هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ببینید
🔶🔹 قرار بود آدما فدای نظام بشن...
⬅️ ولی الان آدما رو حفظ میکنیم و باعث میشیم مردم به نظام بد و بیراه بگن!
💠 پینوشت
حتماً دیدید و میشناسید کسانی که این تفکر را دارند و اهل مماشات و حزبپرستی و باندبازی نیستند، دائم در معرض تخریب قرار دارند و انواع برچسبها و انگها به سمتشان روانه است؛
نه از سمت دشمن بیرونی و خارجی، بلکه از سوی گروه ریشو و جای مهر بر پیشانیای که مدعیاند «این افراد مورد تأیید نظام نیستند»❗️
⭕️ گروهی که خودشون رو #نظام فرض میکنند ...
⛔️ اینها از هر گروه نااهل دیگری برای نظام و انقلاب خطرناکترند!
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از صوفی پژوهی
🔰نقد دیدگاه مولوی در مورد ماه صفر
🔶مثنوی جلالالدین محمد بلخی، اشعار دلنشین و خوبی است؛ اما در این کتاب برای بیان نکات اندرزی و اخلاقی، بعضاً از داستانها و روایات جعلی، نظیر داستان موسی و شبان و ...استفاده شده است.
🔸مولوی در مثنوی خویش روایتی منسوب به رسول خدا (ص) نقل میکند: «مَن بَشَّرَنِي بِخُرُوجِ صَفَر بَشَّرتُهُ بِالجَنةِ.»؛ «هرکس پایان ماه صفر را به من بشارت دهد، من او را به بهشت بشارت میدهم».
🔺روایت بشارت دادن به خروج از ماه صفر، در منابع حدیثی شیعه نقل نشده و فقط در برخی کتابهای معاصری مثل کتاب مستدرک سفينةالبحار مرحوم نمازی آمده است.
🔻حدیث بشارت به خروج از ماه صفر در منابع حدیثی اهلسنت نیز نیامده و فقط در برخی کتابهای غیرحدیثی، مانند عجائب المخلوقات قزوینی... بیان شده است،
▫️مثنوی مولوی، با وجود اینکه دارای مطالب نغز و لطیف اخلاقی است، ولی در موارد متعددی برای رسیدن به اهدافش از روایات جعلی و غیرمعتبر استفاده کرده است. مولوی با بکار بردن این روایت در مورد زمان رحلت رسول خدا صلیاللهعلیهوآله، نشان میدهد که معتقد به مذهب اهلسنت بوده و پیرو مکتب اهلبیت علیهمالسلام نیست.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/42809
📎#تصوف
📎#روایت_جعلی
🔵صوفی پژوهی
https://eitaa.com/sufi110
هدایت شده از کانال کمیل.زهیر معصومی
پاسخ وزیر اطلاعات به پرسشی درباره حجاب
خطیب در پاسخ به این پرسش که آیا موافق حجاب اختیاری هستید، گفت:
🔹خیر؛ من با چیزی موافقم که قانون اجازه دهد. تا زمانی که قانون داریم باید در چارچوب آن عمل کنیم.
🔹باید به آنچه در قانون است و رسمیت دارد عمل کنیم، نه کمتر از آن و نه بیشتر، یعنی افراط و تفریط نکنیم و مرزبندی قانونی را رعایت کنیم.
✍پ.ن
از جناب وزیر اطلاعات به عنوان یک روحانی توقع میرفت اولویت موافقت و مخالفت خود را در انقلاب اسلامی ،
احکام الهی و دستورات دینی قرار دهند نه قانونی که داریم میبینیم نه اجرا میشود و نه در دولت و مجلس و قوه قضائیه طرفداری دارد!
چرا؟!
چون بازدارنده و مطابق با حکم الهی است...
ایشان با کنایه به گونه ای گفته اند که گویی منتظر قانون شدن لایحه ننگین عفاف و حجاب هستند تا افراط از احکام قانونی برداشته شود تا بلکه دستگاه ها کمی راضی به اجرای قانون شوند...
جناب وزیر!
خدا کجای تصمیمات و دیدگاه شماست؟!
