🔴 پاسخ مقام معظم رهبری به #لیستی رای دادن و شروط آن.
@emamhasane_mojtaba
فهرست کارهای من برای انتخابات!
۵روز فرصت باقیست!
@emamhasane_mojtaba
☢️ انتخاب خوب در شرایط نامناسب
🔹 اگه هر یک ما در شرایطی باشیم که به طور مثال سه نفر کاندیدا با خصوصیات زیر حضور داشته باشند و ما باید یکی از این سه نفر رو انتخاب کنیم:
1- انقلابی عالی که 5 درصد رای داره
2- انقلابی متوسط یا ضعیف که 60 درصد رای داره
3- غربگرایی که 35 درصد رای داره.
🔵 طبق قاعده "انتخاب اصلح"، ما باید به گزینه #یک رای بدیم.
✅ اما وقتی قاعده ثانویه "دفع افسد به فاسد" میاد باید در نهایت به گزینه #دو رای بدیم که گزینه #سوم رای نیاره.
✔️ در این شرایط، باید به قاعده دوم عمل کنیم.
🔶 اگه شهر شما دارای چنین شرایطی هست با این فرمول ساده میتونید بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشید.
✍"تنهامسیر"
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#مجلس_قوی
#نجات_کشور
@emamhasane_mojtaba
✅ حدیث انتخاباتی
🔻پیامبر اکرم صلياللهعليهوآله:
يَا عَلِيُّ شَرُّ اَلنَّاسِ مَنْ بَاعَ آخِرَتَهُ بِدُنْيَاهُ وَ شَرٌّ مِنْهُ مَنْ بَاعَ آخِرَتَهُ بِدُنْيَا غَيْرِهِ
❗️ يا على!
بدترين مردم كسى است كه آخرتش را به دنيايش بفروشد و بدتر از او كسى است كه آخرتش را به دنياى غيرش بفروشد.
📚 تفصیل وسائل الشیعة إلی تحصیل مسائل الشریعة، جلد ۱۶، صفحه ۳۴
•┈┈••✾••┈┈•
@emamhasane_mojtaba
🔴 #وحدت_جریان انقلابی؛ بموقع و ارزشمند
🔸 جریان انقلابی با جلسه و گفتوگو نهایتاً به فرمولی مرضیالطرفین برای وحدت و ارائه لیستی با حداکثر اشتراکات دستیافت.
🔸اگر جریان انقلابی به وحدت برسد، این خود #بزرگترین_پیروزی است. چه افرادی از دولیست در لیست مشترک نهایی باشند و چه نباشند. اصل، نگاه به مصالح نظام و آمادگی برای گذشت و ایثار در این مسیر است.
🔸 برخی خواسته و یا ناخواسته درصدند تا القا کنند که وحدت جریان انقلابی به معنی شکست یا عقبنشینی یکی از طرفهاست. این ادبیات و نگاه، نسبت به مصالح نظام و دستاوردهای این وحدت، بیاندازه کوتاه و کمافق است و نباید تحت تاثیر این حرفها قرار گرفت.
🔸 آنچه در وحدت جریان انقلابی بهدست میآید، #دستاوردی بزرگ برای این طیف است که ارزشی بسیار فراتر از سخنان تفرقهانگیز دارد.
🔸 امروز جریان انقلابی بشدت منتظر دستیابی به این لیست مشترک است و مناسب است دوستان و دغدغهمندان نیز تا پایان امروز از ارائه لیستهای متفرقه خودداری کنند.
@emamhasane_mojtaba
با ملاحظه همه جوانب، امروز:
👈 حضور در انتخابات یک وظیفه شرعی است
🔻رهبر انقلاب، در دیدار مردم آذربایجان شرقی: به نظر بنده، با ملاحظهی همهی جوانب، امروز حضور در انتخابات و شرکت در رأی دادن یک حکم شرعی و یک وظیفهی شرعی است؛ صرفاً یک وظیفهی ملّی و انقلابی نیست؛ وظیفهی شرعی است؛ در عین حال یک جشن ملّی هم هست، در عین حال یک حقّ مدنی هم هست. ۹۸/۱۱/۲۹
✍
چرا امام علي علیه السلام در چاه ميگريست؟
در روايتي از ميثم تمار آمده است:
شبي از شب ها حضرت علي(علیه السلام) مرا به صحرا برد. از کوفه خارج شديم. به مسجد جعفي رسيديم. آن حضرت چهار رکعت نماز خواند و پس از سلام و تسبيح دست هاي خود را بلند کرد و گفت: خدايا! تو را چگونه بخوانم در حالي که بنده گناهکار تو هستم و چگونه تو را نخوانم در حالي که عاشق تو هستم. خدايا! با دستان گناه آلود و چشمان اميدوار به سويت آمده ام. خدايا! تو مالک همه نعمت هايي و من اسير خطاها هستم. آن حضرت پس از دعا به سجده رفت و صورت به خاک گذاشت و يکصد مرتبه گفت: خدايا عفوم کن.
