eitaa logo
عیسی زارع‌پور
9.9هزار دنبال‌کننده
990 عکس
354 ویدیو
0 فایل
کانال اطلاع رسانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پیام رسان ایتا
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش100 میزبانی بیست وسومین نشست شورای سازمانهای تنظیم‌گر جنوب آسیا (SATRC) از دیگر اقدامات این دوره بود که با حضور رگولاتورهای 10 کشور ایران، مالدیو، نپال، پاکستان، افغانستان، بنگلادش، بوتان، هند، سریلانکا و کامبوج برگزار شد که منجر به همکاریهای دو و چندجانبه متعددی شد.
شهید عباس بابایی را در نوجوانی با کتاب «پرواز تا بینهایت» شناختم. ماجرای نظافت شبانه مدرسه برای کمک به سرایدار مریضِ نشان میداد او از کودکی روحی بزرگ و الهی داشته است.شجاعت، تخصص، تدبیر، دیانت و ولایتمداری از ویژگیهای بارز او بود. خداوند روح بلند این فرمانده دلاور را با ائمه معصومین‌(ع) محشور کند.
اظهارات امروز وزیر محترم سابق حاوی نکات ناصحیحی بود. یکی از نکات عجیب این بود که گفته‌اند در پروژه فیبرنوری،بحث «پوشش» یک چیز «من درآوردی» است و در دنیا چنین چیزی نداریم. در تصویر زیر، تعریف «انجمن فیبرنوری منازل اروپا» در مورد پوشش (home passed) و تفاوت آن با اتصال(Home connected) را ببینید. این موسسه مرجع اروپایی،پوشش (home passed) را تعداد ساختماهایی که امکان اتصال دارند تعریف کرده و تفاوتش را با اتصال(home connected) توضیح داده که دقیقاً منطبق بر شیوه ای است که وزارت ارتباطات دنبال می کند.شاخص اصلی خود اتحادیه اروپا هم برای اعلام پیشرفت طرح فیبرنوری منازل،همان «پوشش» است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش101 در این دوره اینجانب و همکارانم در مجامع مختلف سیاستگذاری و تصمیم‌گیری بین المللی حوزه فاوا و صنعت فضایی حضوری فعال داشیم تاضمن تبیین دستاوردهای ملی از حقوق کشور دفاع کنیم.در اغلب نشستهای اخیر در خلال سخنرانیها و یا با گرفتن وقت، از مردم مظلوم فلسطین دفاع کردیم.
نایب الزیاره و دعاگو در حرم امام رئوف هستم. چه سعادتی داشت و خادم الرضا (ع) که تا ابد همنشین امام مهربانی ها شد.
طبق روال گذشته مبنی بر دعوت از مسئولین، از دکتر هاشمی دعوت می‌کنم که به ویراستی بپیوندند و از طریق این سکوی ایرانی نیز که محصول متخصصین داخلی است با هموطنان در ارتباط باشند.
گزارش102ساختار وزارتخانه و سازمانهای تابعه مربوط به یک دهه قبل بود و تناسبی با فناوریها و ماموریتهای جدید نداشت. یکی از توفیقات این دوره بازنگری، تصویب و ابلاغ ساختار وزارتخانه و تعدادی از توابع،متناسب با نیازها و ماموریتهای جدید بود.تشکر از آقای دکتر لطیفی و همکارانشان @meisamlatifi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو هفته قبل، پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای «شهر کرمانشاه» به عنوان دومین کلانشهر (بعداز شهر قم) و بزرگترین شهر تاکنون، افتتاح شد. ویدئوی ببینید از تست سرعت و کیفیت سرویس ارائه شده به شهروندان.به امید روزی که همه هموطنان به اینترنت با چنین کیفیت و سرعتی دسترسی داشته باشند.
گزارش103 توسعه زیرساختهای ارتباطاتی،فناوری اطلاعات و صنعت فضایی، مستلزم اختصاص اعتبارات مناسب بود.الحمدلله با پشتیبانی ‎ و همراهی مجلس شورای اسلامی، اعتبارات وزارتخانه در طی سه سال گذشته 5 برابر شده و از 3.8 همت به بیش از 19.5 همت افزایش یافته است. همه چیز برای جهش آمده است.
گزارش104 با توجه به نوپا بودن ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در استانها،ایجاد امکانات لازم برای شتاب بخشی به فعالیت آنها در دستور کار بود.در این دوره ۳مجتمع استانی فاوا تکمیل و افتتاح شد.۳مجتمع دیگر در شرف بهره برداری و ساخت ۴مجتمع دیگر هم آغاز شد که بیش از 30% پیشرفت فیزیکی دارند.