#زهیرمعصومی فرزند شهید
@zohe72.کانال کمیل
هدایت شده از منتظر
💠 آیا پیامبر شهید شدند❓
دلایل بسیاری وجود دارد که شهادت ناشی از مسمومیت پیامبر (ص) را تأیید می نمایند. این دلایل و روایات، از تواتر معنوی برخوردارند؛ یعنی هرچند که الفاظ و توصیفات آنها کاملاً با یکدیگر مشابه نیستند، اما از مجموع آنها، می توان موضوع مورد بحث را ثابت نمود. اکنون به تعدادی از این روایات با استناد به کتب فریقین اشاره می نماییم:
✔️ الف. کتاب های شیعه:
🔸روایت اول: امام صادق (ع) می فرمایند: چون پیامبر اسلام (ص)، ذراع (یا سر دست) گوسفند، را دوست می داشتند، یک زن یهودی با اطلاع از این موضوع ایشان را با این بخش از گوسفند مسموم نمودند.[1] در این روایت، به مسمومیت پیامبر (ص) تصریح شده، اما در آن اشاره ای نشده است که آیا ایشان بر اثر این سم به شهادت رسیده اند یا خیر؟
🔸روایت دوم: امام صادق (ع) فرمودند: "پیامبر اکرم (ص) در جریان جنگ خیبر مسموم شده و هنگام رحلتشان بیان فرمودند که لقمه ای که آن روز در خیبر تناول نمودم، اکنون اعضای بدنم را نابود نموده است و هیچ پیامبر و جانشین پیامبری نیست، مگر این که با شهادت از دنیا می رود".[2] در این روایت، علاوه بر تصریح به مسموم شدن رسول خدا (ص) و شهادت ایشان در پی مسمومیت، به اصلی کلی نیز اشاره می شود که مرگ تمام پیامبران و اوصیا با شهادت بوده و هیچ کدام، با مرگ طبیعی از دنیا نمی روند! روایات دیگری نیز وجود دارد که این اصل کلی را تقویت می نماید.[3] بسیاری از دانشمندان شیعه، با استفاده از این اصل کلی، نیازی به جست و جوی مورد به مورد در ارتباط با چگونگی شهادت هر کدام از معصومان (ع) احساس نمی کنند.[4] بر این اساس، هر چند دلیل متقنی بر شهادت پیامبر (ص) نیز ارائه نشود، باز هم می توان معتقد بود که رحلت ایشان طبیعی نبوده است!
✔️ ب. کتب اهل سنت:
تنها شیعیان نیستند که معتقد به شهادت پیامبر (ص) هستند، بلکه روایات فراوانی در صحاح و دیگر کتب اهل سنت وجود دارد که همین موضوع را تأیید می نماید که به عنوان نمونه، به دو مورد آن اشاره می نماییم:
🔸روایت اول: در معتبرترین کتاب اهل سنت، نقل شده که پیامبر (ص) در بیماری منجر به رحلتشان، خطاب به همسرشان عائشه فرمودند: "من همواره درد ناشی از غذای مسمومی را که در خیبر تناول نموده ام، در بدنم احساس می کردم و اکنون گویا وقت آن فرا رسیده که آن سم، مرا از پای درآورد".[5] همین موضوع در سنن دارمی نیز بیان شده است. علاوه بر این که در این کتاب، به شهادت برخی از یاران پیامبر (ص)، بر اثر تناول همان غذای مسموم نیز اشاره شده است.[6]
🔸روایت دوم: احمد بن حنبل در مسند خود، ماجرایی را بیان می نماید که طی آن، بانویی به نام ام مبشر که فرزندش به دلیل خوردن غذای مسموم در کنار پیامبر (ص)، به شهادت رسیده بود؛ در ایام بیماری ایشان به عیادتشان آمده و اظهار داشتند که من احتمال قوی می دهم که بیماری شما ناشی از همان غذای مسمومی باشد که فرزندم نیز به همین دلیل به شهادت رسید! پیامبر (ص) در پاسخ فرمودند که من نیز دلیلی به غیر از مسمومیت، برای بیماری خویش نمی بینم و گویا نزدیک است که مرا از پای در آورد.[7] مرحوم مجلسی نیز با نقل روایتی؛ تقریبا مشابه با این روایت بیان نموده که به همین دلیل است که مسلمانان اعتقاد دارند، علاوه بر فضیلت نبوت که به پیامبر (ص) هدیه شده، ایشان به فوز شهادت نیز نائل آمده اند.[8]
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
[1] کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، ج 6، ص 315، ح 3، دار الکتب الاسلامیة، تهران، 1365 ش.
[2] محمد بن حسن بن فروخ صفار، بصائر الدرجات، ج 1، ص 503، کتابخانه آیت الله مرعشی، قم، 1404 ق.
[3] مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج 27، ص 216، ح 18 و ج 44، ص 271، روایت 4، مؤسسة الوفاء، بیروت، 1404 ق.
