هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 اطلاعنگاشت| بیدار باش
📛 هشدار رهبر انقلاب برای هشیاری ملت ایران نسبت به نقشه دشمن برای سال ۹۸
🔻 رهبر انقلاب روز گذشته به نقشه آمریکا در تابستان و در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی اشاره کردند و از عموم مردم و مسئولین خواستند از دشمن غفلت نکنند.
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این اطلاعنگاشت این بخش از بیانات رهبرانقلاب را مرور میکند.
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موشن_پوستر | بیداری سرکوبشدنی نیست
⚪️ ۲۲آذرماه سالگرد دستگیری شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه و فاجعه کشتار زاریا
#FreeZakzaky
◽️ خانهطراحانانقلاباسلامی
🇮🇷 @Enghelabearmanha
💢 رویترز: شرکت ملی نفت چین (CNPC) سرمایه گذاری در میدان گازی پارس جنوبی ایران را تحت فشار ایالات متحده متوقف کرده است.
🔸این تصمیم در تعلیق سرمایه گذاری پس از چهار دور مذاکره بین ایالات متحده و چین در پکن گرفته شده است. در طی این مذاکرات، هیئت آمریکایی اصرار داشت که CNPC از هرگونه سرمایهگذاری در ایران خودداری کند.
🇮🇷 @Enghelabearmanha
💢سعد الحریری در گفتگو با راشاتودی با اشاره به تلاشهای صهیونیستها برای تضعیف حزبالله:
🔸اسرائیل بارها به لبنان حمله کرده. ترورهایی هم انجام داده است. اما نتیجه آنها چه بوده است؟
🔸در سال ۲۰۰۶ اسرائیل میگفت حزبالله ۱۰۰۰۰ موشک دارد. حالا میگوید حزبالله ۱۰۰۰۰۰ موشک دارد.
🔸پس نتیجه جنگ ۲۰۰۶ چه بود؟ آیا لبنان را تضعیف کرد؟ آیا حزبالله را تضعیف کرد؟
🇮🇷 @Enghelabearmanha
🔴 عیادت سفیر انگلیس از آیت الله کاشانی؟!!!
❌تصویر بالا مدتی است که با این توضیح غلط در فضای مجازی منتشر شده است.
✅ واقعیت این است که فرد در تصویر «سر جفری هریسون» سفیر وقت انگلستان نیست و پروفسور «کولر» پزشک فرانسوی است که در حال معاینه آیتالله کاشانی (۱۳۴۰) است. در کنار وی دکتر منوچهری (شماره 2) پزشک بیمارستان مهر و دکتر سید محمد باقر کاشانی(شماره 3) فرزند آیتالله کاشانی نیز دیده میشود.
🇮🇷 @Enghelabearmanha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توالت شور میلیاردی‼️
🇮🇷 @Enghelabearmanha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمازجمعه تراز انقلاب اسلامی
#جوان_پسند
#پرشور
#پرسشگر
#پررونق
🇮🇷 @Enghelabearmanha
ایران انحصار فناوری تولید یاتاقان را از آمریکا گرفت
«سجاد آهنگر» محقق ایرانی:
🔹تولید یاتاقان آلستوم فقط در انحصار آمریکا بوده است و ما توانستیم آن را تولید کنیم.
🔹با توجه به اینکه کشورهای منطقه توان تولید این قطعه را ندارند تولید آن میتواند سود بالایی برای ما داشته باشد.
🔹 این قطعات در صنعت ریلی استفاده میشود.
🇮🇷 @Enghelabearmanha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یلدای امسال با یلدای پارسال خیلی فرق میکنه!
ولی رئیسجمهور همون روحانیه! 😏
تصویر بزرگتری که باید بالای سرمان آویزان کنیم
متنی از علی علیزاده. @jedaal
🔹در لندن هر دانشجوی سال اول علوم سیاسی میداند که جمهوری اسلامی ایران - فارغ از اینکه دوستش داشته باشید یا نه، حکومت ایدهآل تان باشد یا نه، فساد داشته باشد یا نه، کارآمد باشد یا نه - «باثبات» ترین حکومت کل منطقهای است که از مرز شرقی پاکستان شروع میشود و در مرز غربی مراکش خاتمه مییابد. دلایل این «باثبات» ترین بودن فراوان و نیازمند دانستن تاریخ دولت-ملت سازی چند سده اخیر و فهم درونزا و بومی بودن جمهوری اسلامی و ریشه دار بودن نیروهای اجتماعی سازنده و مولد آن است و مجالش اینجا نیست.
