🔸دیروز در مراسم هفته پژوهش در دانشگاه علم و صنعت، صحبتی در خصوص لزوم ارتباط واقعی بین دانشگاه و دستگاههای اجرایی داشتم و در میانه صحبتهت اشارهای به عملکرد وزارت ارتباطات در گذشته داشتم و عرض کردم که «برخی» تصمیمات و عملکردها در گذشته قابل دفاع است. از دیروز عرائض بنده تحریف و به صورت گسترده منتشر شد و برخی جریانات معلومالحال و شناختهشده در فضای مجازی با تیترهایی مثل «اعتراف وزیر: انتقاداتم را پس گرفتم» خوراک لازم را برای شکل گیری هجمهای سنگین علیه اینجانب آماده کردند.
🔸من همیشه در زندگی سعی کرده ام بنا بر آموزههای دینی، جانب انصاف را رعایت کنم و نقاط قوت و ضعف را با هم ببینم و در این مدت نیز در عین بیان مشکلات و تنگناها، نقاط قوت وزیر پیشین را بیان کردهام. اما نقل کارهای مثبت دولت گذشته به هیچ وجه به معنای چشم پوشیدن از موارد متعدد کوتاهیها و تصمیمات و ریلگذاریهای غلطی نیست که در دوره گذشته در فضای مجازی بنیان گذاشته شده است. تصمیمات و اقدامات غلطی که هم باعث عدم توسعه متوازن زیرساخت های ارتباطی کشور شده و هم این ابزار تمدنساز و فرصتساز را بستر از هم پاشیدن بنیان خانواده های بسیاری کرد و آن را به قتلگاه مجازی کودکان و نوجوانان و بستری برای تضییع حقوق مردم تبدیل کرد.
🔸این روزها بخشی از توان ما در وزارت ارتباطات معطوف به اصلاح همین مسیرهای غلط گذشته و رفع چالشهای ایجاد شده است. در عین حال مشغول ریل گذاری های جدید برای بهره گیری حداکثری از فناوری ارتباطات و اطلاعات در جهت افزایش رفاه مردم و بهبود امور در کشور هستیم. از همه شما برای موفقیت در انجام این امور مهم، طلب دعای خیر دارم.
⭕️زارعپوردر جلسه تکریم و معارفه مدیران جدید وزارت ارتباطات؛
🔹مسیرهای میانبر برای رسیدن به اهداف بزرگ صنعت فضایی وجود دارد
🔹ضعف در امنیت سایبری پاشنه آشیل دولت هوشمند و توسعه فناوری اطلاعات است
https://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/25708/
🌐با صدور پیامی به مناسبت سالروز تاسیس سازمان تنظیم مقررات:
⭕وزیر ارتباطات وظایف رگولاتوری را تشریح کرد
https://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/25720/
⭕️وزیر ارتباطات در جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت:
🔹دولت سیزدهم به دنبال استفاده حداکثری از فناوری اطلاعات برای حل مشکلات کشور است
🔹 دانشگاه باید پیشران حل مسائل کشور باشند
https://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/25746/
⭕️زارعپور در جمع سفرا و نمایندگان ایران در کشورهای همسایه:
🔻حوزه فضایی، پلتفرم های خدمات رسان، ترانزیت ترافیک داده و پست در اولویت همکاریهای منطقهای است
🔻 ایران ظرفیت تبدیل شدن به مرکز پرتابهای زیرمداری در منطقه را دارد
https://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/25754/
⭕️وزیر ارتباطات در نخستین نشست خبری:
🔻فناوری اطلاعات فرصتی برای حل مشکلات مردم است
🔻دهه فجر نقشه راه توسعه شبکه پرسرعت کشور مبتنی بر فیبر نوری را رونمایی خواهیم کرد
🔻پنجره واحد خدمات دولت الکترونیکی را راهاندازی میکنیم
🔻سهم اقتصاد دیجیتال را به 10درصد میرسانیم
https://www.ict.gov.ir/fa/newsagency/25756/
🍉 شب یلدا بر خلاف ظاهر تیره و تاریکش برای ما ایرانیان شبی روشن و شیرین است. آغاز دمیدن آفتاب بر برج جدی و بلندای روز تا رسیدن به نوروز، یلدا شب امید و آرزوست، شب با خانواده بودن و آرامش، شب همنوایی با قرآن و نیایش، شب انس با دیوان حافظ،شب خوش بودن با آنان که دوستشان داریم و به خاطر محدودیت های دوران کرونا،کاسه های دلتنگیمان برایشان لبریز شده است. بیایید امشب هم به عشق آنان و از رهگذر فضای مجازی میزبان و مهمانشان باشیم تا از این مسیر سخت به سلامت بگذریم.
