افشاگری پروژه 2020 اسلام سکولار
⭕️ سوالات بیپاسخ قاضی از مشایی درباره تلاش برای دیدار با جیسون رضاییان و ارتباط با جاسوسان انگلیس و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امتناع مشایی از پاسخگویی به سوالاتی در خصوص ارتباط با #لیلا_زند و جاسوسان دستگیر شده سرویس MI6
@Efshagari2020
♦️این مرد مغازهای درمنطقه ۲ تهران داشت وشهرداری اقدام به پلمب آن کرده بود درخواست رسیدگی به مشکلاتش راداشت که درپی بی توجهی به درخواستهایش خود رابه آتش کشید.
♦️اوقصدداشت خانواده وفرزندش را هم بسوزاند که بامداخله مردم آنها جان سالم به در بردند.
♦️براساس اظهارات شهروندان دقیقاهمزمان باخروج شهردار تهران از شورای شهراین اتفاق افتاده است وشهردار پس ازمکثی کوتاه صحنه راترک کرده است!
@Efshagari2020
🔴سخنی با برادرانمان در دفتر رهبری؛
این امید آخر را از مردم نگیرید
🔹🔸حداقل دوماهی میشود که شکایت پدرها و مادرها را از بالا رفتن بی رویهی قیمت پوشک بچه میشنوم و میخوانم. از مسئولین کشور اما هیچ کس هیچ اظهارنظری نمیکرد؛ سکوتی که گویی هیچ خبری نیست! اما ناگاه از عصر شنبه 10 شهریورماه موضوع پوشک مهم شد. مسئولین مختلف در موردش صحبت میکنند؛ انبارهای احتکار چند صد هزارتایی پوشک کشف میشود؛ یک مسئول اعتراض میکند که ارز دولتی برای واردات مواد اولیه تولید پوشک اختصاص داده نشده است؛ آن دیگری میگوید مواد اولیه در گمرک مانده و ترخیص نمیشود؛ یکی دیگر قهرمانانه! به میدان آمد که مردم نگران نباشند؛ در تامین شیرخشک و پوشک مشکل نداریم و ... تعجب آور که ناگاه همه یاد پوشک افتادند؛ مگر چه اتفاقی افتاده بود؟ این دو ماه کجا بودند؟!
♦️ساعتی بعد دلیل این آشفتگی و سراسیمه شدن ناگهانِ مسئولین پس از دو ماه بی اعتنایی به وضعیت پوشک روشن شد، وقتی که بعد از خبر ساعت 21 مشروح کامل سخنان رهبری در دیدار با هیات دولت از شبکه اول سیما پخش شد و مردم در جریان قرار گرفتند که رهبری در بخشی از این سخنرانی که 4 روز قبل و در تاریخ 7 شهریور انجام شده، در مورد کمبود و گرانی پوشک و نقشه برای عصبانی کردن مردم از این طریق تذکر دادهاند و سراسیمگی مسئولین مربوطه از این جهت بود که متوجه شدند قرار است این تذکر رهبری علنی شده و برای مردم پخش شود. این نگاه بدبینانه نیست که اگر رهبری تذکر نمیداند و یا به عبارت درستتر اگر مردم در جریان تذکر رهبر قرار نمیگرفتند، این مسئولین اصلاً دغدغهی کمبود و گرانی پوشک بچه را نداشتند. چنانچه در ۳ روزی که از ایراد سخنات میگذشت، ولی مردم در جریان جزییات سخنرانی نبودند، واکنشی به تذکر رهبر نداشتند. حالا اما نمیتوانند با بی اعتنایی بگذارند؛ چون میدانند پس از اینکه مردم مثال پوشک را از زبان رهبر بشنوند، چه موجی راه خواهد افتاد و از همین رو به خیال، دست پیش گرفتند و ساعاتی قبل از پخش مشروح سخنان ایشان، سعی کردند ادای مسئولین پیگیر و کاربلد را دربیارند؛ ادایی که البته دیگر رنگی نداشت. یعنی حتی انبارهای احتکار پوشک هم تا قبل از اینکه خبر پخش مشروح سخنان رهبری اعلام شود، کشف نمیشد و ناگاه چشمها دقیق شدند!