پس از اين از مسجد خارج شديم و رفتيم تا به صحرا رسيديم. حضرت علي(علیه السلام) خطي به دور من کشيد و فرمود: از اين خط بيرون نيا. مرا تنها گذاشت و رفت و در دل تاريکي گم شد. آن شب، شب تاريکي بود. پيش خودم گفتم: اي ميثم! آيا مولا و سرورت را در اين بيابان تاريک و با آن همه دشمن تنها رها کردي؟! پس در نزد خدا و پيامبر چه عذري خواهي داشت؟!
پس از آن سوگند خوردم که مولايم را پيدا خواهم کرد. به دنبال آن حضرت رفتم و او را جستجو کردم. وقتي آن حضرت را از دور ديدم، به طرفش راه افتادم، وقتي که رسيدم ديدم آن حضرت تا نصف بدن به چاه خم شده است و با چاه سخن مي گويد و چاه هم با او سخن مي گويد.وقتي که آن حضرت آمدن مرا احساس کرد پرسيد: کيستي؟ گفتم: ميثم هستم. فرمود: مگر نگفتم از آن دايره پايت را بيرون مگذار؟! گفتم: نتوانستم تحمل کنم و ترسيدم که دشمنان، بر تو آسيب برسانند. پرسيدند: آيا چيزي از آنچه گفتم شنيدي؟ گفتم: نه سرورم، چيزي نشنيدم. فرمود: اي ميثم! وقتي که سينه ام از آنچه در آن دارم احساس تنگي کند، زمين را با دست مي کنم و راز خودم را به آن مي گويم و هر وقت که زمين گياه مي روياند، آن گياه از تخمي است که من کاشته ام.[ 1]
توجه به چند نکته در اين رابطه ما را در درک علت و چرايي اين کار کمک خواهد کرد:
1. همانطور که در اين روايت آمده، امام علي(ع) پيش از سخن گفتن و درد دل با چاه، مناجات و درد دلي را با خداي متعال داشته است. و اين چنين نبوده است که با درد دل کردن در چاه از خداوند غفلت نمايد.
2. حرف زدن امام(ع) و درد دل کردن با چاه منافات با مخاطب قرار دادن خداوند متعال ندارد. ممکن است در عين درد دل گفتن و راز و نياز با خداوند متعال، سر در چاه فرو ميبرده است؛ چرا که مکان و زمان راز و نياز، به خصوص هنگام مصائب بزرگ و جانکاه، در آرامش بخشيدن به انسان تأثير دارد. و ممکن است اين عمل امام موجب آرامش بيشتر او ميشده و اين خود نيز در مسير خداوندي است. در روايتي از امام باقر(علیه السلام) خطاب به يکي از پيروانشان نيز توصيه شده که هرگاه دلت به تنگ آمد، چالهاي کنده و راز خود را درون آن بازگو کن.[2]
3. چنانچه در روايت آمده؛ خود ميثم تمّار از اين راز علي(علیه السلام) سر در نياورد و امام علي(علیه السلام) هم براي ميثم آشکار نکرد؛ آنحضرت در دل شب تاريک و به دور از ميثم با عالم ملکوت ارتباط داشت و اين ارتباط خاص آنحضرت است. بر اين اساس نميتوان گفت حضرت علي(علیه السلام) از دست غم و اندوه و مصيبتهايي که به او رسيده بود، به چاه پناه آورده و درد دل با چاه ميکرد. اين يک سرّي بود که حضرت علي(علیه السلام) نخواست براي کسي آشکار شود.......
@emamhasane_mojtaba
🔴 کدام وحدت و کدام اصول؟
🔻پرسشهای زیادی از ناحیه مومنین مطرح میشود که منظور از وحدت چیست و وحدت حول چه اصولی صحیح است؟ بهترین پاسخها را رهبر انقلاب #امام_خامنه_ای به این سوال دادهاند.
🔻ایشان در تاریخ ۳۱/۵/۱۳۸۹ میگویند:
"وحدت هم که ما گفتیم منظور من اتحاد بر مبنای اصول است. بنابراین وحدت با کیست؟ با آن کسی که این اصول را قبول دارد. به همان اندازهای که اصول را قبول دارند، به همان اندازه ما با هم مرتبط و متصلیم؛ این میشود ولایت بین مؤمنین. آن کسی که اصول را قبول ندارد، نشان میدهد که اصول را قبول ندارد یا تصریح میکند که اصول را قبول ندارد، او قهراً از این دائره خارج است. بنابراین با این تفصیل و توضیحی که عرض شد، هم طرفدار وحدتیم، هم طرفدار خلوصیم"..
🔻حالا طبق کدام شاخصهها و اصول؟ مهمترین اصول و شاخصههای اصولگرایی از نظر رهبر انقلاب چیست؟ ایشان در تاریخ ۶/۶/۱۳۸۵ مهمترین اصول و شاخصهای اصولگرایی را معرفی میکنند:
1⃣ عدالتخواهی و عدالتگستری
2⃣ فسادستیزی، سلامت اعتقادی و اخلاقیِ مسئولان کشور
3⃣ ساده زیستی و مردمگرایی
4⃣ تواضع و نغلتیدن در گرداب غرور
5⃣ اجتناب از اسراف و ریختوپاش
6⃣ خردگرایی و تدبیر و حکمت در تصمیم گیری و عمل
7⃣ مسئولیتپذیری و پاسخگویی
8⃣ اهتمام به علم و پیشرفت علمی
9⃣ سعهی صدر و تحمل مخالف
🔟 اجتناب از هواهای نفس
1⃣1⃣ شایستهسالاری، نظارت بر عملکرد زیر مجموعه
2⃣1⃣ تلاش بیوقفه برای این خدمات
3⃣1⃣ قانونگرایی
4⃣1⃣ شجاعت و قاطعیت در بیان و اعمال آنچه که حق است
5⃣1⃣ انس با خدا، قرآن و استمداد دائمی از خدا
🔻حالا همه کسانی که دنبال وحدت و تاکید بر شاخصهها و اصول هستند، راه برایشان روشن شده و مجموعهها و افراد را با این سنجهها بنسجند نه بر مبنای تعصبات حزبی و دعواهای اصولگرایی اصلاحطلبی!
