آناتومی الگوی اژدها
سر اژدها
ساختار بازوی اول
گردن اژدها (باید در محدوده 50 تا 62 درصد کل بدن اژدها باشد)
بازوی دوم (باید بین 78 تا 127 درصد بازوی BC باشد)
شکست خط روند (تریگر خرید)
تارگت اول 62 درصد بازوی AB است.
تارگت دوم 88 تا 100 درصد بازوی AB
تارگت سوم 127 درصد بازوی AB
حد زیان کمی زیر پایین ترین سطح کف تعیین شده.
معامله بر مبنای شکل گیری آرایش اژدهای معکوس
همانند شکل زیر یک سر در قسمت پایین تصویر مشخص است. در محدوده سقف دو بازو مشاهده می شود با خط روند صعودی که ترسیم می شود، پس از شکسته شدن خط روند عملا سیگنال فروش صادر می شود و با شکستن سطح A رسماً سیگنال فروش دیگری صادر می شود.
برای فروش پس از شکست خط روند اقدام کنید، حد زیان بالاترین سقف شکل گرفته و حد سود تیپیکال محدوده کف آخرین سوئنیگ افزایشی.
نتیجه گیری :
در مرحله اول باید ساختاری شبیه به یک کف دو قلو یا سقف دو قلو (با انحراف جزیی دو کف یا دو سقف از سطح مشخص) سپس بررسی کنیم که برگشت اولیه از کف یا سقف نسبت به چه گامی 50% تا 62% را اصلاح نموده است و آن سقف یا کف را به عنوان سر اژدها در نظر بگیریم. سپس با رسم خط روند و شکست آن اقدام به معامله کنیم و حد سود و زیان را تعیین کنیم.
به عنوان نمونه در تصویر زیر وقتی آرایشی شبیه W شکل گرفته باید ببینیم رفلکس به کدام گام بوده است از دو نقطه ریتریسمنت رسم می کنیم، همانطور که مشخص است بر مبنای آرایش دراگون خط نارنجی در برگشت اولیه موفق شد بین 50 تا 62% گام کاهشی را اصلاح کند اما خط سبز خیر بنابراین سر اژدها بر اساس ابتدای خط نارنجی ترسیم میشود.
اگه صد بار دیگه هم از من بپرسن میگم: برا یه بورسی "دوام" اصل اول کارشه.
دوام رو یاد بگیری سود هم میاد، تسلط هم میاد، تابلوخانی هم میاد، رانت هم میاد، یادگیری هم میاد...
کسی که اصل ماندن رو بلد نباشه هیچی بلد نیست.
پوکربازها رو دیدین، پوکر بازِ ناشی فک میکنه هر دستی که اومده آخرین شانسشه، دوتا میبره، سه تا میبره، دستش که برگشت از میز اوت میشه.
ولی پوکربازِ بلد میدونه برد اصلی اینه که تو میز بمونه.
اوت که نشی سود خودش میاد پیدات میکنه. حتی کلاس هم نری آموزش هم می بینی، تو خود بازار یاد میگیری.
برا همین هم هست که قدیمی همیشه سود کمتری از "هات" ها میکنن ولی همیشه هستن. بارها اشتباه کردن ولی همیشه هستن، چون سودشون و زیانشون در چارچوبِ اصلِ تداومه. استراتژی رو اول رو تداوم میزارن. برا همین زیان می کنن ولی هستن، کمتر از داغ ها سود می کنن ولی هستن، سودِ این هستن و هستن و هستن ها که جمع میشه بعد سالها می بینی مداوم ها هستن ولی داغ ها نیستن.
البته تداوم این هم نیست که مثلا ۲۰۰ میلیونت بشه ۲۰ میلیون و بگی تداوم.
مرتضی عباد
یکسری سهما هستند که توسط عده ای پروژه می شوند
این سهمای پروژه ای بعد رشد و حباب سازی میرسند به مرحله خالی کردن
در مرحله خالی کردن برای اینکه سهم را در حجم بالا خالی کنند ،روشهای مختلفی دارند.
