eitaa logo
عیسی زارع‌پور
1هزار دنبال‌کننده
724 عکس
299 ویدیو
0 فایل
کانال اطلاع رسانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پیام رسان ایتا
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸دیشب یکی از دوستان لینک تصویری خانواد‌گی از ما در دانشگاه استرالیا را برایم ارسال کرد که ظاهرا یک شبکه ضد انقلاب در بخشی از یک گزارشش استفاده کرده و مدعی شده که بچه های من تابعیت استرالیا دارند. اینجور گزارش‌های مملو از دروغ، ارزش جواب دادن نداره ولی به احترام هموطنان عزیز گفتم توضیحاتی بنویسم. 🔸با دیدن گزارش، خاطرات دوران تحصیل در استرالیا برایم زنده شد. زمانی که در سال 90 با ویزای دانشجویی برای تحصیل به دانشگاه نیوساوت ولز سیدنی، که یکی از پنجاه دانشگاه برتر جهان است، رفتم یک فرزند داشتیم. با تلاش شبانه‌روزی و به فضل خداوند توانستم دکترای مهندسی کامپیوتر را سه ساله به پایان برسانم و دوره پسادکتری را هم یکساله در همان دانشگاه گذراندم. 🔸الحمدلله در آن سه سال ، علاوه بر ده جایزه علمی و پژوهشی که دریافت کردم، دانشگاه رساله دکتری‌ام را هم به عنوان یکی از سه پایان نامه برتر دانشگاه برگزید. عکس بی کیفیتی هم که این شبکه پخش کرده، مربوط به انتخاب یکی از طرح های پژوهشی‌ام به عنوان «طرح نوآورانه برتر سال دانشگاه» UNSW Innovator of the year بود که برای گرفتن جایزه به اتفاق خانواده به روی جایگاه رفتیم و اتفاقا این حضور خانوادگی با استقبال زیاد دانشجویان و اساتید مواجه شد. 🔸در مدت تحصیل، خداوند دو فرزند دیگر هم به خانواده ما عنایت کرد. بچه‌ها بعد از شنیدن اینکه به خانواده ما و این دو تای آخری گفته‌اند تابعیت غیر ایرانی دارید، کلی خندیدند خصوصا که دو تا بچه دبستانی سوژه گزارش شده بودند، برایشان جالب و خنده دار بود چون طبق قوانین استرالیا از سال 1986 با ویزای دانشجویی به فرزند کسی تابعیت نمی دهند مگر اینکه خودش ده سال توی استرالیا بمونه که ما موقعی اینها دو و چهار ساله بودند برگشتیم ایران. 🔸من یک ایرانی کرد و متولد اسلام آباد غرب هستم، همه اعضا خانواده ما حتی برای یک لحظه هم تابعیت جمهوری اسلامی ایران را با تابعیت هیچ جای دنیا عوض نمی‌کنیم. * با افتخار فرزند ایرانیم. هیچکدام از اعضا خانواده من و حتی بستگان درجه یک تابعیت هیچ جای دنیا را ندارند غیر از ایران! فکر کنم ملکه باید دنبال تابعیت اسلام آباد غرب باشد😄، بالاخره هوا رو‌به سرما رفته و اروپا هم به سمت مصرف هیزم و خب جنگل های زاگرس پر از هیزم! گفته باشیم که هیزم برای سوزاندم آنها نداریم😁 از همه دوستانی که پیام های طنز در این مورد برامون فرستادن ممنونم متولیان امر هم باید فکری به حال آمران داخلی آمدنیوزها بکنند✋
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ در راستای سیاست دولت مردمی سیزدهم، در طول هفته دولت هر یک وزرا در یکی از مساجد سطح شهر حضور پیدا کردند و به عنوان نماینده رییس جمهور ضمن دیدار چهره به چهره با حاضرین، به بیان برنامه ها و دستاوردهای دولت در یک سال گذشته پرداختند. من هم توفیق داشتم روز سه‌شنبه گذشته در مسجد جامع ابوذر شرق تهران حضور داشته باشم و پس از نماز مغرب و عشا، از نزدیک با مردم عزیز گفتگو کنم.
