیشگام باشیم. در واقع در پاسخ به این پرسش که، اگر بخواهیم در این مسیر در حوزه مشخص بصیرتافزایی توفیق صددرصدی داشته باشیم، چه رویکردی باید داشته باشیم؟ میتوان گفت، باید برنامه ما اثربخش باشد که اگر نبود، یا برنامه اصلاح یا حذف شود. این مطلب از طرف نماینده محترم ولیفقیه در سپاه تصریح و مطالبه شده است.
من الآن برگشتم به مسئولیتی که 18 سال پیش به آن ورود پیدا کرده بودم. در این مسیر باید نگاهمان این باشد که این امکانات، اعتبارات و سرمایه انسانی که در اختیار ما قرار دارد، برای چه کاری باید صرف شود؟ رهبر معظم انقلاب از نماینده خود کار اثربخش و مؤثر میخواهند و تأکید کردند از روحانیون استفاده شود، فرمودند از عالمان عامل و اثرگذار؛ لذا ما هر کاری که میخواهیم بکنیم باید اثربخشی آن را مدنظر قرار بدهیم.
https://eitaa.com/enghelabybemanym
سردار جوانی معاون سیاسی سپاه:
همافق کردن با ولیفقیه یعنی چه؟ ولیفقیه یک منظومه فکری دارد که لازم است تکتک مدیران سیاسی و مسئولان و هادیان با آن آشنا باشند. در مسائل داخلی سیاسی، سیاست خارجی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و... چون قرار است که همسو و همجهت با این منظومه باشیم و همچنین چون خروجی کار ما از ارتقای معنویت و بصیرت دینی و تقویت روحیه جهادی و انقلابی در عمل باید ولایتمداری باشد، باید این کار را انجام دهیم.
عشق به ولایت
در تشخیص این اثربخشی هم دو شاخصه مهم است؛ اول اینکه بتوانیم عشق مخاطب را به ولایت و ولیفقیه افزایش دهیم، دوم اینکه اثر این عشق در عمل هم دیده شود؛ یعنی مخاطب عاشق و یاریکننده ولیفقیه باشد. در مسئله عاشق ولیفقیه بودن عمیقاً این اعتقاد را هم داریم که این عشق در امتداد عشق به امام زمان(عج) است و در طول آن عشق به خدا قرار دارد.
همسر شهید حججی یک جمله کلیدی بیان کرد که الهامبخش است. وی گفت؛ «محسنم عاشق امام خامنهای بود.» این عشق را پدر شهید حججی در یک مصاحبه با خبرگزاری تسنیم، این طوری بیان میکند که محسن میگفت یقین دارم که حضرت آقا نائب امام زمان(عج) است. این را گفتم که در ادامه بگویم کارهای ما حداقل باید در حوزه بصیرتافزایی، حججی بسازد و خروجیاش ولایتمداری شود. حاج آقای حاجیصادقی اشاره خیلی دقیقی دارند که رهبر معظم انقلاب، خودشان نمیگویند که ولایتمدار باشید، اما ما باید خودمان این درک را داشته باشیم که خروجی تمام این فعالیتها که بر اساس راهبردهای معظمله است، باید ولایتمداری باشد. نوشتهها، تحلیلها، سخنرانیها و دیگر تولیدات باید در این جهت باشد. خروجی همه کارهای ما در نهایت باید این بحث باشد و اثرگذاری در آن بالا باشد.این ولایتمداری که عرض شد، اول در اوج محبت و عشق به ولی است و دوم این است که این عشق و محبت به ولی، در مقام عمل و حمایت از او وارد شود؛
https://eitaa.com/enghelabybemanym
سردار جوانی معاون سیاسی سپاه:
نکته اساسی دیگر در این مسیر، این است که چرا ما در عملیاتهای دوران دفاع مقدس پیروز بودیم، اما امروز در برخی از کارها موفق نمیشویم. البته در حوزههای دفاعی، امنیتی و منطقهای مثل لبنان، سوریه، عراق و... دستاوردهای ارزشمندی داریم، اما در برخی حوزهها از این نوع دستاوردها خبری نیست؟ حال باید پرسید چه چیزی آنجاست که اینجا نیست؟
✳️قابلیت دریافت نصرت الهی
در اینجا یک نکته مهم وجود دارد و آن اینکه در دفاع مقدس و در جبهههای مقاومت وضعیتی به وجود آمد که باعث شد رزمندگان شایستگی دریافت نصرت الهی را به دست بیاورند. تمام این دستاوردهایی که عرض شد از دفاع مقدس و جبهه مقاومت، همگی ناشی از قدرت الهی است؛ لذا برای به علاوه شدن با قدرت الهی باید زمینهها را فراهم کرد. نهضت روشنگری با هدف بصیرتافزایی و دفع تهدیدات جنگ نرم علیه انقلاب، چه فرقی میکند با عملیاتی که میخواهد خرمشهر در آن آزاد شود؟ فرق آن فقط این است که آن نهضت، نظامی است و این نهضت، فکری و سیاسی. لذا اینجا هم باید تلاش کنیم تا قابلیت دریافت نصرت الهی را در انجام کارها داشته باشیم.