♦️حال شاید بزرگوارانی که در دفتر رهبری نشستهاند، یکی از اصلیترین دلایل اصرار ما بر پخش کامل دیدارهای رهبری را دریابند؛ چه آنکه اصلیترین اهرم فشار بر مسئولین فشار افکار عمومی است و یکی از مهمترین عوامل ایجاد این فشار، توبیخ و تذکرهای علنی رهبر است. چنانچه در همان دیدار، رهبر انقلاب در مورد بنگاهداری بانکها به تندی تذکر میدهند و از ملک عظیمی در تهران میگویند که برای یکی از بانکهاست. هنوز ۴۸ ساعت از پخش فیلم این بخش از بیانات رهبر نگذشته که مدیرعامل بانک ملی اعلام میکند با تذکر رهبری حدود ۸۰۰ فقره از املاک این بانک به زودی فروخته میشود. رهبری همان جا که از دیوارهای بلند و ممتد آن ملک صحبت میکنند، رو به رییسجمهور میگویند من یک باری هم این را به جنابعالی گفتم... یعنی ایشان خصوصی گفتند و نتیجهای نگرفتند و حالا عمومیاش کردهاند و عمومیاش انگار نتیجه داد. همین بار هم اگر فیلم پخش نمیشد معلوم نبود بانک ملی اعتنایی کند!
♦️به سایت رهبری مراجعه کنید و ببینید با تصمیمات گرفته شده، چند دیدار آقا با مسئولین قضایی یا هیات دولت هیچ وقت به طور کامل پخش نشده و مردم برای به نتیجه رساندن انتقادات و اعتراضاتشان چقدر از این اهرم فشار تذکر رهبر محروم شدهاند و حتی خیلیهایشان با خود فکر کردهاند رهبر هوای مسئولین را بیشتر از هوای ما دارد!
♦️حالا در دفتر شخص اول مملکت، ولی فقیه این مردم بنشینید و تصمیم بگیرید این پخش نشود و آن پخش نشود؛ اما امید خیلی از مردم برای اصلاح اوضاع و حتی حجتشان برای روی برنگرداندن از نظام صرفاً شخص "سیدعلی خامنهای" است. این امید را با سانسورهای بیجهت و توجیه آنکه مسئولین در چشم مردم کوچک میشوند، از مردم نگیرید و نگذارید این تحلیلِ خیابانی عمیق شود که "همه اینها دستشان با هم در یک کاسه است!" بریدن از دولت، صرفاً بریدن از دولت است؛ اما بریدن از رهبر، بریدن از کل نظام است.
✍ #کبری_آسوپار
@Efshagari2020
💢غیبت یا فرار رییس جمهور در اجلاس امروز خبرگان؟!
🔹🔸حسن روحانی همزمان با آغار اجلاس پنجم خبرگان رهبری برای افتتاح چند طرح حوزه پتروشیمی به عسلویه رفت.
♦️با توجه به مشکلات معیشتی مردم، اجلاسیه خبرگان به این موضوع اختصاص دارد.
♦️پیشتر آیتالله خاتمی گفته بود که برای سخنرانی در اجلاس خبرگان از رییس جمهور دعوت به عمل آمده که ایشان نپذیرفته اند!
@Efshagari2020
💢حاجی دلیگانی خطاب به لاریجانی: شما که در جلسات شورای هماهنگی اقتصادی قوا شرکت میکنید، بگویید که راه حل مشکلات اقصادی چیست؟/ رئیس مجلس: حل مشکلات جواب یک خطی ندارد!
🔹🔸نماینده مردم شاهین شهر در صحن علنی مجلس:
🔹مشکلات مردم افزایش یافته و کسی با مردم صحبت نمیکند در حالیکه باید شفافسازی شود که ریشه مشکلات کجاست.
🔹مردم در حالت بی اطلاعی هستند، رئیس جمهور هم با مردم صحبت نمیکند، انگار با مردم قهر است!
🔹نمایندگان در حوزه انتخابیهشان نمیتوانند جواب مردم را بدهند. چکار کنیم؟ داد بزنیم، گریه کنیم یا استعفا بدهیم؟
🔹آقای لاریجانی شما که به عنوان رئیس مجلس در جلسات شورای هماهنگی اقتصادی قوا شرکت میکنید، گزارش بدهید که مشکلات و راه حلها چیست.
🔹حداقل به جای دو هفته تعطیلی مجلس، یک هفته تعطیل کنید و یک هفته دیگر در جلسات غیرعلنی از وزرا دعوت کنید تا مشکلات طرح شوند و مورد بررسی قرار گیرد.
