#بازار
#آموزش
#تابلوخوانی
یه مساله دیگه خیلی شاکی پیام میدن که فلان عستادک گفته فلان سهم رو بخرید چون داره حقوقی میخره
خرید با حقوقی شده سیگنال!
اینا مرزهای تعریف مصطلح کد به کد و تحلیل رو هم جابجا کردن!
دوستان خریدهای حقوقی دلایل بسیاری میتونه داشته باشه
اگه هر دو طرف خرید و فروش حقوقی حضور داره یا اصطلاحا کد به کد حقوقی به حقوقی داریم اکثرا مرتبط با تراکنشهای داخلی بین خودشونه و سیگنال خرید یا فروش نیست
در صورت خریدهای حمایتی حقوقی ها حتی رو حمایتهای تکنیکال
مد نظر داشته باشید اکثر مواقع این خریدها پله ای هست و ممکنه مدتها طول بکشه و همچنان رو قیمتهای پایینتر خریدها ادامه پیدا کنه
خیلی مواقع کدهای حقیقی خودی تو صف فروش گیر کردن یا قصد فروش دارن و کد حقوقی خرید میکنه تا فرصت خروج به کدهای خاص خودشون رو بده
حتی اگه خرید حقوقی ها سنگین و حمایتی در جهت تخلیه فروشندگان حقیقی باشه
باز هم این نشانه برگشت روند سهم نیست میتونه حمایتی باشه جهت جلوگیری از افت بیشتر قیمت سهم ولی مدتها سهم تو همون محدوده قیمتی درجا بزنه و اصلاح زمانی بکنه
کانال بورسی
#بازار
#آموزش
وقتی کلیت بازار منفیه (نه متعادل) و نشانه هایی از برگشت دیده نمیشه
گاها بعضی از سهمها برخلاف جهت بازار مثبت یا صف خرید میشن
به این سهام اصطلاحا پروژهای گفته میشه
این سهام پروژهای هر چقدر بزرگتر و پر معامله تر باشن و شناوری بالاتری داشته باشن خطرناکتر هستند
چراکه کنترلشون توسط بازیگر سهام سخته و بعضا بازیگرا با یه نوسان کم ازش خارج میشن و شما میمونید و یه سهم بی صاحب!
سهام کوچکتر پروژهای هم معمولا قفل صف خرید میشن و عرضهای نمیشه که بتونید ورود کنید
این سهام هم زمانیکه فرصت ورود دادن معمولا زمان خروج بازیگره
#توصیه میکنم حتی تو انتخاب تک سهمهای خاص هم تا زمان متعادل شدن بازار (لزومی نداره مثبت باشه فقط متعادل) صبر کنید
تو همین چند روز هم چند تا مثال بود که اسم نمادی رو نمیبرم فشار فروششون بیشتر نشه
کارشناس بورس
#آموزشی
سالانه افراد زیادی وارد بازار سرمایه میشوند و طبق آمار حدود ۹۰% افراد با از دستدادن بخش قابل توجهی از سرمایه خود، از بازار خارج میشوند. لذا داشتن یک سیستم معاملاتی یکی از الزامات ورود به بازار سرمایه میباشد.
کانال بورسی
@Educational_Channel
#آموزشی
✅ هر سیستم معامله گری هم چندتا نکته داره:
1-قیمت ورود : به چه قیمتی وارد سهم میشید؟ چرا به این قیمت؟ دلیل ورود؟ همه ی این سوالاتو باید پوشش بده توی دفتر معاملاتتون بنویسید.
2-حد ضرر : چقدر تحمل افت سهام خریداری شده رو دارید؟ تا چه میزان میتونید شاهد افت سرمایتون باشید؟ این میتونه میزان ریسک پذیری شما رو مشخص کنه و از رفتارهای احساسی جلوگیری کنه.
