عِنْدَربِهِمْ یُرْزَقُوُن
@Endarabbehem
هنوزم خیمه ها رودوره کرده لشکر نامحرما
هنوزم میگه هل من ناصر ینصرنی رو نیزه ها
🔸رهبر انقلاب: آن انسانی که در راه دفاع از ملت و کشور و عدالت و حقیقت و ایستادگی در مقابل تجاوز و زورگویی و دستاندازىِ مراکز قدرت جهانی وارد میدان میشود، برای ارزش میجنگد. اگر هیچکس هم او را نشناسد و گمنام بمیرد و گمنام بماند، در ملکوت آسمانها فرشتگان الهی او را با سرِ انگشت به هم نشان میدهند.
🌹تقدیم به ۱۳۵ شهید گمنام دفاع مقدس
@Endarabbehem
📚 #یک_دقیقه_مطالعه
🍁برگ آخر
📖گریه و سوگ
🔰در سوگ امام حسین(2)
◾️گریه برای سالار شهیدان(ع) و اهلبیت ایشان از مظاهر محبت به این خاندان و مصداقی از تعظیم شعائر الهی است. سوگواری و گریه بر ایشان درواقع پیامهایی دارد. این پیامها عبارتاند از: قرارگرفتن در صف دفاع از مظلوم کربلا، تکریم فرهنگ شهادت، ادامه دادن و زنده نگهداشتن راه او، همانندسازی و الگوگیری از او و به واقع، مرهمی بر قلب سوختۀ عاشقان حسینی است.
👈حال ممکن است این پرسش مطرح شود که شهادت، رستگاری و سعادت است؛ بنابراین، چرا در برابر این پدیده و فیض الهی، به خصوص شهادت سالار شهیدان(ع)، باید به جای شادمانی گریست؟ در پاسخ به این پرسش، باید بگوییم که شهادت را در دو منظر به نظاره مینشینند و هر منظری رویکردی خواهد داشت: شهادت از جنبۀ فردی و برای شخص شهید، ارتقا و رستگاری بزرگ و پیروزی عظیم است. شهادت امام حسین(ع) برای آن امام همام، عالیترین حد کمال است؛ آنگونه که امام میفرمودند: «جدم به من فرموده است که تو درجهای نزد خدا داری که جز با شهادت، به آن درجه نخواهی رسید.» همین شهادت ازنظر اجتماعی و بازخورد آن در جامعه، به گونهای دیگر تحلیل میشود. گریه بر شهید، یعنی شرکت در حماسۀ او، هماهنگی با روح او، موافقت با نشاط او، حرکت در مسیر او و مخالفت با جبهۀ مخالف او، آنگونه که ضمن تقویت صف دینداران، توان مقابله با ستمگران را میافزاید و همین روحیه زمینهساز حفظ مکتب حسینی است. 👈دراین باره، امام خمینی(ره) میفرمودند: «هر مکتبی تا پایش سینه زن نباشد، تا پایش گریه کُن نباشد، حفظ نمیشود.»
🔹امام حسین(ع) با شخصیت عالیقدرش و به سبب شهادت قهرمانانهاش، مالک قلبها و احساسات صدها میلیون انسان است. دوستداران او در حال گریه و عزا، بیش از هر حالت دیگر، خود را به محبوبی که برای او میگریند، نزدیک می بینند و درحقیقت، «اشک، زبانِ دل و شاهد عشق است.»
راز ماندگاری مکتب و حماسه امام حسین(ع) این است که نهضت او ضمن داشتن منطق عقلانی، در عمق احساسات پاک و عواطف زلال مردم راه یافته است و به لطف توصیۀ ائمۀ اطهار، گریه بر امام حسین(ع) زمینۀ نفوذ این نهضت در عمق جان مردم شده است.
📚برای مطالعۀ بیشتر 👇
🔹شهید ثانی، آرام بخش دل داغدیدگان (ترجمۀ مسکن الفؤاد)، ترجمۀ جناتی شاهرودی.
🔹 شرفالدین، سید عبدالحسین، اجتهاد در مقابل نص، ترجمۀ علی دوانی.
🔹علامه امینی، ترجمۀ الغدیر، ج۱۱.
🔹 طبسی، نجم الدین، چرایی گریه و سوگواری.
🔹 مطهری، مرتضی، مجموعه آثار، ج۲۴، موضوع شهید.
@Endarabbehem
آری!
تفاوت نمی کند که تو دانشجو هستی یا کارمند،
کارگر هستی یا کشاورز،
طلبه هستی یا کاسب بازار...
آنچه از همه این ها فراتر می رود #انسانیت توست
و انسان ، اگر انسان باشد
و به وجدان خویش رجوع کند،
ندای (( هل من ناصر )) سیدالشهدا را
خواهد شنید
که #میثاق_فطرتش را به او گوشزد می کند.
@Endarabbehem
#شهیدآوینی
هدایت شده از کانال رسمی میثم مطیعی
Shab05Moharram1397[08].mp3
6.17M
🎙اگرچه نوجوانم میشود رزمنده باشم (واحد)
🔺بانوای: حاج میثم مطیعی
👈متن شعر:
meysammotiee.ir/post/1740
☑ @MeysamMotiee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا