❇️ الگوی پوشاننده
❇️ الگوی ستاره دنباله دار
❇️الگوی چکش
❇️ الگوی ستاره صبحگاهی و شامگاهی
❇️ الگوی انبرک
❇️ الگوی مرد به دار آویخته
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
✅نکته بعدی این که تو این چند سال اصلا دنبال سهم های پروژه ای، خرید گروهی و از این چیزا نرفتیم و نخواهیم رفت🤷♂️
این که هر روز بیاییم بگیم آخ این سهم رو گفتیم، دیدی گفتیم، چرا نخریدین، نوش جونتون، و از این اصطلاحات بلد نیستیم و استفاده نمی کنیم 🤷♂️
تا حدودی سعی کردیم سهم های خوب و مستعد رشد رو با آرامش و دور از هیاهوی بازار شناسایی و معرفی کنیم، حالا گاهی تحلیل ها اشتباه در اومده و هیچ ادعایی هم نداشتیم البته🤷♂️
بهترین روش برا کار کردن در این بازار اینه که خودمون استراتژی رو یاد بگیریم و بتونیم تو اوج نابسامانی بازار بهترین تصمیم رو بگیریم.
همیشه این حس رو داشته باشیم که تنهاییم و کسی رو نداریم، اون وقت بیشتر دنبال یادگیری و آموزش میریم (البته راهنمایی و مشورت جای خودش رو داره)
ممکنه اوایل سخت باشه ولی به مرور اوضاع بهتر و بهتر میشه و از کارمون و خودمون احساس لذت می بریم
1400/03/10
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
خیلی از دوستا تو پیوی سوال می پرسن
حقیقتا تو این چند سال VIP نداشتیم و نه خواهیم داشت فعلا
بیشتر تحلیل و بررسی سهم های خوب و بنیادی رو داریم و هدفمون سود خوب از این بازاره
تو بازار صعودی سعی می کنیم سهامداری کنیم و تو بازار نزولی نوسان گیری بیشتر
سعی می کنیم به سود کم هم قانع نشیم و هدفمون بیشتر از سودهای جزییه😊
الان فعلا تشکیل سبد خوب و قوی و بعدش فروش قوی و خوب😊
البته سهم های نوسانی خوبی هم اول بازار آماده میشه که برا نوسان های روزمره خوبه
https://eitaa.com/channel_bourse
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
دست آخر سفارش می کنیم تا حد امکان از کانال های به اصطلاح VIP فاصله بگیرید و رو پای خودتون وایستین و این کار تنها با کمی آموزش جزیی بدست میاد و دست آخر خودتون حرفه ای میشین و همیشه برا خودتون تو هر بازاری حرفی برا گفتن دارین🤷♂️
همین😊
https://eitaa.com/channel_bourse
#آموزشي
نواع کد به کد کردن در سهام یک شرکت به چه صورت است؟
کد به کد کردن با حالتهای مختلف میتواند انجام شود که شامل کد به کد از حقیقی به حقیقی، از حقوقی به حقیقی، از حقوقی به حقوقی و از حقیقی به حقوقی است. یکی از مهمترین این حالات کدبهکد کردن در سهم از حقوقی به حقیقی است که معمولا با یک هدف خاص در سهم صورت میگیرد.
• سیگنال خرید: فروش با کد حقوقی و خرید با کد حقیقی
• سیگنال فروش: فروش با کد حقیقی و خرید با کد حقوقی
• خرید و فروش با کد حقوقی
• خرید و فروش با کد حقیقی
در دو حالت آخر، موقعیت حمایتی و مقاومتی سهم و همچنین نسبتهای بین خریداران و فروشندگان اهمیت بیشتری پیدا میکند. مثلا اگر یک حقیقی فروشنده بود و چندین نفر خریدار، درصد نزولی بودن سیگنال قدرت میگیرد.