🔹مردم در مسائل اقتصادی زجر میکشند اما پای نظام ایستاده اند.
🔸لاریجانی رئیس مجلس: نگرانی های نمایندگان درست است، اعضای کمیسیون اقتصادی که محور بررسی موضوعات اقتصادی است، هفته آینده به سرکشی از حوزه های انتخابیه نمی روند و جلسات با دولت را پیگیری می کنند.
🔸حل مشکلات جواب یک خطی ندارد.
🔸درد و دل کردن خاصیتی ندارد، باید نمایندگان فعال باشند و طرح هایی ارائه دهند که مشکلات را کاهش دهد.
@Efshagari2020
⭕ قابل توجه #مسئولینی که بدون صلاحیت به قصد ریاست همت می ورزند...
🌹امام صادق میفرماید :
ملعون است هرکه بدون صلاحیت ریاست کند،
ملعون است هرکه بدون صلاحیت به قصد ریاست همت ورزد،
ملعون است هرکه بدون صلاحیت ریاست را به ذهن خود خطور دهد.
📚 تفصیل وسائل الشیعه الی تحصیل مسائل الشریعه، ج١۵، ص ٣۵١
@Efshagari2020
🔹آیت الله مومن: روحانی گفت برای حضور در جلسه خبرگان با موضوع معیشت مردم "وقت ندارم"/پاسخ به ادعای کروبی
🔹🔸آیت الله محمد مومن عضو مجلس خبرگان رهبری:
♦️سال گذشته که خدمت رهبر معظم انقلاب مشرف شدیم، ایشان در صحبتهایشان فرمودند که خبرگان خوب است مطالباتی از مسئولان داشته باشند و در همین راستا آیت الله جنتی جمعی از خبرگان را انتخاب کردند که این مطالبات را از مسئولان دنبال کنند.
♦️بعد از اینکه کشور دچار اختلال در بازار ارز شد و مردم مشکلات معیشتی پیدا کردند، خبرگان مناسب دید که با توجه به فرمایش رهبری نسبت به این مسئله حساس باشد و آن را پیگیری کند.
♦️بحث معیشت در راستای همان فرمایش رهبری بود که تصمیم گرفتیم در اجلاسیه به آن توجه داشته باشیم.
♦️برای تکمیل این بحث از روسای قوا دعوت کردیم که حضور پیدا کنند که "رئیس جمهور گفت وقت ندارد" ولی رئیس قوه قضاییه صحبت کرد و فردا هم رئیس مجلس به جمع خبرگان خواهد آمد.
♦️وی در پاسخ به پرسشی درباره نامه اخیر منسوب به کروبی به اعضای خبرگان که مدعی شده بود "سوال از روسای قوا وظیفه خبرگان نیست" اظهار داشت: جواب وی همین است که وظیفه خبرگان مطالبه کردن است از همین رو ما هم مناسب دیدیم که از روسای قوا دعوت کنیم که در اجلاسیه حضور داشته باشند و پیگیری معیشت مردم باشند.
@Efshagari2020
✅ روز مباهله از غریب ترین ایام زندگی ما
http://yon.ir/Xdk6
آیت الله جوادی آملی:
🔸از غريب ترين ايام زندگي ما ايام #مباهله است. خيلي از ما عالمانه حرف ميزنيم و عوامانه فكر ميكنيم در نتیجه آن اركان ولايت را تقريباً از دست ميدهيم در حالی که آن اجزاي غير ركني را خيلي محترم ميشمريم مانند اول ذيحجه که سالروز ازدواج وجود مبارك حضرت امير با فاطمه زهرا(سلام الله عليهما) است اينها جزء واجبات غير ركني است.
🔸غدير جزء واجبات ركني امامت است، مباهله جزء واجبات ركني ولایت است ، با سالروز ازدواج فرق ميكند. در حالی که نه رسانهها از او نام ميبرند و نه حوزهها خبري هست!
آن وقت آن مسائل واجبات غير ركني را خيلي دامن ميزنيم، آنها هم واجب هست اما مثل اجزاي نماز است لکن حمد و سوره كجا، ركوع و سجود كجا؟! حمد و سوره واجب غير ركني است اما ركوع و سجود واجب ركني است.
