هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
هدایت شده از کانال آموزشی بورس
🔴🔴🔴 قبل از انجام معامله استراتژیتون رو مشخص کنید.
#نگاه بلند مدتی
آیا میخواین بلند مدت سرمایه گذاری کنید؟
یا میخواین کوتاه مدت کار کنید؟
یا ... ؟
به صورت کلی تریدرها (معاملهگرها) به چند دسته کلی تقسیم میشن:
۱- دسته اول: کسانی که بلند مدت سرمایهگذاری میکنند.
این دسته از افراد معمولا انسانهای صبوری هستند و نمیخوان زیاد ریسک کنن. و البته این رو هم نمیخوان که بشینن پای سیستم و دقیقه به دقیقهی معاملات سهمی که خریدن رو نگاه کنن.
از خوبیهای این نوع استراتژی این هست که از ریسک بسیار کمی برخوردار هستن و البته استرس خیلی کمتری هم بهتون وارد میشه در نتیجه دیرتر پیر میشین. و البته برعکس تفکر ذهنی خیلیها این نوع آدمها بیش از دیگران سود میکنند.
برای انجام یک معامله بلند مدت باید سهام مورد نظرتون رو هم از نظر بنیادی و هم از نظر تکنیکالی مورد تحلیل قرار بدین.
مدت زمان نگهداری سهم بلند مدت معمولا بیش از یک سال هست.
۲- دسته دوم: افرادی که معاملاتشان را میانمدتی میبندند.
این دسته از افراد هم ریسک کمی را در معاملاتشان میپذیرند و البته استرس کمتری هم به آنها وارد میشود. البته این ریسک و استرس در مقابل بلندمدتیها بیشتر است.
همچنین برای وارد شدن به معامله با این نوع استراتژی باید سهام مورد نظر را هم از نظر بنیادی و هم از نظر تکنیکالی مورد تحلیل قرار بدین.
معمولا به معاملات ۶ماهه تا ۱ساله میان مدتی گفته میشود.
۳- دسته سوم: افرادی که کوتاه مدت معامله میکنند.
این دسته افراد معمولا به اندازه دو دسته قبل صبر ندارند و البته ریسک بیشتر و سود کمتر را میپذیرند.
برای انجام این نوع معامله اغلب تحلیل تکنیکال به تنهایی هم میتواند کافی باشد. اما روانشناسی بازار و تابلو خوانی نیز کمک زیادی به موفقیت در این استراتژی میکند.
معمولا به معاملات ۳ ماهه تا ۶ ماهه کوتاه مدت گفته میشود. (گاها بیش از یک ماه تا ۶ ماه)
۴- دسته چهارم: افرادی که از بازار نوسانگیری میکنند.
در این نوع استراتژی فرد گاهاً روزانه معاملاتش را تمام میکند، گاهاً هفتگی و گاهاً ماهانه.
ریسک این نوع از معاملات بسیار بالا هست و آنچنان استرسی به این افراد وارد میشود که فک کنم عمرشون از نصف هم کمتر میشه😅
تابلوخوانی و تکنیکال بیشترین کارایی را در این نوع استراتژی دارند.
برگرفته از کانال بورسی
https://eitaa.com/Educational_Channel
[فرستاده شده از مجید "مدیر کانال تحلیلی بورس"]
این متن یه گوشه کار ذخیره کنید
نیار به مدام سوال پرسیدن نیست
ببینید استراتژی شما در بازار چیه
اگه تحمل این بازار ندارید بهترین کار خروج از بازار بورسه
هنوز فرصت هست دیر نشده
نگاه ما در این کانال میان مدت به بالاست ☺️
بعضی چیزها زمان می طلبد.
کسب سود در بازار سرمایه،نیازمند فراگیری و کسب دانش،صبر و زمان است.
#آموزش
#تبدیل_سطوح
#شاخص_کل
کانال های متعدد کوتاه تا بلند مدتی می توانند دید مناسبی در تبدیل سطوح در افق های زمانی متفاوت ایجاد نمایند✅.
در نمودار شکست کانال بلند مدت مشهود است و قیمت با اصلاح صورت گرفته در حال نزدیکی به محدوده شکسته شده است. تجمیع سطوح حاکی از ایجاد حمایت مناسب در محدوده 525000 تا 530000 واحدیست و عکس العمل به این محدوده از اهمیت بالایی برخوردار است.
گفتنیست از دست رفتن این محدوده حمایتی روند صعودی را با چالش همراه خواهد نمود.
این گزارش به منزله پیشنهاد خرید یا فروش نیست 📉📈.
اسمارت بورس
کانال آموزشی بورس
رفقا براشون #زکشت مسئله ای عجیبی شده!