گزارش105 در ادامه گزارش دستاوردهای را تشریح خواهم کرد.از آنجا که صنعت فضایی فرابخشی است، تشکیل شورای عالی فضایی با مدیریت رییس جمهور بسیار کلیدی است که متاسفانه بیش از یک دهه انجام نشده بود.در این دوره، شورا احیا و 3 جلسه مهم با حضور و سرپرست ریاست جمهوری داشت.
گزارش106 تدوین برنامه ده ساله توسعه که حاصل هزاران نفرساعت کار کارشناسی مدیران و دانشمندان فضایی کشور بود از دستاوردهای این دوره است که پس از تصویب در شورای عالی فضایی،برای اولین بار توسط رییس جمهور ابلاغ شد و آینده امیدبخشی را برای تحول در این صنعت در دهه پیش رو ترسیم کرده
گزارش107 درحالیکه برخی کشورهای منطقه که در جمع کشورهای فضایی هم نیستند، سالیانه صدهامیلیون دلار در این حوزه سرمایه‌گذاری میکنند،در ابتدای دولت کل بودجه کمتر از یک همت بود که با پشتیبانی بیش از 5برابر شد.امسال باموافقت ایشان قرار بود بازهم افزایش یابد که قسمت نشد.
گزارش108 به باور داشت و «پرتاب فضایی» را امیدبخش، اقتدارآفرین و مقوم دستگاه دیپلماسی کشور میدانست نه تضعیف کننده آن.با مجاهدت همکارانم در سازمان فضایی ایران و وزارت دفاع و نیروی هوافضای سپاه، 12 پرتاب عملیاتی و تحقیقاتی معادل سه دولت پیش از دولت سیزدهم انجام شد.
گزارش109 در این دوره هشت ماهواره با موفقیت در مدار قرار گرفت و ما برای اولین بار در تاریخ کشور و بدون هر گونه محدودیتی، به تصاویر ماهواره ای با کیفیت و با دقت بالا ( یک متر رنگی) دسترسی پیدا کردیم که کاربردهای مختلف در صنعت، کشاورزی، مدیریت شهری و دفاعی و ... دارد.
گزارش110 در این دوره نهضت تکمیل ماهواره های نیمه تمام و ساخت ماهواره های جدید شکل گرفت.به فضل الهی و با مجاهدت دانشمندان فضایی کشور در بخشهای کشوری،لشکری و شرکتهای خصوصی،تعداد ماهواره های در حال ساخت از 8 در ابتدای دولت به 30 و ماهواره های آماده پرتاب از 3 به 14 افزایش یافت.
گزارش111 به فضل الهی با پرتابهای متعدد،فناوری تزریق ماهواره سبک در مدارهای لئو به مرز تثبیت رسید.برای اولین بار ماهواره در مدار دایروی 750کیلومتر و مدار بیضوی با اوج 1100کیلومتر تزریق و به فناوری تزریق همزمان چند ماهواره دست پیدا کردیمخداقوت به دانشمندان وزارت دفاع،هوافضای سپاه و سازمان فضایی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش112 بلوکهای انتقال مداری، نقش مهمی در دستیابی به مدارات لایه های بالاتر را دارند و فناوری آن در انحصار چند کشور است.در این دوره، آزمونهای زیرمداری اولین «بلوک انتقال مداری» ایرانی با موفقیت انجام و ان‌شاءالله به زودی اولین آزمون مداری نمونه تکمیل شده آن انجام خواهد شد. #هزارروزخدمت
گزارش113 دانش ساخت منظومه ماهواره‌ای از فناوریهای پیچیده فضایی است.سال قبل برای اولین بار،بزرگترین قرارداد کشور با کنسرسیومی از شرکتهای دانش‌بنیان برای ساخت منظومه ماهواره‌ای باریک‌باند شهید سلیمانی بسته شد.ان‌شاءالله امسال اولین ماهواره‌ها از این منظومه آماده پرتاب خواهد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش114 سال قبل بعد از یک دهه وقفه،برنامه «زیست در فضا» احیا و جدیدترین «کپسول زیستی» کشورمان با پرتابگر بومی سلمان با موفقیت پرتاب و آزمونهای طراحی شده باموفقیت انجام شد.طبق برنامه،امسال نسخه ارتقا یافته کپسول مورد آزمون خواهد گرفت تا ان‌شاءالله در افق1407 به قابلیت اعزام فضانورد برسیم