#انتخابات_98
#انتخابات_مجلس
@emamhasane_mojtaba
#در_آستانه_انتخابات!
#آقاامیرالمومنین علی عليهالسلام چه زیبا فرمودند:
مَن رُفِعَ بلا كِفايَةٍ؛ وُضِعَ بلا جِنايَةٍ
هرکس بدون #کفــــــایت بالا رود
بدون #جنــایت پایین نخواهد آمد
غررالحكم؛ ح۸۶۱۳
@emamhasane_mojtaba
پاسخهای انتخاباتی توسط قرآن کریم:
۱- چرا رای بدهیم؟
- جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"
خدا سرنوشت قومی را تغییر نمیدهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند
۲- من وقتی نمیدانم به چه کسی رای بدهم باید چکار کنم؟
جواب: "فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون"
از اهلش بپرسید
۳- اگر پرسیدم و دیدم هر کسی از پیش خودش اخباری میدهد و تحلیلی میکند آن وقت چه کنم؟
جواب: نگاه کن به شخصی که خبر میدهد که آیا عادل است یا فاسق
قرآن میفرماید: "هرگاه فاسقی برای شما خبری آورد در مورد آن تحقیق کنید"
۴- اگر در جامعه موقع تبلیغات موجی ایجاد شد چه کنم؟
جواب: "و لا تتبعان سبیل الذین لا یعلمون"
راه کسانی را که علم ندارند پیروی نکن
۵- چگونه افراد را تشخیص دهیم؟
جواب: به دنبال کسانی که از چاپلوسی و تعریف و تمجید لذت میبرند نروید.
قرآن میفرماید : "یحبون ان یحمدوا بما لم یفعلوا"
دوست دارند به خاطر کارهایی که در حیطه وظایف آنها بوده و انجام ندادهاند مورد ستایش قرار گیرند
۶- به چه کسی رای بدهیم؟
جواب: به کسی رای بدهیم که از سرزنش هیچ ملامتگری نمیهراسد.
"ولا یخافون لومه لائم"
#انتخابات
#انتخابات_مجلس
#مجلس_قوی
#ایران_مقتدر
@emamhasane_mojtaba
🔴 در جلسه وحدت اصولگرایان چه گذشت؟
🔹به دنبال توافق شب گذشته جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای ارائه لیست واحد، صبح امروز جلسه مشترکی برای تعیین مصادیق با حضور نمایندگان طرفین برگزار شد.
🔹در این جلسه صادق محصولی و آقاتهرانی و ۲ نفر دیگر از اعضای جبهه پایداری به عنوان نمایندگان این حزب سیاسی و آقایان حدادعادل، قالیباف و نادران به نمایندگی از شورای ائتلاف به همراه چند فرد دیگر حضور داشتند.
🔹اعضای جبهه پایداری بعد از قبول سرلیستی قالیباف، در کنار ۳ عضو مشترک فعلی، ۱۳ نفر از اعضای این حزب را برای قرار گرفتن در لیست مشترک پیشنهاد می کنند که در ادامه مذاکرات این پیشنهاد به ۸ نفر تقلیل پیدا کرد. آقاتهرانی، تقی پور، رضوانی، خضریان، ابطحی، آلیا، لاجوردی، جعفری، عفت نژاد، صرامی، ایزدخواه، نوباوه و کلاته اسامی ۱۳ نفر پیشنهادی جبهه پایداری برای حضور در لیست وحدت بودند.
🔹 پیشنهاد ۸ تا ۱۳ نفره جبهه پایداری مورد توافق قرار نگرفت و اعلام شد با توجه به حضور سایر احزاب و گروهها نهایتا ۶ نفر قابلیت تخصیص به جبهه پایداری وجود دارد و نهایتا جلسه صبح بدون نتیجه پایان یافت. گفته می شود هنوز تلاشهایی برای وحدت از سوی برخی اصولگرایان ادامه دارد.
@emamhasane_mojtaba
❌آقاتهرانی: مذاکرات ادامه دارد/ امیدواریم به لیست واحد برسیم
آقاتهرانی دبیرکل جبهه پایداری:
🔹ما با دوستان خود در شورای ائتلاف در حال رایزنی هستیم تا انشاالله به یک لیست واحد برسیم چون واقعاً همانطور که پیش از این گفته بودیم دلمان میخواهد جبهه انقلاب یک لیست واحد داشته باشد.