یکی از مهم ترین نکات در بررسی کد به کد، بررسی حجم معاملات است، روی تابلوی هر نماد، حجم کل معاملات به تفکیک خرید و فروش حقیقی و حقوقی نشان داده می شود. در تصویر نشان داده شده که از کدام بخش در صفحه هر نماد می توانید به ریز معاملات دسترسی پیدا کنید، نکته ای که در کد به کد مهم است،
حجم ها، قیمت ها و زمان معامله است، در معاملات کد به کد حجم ها افزایش پیدا می کند و عموما شاهد حجم های مساوی با قیمت های برابر در زمان های بسیار نزدیک هستیم. حجم کل معاملات همانطور که اشاره شد در صفحه اصلی نماد به تفکیک حقیقی و حقوقی نشان داده شده است، با بررسی این داده و ریز معاملات می توانید به نوع کد به کد نیز پی ببرید.
در این بین به تعداد خریدار و فروشنده نیز دقت داشته باشید، در معاملات کد به کد، حجم بالای معاملاتی که اشاره کردیم، بین تعداد بالای کد ها اتفاق نمی افتد
از امروز محاسبه P/S در سایت مدیریت فناوری،در راستای افزایش قدرت تحلیل سرمایه گذاران قرار گرفت.
مفهوم نسبت قیمت به فروش(P/S) در تحلیل بنیادی
نسبت P/S برابر است با نسبت قیمت بازار(price) هر سهم به فروش(sale) هر سهم.اعتقاد بر این است که رشد فروش ثابت و قوی وسیلهای برای رشد شرکت است،بدین معنی که رشد شرکت باید از رشد فروش آغاز شود.در شرکتهایی که زیان و یا جریان نقدی منفی دارند و یا در شرکتهای رشد یافته سیکلی و با سود نزدیک به صفر ،این نسبت میتواند کمک بیشتری برای داشتن برآورد صحیح نسبت به شرکت به ما بکند.این نسبت هر چه کمتر باشد می تواند بیانگر پایین بودن قیمت سهم باشد.
#آموزشي
بهترین زمان فروش سهم از نظر استراتژی معاملات
سرمایهگذارهای حرفهای بورس عموما استراتژیهای خاص خودشان را برای معامله در بازار سهام دارند. آنها قبل از خرید سهم پیشبینی میکنند که چه مقدار سود از نماد موردنظرشان انتظار دارند. مثلا میگویند من انتظار دارم با خرید این سهم ۴۰درصد بازدهی داشته باشم.
در چنین شرایطی اگر قیمت سهام به محدوده موردنظر برسد، زمان فروش سهم فرارسیده و حتی اگر روند صعودی ادامهدار باشد، همچنان سرمایهگذار ترجیح میدهد به سودی که نصیبش شده اکتفا کند. علاوه بر این، یکی دیگر از اصول استراتژی معاملات در نظر گرفتن حد ضرر است.
به این معنا که اگر پیشبینی ما از بازدهی مثبت سهام درست از آب درنیامد و قیمت سهام نزولی شد، نباید اجازه دهیم بیش از حد روی یک سهم ضرر کنیم. زمانی که حد ضرر فعال میشود، زمان فروش سهم فرا رسیده.
عموما تحلیلگران در شرایط فعلی بازار، حد ضرر ۱۰درصدی را پیشنهاد میکنند. برای مثال اگر سهامی را به قیمت ۱۰هزار تومان خریدید و به جای بازدهی مثبت، قیمت سهام به روند نزولی افتاد و تا ۹هزار تومان کاهش پیدا کرد، زمان فروش سهم فرارسیده و بهتر است از ضرر بیشتر جلوگیری کنید.
