فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 تبلیغ هالیوودی آپتل با حضور نیکی کریمی!!! 😒
استفاده از تکنیک های اقناعی:
#گواهی_دادن (ستاره ها)
#جاذبه_های_جنسی
#سواد_رسانه_ای
👇🔰
@edalatkhahi_kashan
🔵🔴⚪️ سانسور بیانات رهبری و هزینهسازی های بیت رهبری
👈 باز هم ماجرای حذف بخشی بیانات رهبرمعظم انقلاب توسط بیت رهبری حاشیه ساز شده. اما ماجرا چیست؟
🔹اول: برخلاف تصور عمومی که وجود دارد، نه سایت Khamenei.ir و نه صدا و سیما هیچکدام متن و فیلم دیدارهای رهبری را حذف نمیکنند، یعنی اصلا و اساسا اجازه این کار را ندارند. اگر دو سایت leader.ir و Khamenei.ir را رصد کرده باشید، دقایقی پس از دیدار، «خبر دیدار» که حاوی رئوس مطالب مطرح شده توسط رهبری و گاهی «عین برخی جملات» است منتشر میشود.
🔸چند ساعت بعد هم «متن بیانات» که پیاده شده صحبتهای رهبری است منتشر میشود. متن بیانات که اهمیت بیشتری دارد، توسط «دفتر رهبری» که زیر نظر آقای حجازی است تهیه میشود و سایر رسانهها- حتی سایت Khamenei.ir - موظفند آن متن را منتشر کنند. صدا و سیما نیز نسخه فیلمی از دیدار را پخش میکند که توسط دفتر رهبری تدوین و برایش ارسال شده است.
🔹دوم: واقعیت آن است که آقای حجازی از طرف شخص رهبری، اجازه دخل و تصرف در متن بیانات منتشره را دارند. اما یک سوال! هدف از حذف برخی جملات رهبری چیست؟ غیر از این است که حول آن صحبت در فضای رسانهای «حاشیهسازی» نشود؟ حالا یک سوال دیگر! اگر ما در این فرآیند جوری عمل کنیم که منجر به «هزینهزایی مضاعف» شود چه؟ چند مورد جنجالی سالهای اخیر را مرور کنیم. جمعی از دانشجویان در دیداری که سالی یکبار برگزار میشود حاضر بودهاند و از ایشان شنیدهاند که «من استالین نیستم» یا شنیدهاند که تلویحا تسخیر سفارت انگلیس را محکوم کردهاند. یا در دیدار اخیر مردم از رهبری شنیدهاند که در قضیه مذاکره با آمریکا اشتباه کردم به دولت اجازه دادم. بعد در تیتر و خبرهای منتشره توسط بیت رهبری، آن جمله سانسور شود. چه اتفاقی میافتد؟ کلی جنجال توسط افراد حاضر در دیدار و رسانههای مغرض و غیر مغرض داخلی و خارجی _از احمدینژادیهای کینه به دل گرفته از رهبری تا بیبیسی _ به راه میافتد که فلان جمله حذف شده توسط سایت رهبری چه بود؟ چرا سخنان رهبری سانسور میشود؟ چه کسی سخنان رهبری را سانسور میکند و کلی تیتر و مطلب و تحلیل های این مدلی.
