هدایت شده از کانال معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قم
✅ در محضر قرآن و عترت
💠امام صادق علیه السلام:
هیچ بدنی در انجام آنچه نیتِ بر آن قوی باشد؛ ناتوان نیست.
#دانشگاه_قم
#معاونت_فرهنگی_اجتماعی_دانشگاه_قم
@moavenat_farhangi_qom
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
▪️بانکها کمر مردم را شکستهاند.
آیت الله علوی گرگانی:
🔻رباخواری و نزول در کشور و درصدهای بالای وامها کمر مردم را شکسته است، مردم به ما نامههایی میزنند و درخواست کمک دارند که از شما میخواهیم که به آیتالله رئیسی بگویید در این زمینه ورود پیدا کنند.
🆔 @tahavol_howze
هدایت شده از نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| نادری: چه دستی در دولت نئولیبرال روحانی هست که از اسدبیگی حمایت می کند؟
🔻 وزیر اقتصاد جوری برخورد میکند که گویی یک عده کمونیست دارند با خصوصی سازی مخالفت میکنند.
🔻 ما با خصوصیسازی مخالف نیستیم با فساد مخالفیم.
🔻 هفت بانک متهم در این پرونده وجود دارد.
🔻 خرید ۱۲ هزار سکه از محل پول های واگذار شده، در بحران سکه که منجر به اختلال در نظام بانکی شد
___________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
📡 @reba_ir
هدایت شده از نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
#حدیث
🔹 رسول الله (ص):
⭕️ خداوند، نماز پنج نفر را قبول نمی کند: بنده ای که از صاحب خود فرار کند، زنی که شوهرش از وی راضی نباشد، شراب خوار، عاق والدین و ربا خوار
📚 مستدرک الوسائل، ج۱۳، ص ۳۳۲
____
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
💠﷽💠
🧘🏻♂🧘♂_ یوگا _🧘♂🧘🏻♂
اگر این سوال از طرفداران « یوگا » پرسیدهشود، آنها خواهند گفت که عظمتِ #یوگا در قالب الفاظ نمیگنجد!!! البته اگر این تعارفات و بزرگنماییها را کنار بگذاریم، باید بگوییم که مطابق ادعاهای طرفداران یوگا، یوگا مجموعه ای از مراقبهها، تمرینها و ورزشهای جسمی و ذهنی است که به منظور تعالی جسم و روح به کار گرفته میشود.
این تعلیمات شامل هفت عنصرِ
1⃣«آسانا :Asana»(نرمشهای کششی)
2⃣«باندها :Bandha»(قفلهای روان عضلانی انرژی)
3⃣«چاکرا :Chakra»(مراکز روانی - انرژیزای جسم پنهان)
4⃣«مانترا :Mantra»(صوت یا ارتعاشات انرژی)
5⃣«مودرا :Mudra»(وضعیتهای انرژیزا)
6⃣«نادی :Nadi»(مجاری و کانالهای انرژی)
7⃣«پرانا :Prana»(انرژی حیاتی)
است که این تعلیمات، ریشه در مکاتب الحادی قرون باستان مشرق زمین دارد(آنچه که امروزه از یوگا در بین جوامع مختلف و به خصوص کشورهای مغرب زمین، مورد تأکید قرار گرفته است، بیشتر در حیطههای آسانا، مودرا، چاکرا و مانترا هستند و این اجزای یوگا، بیش از سایر اجزای آن مورد توجه کشورهای مختلف دنیا قرار گرفته و در سطح وسیعی پیرامون آنها تبلیغ گردیده است).
امروزه یوگا در سراسر جهان، شهرت فراوان و طرفداران بیشماری یافته است. متاسفانه کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست و در طی سالهای اخیر، شاهد رشد فزایندهی کلاسهای آموزش یوگا در سراسر کشور بودهایم به نحوی که با حسابی سرانگشتی میتوان حدس زد که حداقل چند صدهزار نفر در سراسر کشورمان، به فراگیری و سپس استفاده از تعالیم یوگا مبادرت ورزیدهاند. در طی این کلاسها، ضمن تعلیم حرکات ورزشی یوگا(آسانا)، سایر تعالیم مرتبط با یوگا از جمله عرفانهای غیر الهیِ هندو و بودایی نیز به فراگیران آموزش داده میشود تا آنها بتوانند با تمسک به عرفانهای نامبرده، روح و جسم خود را اعتلا بخشند!