هدایت شده از کانال آنالیز سهم ها
❌❌❌معرفی و خروجی سهم ها فقط تو تایم بازار
کانال تحلیلی بورس👇👇👇
https://eitaa.com/channel_bourse
#آموزشي
موقع تقسیم سود چه اتفاقی میافتد؟
سود شرکت به کسانی میرسد که در زمان برگزاری مجمع، سهامدار باشند. در روز مجمع، سهم بسته است و کسی نمیتواند آن را خرید و فروش کند. چه افرادی که از زمان عرضه اولیه تا امروز سهم را دارند، چه سهامدارانی که درست یک ثانیه قبل از آخرین جلسه معاملاتی منتهی به مجمع سهم را خریده باشند، به یک میزان از سود تقسیمی استفاده میکنند.
خب، پس چرا سهم را یک روز مانده به مجمع نخریم و فردای مجمع نفروشیم که فقط سود تقسیمی را بگیریم؟
برای این که به این سوال جواب دهیم، بگذارید یک مثال بزنیم. یک گاوصندوق را تصور کنید که ده میلیون تومان قیمت دارد. شما در صندوق، به اندازه ده میلیون تومان طلا، و چهار میلیون پول نقد میگذارید. الان اگر کسی بخواهد نصف صندوق را از شما بخرد، باید ۵ میلیون برای گاو صندوق، ۵ میلیون برای طلا و ۲ میلیون برای وجوه نقد به شما بپردازد.
حالا میخواهیم وجه نقد را از گاو صندوق خارج کنیم و بعد سهم خود را به دیگری بفروشیم. برای کسی که با پرداخت ۱۲ میلیون با شما شریک شده، قبل و بعد از عملیات خارج کردن پول اتفاقی نمیافتد. یعنی او مالک نصف صندوقی بود که ۲۴ میلیون میارزید. بعد از خارج شدن پول صندوق ۲۰ میلیون میارزد و نفری دو میلیون هم پول نقد در جیب میگذارید.
سود به شمایی میرسد که صندوق خالی را خریدهاید، و با کار و تلاش درون آن را از طلا و پول پر کردهاید.
در مورد سهم هم وضعیت به همین شکل است. یک سهم را میخرید ۱٬۰۰۰ تومان. یک سال بعد در زمان مجمع، سهم ۲۰۰ تومان سود تقسیم میکند قیمت سهم به عدد ۲٬۰۰۰ تومان رسیده است. بعد از مجمع و تقسیم سود، در بازگشایی نماد، این ۲۰۰ تومان از قیمت سهم کسر میشود. یعنی کسی که درست قبل از مجمع سهم را ۲ هزار تومان بخرد، بعد از مجمع ۲۰۰ تومان سود نقدی دارد و سهمش ۱٬۸۰۰ میارزد و سرمایهاش تغییری نمیکند. آن ۲۰۰ تومان، قبل از تخصیص در حساب شرکتش بوده، حالا به حساب شخصیاش آمده.
کانال بورسی
#آموزشي
تقسیمبندی بازارها در بازارسرمایه
شرکتهایی که بالای ۲۰ میلیارد تومان سرمایه داشته باشند، در بورس پذیرفته میشوند. شرکتهای کوچکتر میتوانند از طریق فرابورس سهام خود را عرضه عمومی کنند.
بورس به دو بخش بازار اول و دوم تقسیم میشود. بازار اول هم دو قسمت دارد، تابلوی اصلی و تابلوی فرعی.
برای قرار گرفتن در تابلوی اصلی، شرکت باید دستکم ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه داشته باشد، حداقل ۲۰ درصد سهامش شناور باشد، حداقل ۱۰۰۰ سهامدار داشته باشد، زیان انباشته نداشته باشد، نسبت بدهی به کل داراییاش از ۷۰% کمتر باشد. (سهام شناور به سهامی میگویند که در اختیار افرادی غیر از مدیران و سهامداران بلندمدت شرکت است و توسط مردم در بازار معامله میشود.)
برای تابلوی فرعی بازار اول شروطی مثل ۵۰ میلیارد سرمایه، ۱۵% سهام شناور، ۷۵۰ نفر سهامدار، بدهی به دارایی کمتر از ۸۰ درصد و نداشتن زیان انباشته وجود دارد.