#افزایش_سرمایه
1️⃣ قسمت اول: سهم روی قیمت 44760 ریال بسته شد و رفت مجمع
2️⃣ در مجمع 50درصد افزایش سرمایه از محل اندوخته تصویب و اعمال شد
🔅یعنی اینکه : هر تعداد سهامی که داشتید بهتون 50درصدش رو هدیه میدند و بیشتر میشه مثلا 100تا سهم داشتید قبلا، الان چون دوستون دارن و خوشگلید 50تا دیگه هم بهتون هدیه میدن و میشید 150 سهم☺️
پ.ن: البته هدیه تا حدود 2ماه قابل معامله نیست
3️⃣ حالا بعد افزایش سرمایه قیمت سهم کم میشه به همون اندازه که بهتون هدیه دادند تا احساس شادمانی نکنید😜 یعنی قیمت سهم شما میشه 29840
🔅یعنی: 100تا سهم 44760 داشتید میشد = 4476000ریال
و الان 150تا سهم دارید به قیمت 29840 که میشه همون = 4476000
4️⃣حالا هرچی قیمت سهم در روز بازگشایی یا بعدش بیاد بالای 29840 یعنی شما سود کردید
کانال بورسی
#کدال برای دیدن #گزارشات هر سهم یا اینکه در مجمع چقدر سود داده و کی و کجا سود رو باید دریافت کرد برید تو این سایت
https://codal.ir/ReportList.aspx
https://eitaa.com/Educational_Channel
20.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزشی
🔰قانون مهم #جبران_شتاب
🔹چیزی که هر فعال در بورس باید بداند برای اینکه سرمایه اش به فنا نرود.
حامدی
https://eitaa.com/Educational_Channel
#بازار_دوطرفه
#بخش_اول
با ابلاغ دستورالعمل فروش تعهدی اوراق بهادار در بورس و فرابورس، این پرسش پیش میاد که :
فروش تعهدی اوراق بهادار چیه؟
بازار دو طرفه چطور ایجاد میشه ؟
بازار دو طرفه چه تاثیری بروی بورس داره؟
تجربیات جهانی چی میگه؟
مزایا و معایب این روش چیه؟
در بورس ایران علیرغم تلاشهای انجام شده برای ارتقا کارایی و کیفیت در مقایسه با بورسهای جهانی، همواره خلا برخی از ابزارها وجود داشته است. یکی از آن موارد ایناست که در بازار سهام ایران برخلاف سایر کشورها تنها میتوان از رشد قیمت سهام سود کرد.
به اینصورت که پیشبینی میشود که قیمت سهمی در آینده افزایش خواهد یافت یا به عبارتی سهمی ارزندهتر از قیمت فعلی است. در نتیجه با خرید و در نهایت افزایش قیمت سهم سود کسب میشود. اما در بورس بسیاری از کشورهای جهان، به ویژه بورسهای پیشرفته ابزاری تحت عنوان فروش استقراضی وجود دارد که در آن نزول قیمت سهم هم میتواند سود به همراه داشته باشد.
1.فروش استقراضی (Short Selling) چیست؟
در بورسهای جهانی، یک ابزار یا روش سرمایهگذاری تحت عنوان فروش استقراضی (Short Selling) وجود دارد. در فروش استقراضی میتوان از نزول قیمت سهام سود کرد.
به اینصورت که فردی پیشبینی میکند که قیمت سهام شرکتی بیش از اندازه رشد کرده و در آینده احتمالا نزولی خواهد شد. در این حالت سرمایهگذار بدون آنکه سهام آن شرکت را از قبل خریداری کرده باشد، میتواند سهام را از مالک آن قرض کند و پس از سپری شدن یک بازه زمانی همان تعداد سهم به علاوه بهره آن را به مالک پرداخت کند.
میزان بهره نیز از قبل مشخص میشود. در اینصورت متقاضی از مابهتفاوت فروش سهم در قیمت بالاتر و خرید مجدد آن در ارقام پایین سود میکند. در این حالت بر اساس قرارداد قرض مالکیت به فروشنده منتقل میشود.
ادامه دارد...
#بازار_دوطرفه
#بخش_دوم
2.سازوکار فروش استقراضی چیست؟
معمولا فرآیند فروش استقراضی توسط کارگزاریها انجام میشود. به این صورت که صاحبان سهام تعداد مشخصی از سهام خود را به متقاضیان قرض میدهند. برای اینکار حتما باید درخواست ارائه سهام برای فروش استقراضی به کارگزاری داده شود تا وارد وضعیت معاملاتی استقراضی شوند. کارگزاران پس از شناسایی فرد متقاضی، سهام مالک را به متقاضی قرض میدهند.
پس از آن متقاضی نسبت به فروش سهام مالک اقدام میکند، مبلغ حاصل شده از فروش نزد کارگزار خواهد ماند. متقاضی علاوه بر مبلغ کسب شده از فروش سهام، موظف است مبلغی را به عنوان وجه تضمین نزد کارگزار محفوظ داشته باشد تا در صورتی که متقاضی سهام مالک را بازنگرداند از وجه تضمین استفاده شود.