🔸خب بینی و بینالله این کار دفتر رهبری حاشیهسازتر و آسیببزاتر است یا انتشار همان یک جمله؟ شما با سانسور آن جمله و تعبیر میخواهید جلوی انتشارش را بگیرید ولی با این کارتان هم آن جمله بیشتر شنیده شده و بلکه در فضای خبری ترکیده؛ هم کلی حاشیه و جنجال و فحش از طرف جاهلان و مغرضان و کلی شبهه از طرف دوستان به رهبری و بیت رهبری بار کردهاید. غیر از این است؟
🔹سوم: نکته قابل توجه دیگر این است که اساسا چرا نباید این فرآیند تهیه بیانات رهبری به اطلاع مردم برسد؟ اینکه هر دفعه سر حذف بخشی از بیانات رهبری، عدهای سایت Khamenei.ir را شماتت کنند، عدهای صدا و سیما و عدهای آقای حجازی و دفتر را و به خاطر سکوت همه این مجموعهها در اینباره، جریان حزباللهی هم بر شبهاتش افزوده شود بهتر است یا اینکه یک بار این فرآیند و ابعادش تبیین شود و به این سوال پاسخ داده شود که چرا بیانات رهبری که در جمع عمومی بیان میشود سانسور میشود؟ آیا با این کار آن حاشیهسازیهای مغرض و مسموم ضدانقلاب و بدخواهان بیاثر و شبهات دوستان برطرف نمیشود؟
🔸از چه چیزی میترسیم؟ وقتی رهبری حرفی را در علن و در دیدار عمومی میزنند چرا باید برخی جملاتش حذف شود و آن اقدام اینچنین حاشیهساز شود؟ میفرمایند تصمیم بر این است؟ باشد، نتیجهاش را که دیدهاید، بهتر نیست بازخوردهای این اقدام را ارزیابی کرده و اگر اشتباه است اصلاحش کنیم؟
🔸از این میترسیم که مردم بشنوند رهبری گفته من اشتباه کردم؟ با این نگاه باید آن بخش از منشور روحانیت که امامخمینی فرمود "من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف میکنم که بعض تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمه کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشتهاند، اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن به راحتی از میان نمیرود، گر چه در آن موقع هم من شخصاً مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با صلاحدید و تأیید دوستان قبول نمودم" یا آن صحبت مرداد 58 که گفتند ما در مسامحه با ضدانقلاب اشتباه کردیم و "من توبه میکنم از این اشتباهی که کردم" را هم از تاریخ حذف کنیم!
✍ #محمد_امین_فرج_اللهی
مجمع عدالتخواه
@edalatkhahi_kashan
🔵🔴⚪️نامه 15 تشکل عدالتخواه کشور به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورا اسلامی
♦️مسائل مطرح شده از سوی نمایندگان مجلس در جلسه استیضاح اقای ربیعی را بررسی و به انتشار عموم بگذارید
🔸 هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی
با سلام
با توجه به مباحث طرح شده در جلسه استیضاح وزیر سابق کار، مورخ 17 مردادماه، و مسائل مطرح شده از سوی چند تن از نمایندگان مخالف و موافق استیضاح، و مطابق ماده 3 و 4 قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان، تشکل های عدالتخواه سراسر کشور درخواست داریم تا ضمن رسیدگی به موارد بیان شده، مراحل این پیگیری را به اطلاع عموم رسانده و قضاوت را به مردم واگذار نمایید.
لازم به یادآوری میباشد که این درخواست را تا اطلاع از نتایج حاصله، دنبال کرده و به اطلاع عموم مردم خواهیم رساند.
🔹تشکل های امضا کننده:
انجمن اسلامی دانشجویان عدالتخواه سبزوار
مجمع حزب الله دانشگاه علم و صنعت
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه ولی عصر رفسنجان
محمع دانشجویی عدالتخواه دانشگاه کاشان
تشکل دانشجویی قسط شاهرود
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه زابل
مجمع دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز
تشکل دانشجویی امام حسن مجتبی کرمان
تشکل مردمی فتیه مشهد
مجمع دانشجو معلمان عدالتخواه فرهنگیان کرمان
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان یزد
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه صنعتی قوچان
تشکل ارمان دانشگاه صنعتی اصفهان
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه مازندران
@edalatkhahi_kashan
🔵🔴⚪️#فرزندت_کجاست؟
🔹نام کمپینی است که عده ای از فعالین فضای مجازی برای یافتن جایگاه فرزندان مسئولین و یافتن آقازاده ها شروع کرده اند اما این کمپین یک قدم حقیقی برای شفافیت است و یا یک قدم شبح وار؟
🔸این که مشخص شود هر مسئولی چه تعداد فرزند دارد و اطلاعات اولیه زندگی شخصی اقایان معلوم شود خود قدمی کوچک برای شفافیت است؛ولی یک مورد بزرگ در این بین مغفول می ماند!