⭕️وزیر ارتباطات در همایش همگام با اربعین،همراه با فناوری مطرح کرد: 🔹عزم زیست‌بوم فناوری اطلاعات کشور برای تسهیل سفر اربعین 🔹 زیرساخت‌های ارتباطی در مرز با عراق تقویت می‌شود https://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/26787/
🔸امسال برای اولین بار شرکتهای فناوری اطلاعات کشور آستین بالا زده اند و یک «بسته فناورانه» برای «تسهیل سفر و ارائه خدمت» به زائرین آقا اباعبدلله الحسین علیه السلام در ایام اربعین ارائه کرده اند. 🔸دیروز در یک همایش نیم روزه، مهمترین امکاناتی که توسط اپلیکیشنها و پلتفرمهای داخلی برای زائرین عزیز فراهم شده است معرفی شدند که برخی از اونها عبارتند از : به اشتراک وسیله نقلیه تا مرزها، تعیین موقعیت بدون نیاز به اینترنت، خدمات برخط پزشکی، تماس صوتی رایگان از پیام رسان های داخلی منتخب به تلفن های ثابت و سیار کشور، ساماندهی خدام و خدمت گیرندگان، نمایش اطلاعات مراکز خدماتی و موکب ها و خدمات آنها روی نقشه ، خدمات مسیریابی در کشور عراق و چند مورد دیگر که اطلاعات تکمیلی آن در سایت arbaeen.ito.gov.ir قابل مشاهد است. 🔸پنج شنبه گذشته هم در گفتگوی تلفنی با وزیر محترم ارتباطات عراق، ارایه خدمات ارتباطی و تامین اینترنت مناسب برای زائران از طرف اپراتور های عراقی مورد تاکید قرار گرفت و ایشان هم قول مساعد دادند که در نقاطی از مسیر پیاده روی، اینترنت رایگان به صورت وای فای از سوی اپراتورهای عراقی در اختیار زوار عزیز قرار گیرد. 🔸همکارانم در بخشهای مختلف وزارتخانه و اپراتورهای تلفن همراه هم تلاشهای مختلفی را برای ارتقا زیرساختهای ارتباطی به عمل آورده اند که مهمترین آنها عبارت است ارتقاء و بهبود کیفیت ارتباطات در مرزهای غرب و جنوب غربی از طریق استقرار حداقل ۳۰ سایت سیار، تامین اینترنت رایگان از مسیر کربلا تا نجف در حداقل ۱۱ موکب با همکاری اپراتورهای عراقی، تامین اینترنت رایگان در ورودی سه شهر در مسیر مهران تا نجف با همکاری اپراتور عراقی، استقرار بالن سازمان فضایی در شهر مهران برای ارائه اینترنت رایگان به زائرین عزیز . 🔸امیدوارم تلاشهای خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری باعث تسهیل سفر برای هموطنان عزیز شود و از همه زائرین التماس دعای خیر داریم.
 🔸 فراهم کردن زیرساختهای حقوقی و فنی برای مراقبت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی و کاهش آسیبهای این فضا برای خانواده ها، سالهاست که در کشورهای مختلف دنبال می شود و اتحادیه بین المللی ارتباطات و سایر مراجع بین المللی هم مقررات و توصیه های مختلفی در این خصوص برای کشورها دارند. در کشور ما نیز در سالهای گذشته بخش خصوصی و دولتی تلاشهایی را در این خصوص انجام داده است که حاصل این تلاشها در قالب ابزارهای مختلف برای مراقبت از کودکان از طریق درگاه family.ict.gov.ir قابل مشاهده است. 🔸 دیروز در چهارمین جلسه راهبری سند حفاظت از کودکان و نوجوانان در مجازی، سه طرح شامل سند نظام رتبه بندی محتوای فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان، نسخه کودک و نوجوان «تلوبیون» و زیرساخت اینترنت کودک و نوجوان رونمایی شد . 🔸 وزارت ارتباطات با راه اندازی این زیرساخت، امکان مدیریت حضور کودکان و نوجوانان در فضای مجازی را برای خانواده ها فراهم کرده است. این طرح سه بخش دارد که در بخش اول با استفاده از شماره گیری *456# در هر سه اپراتور همراه، می توان سیم کارت را در حالت کودک و نوجوان قرار داد که در آن خانواده ها می توانند متناسب با شرایط سنی هر فرزند و اقتضائات خاص خانواده خود، یکی از چهار سطح دسترسی تعریف شده در این طرح را برای کودک یا نوجوان خود فعال کند. جزییات این دسترسی ها در سایت 456.ir درج شده است. 🔸 امکان دیگر که در قالب این طرح برای خانواده ها فراهم شده است، اپلیکشین 456 است که از «بازار» و سایر مارکتها قابل دانلود است و در آن علاوه بر امکان قبلی، خانواده ها می توانند خودشان تعیین کنند که فرزندشان اجازه دسترسی به چه سرویسهای داخلی و یا خارجی را داشته باشد. در نهایت امکان سوم فراهم شده، دسترسی ایمن به سرویسهای جستجو در وب و ویکی پدیا است که از طریق سایت 456.ir قابل دسترس است. 🔸 این خدمات جدید در ابتدای راه هستند و امیدوارم با بازخوردی که از خانواده ها دریافت می کنیم، در گامهای بعدی خدمات بهتری را برای آنها فراهم کنیم.