🔹شب گذشته جلسه خوبی با دوستان داشتیم، امروز صبح این جلسات پیگیری شد و حالا نیز امشب جلسات ادامه دارد. یکی از بحثهای پیشین (قبل از جلسه دیشب) درباره حضور آقای قالیباف در لیست واحد بود که این موضوع دیشب حل شده و آن را پذیرفته شده تلقی کردهایم و وارد موضوعات بعدی شدهایم. امیدواریم نهایتاً بتوانیم لیست واحد مورد تایید جبهه انقلاب را تنظیم کنیم.
🔹متاسفانه برخی برخی اخبار غیردقیق منتشر میکنند، این در حالی است که ما همچنان در حال تلاشیم تا انشاالله به یک نتیجه مطلوب که برای انقلاب مفید باشد برسیم.
@emamhasane_mojtaba
#فوری l بمب خبری اصولگرایان در تهران : اصولگرایان به لیست واحد رسیدند
🔻 #زمانه l اصولگرایان پس از چند دور مذاکرات فشرده به لیست نهایی رسیدند.
🔹 مذاکرات از شب گذشته (دوشنبه) با حضور نمایندگان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی و جبهه پایداری دنبال شد و پس از حل مشکل اصلی اختلافی، طرفین روی کلیات به توافق رسیده و در نهایت در نشست امشب (سهشنبه) لیست نهایی تهیه و تدوین شد.
🔺اسامی فهرست نهایی به این شرح است: محمدباقر قالیباف، زهره الهیان، فاطمه رهبر، سمیه رفیعی، فاطمه قاسم پور، زهره لاجوردی، بیژن نوباوه، سیدرضا تقوی، سیدمحمود نبویان، مرتضی آقاتهرانی، سیدمصطفی میرسلیم، تقیپور، رضوانی، الیاس نادران، دهنوی، سیدنظام الدین موسوی، خضریان، مالک شریعتی، ایزدخواه، مجتبی توانگر، رضاخواه، شریفیان، خاندوزی، ابوالفضل عمویی،احمد نادری، اقبال شاکری، محسن روح الامینی، اکبری تالارپشتی، محسن پیرهادی
@emamhasane_mojtaba
🔴 نمایندگان دیروز مردم و نوکران امروز اجنبی‼️
🔺 رهبر عزیز انقلاب : مردم باید در انتخاب نمایندگان بسیار مراقبت کنند زیرا ما در همین دوره انقلاب، نمایندگانی در مجلس داشتیم که اکنون نوکر و کُلفَت امریکا و دشمنان ایران هستند
🔻 آشنایی با چند خودفروخته ی وطن فروش:
1⃣ #فاطمه_حقیقت_جو : نماینده مستعفی مجلس ششم ، مقیم آمریکا و پادوی فعلی منافقین که پس از کشف حجاب و مشکلات اخلاقی و شخصیتی از ازدواج سفید خود رونمایی کرد!
2⃣ #رجبعلی_مزروعی: نماینده مستعفی اصفهان در مجلس ششم که پس از فتنه ۸۸ متواری و به صورت غیرقانونی از کشور خارج شد و سر از بلژیک درآورد. وی با فرزندش حنیف مزروعی در بروکسل به فعالیت علیه نظام و مردم در رسانههای ضدانقلابی روی آورده است.
3⃣ #نورالدین_پیرموذن : نماینده اردبیل در مجلس ششم و سخنگوی فراکسیون اصلاحات در مجلس هفتم . بعد از ردصلاحیت در مجلس هشتم به آمریکا فرار کرد و بعد از لجن پراکنی علیه نظام اسلامی در منجلاب شهوات نفسانی غرق شد تا جایی که برادر کوچکترش(کمال الدین) طی بیانیه ای از برادر خود اعلام برائت کرد و او را وطن فروش و خانواده فروش و... معرفی کرد
4⃣ #علی_اکبر_موسوی_خوئینی_ها : نماینده مجلس ششماز حوزه تهران که قبل از فرار به آمریکا، به جرم اقدام علیه امنیت ملی و شرکت در تجمعات و تحریک اغتشاشگران محکوم و مدتی هم در زندان بود. وی بعد از وطن فروشی اکنون در قامت اپوزسیون و کارشناس شبکه های ماهواره ای معاند به اربابان آمریکایی خود خوش خدمتی میکند!
@emamhasane_mojtaba
💎 توصیهای کلیدی از أمیرالمؤمنین علی (ع)
🔻مولای متقیان امام علی (علیهالسلام):
مَنْ أَبْطَأَ بِهِ عَمَلُهُ لَمْ یُسْرِعْ بِهِ نَسَبُهُ
❇️ کسی که کردارش او را به جایی نرساند، افتخارات خاندانش او را نخواهد رسانید.
📚 نهجالبلاغه، خطبه ۲۳
•┈┈••✾••┈┈•
@emamhasane_mojtaba
پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم #رهبری منتشر کرد؛
پاسخ امام خامنه ای به ۱۲ استفتاء درباره #انتخابات...
♦️ «وجوب شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران»، «لزوم اذن شوهر برای رای دادن زن»، «دعوت از کاندیداها برای حضور در مساجد»، «صحبت کردن پشت سر کاندیداها»، «رای دادن به لیستهای انتخاباتی بدون تحقیق»، « خرید و فروش آرا در انتخابات»، «استفاده از بیت المال جهت تبلیغات انتخابات» و غیره عناوین سوالات مطرح شده هستند.
