هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔴اعضای هیئتمرکزی نظارت بر انتخابات مجلس معرفی شدند
🔸سخنگوی شورای نگهبان: بر اساس انتخاب اعضای شورای نگهبان، آیتالله سیدمحمدرضا مدرسییزدی، آیتالله عباس کعبی، سیامک رهپیک، عباسعلی کدخدایی و محمدحسن صادقیمقدم بهعنوان اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی معرفی شدند.
🆔 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پیش ثبت نام ۷۸۸۲ نفر طی امروز در انتخابات مجلس
اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور:
🔸۷۸۸۲ نفر امروز پیش ثبت نام مجلس شورای اسلامی را انجام داده و طی شش روز گذشته ۳۵۶۱۳ نفر موفق به پیش ثبت نام در انتخابات مجلس شورای اسلامی شده اند.
🔸 ۸۷ درصد از پیش ثبت نام کننده گان مرد و ۱۳ درصد از آنها زن میباشند.
🆔 @snn_ir
هدایت شده از تصمیم سرنوشت ساز
☘سلام بزرگواران
⁉️بالاخره برای انتخابات مجلس رای بدیم یا ندیم🤷♂
⁉️بهترین تصمیم چیه🤔
✉️نظرت رو بفرست به این آیدی👇
@shahadat_114
با تشکر از همراهی شما
💌برای فرج اقا صلوات
به گزارش خبرگزاری تسنیم، «سیدمحمود علوی» وزیر اطلاعات دولت روحانی و پسرش «سیدمحسن علوی» نماینده سابق لامرد در انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبتنام کردهاند.
«محمدباقر نوبخت» رئیس برنامه و بودجه دولت روحانی نیز در انتخابات ثبتنام کردند. «جمشید انصاری» هم در دولت روحانی رئیس سازمان امور اداری و استخدامی بود که ثبتنام کرده است.
«علی مطهری»، «مهدی کوچکزاده»، «حسن قشقاوی» معاون سابق کنسولی وزارت خارجه، «کمالالدین پیرمؤذن» اصلاحطلب، «علاءالدین بروجردی» رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی، «علی عباسپور طهرانی» از نزدیکان جاسبی و مرحوم هاشمی رفسنجانی، «سیدجواد ساداتینژاد» وزیر سابق جهاد کشاورزی، «حمیدرضا فولادگر» و «مسعود پزشکیان» نماینده اصلاحطلب فعلی مجلس از دیگر افرادی هستند که در پیشثبتنام انتخابات مجلس ثبتنام کردهاند.
همچنین پیگیریهای خبرنگار تسنیم نشان میدهد برخی شخصیتهای حزبی و نمایندگان ادوار که چهرههای شناختهشدهای هستند در این دوره پیشثبتنام خود را انجام دادهاند.
«محمدرضا باهنر» دبیرکل جماعه اسلامی مهندسین، «سید حسین نقوی حسینی» نماینده سابق ورامین، «حسین مظفر» وزیر آموزش و پرورش در دولت اصلاحات و نماینده مجلس نهم، «علی اسلامیپناه» استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و نماینده سابق جیرفت، «ضرغام صادقی» نماینده مجلس نهم و قائممقام وزارت کار در دولت سیزدهم، «حمید رسایی» و «حسین طلا» نمایندگان مجلس نهم، «علیرضا خجسته پور» قائم مقام جامعه اسلامی مهندسین و «لاله افتخاری» عضو حزب مؤتلفه اسلامی از جمله این افراد هستند.
همچنین «غلامرضا تاجگردون» نماینده سابق گچساران، «محسن کوهکن» نماینده سابق لنجان، «عزتالله یوسفیان ملا» نماینده سابق آمل، «محمدمهدی افتخاری» عضو فراکسیون امید مجلس دهم، «قدرتعلی حشمتیان» رئیس سابق خانه احزاب ایران، «اکبر رنجبرزاده» نماینده سابق اسدآباد، «علی اصغر یوسف نژاد» نماینده ساری در مجلس دهم، «رمضانعلی سبحانیفر» نماینده پیشین سبزوار، «منصور حقیقتپور» مشاور رئیس سابق مجلس، «اسماعیل دوستی» عضو سابق شورای شهر تهران و نماینده مجلس پنجم، «سکینه الماسی» عضو فراکسیون امید مجلس دهم، علی عباسپور طهرانی نماینده مجلس هشتم، کمالالدین پیرمؤذن نماینده مجلس نهم، «علی وقفچی» عضو فراکسیون امید مجلس دهم، «غلامرضا کاتب» نماینده سابق گرمسار، «فریده اولادقباد» عضو فراکسیون امید مجلس دهم از چهرههای اصلاحطلب و نزدیک به علی لاریجانی هستند که وارد انتخابات شدهاند.