🔹یا میروند سراغ حقوقیهای طماع فاسد
یه درصد و پورسانت به مدیرانشون پیشنهاد میدن که بیا این سهما رو بلوکی یا خرد برای شرکت یا سبدا یا صندوقهات بخر
انقدر میریزیم حساب شخصی ات
بعدا میبینی فلان صندوق یا حقوقی
رفت تو ترکیب سهمایی که حتی اسمشون نشنیده ای ، با پی برایی های فضایی و قیمتهای سوپر حبابی
🔹یا می روند سراغ تریبون دارها
میروند سراغ بوقچی هایی که تریبون دارند.
از رسانه های زرد (به نقل از منبع موثق )
تا کانال دارها وافرادی که گروه تلگرامی برای خریدهای گروهی دارند.
یه پولی بهشون میدن و اینا شروع میکنند به سیگنال کردن و بوق زدن و خرید گروهی و...
توئیت میزنند که خریدار واسه سهام تودلی اومده و معامله قطعیه بعد میبینی یکسال گذشته خبری نشده
یا فلان سهم چند صد درصد تجدید و...بعد چند ماه میبنیی چند صد درصد شد کمتر از 100 درصد
🔹یا میروند سراغ تحلیلگرنماها
یه پولی بهشون میدن که این سهام رو خریدیم براش یه تحلیل بنویس که خداتومن سود داشته باشه
یه تکنیکال هم براش بکش و مقاومت کلیدی با حجم بشکنیم بعد که همه به خیال شکست مقاومت وارد شدند ما خالی کنیم(فوقش میگی تحلیل فیل شد)
خلاصه با طناب کسی ، تو چاه سهام شیرجه نزنید .
گول تبلیغات فروش سیگنال و....نخورید.
همانطور که برای خرید ملک و خودرو وقت میگذارید تحقیق می کنید
برای خرید سهام نیز باید وقت بگذارید و تحقیق و مطالعه کنید . نادر علی
https://eitaa.com/Educational_Channel
✳️شاید خیلیهامون برای شروع کردن کارهامون دنبال زمانی هستیم که «آماده باشیم». اما ما چه زمانی آماده هستیم و کی اون زمان میرسه؟
.
🔹ممکنه این زمان هیچوقت نرسه! چنین دیدگاهی فقط باعث میشه که انجام کارها رو تعویق بندازیم و نتونیم پیشرفت کنیم.
.
🔸برای همین بهتره برای شروع کارها ایدهآلگرایی رو کنار بذاریم و از همین امروز برای انجامشون برنامهریزی داشته باشیم
#تجربه #کاربردی #آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین مصاحبه تلویزیونی وارن بافت در سال 1985:
اولین قانون سرمایه گذاری نباختن است و دومین قانون سرمایه گذاری، فراموش نکردن قانون اول است و این تمام قوانینی است که وجود دارند.
اگر سهم هایی را بسیار پایین تر از قیمت واقعیشان بخرید و اگر چندتا از آن ها بخرید، اساسا نخواهید باخت.
مهم ترین کیفیت یک مدیر سرمایه، کیفیت وابسته به منش و روحیات اوست نه کیفیت مربوط به هوش او.
شما به آیکیوی بالایی در این شغل احتیاج ندارید، منظورم این است که آیکیوی لازم برای رفتن به یک مرکز خرید یا مرکز شهر کفایت می کند و لازم نیست توانایی شطرنج بازی کردن به صورت ۳ بعدی را دارا باشید یا بازیکن فوق العاده ای در بازی بریج باشید.
شما به یک شخصیت پایدار نیاز دارید.
شما به منشی نیاز دارید که نه از همراه بودن با اکثریت لذت زیادی ببرد و نه از علیه آن ها بودن؛ چرا که این شغلی نیست که در آن شما نظرسنجی کنید، این شغلی است که در آن شما فکر می کنید. بن گراهام می گوید که شما به خاطر این که هزار نفر با شما هم عقیده هستند یا نیستند، درست یا غلط نمی گویید. شما به خاطر واقعیت ها و زنجیره استدلالتان است که درست می گویید.
https://eitaa.com/Educational_Channel
❌ رایج ترین خطاهای سرمایه گذاران❌
❇️خرید در بالاترین قیمت (گران خریدن)
بسیاری از افراد روی دسته یا گونه ای از دارایی ها که طی یک یا دو سال گذشته عملکرد خوبی داشته اند سرمایه گذاری می کنند و استدلال شان این است که چون عملکرد دارایی مورد نظر در گذشته خوب بوده در آینده نیز خوب خواهد بود . اما این فرض کاملاً اشتباه است . گران خریدن و ارزان فروختن شیوه افرادی است که برنامه مشخصی در ذهن ندارند و فقط به تحرکات بازار واکنش نشان می دهند. سرمایه گذاری این افراد به جای این که راهبردی باشد تاکتیکی است. عده دیگری که همیشه در معرض خطر گران خریدن هستند افرادی هستند که موج خریداران بازار را دنبال می کنند.