3- حد سود : اگه سهام تو قیمت سودی افتاد تو چه قیمتی میخواید معامله رو ببندید و سودتون رو دریافت کنید؟ باید بدونید تا وقتی که معامله رو نبستید سودی بهتون تعلق نمیگیره.
4 – قیمت خروج : چرا میخواید سهام رو بفروشید؟ جو بازار روی شما تاثیز گذاشته؟ بر حسب تحلیل خودتون؟ رو حساب حرف دیگران؟ و …
5 – مدیریت سرمایه گذاری (مدیریت پول) : این بخش یکی از بخشای مهم هر سیستم معامله گری و اگه بتونید تو این بخش مهارتهای خودتونو افزایش بدید خیلی به نفعتون میشه چون شما به عنوان یک سرمایه گذار یا نوسانگیر ابزار کارتون پول یا سرمایتونه باید بتونید اونو مدیریت کنین درصد اختصاص به هر سهام و صنعتو بدونید و تنوعی ایجاد کنید که ریسک رو به حد اقل برسونه مثلا بدونید که چه میزان به سهامی پر ریسک اما پربازده اختصاص بدید و …
6 – مدیریت زمان : زمان یکی از نکات مهم توی معامله گری هست . باید اونو مدیریت کنید . بتونین منظم معامله کنید برای مثال برای رسیدن به موفقیت در هر کاری زمان نیاز هست برای سرمایه گذاری هم همینطور
7 – مدیریت انرژی : بدونید که انرژی خودتون رو مدیریت کنید تا بتونید با مدیریت انرژی بیشتری سود و بهره وری رو از تواناییها و اطلاعات خودتون کسب کنید.
#آموزش
#تحلیل_تکنیکال
---------------------------------
🔻موضوع🔻
✅الگوی های مثلثی✅
⚫️1)الگوی مثلث افزایشی یا مورب رو به بالا⚫️
⚫️2)الگوی مثلث کاهشی یا مورب رو به پاین⚫️
⚫️3)الگوی مثلث پهن شونده افزایشی⚫️
⚫️4)الگوی مثلث پهن شونده کاهشی⚫️
---------------------------------
✅الگوی مثلث مورب رو به بالا یعنی نوک مثلث به سمت بالاست که در اینصورت انتظار اصلاح قیمتی داریم و انتظار داریم قیمت سهم از کف الگو به سمت پایین خارج شه✅
---------------------------------
✅الگوی مثلث مورب رو به پایین یعنی نوک مثلث به سمت پاین هست که در اینصورت انتظار افزایش قیمت هست و انتظار داریم قیمت از بالای الگو خارج شه✅
---------------------------------
✅الگوی مثلث پهن شونده افزایشی و کاهشی هم عین دو مثلث قبلی هست با این تفاوت که نوکمثلث نداریم✅
---------------------------------
🔸توجه به شکل های پایین🔸
---------------------------------
✅الگوی مثلث افزایشی(نوک مثلث به سمت بالا)✅
🔸که بعد از این الگو انتظار اصلاح قیمت داریم🔸
-----------------------------
⚫️نکته ی اول : زمانی این الگو از اعتبار بیشتری برخوردار هست که در موج صعودی باشه ، یعنی شما پنج موج رو شمارش کنی و ببینی این الگو در موج پنجم که صعودی هست رخ داده که بعدش اصلاحی میشه⚫️
-----------------------------
⚫️نکته ی دوم : خود این الگوی مثلث رو باید شماره گذاری کنید⚫️
-----------------------------
⚫️نکته ی سوم : در پایان این الگو حجم معاملات بیشتر میشه⚫️
-----------------------------
✅الگوی مثلث کاهشی(نوک مثلث به سمت پاین)✅
🔸که بعد از این الگو انتظار افزایش قیمت داریم🔸
-----------------------------
