eitaa logo
برق الکترونیک آموزش تعمیرات
1.6هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
358 ویدیو
382 فایل
آموزش درمورد:برق الکترونیک کامپیوترو روباتیک وتعمیرات برای علاقمندان
مشاهده در ایتا
دانلود
🅾اوپتوکوپلر چیست🅾 optocoupler یک قطعه الکترونیکی است که به صورت IC تولید میشود. کار اصلی اپتوکاپلر ایزوله کردن دو نقطه از مدار با استفاده از نور میباشد. همانطور که از نام آن مشخص است، وظیفه آن کوپل کردن یا اتصال دو نقطه از طریق نور میباشد. به عنوان مثال اگر بخواهیم از طریق میکرو مستقیما به موتوری فرمان بدهیم یا رله ای را فعال کنیم ممکن است عمکرد موتور باعث ایجاد نویز شده و بر روی عملکرد میکرو یا مدار فرمان تاثیر بگذارد و باعث اختلال در سیستم شود. یکی از کاربرد های مهم این قطعه در کنترل دیجیتالی قدرت میباشد. از انواع اپتوکوپلر میتوان به نوع ترانزیستوری، دارلینگتون و دیاک اشاره کرد. همانطور که در شکل های بالا مشخص است optocoupler از یک LED برای ارسال نور و یک فوتوترانزیستور برای دریافت نور استفاده میکند. خروجی بعضی از میکرو کنترلر ها دارای جریان به اندازه کافی نبوده ولی با استفاده از optocoupler میتوان این عیب را نیز برطرف نمود.
۱۶ آبان ۱۳۹۷
ردیاب سیم برق 🖕🖕🖕🖕 مطمئناً وقتی میخواید یک تابلو دکوری روی دیوار خونتون نصب کنید یکی از مواردی که باید بهش توجه کنید اینه که تا حد امکان از چراغ ‌های دیواری دور باشه . چون ممکنه میخ رو روی سیم اونها بکوبید که هم برای خودتون خطرناکه و هم برای سیم کشی ساختمونتون . امروز مدار ساده ای به شما آموزش میدیم که به کمک اون میتونید محل سیم های برق رو بدون استفاده از فاز متر و بصورت wireless پیدا کنید .پس اگر میخواید یک مدار تشخیص سیم برق بصورت Wireless و بدون نیاز به اتصال مستقیم بسازید با دست ابزار همراه بشید . . .
۱۶ آبان ۱۳۹۷
چی لازم داریم : باتری کتابی ۹ ولتی یه LED به رنگ دلخواه سه تا دونه ترانزیستور۲N3704 مقاومت های ۱ مگااهم،۱۰۰کیلو اهم، و ۲۰۰ اهمی کلید مینیاتوری مقداری سیم تک رشته Buzzerبازر
۱۶ آبان ۱۳۹۷
اساس کار مدار تشخیص سیم برق بصورت Wireless یه سیم برق که حامل جریان الکتریکیه اطراف خودش یه میدان مغناطیسی ایجاد میکنه پس وقتی ما این ابزارمون رو که به وسیله یک آنتن که براش تهیه و به پایه بیس ترانزیستور نوع P متصلش کردیم نزدیک سیم برق که جریان از اون عبور میکنه میبریم یه جریان بسیار کمی وارد آنتن و باعث تریگر شدن اولین ترانزیستور میشه و خروجی اولین ترانزیستور باعث تریگر شدن ترانزیستور دومی و و همینطور خروجی ترانزیستور دوم هم ترانزیستور بعدی رو تریگر میکنه (این کار باعث افزایش ولتاژ میشه)و ترانزیستور سوم هم باعث روشن شدن LED و مدار buzzer میشه و به ما میگه که در این نقطه خاص جریان برق وجود داره.
۱۶ آبان ۱۳۹۷
ترانزیستور2n3704
۱۶ آبان ۱۳۹۷
امروز برای شما یک مدار هشدار آموزش می دهیم . این مدار با استفاده از تنها ۷ قطعه ساخته می شود و هشداری که به شما می دهد به وسیله پخش موزیک می باشد. اجزای اصلی آن LDR و یک زنگ معروف UM66 است. قطعاتی چون بلندگو و باتری قابل شارژ نیز در این مدار استفاده می شود. ساخت مدار هشدار نور با LDR -دیجی اسپارک همانطور که شما حتما می دانید LDR مقاومتی است که وابسته به نور می باشد. به طور معمول مقاومت LDR بسیار بالا است و گاهی اوقات به MΩ ۱ می رسد. اما زمانی که این مقاومت ها در برابر نور قرار می گیرند کاهش چشمگیری می کنند. در این مدار حساسیت از پیش تعیین شده مورد نظر ما KΩ ۲۲۰ می باشد و این به این معنی است این نقطه آستانه برای شروع به صدا درآمدن زنگ است. وقتی که نور بر روی مقاومت وابسته به نور وجود دارد ترانیستور T1 شروع به کار خواهد کرد و قدرت پخش موسیقی در این مدار یکپارچه توسط UM66 انجام می گیرد. موسیقی تولید شده توسط ترانزیستور T2 تقویت می شود و این تغذیه به Ω ۸ برای به صدا درآوردن اسپیکر می رسد. در آی سی UM66 شماره های متفاوتی در آن وجود دارد و هریک از این شماره ها یک موسیقی متفاوت پخش می کنند. شما می توانید در این مدار از دو باتری ۱٫۵ ولتی یا ۳ تا ۱٫۲ ولتی NiCad یا NiMH استفاده کنید. قطعات مورد نیاز برای ساخت این مدار: مقاومت : LDR =470Ω و ۲۲۰Ω و ۱KΩ ترانزیستور : T1 , T2 Speaker 8Ω UM66زنگ باتری ۳٫۶ ولتی
۱۷ آبان ۱۳۹۷
ATX Power Repair_@ecircuit.pdf
881.5K
اموزش تعمیر پوور کامپیوتر ☢کانال برق الکترونیک☢ @Electronic66
۱۷ آبان ۱۳۹۷
مدارتشخیص موبایل ☢کانال برق الکترونیک☢ @Electronic66
۱۷ آبان ۱۳۹۷