🔸وقتي مأمون(علیه من الرحمن ما یستحق) ، به وجود مبارك امام رضا(سلام الله علیه) عرض ميكند به چه دليل علي بن ابيطالب(سلام الله عليه) افضل است؟ ایشان ديگر نفرمود غدير، فرمود با آیه #انفسنا .
خدا وقتي وجود مبارك حضرت امير علیه السلام را #جان_پيغمبر ميداند از اين بالاتر فضيلت فرض ميشود؟!
🔸«من كنت مولاه فهذا علي مولاه» كه گفته ی خود پيغمبر است هر چند آن هم از طرف خداست، کجا؛ و اینکه ذات اقدس اله خود فرموده علي جان پيغمبر است، کجا؟! و وجود مبارك امام رضا علیه السلام به اين استدلال كرد.
۲۴ ذی الحجّه، روز مباهله مبارک باد...
@Efshagari2020
#خبر_فوری
💢حمله عناصر گروهك تروريستی جيشالظلم به پاسگاه رشادت هنگ مرزی جكيگور
♦️برابر اعلام فرمانداری شهرستان سرباز، ساعت 6:45 روز گذشته (13 شهریور) عناصر گروهك تروريستی جيشالظلم مجهز به سلاح های مختلف از فاصله 600 متری پاسگاه رشادت هنگ مرزی جكيگور اقدام به تير اندازی نموده اند .
♦️در پی مقابله به مثل مامورين و آتش پرحجم این نيروها پس از 40 دقيقه درگيری، عناصر این گروهك تروریستی ضمن عقب نشينی به خاك كشور پاكستان متواری شده اند.
@Efshagari2020
⚠️پروژه ی 2020چه هدفی را دنبال میکند؟
🤔در 2020چه چیز اتفاق میفتد ؟؟
😨سکولاریزه کردن اسلام توسط کدام متفکرین اجرا میشود؟
♨️چرا هدف براندازی نظام و سقوط ان است؟؟
⭕️علت اشوب و اغتشاشات اخیر به اجرای 2020مربوط است؟؟
⁉️✅ پاسخ همه ی سوالات در گروه افشاگری پروژه ی2020
http://eitaa.com/joinchat/3042181132Cd4609e25cb
کانال گروه افشاگری پروژه ی2020 :
@Efshagari2020
افشاگری پروژه 2020 اسلام سکولار
💢 #تبلیغ_سیاسی در محرم
♦️ما بايد بدانيم امروز وظيفه ى ما چيست؟ با چه دنيايى طرفيم؟ نگوييد من يك مسجد كوچك را اداره مى كنم. امروز هر روحانى، ولو با يك نفر طرف باشد و يك مخاطب داشته باشد، بايد مسائل اسلامى را با توجه به اوضاع عالم و با تلقى درست از مسائل اسلامى، به آن يك نفر بگويد؛ چون آن يك نفر هم جزو اين جامعه ى انقلابى و مبارز است. چنين نيست كه گمان كنيم فقط آن روحانى اى كه با توده هاى ميليونى مردم روبه روست بايستى افكار روشن اسلامى و مسائل صحيح سياسى و مفاهيم دنياى روز را بداند و به مردم بگويد، و آن كسى كه با چهار نفر آدم روبه روست يا امام جمعه ى يك شهر كوچك يا روحانى يك مسجد است، لازم نيست اين چيزها را بداند! خير؛ چنين نيست.
♦️... ما امروز اسلامى را تبليغ مى كنيم كه قدرت مادى و تسليحاتى و تكنولوژيكى و علمى استكبار جهانى با آن سينه به سينه و روبه روست. اين قدرتهاى بى مهار عالم، امروز با اسلام دشمنند. نمى گويم فقط با اسلام دشمنند، كه كسى بگويد «شما چه مى گوييد؟! همه تلاش مى كنند كه بيايند با اسلام بجنگند؟!» نه! با خيلى چيزها دشمنند. با اسلام بسيار دشمنند. هرجا كه اسلام باشد اينها با آن دشمنند. مختص امروز هم نيست.