📝 متن کامل این استفتائات به همراه پاسخهای آیتالله خامنهای در ادامه آمده است:
🔹 سؤال: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعا واجب است؟
🔸 پاسخ: شرکت درانتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است.
🔹 سؤال: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
🔸 پاسخ: واجب عینی است.
🔹 سؤال: با توجه به این که زن جهت شرکت در انتخابات میبایست از منزل خارج شود آیا واجب است از شوهر اجازه بگیرد؟ و اگر شوهر به همسرش اجازه شرکت در انتخابات را ندهد یا رضایت نداشته باشد تکلیف زن چیست؟
🔸 پاسخ: شرکت در انتخابات منوط به اذن شوهر نیست.
🔹 سؤال: با توجه به نزدیکی زمان انتخابات آیا دعوت بسیج از کاندیداها برای تبیین مواضع خود در مسجد اشکال دارد؟
🔸 پاسخ: باید طبق قوانین و مقررات نظام اسلامی عمل شود.
🔹 سؤال: در ایام انتخابات جهت شناخت کاندیدای مناسب، میبایست نواقص و عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر کاندیداها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
🔸 پاسخ: در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد، لکن باید از بیان و نشر شایعاتی که منبع خبری معتبری ندارد یا از نظر مقررات ممنوع است، اجتناب شود.
🔹 سؤال: اگر اصلح را نشناسیم وظیفه چیست؟ از طرفی اگر تحقیق کنیم و به شخص اصلح نرسیم می توانیم در انتخابات شرکت نکنیم؟
🔸 پاسخ: در تشخیص فرد اصلح می توانید از کسانی که به لحاظ دین تعهد و بصیرت مورد اعتمادند، کمک بگیرید و در هر صورت شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی است.
🔹 سؤال: آیا رأی دادن به فهرست اسامی که از طرف احزاب و گروههای سیاسی منتشر می شود، بدون تحقیق در مورد افراد آن جایز است؟ اگر برخی از افراد آن در انتخابات رأی آورند و صلاحیت منصب را نداشته باشند، ما در پیشگاه خدای متعال مسئول خواهیم بود؟
🔸 پاسخ: می توانید به فهرست و افرادی رأی دهید که معرفی کنندگان آنها افرادی متعهد، مؤمن، بصیر و انقلابی و قابل اعتماد باشند، مگر آنکه حجت شرعی بر خلاف داشته باشید.
🔹 سؤال: خرید و فروش آراء در انتخابات چه حکمی دارد؟
🔸 پاسخ: جایز نیست.
🔹 سؤال: آیا استفاده از بیت المال جهت تبلیغات انتخابات اشکال دارد؟
🔸 پاسخ: استفاده از اموال بیت المال بدون مجوز شرعی و قانونی جایز نیست و موجب ضمان است.
🔹 سؤال: آیا پذیرش رأی مردم و التزام به آن برای نامزدهایی که در انتخابات حائز اکثریت آرا نشدند لازم است؟ آیا بر سایر نامزدها جایز است که دست به انتقاد و اعتراض در حیطه قانونی یا غیر قانونی بزنند؟
🔸 پاسخ: التزام عملی به آنچه که طبق مقررات به عنوان نتیجه نهایی انتخابات اعلام می گردد لازم است. اعتراض از راهِ قانونی و با مراعات مقررات و ضوابط، اشکال ندارد.
🔹 سؤال: در صورتی که به شخصی رأی داده شود و بعداً ایشان آن طور که باید به احکام اسلامی عمل نکند و موجب نارضایتی گردد، آیا فرد رأی دهنده، در محضر خداوند متعال مسئول خواهد بود یا خیر ؟
🔸 پاسخ: اگر طبق موازین شرعی عمل کرده است، مسؤول نخواهد بود.
🔹 سؤال: آیا تخریب نامزدها جهت رأی آوردن فردی که به نظر هواداران اصلح است جایز است؟
🔸 پاسخ: نقد عملکرد اشخاص برای روشن شدن افکار عمومی اشکال ندارد، ولی باید از نشر مطالب غیرمعتبر و تهمت و توهین به اشخاص اجتناب شود.
@emamhasane_mojtaba
🔻 میم مثل مُدرِّس؛
❇️ نماینده واقعی مردم در مجلس این ویژگی ها را دارد (بخش اول)
◽️ #ساده_زیست:
مدرس در زمان نمایندگی مجلس در تهران دو خانه برای اجاره یافته بود، یکی دو اتاقه با اجاره ماهی سی ریال و دیگری سه اتاقه با اجاره ماهی سیوپنج ریال به وی عرضه میکنند. مدرس منزل دو اتاقه را انتخاب میکند. از او سؤال میکنند آیا مبلغ پنج ریال صرفهجویی میکنی؟ جواب میدهد:🔻
"بلی، آنچه #استقلال و آزادی و عقیده را از بین میبرد، احتیاج است. من نمی خواهم محتاج کسی باشم.
باید برنامه زندگیم را طوری تنظیم کنم که محتاج به کسی نشوم و این زبان و تند و تیزم آزاد باشد."