حضرت امام(ره) فرمودند؛ خرمشهر را خدا آزاد کرد و حضرت رهبر معظم انقلاب هم در این راستا میفرمایند که عامل اصلی آزادسازی خرمشهر، باور و اعتماد رزمندگان به نصرت الهی بود، باید این نگاه در کارهای ما به باور تبدیل شود. کار ما تأثیر بر روی ذهنهاست، یا باید ذهنها را در باور سیاسی و اعتقادی صحیح تثبیت کنیم، یا اینکه ذهنهایی را که به اشغال دشمن درآمده آزاد کنیم. این در جنگ نرم اتفاق میافتد. در این میدان نبرد همان طور که عامل اصلی و اول در دفاع مقدس توپ و تانک ما نبود، در اینجا هم تعدد نشریه، رسانه و بولتن نیست، عامل اصلی اخلاص، تقوا، زهد و پارسایی است و آن آمادگیهایی است که انسان را در شرایطی قرار میدهد که از نصرت الهی بهرهمند شود. البته این به این معنا نیست که ما از این مسائل دور بودیم؛ بلکه به معنای تقویت اینها است. به یقین اگر با صداقت و خلوص در این مسیر حرکت کنیم و برای هم همافزا باشیم، حرکت شتابدار در این مسیر خواهیم داشت؛ چرا که «یدالله مع الجماعه»
https://eitaa.com/enghelabybemanym
از رهبران جوان جهان چه خبر؟
خبر کاوه مدنی که پس از سفر نوروزی باز نگشت شاید خبر خوبی نبود. گرچه ما نفهمیدیم در مدت حضورش در ایران چه آورده مشخصی برای محیط زیست ایران داشت اما اگر بخواهیم معذوریت او در بازگشت را بدون ملاحظه بفهمیم باید بگوییم او قربانی تلگرام شد که تصاویر رقص او با خانم های پلنگی پوش را منتشر کردند.شاید ملاحظاتی در پرونده جاسوسی و محیط زیست هم باشد اما اگر برای آن مساله قصد خروج داشت باید زودتر خارج می شد و به خانواده اش هم اجازه خروج نمی دادند تا برگردد.
اما دو روز است بی بی سی با دهها پست اینستاگرامی و برنامه تلویزیونی و گزارش برای این خروج عزا گرفته است و ناراحت است که نظام جمهوری اسلامی از خدمات"پروهشگر برجسته محیط زیست!"محروم شد.حجم ناراحتی غربی ها از نبود او در ایران تردیدی باقی نمی گذارد که باید او را در پروژه"رهبران جوان جهانیYOUNG GLOBAL LEADERS" تعریف کنیم که تعدادی از ماموران حوزه ایران آن اکنون در زندان هستند.تربیت مدیر با استانداردهای حیات غربی برای شرق راهبرد اصلی پروژه"یانگ لیدر" است.بی پروایی یک مدیر منتسب به جمهوری اسلامی در چنین رقصی شاخصی از این تربیت ناهمسو با بوم اولیه این افراد است که تحت فشار فرهنگی محیط پدری خروج را تنها راه رهایی از فشار می دانند .گرچه غرب هزینه آن را از جیب حاکمیت بوم او می پردازد.