⚫️نکته ی اول : زمانی این الگو از اعتبار بیشتری برخوردار هست که در موج اصلاحی باشه ، یعنی شما پنج موج رو شمارش کنی و ببینی این الگو در موج چهارم که اصلاحی هست رخ داده که بعدش یک موج صعودی میشه⚫️
-----------------------------
⚫️نکته ی دوم : خود این الگوی مثلث رو باید شماره گذاری کنید ببینید اصلاح زیگزاگی هست یا چی⚫️
-----------------------------
⚫️نکته ی سوم : در پایان این الگو حجم معاملات بیشتر میشه⚫️
-----------------------------
الگوی های مثلثی پهن شونده که این الگو معمولا در موج چهارم اصلاحی رخ میده و داخل موج اصلاح مثلثی داریم
اصلاح مثلثی ساختار 3_3_3_3_3 داره(یعنی پنج تا موج با سه ریز موج)
اگر پنج موج جنبشی در روند نزولی باشه در موج پنجم معمولا این الگو بصورت کاهشی رخ میده و بالعکس
#آموزشی
✅ #ریسک چیست؟
🔻 تعاریف مختلفی برای ریسک ذکر شده است. اما کلیه این تعاریف را میتوان در دو دیدگاه زید خلاصه کرد :
🔻 دیدگاه اول:
ریسک هر گونه نوسانات احتمالی (اعم از مثبت یا منفی) در آینده است.
دیدگاه دوم:
ریسک نوسانات احتمالی منفی در آینده است.
🔻 در واقع ریسک را میتوان معادل عدم اطمینان در نظر گرفت. معمولاً در مالی آن بخشی از عدم اطمینان را که قابلیت اندازهگیری و کمی کردن دارد، ریسک مینامند.
🔻 ریسک لزوماً پدیدۀ منفی نیست. زیرا به همراه هر فرصتی ریسک نیز وجود دارد و اصولا نمیتوان تمام ریسکها را از بین برد، چرا که کلیۀ فرصتها نیز بدین صورت از بین میروند.
🔻 همچنین شرایط عدم اطمینان هم همیشه به مفهوم ایجاد شرایط منفی نیست. در حقیقت میتوان گفت اگر شرایط عدم اطمینان به احتمال بیشتری به شرایط با توافقات مثبت ختم شود، انتخاب آن عقلانی خواهد بود. به عنوان مثال شرایط عدم اطمینان در بازار سهام لزوماً به معنای کاهش قیمت نخواهد بود و بدیهی است افزایش قیمتها نیز در این بازار متصور است.
✅ ریسک به زبان ساده
🔻 ریسک را میتوان عدم اطمینان نسبت به رخدادهای آتی تعریف کرد. به عبارت دیگر هرگاه نتوان با قطعیت در مورد وقوع چیزی اظهار نظر کرد، میتوان گفت که ریسک وجود دارد. مثلاً در بازار سهام نمیتوان با قطعیت کامل گفت که در روز بعد قیمت سهم افزایش یا کاهش مییابد. در نتیجه با ریسک مواجه هستیم.
🔻 برخی معتقدند که ریسک هم نوسانات در جهت مثبت (افزایش قیمت سهم) و هم نوسانات در جهت منفی (کاش قیمت سهم) را شامل میشود. گروهی دیگر مدعی هستند که ریسک فقط نوسانات منفی (کاهش قیمت سهم) را شامل میشود. در واقع دسته دوم ریسک را معادل احتمال وقوع زیان در نظر میگیرند.
🔻 برای اندازهگیری ریسک روشهای مختلفی وجود دارد. اولین بار در سال 1952 هری مارکویتز بر اساس تعاریف کمی ارائه شده، شاخص عددی برای ریسک معرفی کرد.
وی ریسک را انحراف معیار چند دورهای یک متغیر تعریف کرد.
حد زیان اصل مهم در مدیریت ریسک
«بازارهای مالی مملو است از افرادی که به دلیل عدم رعایت حد ضرر معامله، خود را نابود کردهاند. شما باید به ریسکها احترام بگذارید. اگر این کار را نکنید ریسک کلک شما را خواهد کند.» لری هایت ، مدیر صندوق پوشش ریسک.