در مدت زمان استقراض مبلغ ماحصل از فروش سهام توسط کارگزار سرمایهگذاری میشود و سود آن به مالک پس از کسر کارمزد کارگزار پرداخت میشود. در صورت تمایل مالک سهام و به منظور ایجاد انگیزش برای متقاضیان مبلغی از سود نیز به متقاضی تعلق پیدا میکند. پس از آن اگر پیشبینی متقاضی محقق شود و قیمت سهام کاهش پیدا کند همان تعداد سهم را مجدد خریداری و تحویل مالک میدهد و در نتیجه مابه تفاوت آن سودی برای متقاضی است. اما اگر قیمت سهم افزایش پیدا کند، متقاضی باید همان تعداد سهم را در قیمتی بالاتر بخرد و تحویل مالک دهد، پس در اینصورت زیان میکند.
لازم به ذکر است در مدت زمان فروش استقراضی کلیه حق و حقوق مالک سهام به جز حق رای محفوظ خواهد ماند
میزان ریسک سرمایهگذاری در فروش استقراضی چقدر است؟
با توجه به اینکه عدد صفر حداقل قیمت یک سهم محسوب میشود و حداکثری برای رشد قیمت سهمی وجود نخواهد داشت و ممکن است رشد سهمی ادامهدار باشد، پس ریسک این عمل به شدت بالاست و تنها معاملهگران حرفهای بازار میتوانند از این روش سود کسب کنند.
روشهای مشابه فروش استقراضی کدامند؟
فروش تعهدی، خرید اختیار فروش و فروش قرارداد آتی از ابزارهای مالی مشابه با فروش استقراضی هستند که هر سه برای کسب سود در بازارهای نزولی مورد استفاده قرار میگیرند.
ادامه دارد...
#بازار_دوطرفه
#بخش_سوم
3.فروش تعهدی چیست؟
با توجه به اینکه دریافت بهره در دین اسلام حرام است، به دلیل ربوی بودن فروش استقراضی و مشکلات شرعی ایجاد شده، تغییراتی در سازوکار فروش استقراضی ایجاد شده است. این تغییرات در قالب عقد وکالتنامه فی مابین مالک سهام و متقاضی است.
به این صورت که سرمایهگذار به وکالت از مالک سهام و با نام مالک، نسبت به فروش سهام مالک اقدام میکند. به این روش فروش تعهدی گفته میشود.
ادامه دارد...
#بازار_دوطرفه
#بخش_چهارم
4.سازوکار فروش تعهدی چیست؟
در این روش همانند فروش استقراضی سهامدار تصمیم میگیرد تا کل یا بخشی از سهام خود را جهت انجام معاملات فروش تعهدی در اختیار افراد متقاضی قرار دهد. پس از مراجعه به کارگزاری و عقد قرارداد با کارگزار، نوع و تعداد سهام، نرخ تشویقی و دروه تنفس توسط مالک در سامانه تامین ثبت میشود.
متقاضیان پس از مراجعه به کارگزاری و عقد قرارداد با کارگزار، در سامانه معاملات بر خط سهام مد نظر را انتخاب کرده و پس از واریز وجه تضمین به حساب کارگزار، نسبت به فروش تعهدی سهم اقدام میکند.
در این روش نیز همانند فروش استقراضی در طی مدت پول ماحصل از فروش سهم نزد مالک محفوظ میشود و مالک حق برداشت پول را ندارد و باید در روشی از پیش تعیین شده مانند سپردههای بانکی، صندوقهای سرمایهگذاری با سود ثابت و یا اوراق با درآمد ثابت و... سرمایهگذاری و از سود دریافتی آن استفاده کند. البته اگر مالک تمایل داشته باشد میتواند مبلغی از سود خود را به مالک به عنوان مبلغ تشویقی پرداخت کند.
پس از سررسید زمان و یا خواست خود متقاضی یا مالک، متقاضی باید همان تعداد سهام را به مالک باز گرداند. البته اگر مالک پیش از موعد درخواست سهام خود را داشته باشد، پس از سپری شدن دوره تنفس که در ابتدا مشخص شده است، سهام به مالک بازگردانده میشود.
در این روش هم مانند فروش استقراضی اگر پیشبینی متقاضی محقق شود و قیمت سهام در زمان سررسید کاهش یابد، متقاضی سود خواهد کرد و در غیر اینصورت زیان میکند.
فروش تعهدی چقدر ریسک دارد؟
به همان میزان که ریسک خرید اعتباری بالاست، فروش تعهدی نیز همانند فروش استقراضی به عنوان نقطه مقابل آن نیز از ریسک بالایی برخوردار است.
ادامه دارد..