عبدا...گنجی
https://eitaa.com/enghelabybemanym
حکمتهای برخورد نکردن با احمدینژاد چیست؟
حسین عبداللهیفر/ سخنگو و معاون اول قوه قضائیه تأخیر در برخورد با احمدینژاد را حکمت و نه مصلحت نامید. تفاوت میان دو واژه در یک پرونده قضایی، آن هم برای شخصیت سیاسی و مشهور بسیار زیاد است. مصلحتسنجی در این زمینه میتواند دلایلی، مانند ناتوانی در برخورد، ملاحظات سیاسی، امنیتی، احترام خاص، ترس از واکنشهای احتمالی، پیامدهای اجتماعی و... داشته باشد.
اما مفهوم حکمت کاملاً برعکس، هرگونه مصلحتسنجیهای بیمورد را رد کرده و بر مواردی اشاره دارد که ابعاد آن هنوز مشخص نشده است. نکات و مسائلی که زمان از آن پرده برخواهد داشت و در حال حاضر حداقل برای همگان روشن نیست.
پرسشی که در این زمینه وجود دارد، این است که چه مسائل حکمتآمیزی میتواند وجود داشته باشد که برخورد نکردن با احمدینژاد را تا این حد به تأخیر انداخته و شائبه وجود برخی مصلحتسنجی را ایجاد کرده است؟!
اگرچه دستگاه قضایی تاکنون در این زمینه توضیحی نداده و نگارنده هم قصد گمانهزنی درباره حکمتهای سیاسی و حقوقی مدنظر مسئولان قضایی را ندارد؛ اما واقعیت این است که تقاضای برخورد با احمدینژاد از سطح نخبگی و جریانهای سیاسی گذشته است. امروز مطالبه برخورد با وی به دامنه جامعه کشیده شده و برای بسیاری از جوانان قابل
هضم نیست.
زمانی اصلاحطلبان به عنوان مخالفان دیرینه وی خواستار برخورد با وی بودند و به نکاتی اشاره میکردند، از جمله اینکه اگر شخص دیگری جای او بود یا یکی از عناصر وابسته به آنها کارهای احمدینژاد را انجام میداد، با بدترین شکل ممکن با او برخورد میشد. اصولگراها نیز همین اعتراضات را البته با دلایلی متفاوت مطرح میکردند. آنها بیشتر موضوع هزینههایی را پیش میکشند که احمدینژاد هر روزه برای نظام ایجاد میکند، در حالی که برخورد با وی میتواند هزینه کمتری داشته باشد. این در حالی است که:
1ـ برخورد حکمتآمیز و پرهیز از هر گونه تعجیل در این زمینه نشان داده که دایره مطالبهگران برخورد با احمدینژاد هر روز و از پس هر اقدام او وسیعتر شده و برای نظام اسلامی دامنه این مطالبهگری بسیار مهم است؛ چرا که روش نظام در گذشته نیز بر میل عمومی و رسیدن مردم به تحلیل درست دلالت داشته است.
2ـ احمدینژادیها نشان دادهاند که هرچه نظام، صبر و تحمل بیشتری از خود نشان داده، آنها ظرفیت خود را کاهش داده و رفتار سؤالبرانگیز دیگری از خود بروز دادهاند؛ موضوعی که برخورد با وی را منطقی و حقوقی جلوه میدهد.
3ـ نکته مهمتر اینکه روند تندتر شدن مواضع و رفتارهای احمدینژادیها میتواند حکایتکننده تلاش آنها برای برخورد تند باشد که به اصطلاح وادارسازی طرف مقابل به واکنش دلخواه تعبیر میشود. از این منظر، آنها خواستار اقدام شتابزده و پیش از موعد دستگاه قضایی هستند تا نتیجه محاکمات خود را نیز سیاسی جلوه دهند. احمدینژاد به خوبی میداند که ادامه روند کنونی به تنگ شدن حلقه برخورد منجر شده و به زودی نوبت وی نیز فرا میرسد؛ از این رو تلاش میکند این اتفاق را از مسیر طبیعی خود منحرف کرده و اجازه ندهد پرونده وی به شکل حقوقی بسته شود؛ چرا که نه تنها وی را برای همیشه از قدرت محروم میکند؛ بلکه مطرود ملت و تاریخ نیز خواهد کرد و این چیزی است که وی به شدت از آن
بیمناک است. https://eitaa.com/enghelabybemanym