شرکتهایی با سرمایه بین ۲۰ تا ۵۰ میلیارد با ۱۰ درصد سهام شناور و نداشتن زیان انباشته، در بازار دوم بورس پذیرفته میشوند.
حتما دقت کردهاید که شرکتهای تابلوی اصلی، ریسک کمتر و نقدشوندگی بیشتری دارند.
فرابورس هم دو بازار اول و دوم دارد. شرکت با سرمایه حداقل ۱ میلیارد تومان، ۱۰ درصد سهام شناور، ۲۰۰ سهامدار، بدون زیان انباشته و نسبت بدهی به دارایی کمتر از ۸۵ درصد میتواند در بازار اول بنشیند.
اما شرکتی با سرمایه کمتر، فقط به شرط آن که یکسال از تاسیس آن گذشته باشد، بدون وجود شرط سودآوری و نداشتن زیان انباشته به بازار دوم راه پیدا میکند.
شرکتهایی که شرایط پذیرش در بورس و فرابورس را از دست بدهند، یا نتوانند شرایط پذیرش را احراز کنند، به بازار پایه میروند. این بازار از سه بخش زرد، نارنجی و قرمز تشکیل میشود:
بازار زرد، تاخیر در افشای اطلاعات بیش از ۲ مرتبه و دو روز نباشد، و حداقل یک صورت مالی حسابرسی شده ارائه کند.
بازار نارنجی، شرایط بازار زرد و قرمز را نداشته باشد.
بازار قرمز، رای بدوی یا قطعی مبنی بر ورشکستگی صادر شده باشد. مجمع، یا مراجع قضایی رای به انحلال شرکت داده باشد، یا در سه سال متوالی صورت مالی حسابرسی شده ارائه نکرده باشد.
برای کسی که دارد آموزش بورس از صفر (آموزش مقدماتی بورس) را میبیند، بهتر است که از بازار پایه قرمز پرهیز کند.
من یه اخلاق معاملاتی دارم ، بهتون میگم شاید بکار شمام اومد . برا خودم یه اصلی گذاشتم که اشتباه معاملاتی باید سریع جبران شه . حالا چه زمان شلوغی بازار نماد اشتباهی بخرم ، چه رو حجم خرید اشتباه کنم و زیاد و کم بخرم . مثلا امروز ، چشمم رو یه نماد بود برا خرید ولی حواسم نبود و خریدم رو یه نماد دیگه بود . سهم مورد نظرم صف خرید بود ، ۸۰۰ تا گذاشتم دستگاه و قیمت بالا رو زدم و خرید ! وقتی زدم دیدم فورا اجرا شد و تو قسمت معاملات بازم نبود . چون نماد مورد نظرم صف شده بود و قاعدتا اردر نباید فوری اجرا میشد ، فهمیدم که اشتباه بدی کردم . خلاصه یهو دیدم کلی پول از حسابم کسر شده و بجا سهم ۳۰۰ تومنی سهم ۳۰۰۰ تومنی رو خریدم ، اونم رنجی به بالا ! مشخص بود که بد گند زدم و از اینجا به بعدش مهم بود . عصبی بودم ، یه رب به انتهای بازار مونده بود ولی باید سریع خودم رو جمع میکردم وتصمیم درستی میگرفتم . دیگه مکث نکردم ، فوری اردرهای فروش رو آماده کردم و به خودم گفتم از اشتباه باید فورا خارج شی ! تا ساعت ۱۲.۳۰ کل سهام به اشتباه خرید شده رو با ضرر کارمزد و نیم درصد افت دادم و کاری هم نداشتم قیمت امروز یا فردا چی میشه . از دید من ، معامله ای که به اشتباه باز شده رو باید فورا بست ، فورا ! ، چه اشتباه مربوط به حجم خرید باشه و چه از پایه خود نماد رو اشتباه خریده باشم . مهم ، پایبندی به پلن معاملاتی است . صفایی