◽️میلسپو، مستشار مالی امریکا در ایران در کتاب «کار امریکا در ایران» می نویسد:🔻
«مشخصترین چهره و رهبر روحانیون در مجلس، مدرس میباشد که اخیراً به عنوان نایب رییس اول مجلس، انتخاب شده است. شهرت مدرس، بیشتر در این است که برای پول ارزشی قائل نیست. او در خانه سادهای زندگی میکند که جز یک قالیچه، تعدادی کتاب و یک مسند، چیز دیگری در آن وجود ندارد. لباس روحانیون را میپوشد و مردی است فاضل. در ملاقات با او محال است کسی تحت تأثیر سادگی و هوش و قدرت رهبری او قرار نگیرد ...».
◽️ مخالفت شهید مدرس با افزایش حقوق نمایندگان مجلس:🔻
«گمان میکنم ما که آمدهایم اینجا، میگوییم وکیلیم؛
ولی نیستیم.
" #ولی" آن کسی است که آنچه خودش مستقلا صلاح میداند اجرا کند.
#وکیل این است که نظر موکلین را بداند.
بنده از تمام موکلین خودم که سی کرور باشند، یکی را نمیدانم که راضی باشد حقوقتان را ۳۰۰ تومان بکنیم.
چرا؟ برای آنکه ندارند... ندارند... فقیرند... بیچیزند».
◽️ به ایشان ایراد می گیرند که چرا عبای کرباسی (نوعی پارچه درشت بافت و سنگین) می پوشید و عبای بهتری استفاده نمی کنید. ایشان میگویند هر زمانی که #ایرانی عبای بهتری درست کرد، من از همان عبا استفاده می کنم.
◽️ ایشان دیدگاهی اقتصادی داشتند که باید پایبند به قدرت اقتصادی خودمان باشیم و به هیچ عنوان به بیگانگان وابسته نباشیم؛ این شهید بزرگوار لباس، کفش، عبا و عمامه اش از تولید داخل بود.
@emamhasane_mojtaba
🔻میم مثل مُدرِّس؛
نماینده واقعی مردم در مجلس این ویژگی ها را دارد (بخش دوم)
◽️ #عدم_وابستگی مدرس به دستگاههای قدرت و ثروت او را به چنین جایگاهی رساند.
مدرس خود میگوید:
«من ده رییسالوزرا و چهل، پنجاه وزیر را دیدم و رد کردم، اگر هر کدام از اینها در مجلس مدعی شد که مدرس یک توقعاتی از من کرده است، آن شخص خیلی مرد است. یک کاغذ در هیچ کابینه ندارم. هیچ تقاضایی از کسی نکردهام».
◽️ یک روز وقتی که مدرّس از مجلس به خانه بازگشت، عدّهای از مردم به منزل مدرّس ریخته با سر و صدای زیاد گفتند:
«آقا! این چه لایحهای بود که امروز تصویب شد؟ خلاف مصلحت است».
مدرّس پاسخ داد:
«اگر بیست رأس اسب و الاغ و یک آدم را در مجلسی جمع کنند و از آنها بپرسند که ناهار چه میخورید، جواب چه میدهند؟
همه گفتند: «جو»
مدرّس گفت:
«آن یک نفر هم ناچار است سکوت کند. این وکلایی که شما انتخاب کردهاید، شعورشان همین است. بروید #آدم انتخاب کنید».
◽️ او در پیامی که درباره "مخالفت خود با طرح تغییر سلطنت از قاجار به پهلوی" توسط رحیمزاده صفوی برای احمدشاه در فرانسه میفرستد، به او یادآور میشود که این موضع در جهت حمایت از شاه قاجار نیست بلکه #استقلال و تمامیت ارضی کشور را در خطر میبیند و عنوان میدارد: «اگر هدف فقط تغییر شاه بود من هم به مبارزه نمیپرداختم».
◽️ سید عبدالباقی مدرس:
در دومین روز اقامت خود در خواف به آقا گفتم:
«نمیشد کاری کنید که از این زندان بیغوله رهایی یابید؟»
آقا فرمودند: «چرا خیلی هم آسان است. همین یک ماه پیش رضاخان به وسیله مأموران پیغام داده بود که من دخالت در سیاست نکنم و به عتبات بروم و آنجا ساکن شوم.
گفتم: به رضاخان بگویید مدرس گفت من وظیفه خود را دخالت در سیاست میدانم.
اینجا هم جای خوبی است و به من خوش میگذرد. تو را هم روزی انگلیسیها کنارت گذاشته و به جایی پرتاب میکنند.
اگر قدرت داشتی و توانستی، بیا همین جا (خواف).
هرچه باشد بهتر از تبعیدگاهها و زندانهای خارج از ایران است.
ولی من میدانم که من در وطنم به قتل میرسم و تو در #غربت، در سرزمین بیگانه خواهی مرد».
@emamhasane_mojtaba
✅ #احکام_انتخابات
1⃣ هم پول دادن و هم پول گرفتن برای رای حرام است زیرا رای دادن وظیفه است و اگر غیراصلح هم باشد حرام اندرحرام است.
2⃣ اگر شخص پولی را از کاندیدای دریافت کند و به او رای ندهد شخص گیرنده مالک آن پول نمی شود. و اگر خرید و فروش آراء موجب از بین رفتن حق و یا احیای منکری در جامعه شود بعید نیست که حرام هم باشد.