#بازار_دوطرفه
#بخش_پنجم
5.خرید اختیار فروش چیست؟
اختیار فروش هم مانند فروش استقراضی یک روش برای کسب سود در زمان نزولی شدن قیمت سهام است.
خریدار اختیار فروش پیشبینی میکند که قیمت سهم یا کالایی مثلا سه ماه دیگر کاهش پیدا میکند. به همین منظور اختیار فروش سهم یا کالا را با قیمتی مشخص (قیمت اعمال) خریداری میکند. برای مثال قیمت سهمی 400 تومان است، شما پیشبینی میکنید قیمت سهم سه ماه دیگر کاهش پیدا میکند. در اینصورت اختیار فروش را برای رسیدن به قیمت 380 تومان خریداری کرده و بابت هر سهم مثلا 20 تومان پرداخت میکنید. موعد سررسید سهام اگر قیمت هر سهم کمتر از رقم اعمال باشد از مابه تفاوت آن سود و اگر بیشتر شود اختیار فروش شما باطل میشود.
یکی از تفاوتهای این روش با فروش استقراضی این است که فروش استقراضی سررسید مشخص ندارد و روزانه قیمت سهم توسط کارگزار چک میشود. اگر قیمت سهم افزایش یابد و از وجه تضمین بیشتر شود به فروشنده سهم اعلام میشود یا وجه تضمین را افزایش دهد و یا سهام را به مالک بازگرداند اما در روش اختیار فروش تا موعد سررسید حق فروش وجود ندارد.
ادامه دارد...
ترفند بازیگران در جمع آوری سهام یک نماد
#اردر ترس چیست؟
همانطور که از نامش پیداست اردری (Order) که جهت ترساندن سهامداران برای جمع آوری هرچه بیشتر سهم در کف قیمتی و حتی پس از شکست حمایت فیک (fake) استفاده میگردد
معمولا بازیگران ، زمانی که قصد بالابردن (سهم) را داشته باشند، ابتدا بایستی حجم مورد نیاز خود را در کف قیمتی جمع نمایند تا بتوانند به خوبی آن را کنترل کنند.
یکی از راهکارهای روتین، استفاده از اردر ترس می باشد
برای این کار، بازیگر ابتدا مقداری سهم از فروشندگان عادی جمع مینماید (به حدی که بتوانند اردرگذاری کنند)
سپس برای جمع آوری بیشتر، شروع به اردرگذاری در سمت فروشنده با حجم اصلی در ردیف های دوم و پایین تر (تا اردر پنجم) می نماید.
سهامدار عادی که از اهداف بازیگر آگاه نیست، احساس میکند که فروشندگان سهم بیشتر شده و سهم قصد سقوط دارد. در نتیجه سهامدار ترسیده و شروع به فروش می نمایند.
درواقع بازیگر با این کار به آنچه که در ذهن خود داشته رسیده است.( تشویق هرچه بیشتر سهامدار به فروش )
به عنوان مثال در سمت فروشنده چندین اردر 50هزار تایی و یا بیشتر (در چارچوب قانون) قرار میدهند.
در همین حین، بازیگر در سمت خریدار با ترفندی دیگر شروع به جمع آوری سهممی نماید
قسمت دوم
در بخش قبل عرض کردیم که بازیگر با اردهای واقعی در ردیف های دوم و پایین تر سعی در ایجاد ترس و دلهره در دل سهامداران دارد.
در همین حین با اندکی رنج منفی ترس بیشتری را چاشنی کار خود قرار داده و این اطمینان را به سهامداران می دهد که سهم واقعا قصد سقوط را دارد.
پس از اینکه فروشندگان ظاهر شدند؛ این بار بازیگر در سمت خریدار با شگرد های مختلفی شروع به جمع آوری مینماید
یکی از راه کارهای مرسوم مورد استفاده توسط این افراد، استفاده از اردر مخفی یا همان اردر نمایشی است.
حال بایستی دید اردر مخفی چیست
شاید اکثر سهامداران خرد با این نوع اردر اشنا باشند اما استفاده آنچنانی در خرید و فروششان نمی شود.
اردر نمایشی در هر کارگزاری،بسته به نوع پلتفرمی (قالب) که داراست در قسمت های مختلف قرار گرفته است. با استفاده از این ابزار شمامیتوانید چه در زمان فروش و چه زمان خرید، فقط قسمتی از تعداد سهام مورد نظرتان را به معرض نمایش قرار دهید.
درواقع شما میتوانید 30% از حجم مورد نظر را به نمایش قرار داده و 70% را مخفینمایید.
برای مثال شما قصد دارید 10000 سهم از یک شرکت را خریداری نمایید.در قسمت خرید؛ تعداد را 10000 درجنموده و در قسمت حجمنمایشی ، بجای 10000، عدد 3000 را می نویسید.