حد زیان بالا و پایین هر کدام مزایا و معایبی دارن. اگر حد زیان کوچک داشته باشد میتوان آن را کمتر از ۲ برابر ATR در نظر گرفت و و برای حد زیان های بزرگ تر میتوان از ۲ یا ۴ برابر ATR استفاده کرد.
در حد ضرر کوچک میتوانید با حجم بالا معامله کنید. و در نتیجه سودی که به دست میآورید بیشتر میشود. فراموش نکنید حد زیان کوچکتر، ریسک کمتری ایجاد نمیکند و تنها نسبت ریسک به ریوارد را تغییر میدهد. مشکل اصلی در استفاده از حد ضرر کوچک، این است که قیمت اول حد ضرر شما را فعال کند و بعد طبق پیشبینی شما حرکت کند.
یکی از مزایای حد ضرر کوچک این است که هرگز زیان زیادی تجربه نخواهید کرد. ضررهای بزرگ به راحتی میتوانند اعتماد به نفس یک معامله گر را، به ویژه اگر تازه کار باشد، از بین ببرد. کسانی که هنوز ذهنیت قوی در مورد معامله گری ندارند، ممکن است انتظار ضررهای بزرگ را داشته باشند، اما وقتی ضررهای بزرگ را در حساب معاملاتیشان ببینند از نظر روانی تحت فشار قرار بگیرند.
با استفاده از حد زیان بزرگ معاملات موفق بزرگ را از دست نمی دهید. معامله گری که حد ضرر را برابر یک ATR قرار داده، در صورت شکست خوردن، ضرر کمی متحمل میشود. و گاهی بخاطر حجم بالایی که استفاده میکند سودهای بزرگی کسب میکند که میتواند زیان های پیشین را جبران کند. اما چنین معامله گری، ممکن است بردهای خیلی بزرگی که مدتی طول میکشند رشد خود را شروع کنند را از دست دهد.
حد ضرر بزرگ درصد موفقیت بیشتر است. استفاده از یک حد ضرر کوچک، میتواند منجر به از دست رفتن تعداد زیادی معامله شده و به درصد معاملات سودده شما آسیب برساند. درست که بازدهی در طولانی مدت اهمیت دارد اما این موضوع میتواند به اعتماد به نفس یک معامله گر آسیب برساند. این موضوع ممکن است منجر به مدیریت مازاد و ایجاد تغییر و تحول بیش از حد، تغییر استراتژی یا حتی کنار گذاشتن استراتژی معامله گر شود، در حالیکه احتمالا چنین کاری لازم نیست. اما با قرار دادن حد ضرر بزرگ تر، درصد معاملات سودده افزایش مییابد و معامله گر اطمینان بیشتری به استراتژی خود پیدا میکند.
توجه کنید که چه حد ضرر خود را بزرگ بگیرید و چه کوچک، باید طبق یک اصول و استراتژی باشد نه صرفا بر مبنای بزرگی و کوچکی. منبع:سایت warrior Trading
🚀 فاز تحکیم یا تثبیت (Consolidation)
در کنار این دو مرحله ی توزیع و انباشت فاز تحکیم یا تثبیت (Consolidation) زمانی اتفاق میافتد که روند نزولی قیمت کُند میشود. قیمت در نزدیکی یک سطحِ بهخصوص شروع به نوسان میکند و شناور میماند. این دوره خود را به شکل خوشهای باریک از نوسانات در قیمت نشان میدهد. قیمت در این فاز جهشها و اصلاحات کوچکی دارد و حرکات آن به صورت عرضی است.
❇️ چرخه ی بازار
❇️ پولبک
❇️ شکست
❇️ کندل پوششی
کلیپ آموزش نوسانگیری به سبک
جلسه سوم
بسیار مهم
کیفیت متوسط
#نوسانگیری
#جلسه_سوم