3⃣ شرکت نکردن در #انتخابات جایز نیست و اگر به شخص خاصی اعتماد نکردید می توانید رأی سفید بدهید ضمنا اگر رأی سفید دادن موجب تضعیف نظام اسلامی باشد، حرام است.
4⃣ درصورتی که به شخصی رأی داده شود و بعداً ایشان آن طور که باید به احکام اسلامی عمل نکند و موجب نارضایتی گردد، اگر رای دهنده بر طبق موازین شرعی عمل کرده است، مسؤول نخواهد بود.
5⃣ برای خانم ها شرکت در انتخابات منوط به اذن شوهر نیست.
6⃣ هزینه کردن خمس در مسایل سیاسی امثال تبلیغات انتخاباتی جایز نیست و این پول باید در اختیار مجتهد قرار گیرد تا صرفا صرف مسایل دینی، فرهنگی، حوزه های علمیه و مساجد شود. و ساختن مسجد با صرف پول خمس نیز تنها در مناطق محروم که بانی ساخت مسجد وجود ندارد، جایز است.
7⃣ مبنای فقهی اینکه مراجع فرمودند رای دادن وظیفه شرعی است این است که حفظ جان، مال، ناموس، دین و... واجب است، این از مسلمات است و باید اینها را حفظ کنیم و مقدمه واجب نیز واجب است.
📚منابع:
۱. پایگاه اطلاع رسانی حوزه
۲. خبرگزاری شبستان
#انتخابات #انتخاب_اصلح
#احکام_دین
@emamhasane_mojtaba
خدایا
در دفاع از دینت
دویدم، جهیدم، خزیدم
گریستم، خندیدم
خنداندم و گریاندم
افتادم و بلند شدم
کریم حبیب، به کَرَمت دل بسته ام...
#سرباز_حاج_قاسم
#حدیث_عشق
هدایت شده از هواشناسی ایران 🌪🌪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌤صبح است
برخیز که جان است و
جهان است و جوانی!!
خورشید برآمد بنگر نورفشانی
هر سو نشانی است
ز مخلوق به خالق
قانع نشود عاشق بیدل به نشانی...
صبح بخیر زندگی♥️
❄️نمایی زیبا از جاده برفی پس از بارشهای اخیر
❄️اسالم به خلخال/استان اردبیل
╭━═━⊰✹🌐✹⊱━═━╮
⛈ #کانال_هواشناسی👇
@iranin_weather
╰━═━⊰❀🌐❀⊱━═━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیستی رای بدیم ......
نظر مقام معظم رهبری
ایشان در دومین دیدار درباب انتخابات، در دیدار مردم قم به مساله «درست انتخاب کردن» اشاره کردند. مردم چطور به نامزدها برای انتخابات اعتماد کنند در حالی که همه آنها را نمیشناسند: « به نظر بنده اینجور میرسد که چون یکایک افراد را ممکن است نشناسیم -خود بنده هم وقتی این فهرستها را میآورند که بیایم رأی بدهم، بعضی از آدمهای این فهرستها را نمیشناسم اما اعتماد میکنم به آن کسانی که {اینها را} معرفیکردهاند و نگاه میکنم ببینم آن کسانی که این فهرست را معرفی کردهاند چه کسانی هستند؛ اگر دیدم اینها آدمهای متدین، مؤمن و انقلابیای هستند، به حرفشان اعتماد میکنم و به {فهرست} آنها رأی میدهم؛ اگر دیدم نه، کسانی که این فهرست را دادهاند کسانی هستند که به مسائل انقلاب، به مسائل دین، به مسائل اســتقلال کشور خیلی اهیمت نمیدهند، دلشان دنبال حرف آمریکا و
غیر آمریکا است، به حرفشان اعتماد نمیکنم... »
👉 @emamhasane_mojtaba
💎 توصیهای از امام علی (ع) به کاندیداهای انتخابات
🔻 حضرت علی علیهالسلام:
مَنْ تَقَدَّمَ عَلَی قَوْمٍ وَ هُوَ یَرَی فِیهِمْ مَنْ هُوَ أَفْضَلَ فَقَدْ خَانَ اللهَ وَ رَسُولَهُ وَ المُؤمِنینَ
❗️ هرکس خود را در جامعه بر دیگران مقدم بدارد؛ درحالی که بداند افراد لایقتر از او هستند، قطعا او به خدا و پیامبر و مؤمنان #خیانت کرده است.
📚 الغدیر، ج ۸، ص۲۹۱
•┈┈••✾••┈┈•
@emamhasane_mojtaba
✅ دفع افسد به فاسد قاعده ثانویه دینی است...
بزرگ متفکر جهان اسلام، حضرت آیت الله مصباح یزدی:
🔹 گاهی ممکن است کسانی بیایند و تعهد شرعی کنند که کاری واحد با اثری بیشتر از اثر گروههای متعدد شکل بدهند.
🔹 یک فرض دیگر هم این است که انسان حتی بداند که اگر در این کار جمعی شرکت کند، برنده طرف مقابل [در این گروه] می شود، اما اگر آنها برنده نشوند حتما شخص بدتری برنده میشود. در چنین شرایطی باید در این کار شرکت کرد. این همان دفع افسد به فاسد است.