با این کار درواقع حجم درخواستی شما 10000 بوده اما حجمی که روی تابلو در معرض نمایش قرار خواهد گرفت، 3000 خواهد بود.
البته برای حجم های کمتر این امر، امکان پذیر نیست.
حال برمیگردیم به مبحث اصلی، یعنی جمع آوری سهم توسط بازیگر!
این اردر مخفی چه کاربردی برای بازیگر دارد
زمانی که سهامداران خرد در سمت فروشنده ظاهر شدند، اینبار بازیگر در سمت خریدار با استفاده از این اردرهای مخفی(نمایشی) شروع به جمع آوری سهممی نمایند تا کسی متوجه اردرهای مشکوک نشود.
چرا که اگر این حجم ها را با تعداد واقعی قرار دهد، خریداران تحریک شده و شروع به خرید می نمایند و درنتیجه تمام برنامه های بازیگر را مختل خواهند کرد. ( باعث رِنج میگردند).
#تردید_ممنوع شماره 1
📝 به قلم: اشکبوس شرفی (کهنه سوار)
چند سال پیش، قیمت شوینده ها حدود 15 درصد افزایش یافت. شبی که این خبر اعلام شد، دوستی که میهمان بنده بود به دوستش در شهرستان زنگ زد که برای من یک کارتن پودر شوینده کنار بگذار. همان شب بنده به "مصطفی مصری پور" زنگ زدم که به نظرت کدوم سهم با این خبر تاثیر می گیره. ایشون گفتن #شپارس. فردا صبح پس از بررسی فراوان، خودم را برای سرخطی زدن در سهم آماده کردم اما از صف خرید خبری نبود. با تعجب فراوان سهم را خریداری کردم. چند روز بعد هم از رشد خبری نبود. اتفاقا با سهم به مجمع هم رفتیم. باز هم بعد از مجمع خبری نبود اما به یکباره سهم پر کشید و صدها درصد سود نصیب سهامدارانش کرد. دوستانی که پودر شوینده خریدند به 15 درصدشان رسیدند و آنها که سهام #شپارس خریدند به صدها برابر سود.
البته بنده هم جزو کسانی بودم که زیر همان 200 با بازی همان بازیگران فروختم و از سهم خارج شدم و به خاطر تردید، هم از سود آن کارتن شوینده ماندم و هم از سود سهام.
اما همین سال گذشته وقتی حق تقدم های استفاده نشده سهم را حراج کردند، یاد اتفاق آن روز افتادم. تمام شواهد دقیقا" شرایطی مشابه را نشان می داد. حقوقی حتی نمی آمد که حق تقدم های استفاده نشده را بردارد. روزهای متمادی، قیمت مچ نمی شد. بالاخره با همت دوستان در قیمت خوبی حق تقدم ها را خریداری کردیم و وقتی حق تقدم ها تبدیل به سهم شد، میانگین قیمت خرید دوستان ما حدود 160 بود. در این مدت بارها دوستان روی این سهم خرید و فروش انجام دادند اما به آنها سفارش کرده ام که حالا که خریدشان بدون ذره ای تردید بوده است به اهدافی فکر کنند که هنوز به ذهن هیچ کس خطور نکرده است. به شاگردانم آموخته ام که اگر تحلیلشان از دید برخی، مسخره بود در تحلیلشان تردید ایجاد نشود....
پ.ن:
✅ روند دوست ماست اما ما هم باید با او دوست باشید. دوستی روند با ما، نباید یکطرفه باشد. معامله با تردید ممنوع.
کانال بورسی
21.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل آموزشی نماد #شیران
❗️ببینید یه تحلیل چقدر میتونه زمانبر باشه ؛ با این حال باز تحلیل فقط کاهش ریسک هست نه برداشتن ریسک
❗️۱۸ اسفند ۹۸
🔅انواع معاملات #کد به کد در بورس
کد به کد کردن به صورتهای مختلف میتواند انجام شود که شامل کد به کد از حقیقی به حقیقی، از حقوقی به حقیقی، از حقوقی به حقوقی و از حقیقی به حقوقی است.
🔺 سیگنال خرید: فروش با کد حقوقی و خرید با کد حقیقی در محدودههای حمایتی (هدف حرکت رو به رشد در سهم).
🔺 سیگنال فروش: فروش با کد حقیقی و خرید با کد حقوقی در محدودههای مقاومتی (هدف خالی کردن و فروش سهم).
🔺 خرید و فروش با کد حقوقی (اهمیت موقعیت حمایتی سهم).
🔺 خرید و فروش با کد حقیقی (اهمیت موقعیت مقاومتی سهم).
موقعیت حمایتی موقعیتی است که انتظار میرود افت قیمت متوقف شده و ریزش بیشتری رخ ندهد.
موقعیت مقاومتی موقعیتی است که انتظار میرود عرضه زیاد شود و بهعنوان سد مقاومتی در برابر پیشروی سهم قرار گیرد.