🔹در ابتدا شاید همه از آن جهت که مشخص شود هر اقازاده با چه سطح سوادی مشغول به کار است در جامعه آرامشی ایجاد کند و مردم از اینکه یکی از فرزند مسئولین با مدرک دکترا در یک شرکت خصوصی مشغول به کار است راضی شوند ولی نباید این کار بهتر انجام شود؟!
🔸این که آقازادگان دارای چه مدرک تحصیلی هستند و این مدارک تحصیلی به چه روش و با کدام رتبه های آزمون های ورودی سراسری و چه میزان معرفی نامه بدست امده است جای سوال دارد.
🔹آیا تمام فرزندان مسئولین از فرصت های برابر اموزشی با سایر دانش اموزان حداقل در شهر خود بهره برده اند؟ اگر بگوییم که آن ها از فرصت برابر با تمام کشور برخوردار باشند برای آقایان توقع بیجایی است!!
🔸آیا مراجعی مانند سازمان سنجش که خود در مسئله کنکور برای عموم مردم بارها و بارها محل سوال و عملکرد آن در هاله ای از ابهام بوده است در برابر آقازادگان مانند سایرین برخورد میکند یا برای آن ها برابرتر است؟
🔹این که یک فرزند مسئولین در خارج از کشور مشغول تحصیل هستند خود نیز محل سوال است و در مقوله تحصیل خارج به علت خروج ارز از مملکت جایگاه سوال دیگری نیز هست.
❌ ارز دانشجویی آقایان از کدام منبع تامین میشود؟
❌ آیا این ارز از جیب شخصی ان هاست و یا از منابع دولتی؟
از اصل لزوم تحصیل در خارج از کشور نیز در این چند خط نوشته میگذریم
❌ در بحث کار و شغل آن ها چند نکته است که باید مشخص شود؛
این که آقازادگان در شرکت های خصوصی هستند که باز نخواهیم به ظن بند (پ) برای حضورشان یا حتی مبادلات سیاسی بین صاحبین شرکت ها و مسئولین گمان ببریم مسئله خصولتی ها و شرکت هایی که به نام خصوصی از سهامداران دولتی بهره بالایی می برند و در اکثر پروژه ها نام و نشانی از آن ها پیدا میشود خود بحثی است
و یک مرحله بعد از این شرکای خصولتی دولت شرکت هایی هستند که بدون مشخص شدن نام و نشان در جایگاه های تعیین کننده برای بعضی مناقصه ها و مزایده نقش بازی میکنند
❌آیا آقازادگان در هیچکدام از این شرکت ها نقشی ندارند؟ و صرف اعلام اینکه در شرکت خصوصی هستند کافی است؟
🔸هرچند در کشور ما به همت فعالان فضای مجازی که در این ایام ضربه و نفوذ بیشتری از فعالان میدانی پیدا کردند بنای کمپین های شفافیت در بحران فساد اقتصادی کشور شروع میشود اما باید به نکات این چنینی نیز شروع این کمپین ها و استمرار آن توجه کرد.
به یقین هرچه این کمپین ها همه گیرتر و تبدیل به خواست جامعه شود شفافیت را بیشتر میتوان در جامعه مه آلود ما یافت.
#علی_همایونی
🔘مجمع دانشجویی عدالت خواه دانشگاه کاشان
@edalatkhahi_kashan
🔵🔴⚪️ دولت در جیب آقایان است! به چه زبانی باید به مسئولان هشدار داد که وضعیت بحرانی است؟؟؟
⭕️ از واگذاری رانتی به اسم خصوصی سازی تا کودتای اقتصادی به رسم آمریکایی/ از یک تریلیون بهره بانکی تا سهم 85درصدی 2/5 درصد جمعیت کشور در سپرده های بانکی/ از پورشه آقازاده تا بی ام و نماینده مجلس
🔻 پس از پایان یافتن جنگ تحمیلی تغییر ایدئولوژی رخ داد که از ایدئولوژی #نگاه_به_محرومان به ایدئولوژی #امنیت_سرمایه تغییر پیدا کرد.
🔻 #خصوصی_سازی ها در ایران به #اختصاصی_سازی تبدیل شد و به #نزدیکان مسئولان #واگذاری ها انجام گرفت.
