بی-قرارمو-میگم-این-شبا-کاشکی-قسمتم-بشه-کربلا.mp3
6.33M
#کربلا 🎶
شب های جمعه عاشقی چه زیباست کربلا...❤️❤️
بی قرارم و میگم این شب ها کاشکی قسمتم بشه کربلا...😭😭💔
حالا که من از حرم دورم درمونم صبر آخه مجبورم...💔😔😔😭
با نوای #امیر_عباسی
@Endarabbehem
شهید شدن اتفاقی نیست
اینطور نیست که بگویے: گلولہ ای خورد و مُرد...
شهید....❤️
رضایت نامہ دارد...
و رضایت نامہ اش را اول حسین (ع)
و علمدارش امضا می کنند...😍
بعد مُهر
حضرت زهرا(س) میخورد...❤️
شهید...❤️
قبل از همہ چیز دنیایش را به قربانگاه برده...
او زیر نگــــ👀ــاه مستقیم خدا زندگی کرده است..
شهادت اتفاقی نیست...
سعادتی است کہ نصیب هر کسی نمی شود...
باید شهیدانہ زندگے کنے تا شهیدانہ بمیرے...
@Endarabbehem
#خاطرات_ماندگار
والفجر یک بود. با گردانمان نصفه شبی توی راه بودیم . مرتب بی سیم می زدیم به ش و ازش می پرسیدیم « چی کار کنیم؟» وسط راه یک نفربر دیدیم. درش باز بود. نزدیک تر که رفتیم، صدای آقا مهدی را از توش شنیدیم . با بی سیم حرف می زد. رسیده بودیم دم ماشین فرماندهی . رفتیم به ش سلام بکنیم . رنگ صورت مثل گچ سفید بود. چشم هایش هم کاسه ی خون . توی آن گرما یک پتو پیچیده بودبه خودش و مثل بید می لرزید. بد جوری سرما خورده بود. تا آمدیم حرفی بزنیم، راننده ش گفت « به خدا خودم رو کشتم که نیاد ؛ مگه قبول می کنه؟»
#شهیدمهدی_باکری
144f514f2391ca181b867560f9b659d0b8964256.mp3
745.5K
#بشنوید
خداوند شیطان را آفریده ست تا انسان درمبارزه درونی وبیرونی با او واذنابش به کمال رسد...
@Endarabbehem
#شهیدآوینی 《مجموعه روایت فتح》
24.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ نذری #عیدغدیر نذری محبته...اثرش از ۱۰۰تا سخنرانی بیشتره
@Endarabbehem
عِنْدَربِهِمْ یُرْزَقُوُن
#ازتبارفداییان شهیدمهدی عراقی ➕به عندربهم یرزقون بپیوندید⇩ @Endarabbehem
#ازتبارفداییان
❇️ روایتی از علاقه امام خمینی نسبت به شهید عراقی
🔹شهید مهدی عراقی در سال 1357، عازم فرانسه شد تا به دیدار امام خمینی برود. بعد از ورود عراقي و توکليبينا به نوفللوشاتو، امامخميني عراقي را بسيار مورد لطف و محبت قرار دادند؛ زيرا اين ديدار پس از چهارده سال دوري و تحمل زندان و تبعيد اتفاق ميافتاد و عراقي در اين مدت از نظر جسمي ضعيف و شکسته شده بود.
🔹در حضورِ جمع امام خطاب به مهدي عراقي ميگويند: «مهدي من تو هستي؟ چرا اينقدر پير شدي؟» اما عراقي درحاليکه از خوشحاليِ ديدار با امام اشک ميريخت، گفت: «من اصلاً يادم نميآيد که اتفاقي افتاده است».
🔹بعد از آن نيز امام در ديدار با دانشجويان در وصف مهدي عراقي فرمودند: «در بين اينهايي که حبس بودند، پانزده سال حبس بودند. بعضي وقتها که با من مصاحفه ميکردند، دستشان دستِ يک پهلوان بود و حالا که مصافحه ميکنند، دست يک آدم عادي شده».
➕عندربهم یرزقون
@Endarabbehem