♦️... پس، شرط دوم تبليغ ما، توجه به اوضاع و احوال سياسى و اوضاع كلى جهان است. حتى مسأله ى وضو و غسل را هم كه مى گوييد، بدانيد كه اين، مال آن اسلام است. يعنى مسلمان مخاطب خودتان را با تعاليم آن اسلامى آشنا مى كنيد كه اگر جامعه اى اين اسلام را داشته باشد، همه ى حمله ى جهانى در مقابلش بى اثر است. اين، آن چيزى است كه بين روحانى امروز و روحانى صد سال پيش و دويست سال پيش و پانصد سال پيش فرق مى گذارد. اگرچه بنده اعتقادم اين است در همين صد سال و دويست سال پيش هم، اگر بعضى از علماى ما به اين نكات توجه داشتند، وضع بهتر از اين مى شد.
🔺بيانات رهبر معظم انقلاب در جمع علما و روحانيون استان چهارمحال و بختيارى در شهركرد
1391/07/15
@Efshagari2020
💢امام خامنه ای: بدخواهان ملت ایران به موازات جنگ اقتصادی، جنگ رسانهای و تبلیغاتی را نیز در دستور کار خود قرار داده اند/جلسات خصوصی بنده با مسئولان دولتی، قضایی و نظامی ده برابر جلسات عمومی و رسانهای است
🔹🔸رهبر معظم انقلاب ر دیدار اعضای مجلس خبرگان:
♦️مهمترین وظیفه مردم و نخبگان در شرایط خطیر کنونی، حرکت در جهت حفظ و تعمیق انسجام مردم با دستگاههای دولتی و پرهیز از ایجاد فضای یأس و ناامیدی و احساس بنبست است.
♦️بدخواهان ملت ایران به موازات جنگ اقتصادی، جنگ رسانهای و تبلیغاتی را نیز در دستور کار خود قرار داده اند، بنابراین انتقادها باید با هدف اصلاح و خیرخواهانه باشند.
♦️شرایط امروز ما، شرایط حساسی است اما این حساسیت به دلیل تعداد زیاد دشمنان و یا قدرت بالای آنها نیست زیرا این دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره بوده اند و حتی در آن زمان قدرت بیشتری نیز داشته اند اما با وجود همه اقدامات خصمانه از جمله حمله نظامی طبس، تحمیل جنگ هشت ساله، سرنگونی هواپیمای مسافری و محاصره اقتصادی، هیچ کاری از پیش نبرده اند و اکنون نظام اسلامی همچون شجره طیبه ای است که با پایه های مستحکم، در حال گسترش و ثمردهی است.
♦️حساسیت شرایط از این جهت است که نظام اسلامی با قدم گذاشتن در یک راه نو و طرح دیدگاهها و نظریات متفاوت، در چهل سال گذشته، برخلاف جریان کلی استکبار و نظام سلطه حرکت کرده است و در چنین شرایطی، در جنگل پر از تعارض سیاست بین المللی، شرایط و اقتضائات گوناگونی به وجود می آید که باید در هر شرایطی به تناسب آن و با دقت کامل عمل کرد.
♦️اگر در هر اوضاع و اقتضایی، آحاد مردم بویژه نخبگان، نسبت به شرایط و جایگاه نظام غفلت کنند، قطعاً ضربه خواهیم خورد.
♦️امروز نظام اسلامی با یک جنگ همه جانبه اقتصادی مواجه است که از یک اتاق جنگ و با دقت و اهتمام کامل هدایت می شود اما در کنار این جنگ، یک جنگ مهم رسانه ای و تبلیغاتی نیز در جریان است که بیشتر اوقات از آن غفلت می شود.
♦️براساس اطلاعاتی که در اختیار داریم، دستگاههای جاسوسی امریکا و رژیم صهیونیستی با حمایت مالی قارون های منطقه اطراف کشور ما، تشکیلاتی را برای این جنگ رسانه ای راه اندازی کرده اند و به طور جدی در حال برنامه ریزی و تلاش برای آلوده کردن فضای تبلیغاتی و فکری جامعه هستند.
♦️اهداف این جنگ رسانه ای، ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسئول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن مشکلات اقتصادی در ذهن جامعه است.
♦️در همین مسائل مربوط به سکه و ارز و کاهش ارزش پول ملی، جنگ رسانه ای و فضاسازی های تبلیغاتیِ بدخواهان، تأثیرگذار بوده است که البته از دشمن توقعی جز رذالت نیست اما باید مراقب باشیم، ما به این فضاسازیها برای آلوده کردن ذهن مردم، کمک نکنیم.