🔸 زمینههای فاجعههای اقتصادی امروز به زمان اقدامات دولت وقت پس از جنگ بازمیگردد.
🔸 معتقدم نفوذ اقتصادی شکلگرفته است، در #دولت_یازدهم 20 هزار میلیارد تومان در وسط #کویر شرکت #فولادسازی راهاندازی شد که نیاز جدی به #آب دارد و حالا میخواهند با هزینه گزاف آب را از دریا به آنجا منتقل کنند؛ اینها تصمیمات غلطی است که در حال اتخاذ شدن است.
🔸 از اقتصاد #تولید_محور که میتوانستیم از دوران جنگ آن را پیگیری کنیم به اقتصاد #رانت_محور حرکت کردهایم.
🔸 چرا باید #نرخ_ارز را بالا ببرند با این توجیه که #صادرات سودمندتر میشود ولی در مقابل آن فشار بر #تولیدکننده و #مردم وارد میشود، #مسئولان_بالاشهرنشین، #فرزندان آنها #پورشه سوار و خانوادههای آنها در #خارج زندگی میکنند.
🔸 سال گذشته #فولاد مبارکه و پنج #پتروشیمی پنج میلیارد دلار سود کسب کردند؛ #دولت_در_جیب_آقایان است.
🔸 معتقدم بعد از جنگ هشتساله تحمیلی، حالت #جنگ از بعد نظامی به سمت #اقتصادی تغییر پیدا کرد، مسئولی در رأس یک کمیسیون #مجلس نشسته و دارای #بیامو 3 میلیاردی است و از آن برای رفتن به #استخر استفاده میکند.
🔸 به چه زبانی باید به مسئولان هشدار داد که وضعیت #بحرانی است؟ سئوال این هست آیا واقعاً فقط #سیف تصمیمات را میگرفت و باید کنار گذاشته شود؛ در این سه دهه شاهد مثلث شوم #سفتهبازی، #دلالی و #رباخواری هستیم.
🔸 ما اعمال سیاستهای خصمانه #آمریکا در سایر کشورها را مطالعه کردهایم، #اعتصاب کامیون داران پیشازاین نیز در #شیلی رخداده بود؛ معتقدم #کودتایی در حال انجام است؛ از #دولت سئوال داریم که چه برنامهای برای مهار #تورم دارد؟
🔸 خانمی ترکیهای که در #افبیآی کار میکرده گفته اطلاع داریم که سیاستمداران آمریکایی به دنبال پیادهسازی #کودتایی_ناگهانی در ایران هستند؛ زمینه ارزان شدن کودتا در ایران را در حال فراهم کردن هستند.
🔸 وضعیت ارز در این چندماهه #شوکآور است. هیچ جای دنیا نمیتوانید پیدا کنید که #بانک_مرکزی دلالی را برای قیمتگذاری ارز به وسط میدان بفرستد.
🔸 #برنج در این مدت 46 درصد #افزایش_قیمت پیداکرده است، عدهای به اسم #بخش_خصوصی ارز گرفتند ولی وارداتی هم انجام نگرفت.
🔸 #پتروشیمی ها ارز 3800 تومان دریافت کردند و حالا کالا را با قیمت دلار 11 هزارتومانی عرضه میکنند؛ اینکه شخص مسئول دولتی خود در بخش اقتصادی فعالیت دارد یعنی #فساد.
🔸 این #نظام_بانکی ظرف 5 سال اخیر بیش از #یک_تریلیون تومان بهره پرداخت کردهاند و معلوم هست که این مسئله #تورمزا و #ضد_تولید است.
🔸 شرایط بهگونهای شده که 85 درصد #سپردههای_بانکی کشور متعلق به 2.5 درصد از جمعیت کشور است.
🔸 اگر قیمت روزافزون #ارز اتفاق بیفتد، قطعاً #تولید بهطور کامل از بین خواهد رفت و این خواست غرب است؛ گفته میشود دولت ظرف یک هفته 20 میلیارد دلار تخصیص دادهاست.
🔸 اقدام به برقراری #پیمانهای_ارزی یکی از کارهایی است که باید دولت انجام دهد، منابع متعددی داریم که میتوان پیشنهاد داد که دولت چهکارهایی انجام دهد و انجام ندهد.