🔹در چنین فرضی شرایط اینگونه است که اگر با اینها موافقت کنم، کسی سر کار میآید که "گاهی" اشتباه می کند، اما اگر او رای نیاورد، کسی میآید که "بیشتر کارهایش" خراب است.
🔹 اینجا هم به عنوان ثانوی باید برویم و با اینها موافقت کنیم تا آن فاسدتر را کنار بزنیم حتی اگر آن کسی که نظر خود ما بود انتخاب نشود.
🔹 اینها #مبانی_دینی ما است. اگر برای خدا قیام میکنیم باید همینها را ملاک قرار بدهیم، خواه پیروز بشویم یا نشویم.
اما اگر برای اینکه خودمان را پیش ببریم حرفی را تحریف کنیم و بگوییم اسلام این را میگوید، این کار هیچ مجوزی ندارد. بله این کار در منطق #سیاست دنیا محور، مجوز دارد. در سیاست رایج دنیا هر طور شده باید رقیبت را کنار بزنی، اما در منطق دین، این کار درست نیست.
✅ منطق دین دائر مدار #حق است. حتی این استثنائاتی که گاهی باید از فرد #اصلح گذشت و دفع افسد به فاسد کرد هم طبق مبانی دینی است و خارج از منظومه دینی نیست.۹۸/۱۱/۱۰
@emamhasane_mojtaba
👇👇👇
🇮🇷ماجرای جالب یک #انتخابات مهم در زمان مولا علی (علیه السلام) 🇮🇷
✅همانطور که میدانید انتخاب خلیفه سوم در شورایی ۶نفره بود و در واقع رأی گیری شد وبنا براین بود که اگر آرا مساوی شد ، ختم کلام و نقش تعیین کننده برعهده عبدالرحمان بن عوف باشد یعنی او حق «وتو» داشت وبه هرکسی رای داد، همون شخص خلیفه میشد...
✅عبدالرحمن ابتدا نزد مولا امیرالمومنین آمد و گفت به شرط ((عمل به قرآن)) و ((سنت پیامبر)) و ((سیره شیخین)) به تو رای می دهم و تو خلیفه خواهی شد
امیرالمومنین فقط عمل به قرآن و سنت پیامبر(ص) را قبول کرد اما هرگز عمل به سیره شیخین (ابابکر وعمر) را نپذیرفت پس عبدالرحمن به سراغ عثمان رفت و او هر ۳شرط را بی درنگ پذیرفت
✅بعد از آنکه عثمان خلیفه شد فورا بنی امیه را بر امور مسلمانان مسلط کرد به گونه ای که حضرت امیر در تعبیری می فرمایند: «بنی امیه چونان شتران گرسنه که به علفهای بهاری رو می آورند بر بیت المال مسلمین چیره گشتند...» در نتیجه در زمان خلافت عثمان خیلی مشکلات و بلاها به سر جامعه پهناور اسلام آمد تا جایی که مردم علیه او شورش کردند و به رغم مخالفت وحتی مقابله امیرالمومنین، عثمان در آن شورش کشته شد.
⭕نکته:👇🏻
❌قبل ازشورش عده ای از اصحاب رفتند که عثمان را نصیحت کنند مثل ابوذر، عبدالله بن مسعود و خود عبدالرحمن بن عوف، که خلیفه باهر کدام به نحوی برخورد ناشایست کرد مثلاً ابوذر را تبعید کرد، عبدالرحمن ابن عوف را کتک زد و بیرون کرد و...
بعداً عثمان برای دلجویی به عیادت عبدالرحمن رفت که عبد الرحمن از او روی برگرداند و گفت: «مابه تو رای ندادیم که با جامعه مسلمین این کارها را بکنی، قرار ما این نبود...»
👌در ادامه امیرالمومنین به عیادت عبدالرحمن رفته وانتخاب غلط او را یادآور شده و فرمودند: ((همه این اتفاقات نتیجه رای تو بود))
عبدالرحمن گفت: من پشیمانم و از از رأی خود به خلیفه روی گردانم و راضی به هیچیک از اقدامات وی نیستم
👌مولاعلی(ع) دربیان اینکه پشیمانی دیگر فایده ندارد، فرمودند: «تو در تمام اقدامات او شریکی! چه بخواهی! چه نخواهی!»
عزیزان...
انتخابات مهمی پیش رو داریم🌿
((انتخابات، گویا صحنه کربلاست))
✅کسیکه در انتخابات شرکت نمیکند گویا امام را تنها گذاشته و یزید را یاری میکند
✅کسیکه در انتخابات شرکت میکند ولی رای سفید میدهد انگار در کربلا شرکت کرده، ولی تیر به سوی هدف خاصی نمی اندازد.
✅کسیکه به غیرصالح رأی میدهد گویا از روی جهالت! ویا آگاهانه وبه طمع گندم ری! دارد علیه امام حسین شمشیر میزند
✅وکسیکه میگردد واصلح را انتخاب میکند گویا به بهترین وجه ممکن از امام حسین ع دفاع میکند
فراموش نکنیم که:
🔸رأی ما مسئولیت آور است.
پس...
🔹بادقت وبصیرت رأی دهیم
@emamhasane_mojtaba