یکی از مهمترین حالتهای قیدشده حالت کد به کد کردن در سهم از حقوقی به حقیقی است.
❌تفاوت معاملات کد به کد و بلوکی
معامله بلوکی مشمول کارمزد کارگزاری نمیشود، درحالیکه معامله کد به کد کارمزد دارد. به همین علت معامله کد به کد مهمتر از معامله بلوکی است.
کاربرد معامله بلوکی صرفاً شاخص سازی یا جابهجایی سهم بین دو حقوقی بزرگ است، ولی هدف معامله کد به کد پیاده کردن برنامههای خاص است. گاهی شاخص کل روزانه منفی است بهاینترتیب در برخی از نمادهای بازار ممکن است معامله بلوکی انجام شود. این معاملات بهمنظور مثبت کردن شاخص کل و یا کم کردن اثر منفی شاخص کل انجام میشود؛ بنابراین باید معاملات بلوکی را هر روز بررسی کرد چراکه ممکن است شاخص کل مثبت باشد و بهاشتباه فکر کرد که بازار هم مثبت است درصورتیکه بسیاری از نمادهای بازار منفی بوده و تنها معاملات بلوکی در یک سهم موجب رشد شاخص شده است.
معامله بلوکی یک معامله در یک ثانیه است ولی معامله کد به کد چندین معامله با قیمت و حجم واحد در یک ثانیه است. در مقابل نمادی که معاملات بلوکی داشته باشد عدد ۲، ۳ یا ۴ قرار میگیرد. تصویر زیر مربوط به یک معامله بلوکی است.
⚠️همواره به یاد داشته باشید که…
با توجه به اینکه کد به کد کارمزد دارد و مقداری پول از جیب بازیگردان خارج میشود، اینکه در سطوح حمایت یا مقاومن کد به کد صورت گرفته میتواند قابل اهمیت باشد. زمانی که در نمادی این نوع معامله انجام میشود تعداد خریدار و فروشنده نیز دستخوش تغییراتی میشود که نشان میدهد معامله بین عدهای خاص انجام شده است. بنابراین هرگاه به این نتیجه رسیدید که در نمادی کدبهکد سهام انجام شده است حتماً معاملات سهم را رصد کنید و به دنبال یافتن سیگنال خرید یا فروش در سهم باشید. چرا که درک کد به کد سهام در معاملات میتواند موقعیتهای مناسبی را برای سرمایهگذار ایجاد کند.
🔴 نکات قابل توجه در کد به کد کردن سهام
در معاملات روزانه هنگامی که در زمانهای خاصی، حجم معاملات به یکباره افزایش مییابد و به گونهای حالت غیر نرمال به خود میگیرد باید به بررسی این موضوع پرداخت که آیا در معاملات کد به کد شده است یا خیر. در صفحه مربوط به هر نماد میتوان ریز معاملات روزانه را مشاهده کرد و از این طریق فهمید که در معامله کدبهکد انجام شده است یا خیر.
برای اثبات کد به کد روی زبانه معاملات کلیک کنید تا ریز معاملات سهم و حجمهای غیر عادی را – که نشان دهنده معاملات بلوکی در نماد هستند – نمایش دهد.
مواقعی که حجمهای یکسان در زمان یکسان اتفاق میافتد، کد به کد تأیید میشود. توجه کنید که قبل از شروع کد به کد ، معاملات سهام، روال عادی خود را سپری میکرد. با توجه به شرایط معاملات سهم در این روز، پیشبینی میشود که سهامدار حقوقی برای سهم برنامههای خاصی دارد.
کد به کد کردن با حالتهای مختلف میتواند انجام شود که شامل کد به کد از حقیقی به حقیقی، از حقوقی به حقیقی، از حقوقی به حقوقی و از حقیقی به حقوقی است. یکی از مهمترین این حالات کدبهکد کردن در سهم از حقوقی به حقیقی است که معمولا با یک هدف خاص در سهم صورت میگیرد.
🔺سیگنال خرید: فروش با کد حقوقی و خرید با کد حقیقی
🔺سیگنال فروش: فروش با کد حقیقی و خرید با کد حقوقی
🔺خرید و فروش با کد حقوقی
🔺خرید و فروش با کد حقیقی
❗️در دو حالت آخر، موقعیت حمایتی و مقاومتی سهم و همچنین نسبتهای بین خریداران و فروشندگان اهمیت بیشتری پیدا میکند. مثلا اگر یک حقیقی فروشنده بود و چندین نفر خریدار، درصد نزولی بودن سیگنال قدرت میگیرد.