🔸با اینحال ترامپ، بنسلمان و نتانیاهو از پارسال، حمله اقتصادی-سیاسی-رسانهای شدیدی را علیه ایران سامان داده و میلیاردها دلار خرج مقابله با ایران کرده و حتی از تغییر نظام سیاسی در ایران صحبت کردند. بر سعودی و اسراییل حرجی نیست. اما چرا دولت آمریکا چنین سیاستی علیه ایران برگزیده که به عقیده بخشی از نظام سیاسی آمریکا هم خلاف منافع ملی مردم آمریکا خواهد بود؟
🔹هدف فقط یک چیز بوده و است: فعال کردن شکافها و گسلها و ناکارآمدیهای داخل ایران به امید افزایش نارضایتی و ایجاد ناآرامی در داخل ایران و همینطور افزایش احساسات ایران ستیزانه میان مردم منطقه تا جمهوری اسلامی زیر فشار مالی و فشار افکار عمومی و فشار ناآرامیهای داخلی مجبور شود از حوزه نفوذ تاریخی خود در منطقه غرب آسیا عقب بنشنید و متحدانش را در سوریه و عراق و لبنان تنها بگذارد تا بلعیده شوند. اما چه اتفاقی افتاد؟
🔸دو ماه پیش متحدان ایران در حکومت عراق نه فقط بر صندلی نخست وزیری که بر صندلی ریاست جمهوری و ریاست مجلس که متعلق به کردها و سنیهاست نشستند و نشان دادند که رابطه ایران و عراق چنان ارگانیگ است که هرروز عمیق تر میشود ونمیتوان با تحریک رسانهای و مالی آن را تخریب کرد. و هفته پیش دولت آمریکا بعد از هفت سال سرش را به نشانه تسلیم پایین آورد و گفت دنبال سرنگون کردن بشار اسد نیست و دیروز هم ترامپ نیروهای نظامی آمریکا را از سوریه خارج و عملا از سوریه فرار کرد.
🔹و در این حین شکاف میان گروههای قدرت در آمریکا (طرفداران ترامپ و مخالفانش) و شکاف لابی سعودی-اسراییل و لابی قطر-ترکیه در آمریکا باعث شد داستان قتل فاجعه بار خاشقجی به مدت شصت روز خبر اول سیانان و انبیسی شود و افکار عمومی غرب که نفت ارزان هفتاد سال چشمشان را بر ارتجاعی ترین دولت منطقه کور کرده بود و حتی از دخالت سعودی در قتل سه هزار نفر از شهروندانشان در یازده سپتامبر چشم پوشی کرده بودند برای نخستین بار در تاریخ، صندوق تبهکاریهای سعودی را باز کنند. و حالا سنا و کنگره آدمکشان، خواهان خروج سعودی از یمن و تحقیق و تفحص از جنایات سعودی میشوند.
🔸 به یاد بیاورید تا یکسال و نیم پیش ایران و اسد حتی به کنفرانسهای صلح سوریه دعوت نمیشدند و آمریکا به کمتر از خروج کامل ایران از سوریه و رفتن اسد تن نمیداد و به یاد بیاورید به یُمن حضور آمریکا در سوریه و شمال عراق، یکسال پیش این موقع صحبت سر رفراندوم استقلال کردستان عراق و بعد هم خودمختاری کردهای سوریه و حرکت به سمت ایجاد کردستان آزاد به عنوان اسراییل دوم منطقه بود و بنسلمان چنان گستاخ که نخست وزیر لبنان را به گروگان میگرفت.
🔹بگذارید ساده بگویم. برجام پاره شد، مردم صبور ایران دچار سختیهای اقتصادی شدند و دور و بر زخمهایمان فوج مگسهای خارجی و مزدوران ایرانی-نمای شان شروع به وز وز و ایجاد عفونت کردند و سیستم روانی و شبکه عصبی جامعه ایران مورد حمله قرار گرفت. همه و همه و همه برای شکست دادن متحدان ایران در عراق و سوریه و لبنان. و حالا باید با اعتماد به نفس گفت در تاریخ پانصد و هفده ساله ایران مدرن، یعنی از آغاز صفویه، هیچ وقت به اندازه این یکسال اخیر در منطقه غرب آسیا نفوذ و قدرت نداشتهایم. و این به کمتر از معجزه نمیماند.