♦️گاهی اوقات در بیان مشکلات و یا انتقادها مبالغه می شود؛این مبالغه موجب تشدید اضطراب افکار عمومی و همچنین موجب گسترش «ویروس بدبینی» در جامعه خواهد شد.
♦️بنده خودم اهل انتقادم و اهل مسامحه در برخورد با مشکلات و دستگاههای مسئول نیستم اما تأکید دارم که نحوه گفتن و نحوه اقدام کردن نباید به گونه ای باشد که مردم دچار بیماری بدبینی شوند.
♦️نباید فضای عمومی کشور بگونه ای شود که اقدامات و تبلیغات مثبت قابل باور نباشند اما سخن دروغ دشمن قابل باور شود زیرا این وضعیت بسیار خطرناک است.
♦️ویروس بدبینی نسبت به دولت، مجلس، قوه قضاییه و نهادهای انقلابی، بد است، در عین حال، انتقاد خیرخواهانه برای اصلاح امور لازم است.
♦️گاهی اوقات انتقاد باید عمومی باشد و نباید همیشه در گوشی باشد اما اینکه بگونه ای صحبت کنیم که بندِ دلِ شنونده پاره شود و همه چیز را از دست رفته تلقی کند، کار صحیحی نیست.
♦️ما برخی اوقات در نحوه انتقاد اشتباه می کنیم زیرا دستگاههایی که مورد انتقاد قرار می گیرند، کارهای خوب هم دارند که باید آنها هم دیده و گفته شوند.
♦️حضور گسترده جوانان در راهپیمایی اربعین، اعتکاف، نماز جماعات دانشگاهها و جلسات ماه رمضان، نشان دهنده پیشرفت در زمینه های معنوی است. چرا این نکات مثبت و پیشرفتها را نبینیم؟ این حقایق باید دیده، تحلیل و گفته شوند بویژه از جانب کسانی که مخاطبان زیادی دارند.
♦️هیچ دولتی بدون کمک و پشتیبانی مردم قادر به فعالیت نیست و نباید اعتماد مردم از دستگاههای دولتی، قضایی و نیروهای مسلح سلب شود
♦️راه علاج مشکلات کشور، خالی کردن پشت دولت و ابراز برائت از فعالیت دستگاههای مسئول نیست، بلکه راه علاج، ایجاد رابطه سالم بین افکار عمومی و دستگاههای مسئول، سخن گفتن و انتقاد کردن، و در عین حال کمک فکری و عملی کردن است.
♦️وظیفه ما، هدایت دولتی ها به سمت استفاده از دیدگاههای کارشناسان و حل مشکلات و خوشبین کردن مردم نسبت به تلاشهای آنها است که در چنین صورتی، گره های افکار عمومی باز می شوند.
افشاگری پروژه 2020 اسلام سکولار
💢امام خامنه ای: بدخواهان ملت ایران به موازات جنگ اقتصادی، جنگ رسانهای و تبلیغاتی را نیز در دستور کا
♦️جلسات خصوصی بنده با مسئولان دولتی، قضایی و نظامی ده برابر جلسات عمومی و رسانهای است و در این جلسات مسائل مختلفی بحث میشود که عموم از آن جلسات مطلع نیستند.
♦️مسئولان باید کار را جهادی انجام دهند، البته در موارد خاص همچون نامه اخیر رئیس قوه قضائیه که ممکن است قانون جوابگو نباشد و احتیاج به اجازه رهبری باشد، یقیناً همراهی و کمک خواهیم کرد.
♦️اگر در مقابل دشمنان بایستیم، مجبور به عقبنشینی خواهند بود و به توفیق الهی استکبار را به زانو در خواهیم آورد و این الگو را به همه دنیا نشان خواهیم داد که اگر طرفداران اسلام آماده دفاع و مجاهدت باشند، قطعاً پیروز خواهند شد.
@Efshagari2020
💢 تفکر سکولاریسم در برخی مسئولان وجود دارد ؛ خدا کند این تفکر در بزرگان حوزه نفوذ نکند
🔹🔸آیت الله #مصباح در جمع چند تن از سخنرانان برجسته کشور:
♦️گروهي از فرهیختگان جامعه ما نیز كه معتدلتر هستند، دین را حداکثر به عنوان يك نهاد در کنار ساير نهادهای اجتماعي مانند اقتصاد و امنیت ميدانند، که این همان تفکر سکولاریسم است.