🔹شکل گیری دولت هوشمند از جمله اهداف مهم دولت سیزدهم است. به خدمتی هوشمند می گوییم که آن خدمت 1- بدون مراجعه حضوری 2- به صورت برخط 3- بدون ارسال هر گونه مدرکی قابل دریافت باشد که این آخری کار سختی است و نیازمند اتصال بانک های اطلاعاتی همه دستگاههای دولتی به همدیگر است تا اطلاعات خود را با هم به اشتراک بگذارند. 🔹در راستای ارائه خدمات دولت به صورت هوشمند،دولت سیزدهم گامهای بلندی برداشته و آن را به یک تکلیف قانونی برای همه دستگاهها تبدیل کرده است. بر اساس قانون بودجه امسال، همه دستگاهای اجرایی کشور که دارای خدمات عمومی هستند مکلف شده اند که سه فعالیت انجام بدهند: 1- پنجره واحد خدمات هوشمند خود را راه اندازی کنند تا مردم از مراجعه به سامانه های متعدد آنها خودداری کنند. 2- حداقل یک سوم از خدمات پرکاربرد خود را به صورت هوشمند از طریق پنجره واحد خود ارائه دهند و 3- پنجره خدمات خود را به «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» که توسط وزارت ارتباطات تا دی ماه سال جاری راه اندازی می شود، متصل نمایند. البته دستگاهها دو تکلیف اول را می بایست تا پایان شهریور ماه یعنی کمتر از ده روز دیگر به سرانجام برسانند. 🔹خوشبختانه وزارت ارتباطات در اردیبهشت ماه و هشت ماه زودتر از مهلت قانونی «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» را راه اندازی کرد و تا الان از مجموع حدود 150 دستگاهی که خدمات عمومی ملّی دارند و مشمول قانون هستند، بیش از چهل دستگاه به پنجره ملّی متصل شده اند و مابقی نیز در تلاش برای انجام تعهد خود در مهلت قانونی هستند. البته کمیت و کیفیت خدمات ارائه شده متفاوت است ولی نفس اتصال این دستگاهها کار مبارکی است و انشالله در گام بعدی نحوه ارائه خدمت دستگاهها نیز مورد مداقه قرار خواهد گرفت. 🔹شهرداری ها و نهادهای عمومی هم طبق قانون مکلف به اتصال به پنجره ملّی هستند و تاکنون شهرداری اصفهان و کرج این کار را انجام داده اند که جای تقدیر دارد. 🔹از این پس هر روز خدمات یکی از دستگاههای متصل شده به پنجره ملّی را به شما معرفی خواهم کرد. آدرس پنجره ملّی خدمات دولت هوشمند my.gov.ir است و تا الان بیش از پنج میلیون نفر از هموطنان در این سامانه ثبت نام کرده و از خدمات آن استفاده کرده اند. برای بار اول کمتر از دو دقیقه طول می کشد تا احراز هویت شما انجام بشود و دفعات بعد صرفاً با دریافت رمز یکبار مصرف می توانید وارد سامانه شده و از تمامی خدمات دولتی که تا اون لحظه به پنجره ملی متصل شده اند استفاده کنید. شما هم همین الان این امکان بسیار جالب رو امتحان کنید و زیر همین پست بازخوردهاتون رو برای من بفرستید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تامین اجتماعی خوشبختانه یکی از دستگاه هایی که در دولت سیزدهم و در جریان شکل گیری دولت هوشمند خیلی زودتر از مهلت قانونی، به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل شد، سازمان تامین اجتماعی بود. این سازمان با اتصال و اشتراک بانک های اطلاعاتی خود در پنجره ملی، تا الان قادر به ارایه 42 خدمت برخط به میلیون ها بیمه گزار شده که در گذشته مجبور بودند با صرف وقت، هزینه و انرژی قابل توجهی خود را برای دریافت خدمات مورد نیاز به مراکز تامین اجتماعی برسانند. امروز میلیون ها هموطن برای خدماتی چون، دریافت سابقه خدمات بیمه، محاسبه مبلغ مستمری بازنشستگان، بیمه کارگران ساختمانی، خدمات سلامت، پرونده الکترونیک، دریافت تاییدیه از مراجع پزشکی، درخواست کمیسیون پزشکی، درخواست هدیه ازدواج و نسخه الکترونیکی دیگر نیاز به مراجعه حضوری به مراکز تامین اجتماعی در شهر و روستا را ندارند و در هر ساعت از شبانه روز و در زمان بسیار کوتاهی و بصورت کاملا رایگان این خدمات را می توانند دریافت کنند.