۱۰ سوال متداول کسانی که میخواهند به تازگی وارد بورس شوند:
۱. بورس چیست؟
پاسخ: برای درک بهتر مفهوم بورس ابتدا من از شما میپرسم "بازار چیست؟"
خب بازار جایی هست که عده ای به عنوان فروشنده و عده ای به عنوان خریدار در اونجا معامله میکنند.
بورس یک نوع بازار هست. اما نه بازاری که به صورت فیزیکی برین و جنس بخرید و برگردین.
سوال۲: در بورس چه چیزی معامله میشود؟
پاسخ: در بازار بورس موارد مختلفی مورد معامله قرار میگیرد که به صورت کلی به سه بخش عمده ۱.بورس کالا ۲.بورس ارز ۳.بورس اوراق بهادار تقسیم میشود. که البته در این کانال ما فقط به آموزش بورس اوراق بهادار میپردازیم.
در بورس اوراق بهادار سهام شرکتها معامله میشود.
۳. چرا در بازار بورس سرمایه گذاری کنیم؟
پاسخ: به صورت کلی نگهداری سرمایه با توجه به نرخ تورم مقرون به صرفه نیست و اکثریت افراد سعی در بازار املاک، ارز، طلا و یا بورس دارند. اما با توجه به ریسک سرمایهگذاری در ارز و طلا به املاک روی میآورند. اما خرید ملک نیز نیازمند سرمایه زیاد است و همچنین در صورت نیاز به پول امکان نقد کردن فوری آن فراهم نیست.
اما ریسک بورس نسبت به ارز و طلا کمتر بوده و قابلیت نقدشوندگی بالایی دارد به طوریکه در صورت نیاز به پول فقط در ۲ روز کاری میتوان پول خود را نقد کرد!
۴. برای سرمایه گذاری در بورس چقدر سرمایه نیاز است؟
پاسخ: شما با حداقل ۱۰۰ هزار تومان میتوانید در بورس سرمایه گذاری کنید.
۵. میزان سود در بورس چقدر است؟
پاسخ: اگر این سوال در ذهن شما ایجاد شده باید بدانید بهتر است بیشتر راجع به بورس تحقیق کنید. بورس یک بانک نیست که یک درصد ثابت سود به شما بدهد. با یک مثال این مورد را برای شما روشنتر میکنم:
فرض کنید شما ۵۰ میلیون سرمایه داشته اید و برای جلوگیری از کاهش ارزش این پول کالای x را خریداری کرده اید به این امید که در آینده بتوانید آن را به قیمت بالاتر بفروشید. حال ممکن است کالای x در یک دوره کوتاه خیلی گران شود (درحالی که دیگر کالاها قیمتشان تغییر نکرده یا به نسبتهای دیگر تغییر کرده) و شما با فروش کالای x به قیمت ۶۰ میلیون تومان ۱۰ میلیون سود کنید. اما این احتمال هم وجود دارد که قیمت کالای x کاهش یابد و یا ثابت بماند و یا افزایش چشمگیری نداشته باشد.
تفاوت این مثال با بورس در این است که در بورس شما سهام شرکتها را با تحلیل خریداری میکنید و احتمال افزایش سرمایه شما بیشتر است.
اما در مورد پاسخ به سوال. شاید با تحقیقهای زیاد به این نتیجه رسیده باشید که اگر در یک سال ۱۰۰ درصد سود کنید شما معاملات خوبی داشتهاید. اما پاسخ من به این سوال کمی متفاوت است. من معتقدم گاهی اوقات اگر شما ۲۰۰درصد در طول سال سود کرده باشید کم است و گاهی اوقات ۷۰ درصد سود در طول سال هم زیاد و خوب است. این بستگی به شرایط بازار دارد.
مثال: یک دوچرخه سوار در طول ۱ساعت چند کیلومتر براند خوب است؟
جواب: بستگی به مسیر دارد. مسیر هموار و صاف است یا پر پیچ و خم و کوهستانی!
۶. در بورس چقدر احتمال ضرر وجود دارد؟
پاسخ: این بستگی به خود شما دارد. اگر بدون آموزش وارد این بازار شوید این احتمال تا نزدیک به ۱۰۰درصد افزایش میابد. اما به طور کلی بورس از ریسک متوسطی برخوردار است و البته هر چقدر هم تحلیلگر ماهری باشید این ریسک به صفر نخواهد رسید. پس هر جا صحبت از تضمین و ۱۰۰٪ شد بدانید حقه ای در کار است.
۷. آیا تحلیل سخت است؟
پاسخ: اگر آن را سخت بدانید حتما برای شما سخت خواهد بود. اما اگر اراده یادگیری داشته باشید و تلاش کنید خیلی زود آن را فراخواهید گرفت.
۸.آیا بورس میتواند شغل اصلی من باشد؟
پاسخ: هم بله و هم خیر. اما در حال حاضر به هیچ یک از شما پیشنهاد نمیکنم بورس را به عنوان شغل اصلی انتخاب کند. اگر تمایل دارید بیشتر در مورد این سوال بدانید به پی وی من مراجعه کنید.