♦️بسیاری از این افراد قلباً آرزو دارند که ای کاش ایران هم نه مثل آمریکا –چون معتقدند ايران نمیتواند به آن حد برسد!- بلکه مانند اسرائیل، شبیه یکی از ایالتهای آمریکا میشد؛ البته مخالفتي هم با نماز خواندن و عزاداری سيدالشهدا عليهالسلام ندارند. متأسفانه چنین تفکری در ذهن بسیاری از افراد، از عوام تا نخبگان وجود دارد. خدا نکند که چنین تفکری در بزرگان حوزه هم نفوذ کند!
♦️برای رسیدن به هدفی که انبیاء و اولیای الهی داشتند، باید برنامه جامع و دراز مدتی طراحی کرد؛ آن را نیز عاقلانه و با نهایت ادب و تواضع اجرا کرد. مبادا سخنی گفته شود یا کاری صورت گیرد که ناخودآگاه اثر کار ما را از بین ببرد.
♦️در این مسیر حتی باید با کفار هم مهربان بود تا زمینه هدایت آنها فراهم شود؛
♦️امروزه دنیا ما را به عنوان کشور ولایت فقیه میشناسد؛ دغدغه امام راحل(ره) نیز تا آخرین لحظات عمر همین مسأله بود؛ اما متأسفانه شناخت مردم نسبت به این عنصر رو به ضعف است
♦️نمی توان همه تقصرها را به گردن نسل امروز انداخت؛ چون این نسل، مانند نسلهاي قبل با این مفهوم آشنایی ندارد؛ از سوی دیگر نسل امروزي روحیهاي مطالبهگر دارند؛ به این معنا که به جاي قدردانی از زحمات گذشتگان و فداكاريهاي شهدا براي به ثمر رسيدن انقلاب، بيشتر نقصها و مشکلات را میبینند، و چه بسا به خاطر غفلت از ریشه برخی مشکلات، اصل چنین حکومتی را ناکارآمد بپندارند.
♦️شبکههای اجتماعی و فضای مجازی نیز با باراني از شبهات، ذهنها را از شناختن حقیقت باز میدارند؛
♦️امروز همگان فهمیدهاند که نوک حملات دشمن به سوي ولایتفقیه است؛ این که دشمنان با ایجاد شبهه و دادههای غلط قصد انحراف اذهان را داشته باشند، تعجبی ندارد؛ اما تعجب در اين است که گاهي شنيده ميشود، كساني در حوزه علمیه به بهانه بحث علمی، اين مسأله را مطرح ميكنند که در اسلام چیزی به نام حکومت نداریم، چه رسد به جايگاهي براي ولایتفقیه!!
♦️امروز ولایتفقیه ستون اسلام است،در طول 14 قرن گذشته، به غیر از حضرات معصومین علیهمالسلام، چند نفر را سراغ دارید که در همه زمینههاي لازم براي رهبري و مديريت جامعه، از فقاهت، تا تدبیر، صبر، حلم، دوراندیشی، و حتي امور ديگري از قبيل هنر و ادبيات، به جامعیت مقام معظم رهبری باشند؟
♦️(با اشاره به ضعف های اجرایی در کشور ): البته توقع اینکه دولتی تشکیل شود که هیچ نقطه ضعفی نداشته باشد، بیجاست؛ اما هیچ کس انتظار نداشت که ضعف دولت به این شدت و وسعت باشد! بايد توجه داشته باشيم كه همه مردم در برابر دشواريها مانند سلمان و ابوذر نيستند، و چه بسا سختیها و مشکلات معیشتی و فشار اقتصادی سبب ضعف دینشان شود.
♦️در شرايط كنوني دین بسياري از مردم در معرض خطر قرار گرفته است، و نمیتوان توقع داشت که ما به مردم بگوییم دعا کنید تا مستجاب شود، و آنها هم بپذیرند. از سوي دیگر قرار نيست بدگويي از دولت دردی را درمان کند؛ به خصوص اگر انتقادات و بدگوئیها غيردقیق و غيرمستند باشد؛ همچنين نمیتوان در برابر مشكلات مردم سکوت کرد؛ زيرا بیتفاوتی نسبت به دردهاي مردم اشتباه است؛ بلکه وظيفه ما نقد مستدل، منصفانه و مؤدبانه است، و لازم نیست در نقدها از کسی نام ببریم.
@Efshagari2020