متاسفانه #یوگا آیین پرستشِ #شیوا، خداوند الحادیِ هندویان باستان است که در قالب اوراد، اذکار، وضعیتهای خاص بدنی، نرمشها و سماعهای مخصوص و ... سازماندهی شده است اما موضوع موقعی نگرانکننده میگردد که بدانیم #شیوا همان تمثالِ #شیطان در آیین هندو است! نگاهی به کتاب مرجع شیطانپرستان یعنی "#انجیلِشیطانی: The Satanic Bible" می تواند کمک زیادی به بررسی این ادعا نماید. در این کتاب، «Anton Szandor Lavey» نویسندهی کتاب و رهبر سابق شیطانپرستان جهان، در مبحث «نامهای شیطانی(دوزخی): The Infernal Names»، نام «شیوا :Shiva» الههی هندویان و «کالی :Kali» دختر «شیوا» و یکی دیگر از الهههای هندویان را در کنار نام های دیگری همچون «شیطان»، «لیلیث»، «ایشتار»، «ست» و سایر نام های شیطانی ذکر نموده است، البته عمدهی فراگیران یوگا از مسائل پشتپردهی این ورزش تئوسوفیکال خبر ندارند و کلاهی بزرگ بر سرشان گذاشتهشده است و نمیدانند که آنچه آن ها به منظور طلب آرامش روحی انجام میدهند، چیزی جز پرستشِ #شیطان(آن هم با طعم هندی اش!) نیست!!!
البته موضوع تنها به همینجا ختم نمیگردد بلکه شواهد متقنی وجود دارند که نشان میدهند عمدهی رهبران یوگا، در معابد الهههای شیطانی رشد یافتهاند و یا بدون هیچ شبههای عضو تشکیلات شیطانیِ "فراماسونری جهانی" بودهاند. در اینجا به ۳ تن از این رهبران مشهور اشاره مینماییم👇👇🏻👇🏼👇🏽👇🏾👇🏿
1⃣ راما کریشنا(Ramakrishna)
« راما کریشنا » یکی از معروفترین چهره های آیین هندوی نوین و یکی از تاثیرگذارترین و مشهورترین رهبران یوگا در عصر جدید است. وی چهرهای شناخته شده در آیین هندو است و علاوه بر اشتغال به یوگا، شاگردان برجستهای همچون «نارندراناث دوتتا» یا «سوامی ویواکاناندا» تربیت نمود که تعالیم یوگا را به خارج از هند انتشار داد و به آن چهرهای جهانی بخشید.
«راما کریشنا» در زمرهی رهبران بسیار محبوب یوگا بهشمار میرود و از محبوبیت بسیاری در هند برخوردار بوده است. وی در سال ۱۸۳۶ میلادی در ناحیهی بنگال غربی هندوستان به دنیا آمد و در سال ۱۸۸۶ میلادی در این کشور درگذشت و در ۵۰ سال عمر خود، به احیای آیین هندو و ترویج یوگا همت گماشت. زندگی ۵۰ سالهی «راما کریشنا» پرفراز و نشیب بوده و وقایع متعددی در زندگی وی رخ داده است، اما به منظور پرهیز از اطالهی کلام از پرداختن به این جزئیات کماهمیت خودداری مینماییم.
«راما کریشنا» تاثیرات مهمی در احیای آیین هندو و ترویج اجزای آن همچون یوگا داشته و از سوی دیگر نیز با تربیت شاگردان برجستهای همچون «سوامی ویواکاناندا» موجب انتشار جهانی یوگا در قرون اخیر گردیده است، اما موضوع زمانی جالب میشود که بدانیم «راما کریشنا» در معبد الههی هندو(کالی) پرورش یافته و بسیار به کالی ارادت داشته است تا جایی که برخی از محققان، وی را فرزند کالی نامیده اند.