🔸و این تصویر کلی و بزرگ است که باید در ذهن داشته باشیم و به جای آویزان کردن چاپلوسانه عکس مقامات، بالای سرمان آویزان کنیم. و بواسطه این تصویر کلی و بزرگ است که رهبر ایران با اعتماد به نفس و امید از آینده سخن میگوید.
🔹و وقتی به اصلاح اجزا میپردازیم و به جنگ یک نماینده مجلس فاسد یا یک استاندار بی لیاقت و یک قاضی رشوهگیر و یک وزیر ناکارامد و یک سردار رانتخوار میرویم، نباید اجازه دهیم پروپاگاندا و جنگ روانی دشمن، باعث شود این تصویر کلی را فراموش کنیم.
🇮🇷 @Enghelabearmanha
⛔️در آستانه 40 سالگی انقلاب اسلامی، وزیر خارجه کشورمان میگوید ایران هیچگاه نگفته است که اسرائیل را نابود می کند❗️
🎥 امام خمینی(ره): همه موظفیم که قیام کنیم در برابر این دو غده سرطانی (حزب فاسد بعث عراق و #اسرائیل). عذر نیست پیش خدای تبارک و تعالی. نه ما معذوریم و نه شما...
❌موسسه حفظ و نشر آثار امام خمینی با سالی 77 میلیارد تومان بودجه، دقیقا چه کار مفیدی انجام میدهد؟
#تحریف_خط_امام
🇮🇷 @Enghelabearmanha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخشی از مستند "هاشمی زنده است"
آنچه اتاق فکرهای آمریکایی درباره پیروزی ایران میگویند ولی ایرانیان خودشان نمیگویند.
تصمیم ترامپ برای خروج نیروهای آمریکا از سوریه اگرچه در امتداد وعدههایش در انتخابات بود با اینحال آمریکا را مثل زلزلهای تکان داد. آن رسانههای غربی که در همه موارد اختلاف دارند، از نیویورک تایمز و واشنگتن پست تا وال استریت جورنال و استاندارد، اینبار یکصدا این تصمیم را شکست آشکار آمریکا و پیروزی عریان ایران و روسیه خواندند.
برای فهم معنای این تصمیم کافی است به بیبیسی فارسی نگاه کنیم. رسانهای که هفت سال در قامت یک ماشین پروپاگاندایی خودش رسما یکی از طرفهای درگیر جنگ سوریه بوده (چندین مستند و صدها ساعت برنامه برای بزرگنمایی شکستهای ایران و محتوم بودن سقوط اسد و بیهوده بودن مخارج انسانی و نظامی ایران) در مقالهای مفصل به قلم کیوان حسینی ایران را در کنار روسیه، پیروز اصلی میداند و با جزییات پیروزی ایران را تفسیر میکند.
تحقیری که این عقب نشینی بر روح ملی آمریکا اعمال کرده چنان سنگین بوده که در فضای عوامانه تر در آمریکا، نظریه توطئهای که ترامپ را نفوذی پوتین میداند (تئوری که ریشه در اتهام دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ به نفع ترامپ و همین طور ملاقات نزدیکان ترامپ با مقامات روسی در ایام انتخابات دارد و تحقیقات دربارهاش هنوز در جریان است) دوباره اوج گرفته.
هم دموکراتها و هم جمهوریخواهان، هم لیبرالهای منتقد ترامپ و هم نومحافظهکاران همفکر ترامپ، به این تصمیم حمله کردند تا یکبار دیگر مردم ایران و باقی جهان سوم به یاد بیاورند در نظام آمریکا یک جناح لیبرال و صلح دوست مقابل یک جناح جنگ طلب و نومحافظهکار قرار ندارد و تنها دو جناح «سلطهگر و بیشتر سلطهگر، جنگ طلب و بیشتر جنگ طلب» وجود دارد [فرم این جمله را از وندی شرمن وام گرفتم. او که با وقاحت گفت «در ایران فقط دو جناح تندرو و تندروتر وجود دارد»].