#دکترحسین_راغفر
مجمع عدالتخواه
@edalatkhahi_kashan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵🔴⚪️ #انگلیس آسیب های زیادی به ما زده اما جریان #شبه_روشنفکری به دلایل غیر قابل ذکر نمی خواهد آن را بپذیرد.
📌 مرحوم ضیاءالدین دری، کارگردان سریال #کیف_انگلیسی
@edalatkhahi_kashan
🔵🔴⚪ ️#القاب_کجای_اسلام_است؟
🔹آ لااقل براي خودمان القاب درست نکنیم تا مسابقه القاب شروع بشود.
🔹مقامات روحانی یک جور، مقامات غیر روحانی یک جور.
اقلًا من عالم دینی دیگر اسیر القاب نباشم.
🔹واي به اینکه یک منبري در مجلسی که یک مرجعی حضور دارد بالاي منبر برود و حضرت آیت الله عظمی نگوید ...
🔹اگر کلمه "عظمی" افتاد دیگر هیچ... این چیست؟ کجای این به اسلام می خورد؟
#شهید_بهشتی
(بایدها و نبایدها/ ص16)
@edalatkhahi_kashan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵🔴⚪️ آقایان خودشان مدل اقتصادی ناکارامد حاکم کردهاند، اما حالا علت ناکارامدی اقتصاد را قطع رابطه با آمریکا میدانند.
#زرشناس
@edalatkhahi_kashan
🔵🔴⚪️ ماموریت اساسی ائمه جمعه
🔺بسیاری از #کارهای_خوب که از ائمۀ جمعه و سایر محترمین سر میزند، کارکردی شخصی دارد. این کارها تنها به دردِ صلاح و فلاحِ خود ایشان میخورَد. آنها از رهگذر این کارها، در مسیر سازندگی اخلاقیِ خود قدم برمی دارند. برای مثال، امامجمعهای که داس در دست گرفته و رفته سرِ زمین کشاورزی و در دروی گندمِ کشاورزان کمک میکند، دارد #اخلاق_فردی خود را رشد میدهد. نمیتوان برای این دسته از کارها کارکرد اجتماعی قائل بود.
🔺حتی نتایجی مانند «اصلاحِ نگاه مردم به روحانیت» یا «ترمیم رابطۀ مردم با ائمۀ جمعه» و... را هم نمی توان واجد خاصیت اجتماعی دانست. در این نتایج هم، در واقع نه مردم، که روحانیت و ائمۀ جمعه هستند که فضایل خود را رشد میدهند.
🔺روشن است که معنای این حرف، بیهوده بودنِ کارهای خوبِ ائمۀ جمعه نیست؛ نکته این است که نباید امری فردی را به جای تکلیفی اجتماعی نهاد.
🔺اخلاق فردیِ ائمۀ جمعه و تواضع و مردم دوستی و صفاتی از این دست، سرمایۀ آنهاست برای انجام تکالیف بزرگتر. آنها باید ساخته و پرداخته شوند برای ماموریتهای اساسی. ماموریت اساسی چیست؟ «نبرد برای استقرار عدالت از طریق درگیری با پایهگذاران #فقر و #فساد و #تبعیض.» هرگاه ائمۀ جمعه وارد این میدان شدند و با ارباب زر و زور و تزویر درگیر شدند و جراحت برداشتند، میشود گفت که به تکلیف اجتماعی شان عمل کردهاند.
#روح_الله_رشیدی
🔘مجمع عدالتخواه
@edalatkhahi_kashan
🔵🔴️⚪️ #پیامبر_منادی_آزادی_و_عدالت
🔸از همان اول که پیغمبر آمد، منادی آزادی، مساوات، عدالت و برابری بود.
🔸این مسئله در موفقیت اسلام خیلی موثر بوده است .
🔸پیغمبر صریحاً می گفت که آن غلام حبشی و این سید قریشی در نزد من هر دو یکسان هستند.
🔸مساوات، عدالت و برابری در دعوت اسلام بدون شک از عوامل موفقیت اوست.
#شهیدبهشتی
(محیط پیدایش اسلام ص194)
@edalatkhahi_kashan