🌐http://namadgara.blogfa.com/category/50
2⃣سوامی ویوکاناندا (نارندراناث دوتتا)
« سوامی ویوکاناندا » ، یکی از رهبران «جنبش استقلال طلبانهی هند» بوده است. البته شهرت او تنها به این امر محدود نمیگردد. بلکه وی یکی از شخصیتهای مشهور و یکی از پیشگامان ودانتا و یوگا در قرون اخیر است! وی شاگرد راما کریشنا بوده و کسی است که به یوگا شهرتی جهانی داد و این ورزش تئوسوفیکال و رازآمیز را به اروپا و آمریکا برد و آن را به مردم این سرزمینها معرفی نمود. شاید به جرأت بتوان گفت که هیچکس همانند «سوامی ویواکاناندا» در انتشار جهانی یوگا نقش نداشته و اگر او نبود، آیین یوگا در معابد هندویان محبوس شده و نمیتوانست به اروپا، آمریکا و سایر نقاط جهان راه یابد. به همین دلیل، وی حق بزرگی بر گردن یوگا دارد و مقبولیت جهانی یوگا در قرن حاضر، مدیون سخنرانیها، سفرها و تلاشهای وی است.
این شاگرد برجستهی راما کریشنا یکی از رهبران انقلاب هند و از پیشگامان یوگا در قرون جدید، یک فراماسون معروف بوده و شکی در مورد عضویت وی در لژهای ماسونی وجود ندارد!!! و منابع متعددی به عضویت وی در این گروه الحادی اشاره کرده اند.
نکتهی مهمی که از لابهلای اطلاعات فوق استخراج میگردد این مطلب مهم است که عرفانهای نوپدید و ورزشهای تئوسوفیکالی همچون یوگا که شهرت بینالمللی یافتهاند و از سوی دستگاههای شیطانی نیز تبلیغ میگردند، ارتباط بسیار مهم و جدی با فراماسونری جهانی دارند و رهبران این جنبشها نیز عمدتاً در تشکیلات فراماسونری عضویت دارند.
🌐http://namadgara.blogfa.com/category/50
3⃣بهاگوان شری راجنیش(اوشو)
"اوشو" یکی از چهرههای معروف و مشهور عرفانهای نوپدید هندی بوده است و طرفداران بسیاری در سراسر جهان برای خود رقم زدهاست. وی در طی ۵۹ سال عمر خود، در مناطق مختلفی تردد نمود و در هند و سایر نقاط جهان، طرفداران بیشماری برای خود رقم زد. طرفداران اوشو وی را به عنوان یک عارف و فیلسوف آزاده میشناسند که برای پیروانش آزادی به ارمغان آورده و آنها را از قید اسارت نجات داده است. نکتهی مهم دیگری که باید به آن اشاره گردد این است که اوشو نیز تبحر فراوانی در یوگا داشته و حتی کتابی با عنوان «Secrets of Yoga : رازهای یوگا» تألیف نموده است و به همین دلیل در زمرهی سردمداران تعالیم یوگا قرار میگیرد، اما این چهرهی مشهور و محبوب یوگا و این رهبر به اصطلاح عرفانی هند، در لابهلای تعالیم شیطانی خود، انسان را به لاقیدی، بیبند و باری و فساد دعوت میکرده است به نحوی که تأکید وی بر آزادیها و لاقیدیهای جنسی به حدی بوده که به وی لقب کاهن و پیشوای جنسی داده شده است البته پیروان اوشو تنها به کتابها و تعلیمات وی بسنده نکردند و به تأسیس مکانهایی با عنوان « اوشو پارک » اقدام نمودند که در این پارکها، پسران و دختران پیرو اوشو ، بدون هیچگونه نظارت و قید و بندی به معاشرت با یکدیگر و پیروی از تعالیم منحرف ممزوج با مناسک جنسی اوشو میپردازند!
🌐http://namadgara.blogfa.com/category/50
💢با توجه به مطالبی که ذکر گردید، در مییابیم که نه تنها تعالیم یوگا، تعالیمی شیطانیست و افراد عملکننده به آن، خواسته یا ناخواسته به پرستش تجسم شیطان در آیین هندو(شیوا) میپردازند، بلکه رهبران و چهرههای مشهور این تعالیم، یا شیطانپرست بودند(همانند راما کریشنای پیرو کالی)، یا فراماسون بودند(همانند سوامی ویواکاناندا) و یا افرادی مفسد و فاسد بودند(همانند اوشو).