تصمیم ترامپ همینطور فضای سیاسی و رسانهای اسراییل را هم به شدت ملتهب و آشفته کرده و حتی زیست سیاسی نتانیاهو را به خطر انداخته. (رجوع کنید به کانال تلگرام عبدالله شهبازی @abdollahshahbazi ) چرا که باعث افزایش توان بازدارنده دفاعی ایران از طریق همسایه شدن رسمی پایگاههای نظامی ایران در سوریه با اسراییل میشود. اگر یادتان باشد سه ماه پیش در تلویزیون منوتو گفتم برای نخستین بار از زمان هخامنشیان دوباره به مدیترانه وصل شدهایم و حالا امروز با خروج آمریکا میتوان رسما از باز شدن کوریدور میان تهران و مدیترانه (و خط ارتباطی با مهمترین متحد ایران یعنی حزبالله) صحبت کرد.
با اینحال خروج آمریکا که میتوانست لحظه غرورآمیز پیروزی ملی ایرانیان باشد و لحظه قدردانی ملی از مظلومترین سربازان تاریخ این کشور که در غربت شهید و اغلب در سکوت در ایران دفن شدند، به شکلی غیرعادی با سکوت و بیتفاوتی یا تفسیر وارونه روبرو شده. ایرنا، خبرگزاری رسمی دولت در ویدیویی پرسیده: «آيا نباید به برنامه خروج آمریکا از سوریه مشکوک بود؟». کانال تلگرام «انتخاب» نزدیک به نیروهای اعتدالی با ویدیویی از لورنس ویلکرسون تیتر میزند: «آیا ترامپ در حال آمادهسازی افکار عمومی برای جنگ با ایران است؟» بخشی از نیروهای اصولگرا و حزباللهی هم در فضای مجازی این تفسیر بیپایه و بیخردانه را رواج دادهاند که هدف ترامپ خالی کردن سوریه به منظور بمباران آن و احتمالا حمله به ایران بودهاست.
تحلیلی که ریشه در جهتدهی عامدانه دروغین یا «فیک» تلویزیون فاکس نیوز دارد. تفسیر قلابی که فاکس نیوز برای کم کردن از التهاب فضای داخلی آمریکا و کم کردن فشار از روی ترامپ مطرح کرد وگرنه همه میدانند آمریکا همچنان ده ها هزار نیرو در نزدیکی ایران دادر و جنگ به دلایل بسیار غیرممکن است. اپوزیسیون وابسته به آمریکا و سعودی هم البته این تفسیر را برجسته کرد تا از بار حقارت خروج آمریکا و بار پیروزی ایران بکاهد.
نمیدانم دلیل اینکه فضای فارسی چنین واکنش سرد و عجیبی به خبر خروج آمریکا از سوریه داد چه بود؟ آیا عدم خودباوری است؟ و باور نکردن اینکه امپریالیسم واقعا شکست خورده و فرار کرده؟ یا محصول بحران رسانهای و نداشتن رسانه مستقل و قابل اعتماد عمومی؟ یا عدم آشنایی با غرب و به ویژه فضای داخلی آمریکا ؟ یا نفوذ فیک نیوزها؟ در هر حال امیدوارم هر چیز بوده، دلیلش رقابتهای جناحی برای تقلیل پیروزی نظامی ایران بخاطر نگرانی یک جناح از اعتبار گرفتن نیروهای نظامی ایرانی نبوده باشد.
گمان کردیم ترجمه بخشی از مواضع اتاق فکرهای آمریکایی درباره خروج ترامپ از سوریه شاید بتواند تحلیلی واقعگرایانهتر به مخاطبان ایرانی بدهد و بتواند حجم جنگ روانی خارجیها و تفسیرهای مغرضانه داخلیها را تا حدی خنثی کند.
علی علیزاده.
🇮🇷 @Enghelabearmanha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
تفاوت دو هاشمی در نماز رهبر انقلاب ... وقتی رهبری برای رفسنجانی ۹ بار اللهم عفوك عفوك عفوك را میخواند و اللهم انا لا نعلم منه الا خيرا نمی گوید .... و برای شاهرودی اللهم عفوك عفوك عفوك را نمی گویند و اللهم انا لا نعلم منه الا خيرا را می خوانند ...
#هاشمی_رفسنجانی#رفسنجانی#رهبر_انقلاب#عفوک#اللهم_عفوک#هاشمی_شاهرودی#آیت_الله_خامنه_ای #رهبر#امام_خامنهای