این شب را به همه ملت ایران تبریک می گویم و نیازمند دعای خیرتان هستم تا بر عهدی که با شما بستم تا آخر بمانم.
🔸به زودی خبرهای خوشی از راهاندازی فاز نخست «پنجره واحد دولت هوشمند» و شروع پروژه «فیبرنوری نقاط» برای ایجاد شبکه پر سرعت خانگی برایتان خواهم داشت.
#طعم_شیرین_فناوری
#شب_یلدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸از زمان فراگیر شدن اینترنت و پس از آن استفاده از شبکههای اجتماعی، نگرانی از آسیبهای حضور غیر قابل اجتناب کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، به دغدغهای جهانی تبدیل شده است. حتما شنیدهاید که کنگره آمریکا، چندی پیش، مدیر اینستاگرام را برای پاسخگویی به نگرانیها درباره آسیبهای روحی و روانی این شبکه اجتماعی بر کودکان و نوجوانان احضار کرد و این شبکه مکلف شد تا تمهیداتی برای حفاظت از کودکان و نوجوانان پیشبینی کند.
البته قریب به دو دهه است که اتحادیه بینالمللی مخابرات در قالب طرح COP(Child Online Protection) به دنبال حفاظت از بچهها در فضای مجازی است و حاصل آن تصویب قوانین مرتبط در کشورهای مختلف و پیشبینی ساز و کارهایی مثل «کنترل والدین بر رفتار فرزندان» در سکوها و شبکههای اجتماعی است.
🔸بنا دارم با هدف حمایت از کودکان و نوجوانان عزیز کشورم در فضای مجازی، هر هفته یکی از ابزارهای حفاظت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی را برای پدران و مادران گرانقدر معرفی کنم تا با استفاده از این راهکارها، امکان مدیریت حضور بچهها در فضای مجازی فراهم و بخشی از نگرانیهای شما عزیزان برطرف گردد.
#در_فجازی_مراقب_بچهها_باشیم
#همراه_با_بچهها_در_فجازی
🔸 دیروز قول دادم که در مورد ابزارهای مراقبت از کودکان در فضای مجازی مطالبی رو با شما به اشتراک بزارم. تصمیم گرفتم به دلیل اهمیت، اول از موتورهای جستجو شروع کنم. برای حفاظت از کودکان در فضای مجازی، موتورهای جستجوی مشهور دو امکان را پیادهسازی کردهاند که در این پست یکی از آنها توضیح میدهم که میتونه نگرانی خیلی از خانوادهها را برای حضور بچهها در فضای مجازی برطرف کنه.
🔸امکان اول چیزی نیست جز «Safe search» یا همون «جستجوی ایمن» که با فعال کردن اون میتونید اطمینان حاصل کنید که محتواهای نامناسب تا حدود بسیار خوبی پالایش میشه و به کاربر نشون داده نمیشه. توی این عکس، مراحل فعال کردن این گزینه رو در سه گام ساده در موتور جستجوی گوگل نشون دادم. به زودی در مورد قابلیتهای موتورهای جستجوی وطنی هم که انصافا توی این چند وقت اخیر خیلی رشد کردهاند، براتون خواهم نوشت.
#در_فجازی_مراقب_بچهها_باشیم
#همراه_با_بچهها_در_فجازی
🔸 امروز از بیستودومین نمایشگاه صنایع مخابراتی که به تلکام مشهوره دیدن کردم. اول هم سراغ شرکتهایی رفتم که با همت و صبوری پای تولید ملی ایستادهاند و محصولات با کیفیتی تولید میکنن. وقتی پای درد دل تولیدکنندگان بشینیم و با اونها همدلی کنیم تازه متوجه میشیم که با چه دشواری و خوندلی کار را جلو میبرن و به نتیجه میرسونن. اینها توقعی ندارن جز اینکه باورشون کنیم و از محصولاتشون هم استفاده کنیم. همین کافیه که وارد رقابت بازار بشن و هر روز کیفیت کالاها و خدماتشون رو افزایش بدن. وقتی میگیم اقتصاد مقاومتی با نگاه درونزای برونگرا منظور حمایت از همین تولیدکنندگان کوچک و بزرگه. بسیاری از همین تولیدکنندگان در شرایط دشوار تحریم به داد ما رسیدند و ما را از تنگنا و دشواری تحریم نجات دادند. از اپراتورها خواستم که تا جایی که امکان داره از ظرفیت تولیدکنندگان داخلی بهره ببرن و تا وقتی محصولات با کیفیت داخلی هست از محصولات خارجی استفاده نکنند.