[4] همان، ج 27، ص 209، ح 7.
[5] صحیح بخاری، ج 5، ص 137، دار الفکر، بیروت، 1401 ق.
[6] سنن دارمی، ج 1، ص 33، مطبعة الاعتدال، دمشق.
[7] مسند احمد بن حنبل، ج 6، ص 18، دار صادر، بیروت.
[8] بحار الانوار، ج 21، ص 7.
@mohamadrezahadadpour
هدایت شده از حسینی
💢 ماجرای حدیث قرطاس در منابع دست اول اهل سنت
🔶 در اواخر عمر شریف پیامبر که مسلمانان اطراف بستر وی حضور داشتند، حضرت ختمی مرتبت صلّیاللهعلیهوآله حدیثی فرمودند که مشهور به «حدیث قرطاس» شد که این حدیث را از صحیح بخاری یکی از معتبرترین کتب اهل تسنن نقل میکنیم.
◾️ رسول گرامی اسلام خطاب به اصحاب فرمودند:«ائْتُونِي بِكِتَابٍ أَكْتُبْ لَكُمْ كِتَابًا لاَ تَضِلُّوا بَعْدَهُ»؛ «برایم کاغذی بیاورید تا برایتان چیزی بنویسم که بعد از آن گمراه نشوید»
⚫️ در این هنگام عمر بن خطاب جسارتی کرد و یکی از تلخترین وقایع تاریخ را رقم زد و در مقابل دستور پیامبر گفت: «غَلَبَهُ الوَجَعُ، وَعِنْدَنَا كِتَابُ اللَّهِ حَسْبُنَا»؛ «بیماری بر پیامبر غالب شده است و کتاب خدا که نزد ما است کافی میباشد».
جهت مطالعه بیشتر، کلیک کنید:
🌐 https://btid.org/fa/news/204117
#امام_زمنعج
#شهادت_پیامبر_اکرمص
#شهادت_امام_حسن_مجتبیع
---------------------------------------------------
@yek_darsad_talaii
هدایت شده از نهج البلاغه مدیا
«أَ فَإِنْ مَاتَ أَوْ قُتِلَ...» یعنی/
به پیمـبر همیــشه غـم دادند/
«مجلسی» در « بحــار» آورده/
«آن دو زن» به رسول سَم دادند/
محمد کاظمی نیا
ـ•┈┈••••✾• •✾•••┈┈•ـ
گروه شرح نهج البلاغه
پای منبر مولا↙️
https://eitaa.com/joinchat/2066481246Cb13f0be69d
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
✴️ خودتحقیری ریشه در خودکمبینیهایی دارد که باعث میشود حتی یک فوتبالیست خارجی را از خودت که وزیر یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان هستی، مهمتر فرض کنی.
✴️ خودتحقیری باعث میشود دو سکوی داخلی که حاصل تلاش جوانان است را به سخره بگیری و در توییتر آمریکایی، فیلم این شاهکار را پخش کنی!
آقای ضرغامی!
💢 نه رونالدو (و هر پا به توپ دیگری) برای نظامی که دوست و دشمن، عزتمندی روزافزون آن را معترف هستند اهمیتی دارد؛
نه «بله» و «ایتا» آن پیامرسانهای ضعیفی هستند که به افکار عمومی، با طعنه و کنایه القاء میکنید.
🔴 درست است که حتی اندکی سواد فنی ندارید، اما حداقل بهعنوان کاربر هم تفاوتها را نمیبینید؟!
🔸 تفاوتهای ویراستی با توییتر!
🔹 تفاوتهای بله با واتساپ!
⭕️ لابد دلتان به تلگرامی خوش است که هر بار چند میلیون، چند میلیون، اطلاعات کاربرانش درز و در بازار سیاه میشود؟!
⭕️ یا شاید به واتساپی که در سال ۲۰۲۳، هنوز امکان حذف پیام بدون اثر را ندارد و اثر حذف را برای مخاطب باقی میگذارد؟!
🔶🔹 پینوشت
اگر ضرغامی چنین است، با خودش.
اما:
🔻 دولت چرا این فرد را بهعنوان وزیر، آن هم وزیر میراث فرهنگی!!! ملت عظیم ایران انتخاب کرده؟!
🔻 مجلس چرا تجدیدنظر نمیکند؟!
چرا هر روز در کنار یادداشتهای طعنآمیز آن جوانک لیسانسه که فضای سایبر کشور را به توبره کشید، باید حرفهای بی سر و ته این مثلاً خودیها را هم تحمل کنیم؟!
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508