🌐http://namadgara.blogfa.com/category/50
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آیا یوگا صرفا یک ورزش است⁉️
🌐https://www.aparat.com/v/o4w0I
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢یوگا چیست و چه اثرات مخربی دارد❓
🌐https://www.didestan.com/video/o7AwzoxV
@Enghelabi98🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢در مورد یوگا و اثرات آن چه می دانید❓
💮روش ترویج یوگا، از ابتدا بر این بوده که در سایر جوامع به عنوان یک دین و مرام مذهبی وارد نشود.
🔰در حدود ۱۰۰سال پیش که به تدریج یوگا وارد جوامع غربی شد، برای جلوگیری از واکنش مسیحیان، بهترین راه این بود که یوگا را به عنوان یک ورزش معرفی کنند؛ آموزههای شبه معنوی آن را به عنوان اسراری محرمانه نگه دارند؛ و همگام با پیش آمدن مریدان، به تدریج واقعیتهای یوگا را به آن ها بگویند. به این ترتیب، واقعیتهای پنهان زمانی به شخص گفته میشود که با آن روبهرو شده است و بازگشت را ممکن نمیداند.
برای مطالعه بیشتر ⬅️ مقالهی "ریشه شناسی معنویت گرایی در شبه قاره هند" - نویسنده: استاد حسین عرب✒️
yon.ir/gML1n
🌐https://www.didestan.com/video/o7AwzoxV
@mobahesegroup🖌
@Enghelabi98🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛نفوذ عرفان کاذب یوگا در بین نوجوانان‼️
🎥دکتر اسماعیل منصوری لاریجانی محقق و نویسنده عرفان اسلامی/فرق و ادیان
#یوگا🧘🏻♂
#معنویت_کاذب
@mobahesegroup🖌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊استاد حسین عرب: یوگا یک عرفان دروغین است نه ورزش❗️
⭕️وجود تناسخ در یوگا: بعد از مرگ روح انسان به عالم برزخ یا قیامت یا عوالم دیگر منتقل نمیشود، بلکه درهمین عالم در قالب و جسم جدید وارد میشود و یک حیات جدید را تجربه میکند و همین طور روح در زندگیهای مکرر و پی در پی به حیات خود ادامه میدهد پس عالم برزخ و رستاخیز در آن جای ندارد❌
📆یکی از موضوعات برجسته در تاریخ یوگا اقدام حساب شده عوامل نظام سلطه برای ورود یوگا به عنوان یک ورزش(و نَه طریقت عرفانی شرک آلود) به جوامع مسیحی و مسلمان بوده است.
این مساله که ابتدا از جوامع مسیحی آغاز شد، در ابتدا با واکنشهای تندی از سوی سازمان روحانیت مسیحی (خصوصا مسیحیت کاتولیک) مواجه شد.
🌐https://www.aparat.com/v/m0CpI
@mobahesegroup🖌
@Enghelabi98🇮🇷
دولت جوان انقلابی🇮🇷
🔊استاد حسین عرب: یوگا یک عرفان دروغین است نه ورزش❗️ ⭕️وجود تناسخ در یوگا: بعد از مرگ روح انسان به
✨﷽✨
💢گزیده ای از مصاحبه خبرگزاری ایکنا در سال ۹۸ با حجت الاسلام حسین عرب در خصوص یوگا👇🏻
🔰عضو گروه معنویت انجمن اخلاق حوزه با بیان اینکه #یوگا در مهد خود یعنی هند هم نتوانست به ورزش اجباری در مدارس تبدیل شود، گفت: متأسفانه امروز در کشور ما و در غفلت مسئولان شاهد آموزش این معنویت انحرافی با عنوان ورزش در ۱۲ هزار باشگاه ورزشی هستیم.
🔆«یوگا» از هندوئیزم آمده و به عنوان عرفان عملی هندوها مطرح است. شروع این عرفان به ۴۰۰ سال قبل از میلاد بازمیگردد و در متون باستانی هندوها ریشه دارد. یوگا به عنوان یک طریقت تا ۱۵۰ سال قبل هم به عنوان عرفان مطرح بود تا اینکه از آن دوره (که همان دوران #استعمار هند توسط بریتانیا است) یوگا به عنوان یک ورزش و تکنیک مناسب برای سلامت جسم و روان به دنیا معرفی شد.