۹. در کل بورس خوب است یا بد؟
پاسخ: بورس مانند اسلحه برای یک سرباز است. کسانی که به سربازی رفته اند احتمالا شنیده اند که بهترین رفیقشان اسلحه است و بدترین دشمنشان نیز اسلحه است.
اگر طرز استفاده از اسلحه را ندانید بدترین دشمن شماست.
اگر درست از اسلحه استفاده نکنید بدترین دشمن شماست.
اما اگر طرز استفاده از آن را آموزش ببینید و با تمرین در این مسیر مهارت کسب کنید و از آن به درستی استفاده کنید اسلحه حافظ جان شما و بهترین رفیق شما خواهد بود.
۱۰. چطور وارد بورس شوم؟
برای انجام معاملات بورسی شما نیاز به یک واسطه برای خرید و فروش دارید. این واسطه کارگزاری است که میتوانید هم به صورت اینترنتی و هم به صورت حضوری در آنها ثبت نام کنید و کد بورسی بگیرید.
من هیچ کارگزاری را به کسی پیشنهاد نمیکنم (چرا که این کار جنبه تبلیغاتی پیدا میکند)
اما اگر سوال داشته باشید که خودم از کدام کارگزاری استفاده میکنم، باید بگویم "کارگزاری آگاه".
۸ اشتباه افراد تازه وارد در مورد بورس
۱. بورس قمار است.
بورس به هیچ وجه قمار نیست و شانس هیچ تاثیری در آن ندارد. اگر در بورس سود کردید شانسی نبوده و اگر ضرر کردید بد شانس نیستید، فقط تحلیلتان اشتباه بوده.
۲. سود هزار درصدی و پولدار شدن یک شبه!
-بدون توضیح اضافی-
۳. وام بگیرم/قرض کنم و بیام بورس!
یک اشتباه بزرگ...
۴. طاقت و صبر کم.
بدترین اشتباه...اگر طاقت ندارید ۳سال صبر کنید پس بهتر است ۳ ماه هم صبر نکنید!
۵. حرف دیگران
از کسانی که نمیشناسید حرف شنوی نداشته باشید. در صورت ضرر هیچکس جز خودتان جوابگوی خسارتتان نیست.
۶. باور کردن به شایعات و اخبار بدون سند
-بدون توضیح اضافی-
۷. خرید سهام معرفی شده در گروه و کانال تلگرام
همیشه درست از آب در نمیآید. چشم بسته و با چشم دیگران راه نروید.
۸. تعیین نکردن حد توقف یا حد ضرر (آموزشهای بعد را دنبال کنید)
انجام اولین معامله
پر استرسترین قسمت بورس انجام معامله هست.
اینکه از خرید یا فروش سهمی بترسید طبیعی هست. اما با نکاتی که در اینجا میگیم و کم کم کسب تجربه این ترس شما میریزه.
تحلیل کردن با معامله کردن خیلی فرق میکنه. یه تحلیلگر خوب ممکنه یه معامله گر خوب نباشه.
برای اینکه ترس شما برای انجام معامله بریزه به این نکاتی که میگم توجه کنید:
* روانشناسی بازار، تابلو خوانی و تحلیل تکنیکال رو فرابگیرید. این مباحث حتی در حد مبتدی هم شما رو از خیلی از ضررها ایمن میکنه.
*همیشه حد ضرر برای خودتون مشخص کنید. این کار از اینکه قسمت زیادی از سرمایهتون رو از دست بدین جلوگیری میکنه.
*همیشه حد سود برای خودتون تعیین کنید. چرا که قرار نیست یک سهم تا ابد صعود کنه و حد سود کمک میکنه سودی که از یک معامله بردین رو از دست ندین.
*با مقدار سرمایه کم وارد بورس بشید و عجلهای برای اضافه کردن به این مقدار نداشته باشید. ۵۰۰ هزار تومن یا ۱ میلیون میتونه برای شروع مناسب باشه. دقت کنید حداکثر دو یا سه سهم با این پول بخرید. نه بیشتر!
*برای خرید یا فروش هیچوقت عجله نداشته باشید. همیشه سهمهای خوب برای خرید هست.
*هیچوقت هیجانی رفتار نکنید و قبل از مرگ خودکشی نکنید!!!
*کانالهای سیگنال رو ترک کنید. این کانالها حتی اگر سیگنالهای خوبی هم معرفی کنند باعث گیجی و سر در گمی شما میشن.
*یک خطا رو دو بار مرتکب نشید. از تجربیاتتون درس بگیرین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎓مدرسه آموزش بورس آگاه
🤔چگونه در خانه درآمد کسب کنیم؟
👞برای شروع روی لینک زیر کلیک کنید:
http://bit.ly/2QIbyZk