ایرنا نوشت: تصویب قانون جدید انتخابات و قید شاخص سن برای نامزدهای انتخابات، برخی از چهرههای سیاسی و نمایندگان ادوار مجلس را که سن شناسنامهای آنها بیشتر از ۷۵ سال است، از نشستن بر صندلیهای سبز بهارستان منع خواهد کرد.
پیش ثبت نام انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۲ مرداد پایان یافت؛ فارغ از افرادی که برای حضور در میدان رقابت ۱۱ اسفند ماه ثبت نام کردند، باید گفت که قانون جدید انتخابات مجلس محدودیت هایی را هم برای متقاضیان در نظر گرفته که مهمترین آن تعیین سن نمایندگی است.
مجلس شورای اسلامی در جریان اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، تصمیم گرفت حداقل سن نامزدی برای نمایندگی مجلس را ۳۰ و حداکثر آن برای داوطلبان ورود به مجلس را ۷۵ سال تعیین کند. این قانون نمایندگان اسبق و سابق را که در گمانهزنیهای انتخاباتی همواره در فهرست پیشبینیها برای حضور هستند، از گردونه این گمانهزنیها حذف می کند.
اگر چه با پایان یافتن مهلت پیش ثبت نام، گمانه زنی بر سر متقاضیان حضور در گردونه رقابت های انتخاباتی در فضای سیاسی و رسانه ای کشور بالا گرفت اما اینکه کدام چهرهها به دلیل محدودیت سنی از این گردونه حذف می شوند، جالب توجه است.
خبرآنلاین
تابناک نوشت:در مجموع ۴۸۸۴۷ نفر در این دوره برای ورود به ساختمان بهارستان نامنویسی داشتند.نگاه به جزئیات ثبتنامها طی روزهای این مرحله نیز قابل تأمل است؛ روز اول ۷۷۰۰ نفر، روز دوم ۶۲۴۷ نفر، ۵۲۰۱ نفر در روز سوم، ۴۳۴۹ نفر برای روز چهارم، ۴۲۶۵ نفر روز پنجم، ۷۸۸۲ نفر در روز ششم و ۱۳۲۳۴ نفر در آخرین روز مدارک هویتی خود را در سامانه وزارت کشور بارگزاری کردند.
انتخابات مجلس شورای اسلامی در پایان سال بر اساس قانون جدید برگزار می شود و در این قانونحله تازه ای به نام پیش ثبت نام وجود دارد که روند آغاز ثبت نام انتخابات را زودتر آغاز می کند به گونه ای که برای مجلس آینده از چند روز پیش مرحله «پیش ثبت نام» شروع شد و موجب گردید تا تحرکات سیاسی و انتخاباتی نسبت به دوره های پیشین سریعتر شروع گردد و متن و حاشیه های جالبی را رقم بزند.
روز گذشته بازهی زمانی هفتروزهی پیشثبتنام برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به پایان رسید و رکورد جدیدی در اعلام آمادگی داوطلبان به ثبت رسید؛ نامنویسی بیش از ۴۸ هزار نفر برای راهیابی به مجلس دوازدهم. این آمار بیش از سه برابرِ دوره پیشین مجلس است.
طبق قانون جدید انتخابات مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور موظف شده ۷۰ الی ۱۱۰ روز قبل از ثبتنام اصلی که از ۲۷ مهرماه الی ۳ آبانماه برگزار خواهد شد، مرحله پیشثبتنام را برگزار کرد.مجلس شورای اسلامی دارای ۲۹۰ کرسی نمایندگی است که با این حساب، برای هر یکی از صندلیهای خانه ملت ۱۶۸ نفر اسم نوشتهاند.