🔆#اولین_باشگاه ورزشی یوگا در ایران در سال ۱۳۴۵ و در تهران تأسیس شد؛ «باشگاه یوگای مهر» از سوی فردی به نام #مجید_موقر از فراماسونهای زمان شاه و سیاستمدار پهلوی، که روابط نزدیکی با انگلیسیها و آمریکاییها داشت، در ایران بهوجود آمد. وی از هند استادی را به مدت ۵ سال به ایران آورد و بعدها چنین شایع شد که این استاد هندی به صورت خصوصی به #شاه و خانوادهاش نیز یوگا آموزش میداد. این اخبار تبلیغاتی کمک شایانی به ترویج یوگا در میان افکار عمومی جامعه داشت.
🔆در سال ۱۳۵۵ #ژاله_نمازی از خاندان با نفوذ دوره شاه در تلویزیون به آموزش یوگا پرداخت و این روند ادامه داشت تا اینکه بعد از انقلاب، این فرایند برای مدتی مسکوت ماند. نهایتاً برخی افراد که سابقه عضویت در فرقههای هندی را داشتند، در سایه غفلت مسئولان در سال ۱۳۷۴ آن را به عنوان ورزش به سازمان ملی ورزش و جوانان وقت معرفی و آن را به عنوان یکی از رشتههای ورزش همگانی تصویب کردند.
🔆جالب است بدانیم که وقتی دولت افراط گرای #هندوها در همین سالهای اخیر، میخواست یوگا در این کشور و در تمامی مدارس اجباری شود، مسلمانان این کشور تظاهرات زیادی کردند و آن قدر دامنه اعتراضات بالا گرفت که #وزارت ورزش هند نیز یوگا را به عنوان ورزش قهرمانی نپذیرفت و در مدارس نیز اجباری نشد؛ بنابراین یوگا در مهد خودش که نقاب از آن افتاده با مقابله و مواجهه روبرو شده، ولی در کشور ما با قرائتی شسته رفته به عنوان ورزش همگانی شناخته و به رسمیت پذیرفته شد و مسئولان فریب خوردند و به آن رسمیت بخشیدند.
🔆#سیدجلالالدینموسوینسب که به پدر یوگا معروف شده است و بیش از ۳۰ جلد کتاب در مورد یوگا نوشته و یا ترجمه کرده و لقب هندوئی «آناندا جیوتی» را برای خود انتخاب کرده، مدام در آثارش هشدار میدهد که هر کس یوگا را ورزش بداند کوتهنظر است؛ او میگوید بترسید از معلمی که یوگا را ورزش میداند و در مصاحبههایش هم یوگا را سبک زندگی و راه معنوی و دنیایی از معارف معرفی میکند. این نمونهای از دیدگاههای مروجان یوگا در ایران است و همین نگرشها به جامعه سرازیر میشود.
🔆#کی از تحقیقات میدانی که اخیراً از سوی جمعی از پژوهشگران دانشگاه کانتیکات آمریکا انجام شده، همین رویه را در کشور #آمریکا مطرح میکند که اکثر افرادی که وارد یوگا میشوند، ابتدا با این تصور که یوگا یک ورزش است، فعالیت خود را شروع میکنند، ولی پس از مدتی با ابعاد معنوی یوگا آشنا شده و انگیزه اصلی آنان برای ادامه این مسیر انگیزههای معنوی است.
🔆طبق برخی آمارهای ارائهشده از سوی خود مسئولان، سه هزار #باشگاه ورزشی به صورت مستقیم به آموزش یوگا میپردازند و ۱۲ هزار باشگاه ورزشی هم در کنار سایر ورزشها، آن را آموزش میدهند.
🔆وی در مورد وظیفه رسانه و تبلیغ در مواجهه با این نوع مباحث بیان کرد: بیش از هر چیز همه کسانی که آشنا با مخاطرات این نوع عرفانها و معنویتهای انحرافی هستند، باید مردم را با این مخاطرات آشنا کنند. لذا وظیفه ما #روشنگری است که البته در حد وسع خود تلاش کردهایم.
⬇️متن کامل این مصاحبه را در لینک زیر بخوانید👇
📝www.iqna.ir/fa/news/3798109
📚کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در ایتا و سروش
🌐https://eitaa.com/mobahesegroup
🌐http://sapp.ir/mobahesegroup