❇️ فروش در پایین ترین قیمت (ارزان فروختن)
سیاری از سرمایهگذاران تا زیانشان جبران نشود حاضر به فروش سهام خود نیستند . غرور این افراد اجازه نمی دهد که قبول کنند اشتباه کرده اند و سهام شان را به قیمت بالایی خریده اند. اما افراد باهوش واقعیت را می پذیرند و به سرعت جلوی ضرر بیشتر را می گیرند. به یاد داشته باشید که همه سرمایه گذاری ها هم به ارزش افزوده نمی رسند و حتی سرمایه گذاران حرفه ای هم همیشه در کار خود موفق نیستند . بهترین کار این است که هر چه زود تر جلوی ضرر بیشتر گرفته شود و منابع مورد نظر در سرمایه گذاری دیگری به جریان گذاشته شود.
❇️ نداشتن برنامه مشخص برای سرمایه گذاری
سرمایه گذار باید از ابتدای کار برنامه مشخصی برای سرمایه گذاری خود در نظر بگیرد تا در آینده بتواند تصمیم های خود را در قالب همین برنامه شکل دهد. برای طراحی برنامه سرمایه گذاری توجه به چند عامل اصلی از جمله افق زمانی ، میزان ریسک پذیری، میزان وجوه قابل سرمایه گذاری، و میزان افزایش احتمالی سرمایه گذاری در آینده بسیار ضروری است . سرمایه گذار باید به دقت بداند چه کار می خواهد بکند و تا چه اندازه تحمل پذیرش نوسان های بازار را دارد.
❇️ سرمایه گذاری بر روی یک سهم خاص به جای سبدی از انواع اوراق بهادار
سرمایه گذاری بر روی یک سهم خاص نسبت به سرمایه گذاری در یک شرکت سرمایه گذاری یا صندوق سرمایه گذاری مشترک ریسک به مراتب بالاتری همراه خواهد داشت. سرمایه گذاران بهتر است بر روی سبد متنوعی از انواع اوراق بهادار و شیوه های متفاوت سرمایه گذاری متمرکز شوند . در غیر این صورت، در مقابل نوسان های یک نوع خاص از اوراق بهادار یا بخش خاصی از اقتصاد به شدت بی دفاع و آسیب پذیر خواهند بود در هر حال، بهترین شیوه ممکن ، حفظ تعادل در کار سرمایه گذاری است و شاید بهترین ابزار آن هم استفاده از راهنمایی های یک شخص آگاه یا یک مشاور خبره باشد.
❇️ سرمایه گذاری بر روی سهام به جای سرمایه گذاری بر روی شرکت
بنگاهی که به نظر سرمایه گذار این توانایی را دارد که در بلندمدت به رشد مثبتی دست یابد . برای رسیدن به این هدف ، بهتر است دست به کار تحلیل ویژگی های بنیادی شرکت یا صنعت مورد نظر شوید و نه بررسی تغییرات روزانه قیمت سهام شرکت . خرید یک سهم خاص تنها براساس هجوم بازار یا علاقه شخصی شما نسبت به محصولات تولیدی یا خدمات ارائه شده توسط شرکت،
❇️ کافی دانستن اخبار رسانه ها
یکی دیگر از خطاهای رایج سرمایه گذاران مبتدی این است که به مطالعه و گوش کردن به اخبار رسانه های همگانی اکتفا می کنند و هیچ ارتباط حرفه ای با مشاوران کارکشته سرمایه گذاری ندارند . سرمایه گذاران حرفه ای اطلاعات خود را از چندین منبع مستقل گردآوری می کنند و پیش از تصمیم گیری راجع به سرمایه گذاری مورد نظر خود اطلاعات موجود را به دقت تجزیه و تحلیل می کنند.
#آموزشی
#روانشناسی_بازار