آمار تفکیکی افراد داوطلبین نمایندگی مجلس نیز عبارت از این است که ۸۶ درصد آقایان و ۱۴ درصد خانمها برای راهیابی به خانه ملت، متقاضی هستند و اکثر کسانی که اسم نوشتهاند زیر ۵۰ سال هستند.
بهگفتهی سخنگوی ستاد انتخابات کشور، تمام اطلاعات هویتی بارگذاری شده متقاضیان به ۶ دستگاه ثبت احوال، فراجا، دادستانی، وزارت امور خارجه، سازمان امور استخدامی و وزارت علوم (وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه علمیه) ارسال میشود. این ۶ دستگاه بهمدت یکماه مهلت دارند گزارش خود را در قالب «تأیید» و یا «عدم تأیید» به ستاد انتخابات کشور انعکاس دهند.
بهعنوان مثال اگر مشکلی در کارت پایان خدمت متقاضی باشد، فراجا تأیید و یا عدمتأیید اعلام میکند؛ ثبت احوال به بررسی شناسنامه و سن افراد میپردازد، دادستانی درباره سوءپیشینیه قضایی و کیفری اعلام نظر خواهد کرد و وزارتخارجه تابعیت فرد متقاضی را بررسی میکند که فرد حتماً تابعیت ذاتیِ ایرانی را داشته باشد.
اگر نواقصی در مدارک داوطلبین مشاهده شود، به صورت پیامک به متقاضیان اطلاع داده میشود که میتوانند اطلاعات خود را تکمیل کنند. متقاضیانی که نسبت به پاسخهای دادهشده اعتراض دارند، میتوانند تا ۲۴ ساعت قبل از ثبتنام نهایی یعنی نهایتاً تا ۲۶ مهرماه به تکمیل مدارک خود اقدام کنند.
سخنگوی شورای نگهبان درباره این مرحله گفته است فلسفه پیشثبتنام این بود که یک سری از شرایط عینی و اولیه و شکلی داوطلبان شرکت در انتخابات ابتدا مورد بررسی قرار گیرد و صرفاً افرادی که حائز شرایط اولیه هستند، بتوانند در مرحله نهایی ثبتنام شرکت کنند. بررسی صلاحیت داوطلبان بعد از ثبتنام نهایی آغاز خواهد شد و هیئت اجرایی، هیئت نظارت و در نهایت شورای نگهبان پس از احراز شرایط اولیه افراد که از سوی دستگاههای اجرایی مورد استعلام قرار گرفته شده، صلاحیت داوطلبان را مورد بررسی قرار خواهند داد.خبرآنلاین
تصمیم سرنوشت ساز
. ♻️ رگ گردن نمایندگان چرا بیرون زده؟ 🔰 حمید رسایی: این روزها چه اتفاقی افتاده که مجلس خروشیده؟ آ
بالاخره با فشار نمایندگان مجلس، دولت تسلیم شد و معاون سیاسی وزارت کشور تغییر کرد!
🔴 «شاهچراغی» معاون سیاسی وزارت کشور شد
🔸«سید محمدتقی شاهچراغی» با حکم احمد وحیدی به عنوان معاون سیاسی وزارت کشور منصوب شد.
⁉️اما ماجرای فشار نمایندگان مجلس برای تغییر معاون سیاسی وزیر کشور چی بود👇
معاون سیاسی وزیر کشور(قبلی) در آستانه انتخابات، مطابق وظایف ذاتیاش بخشنامهای صادر کرده و در دو بند آن به فرمانداران و بخشداران توصیه کرده بود:
۱. ضمن پیگیری جدی امور شهرستان، برای جلوگیری از هرگونه شائبه و جانبداری، در روابط با نمایندگان فعلی تا زمان برگزاری انتخابات از همراهی و معیّت با آنها در جلسات شائبهدار، دقت لازم را داشته باشند.
۲. هرگونه انتصاب مدیران یا بکارگیری نیرو بر اساس سفارش نمایندگان فعلی، قبلی یا کاندیداهای انتخابات ممنوع است.
باورش سخت است اما علت همین بود. آقایان نماینده! خجالت بکشید!
#انتخابات_مجلس
این بخشنامه باعث شد نمایندگان مجلس به وزارت کشور و دولت فشار بیارن تا معاون سیاسی تغییر کند که تغییر هم کرد ...
مجلس وزیر کشور رو به استیضاح تهدید کرده بود ...
#انتخابات_مجلس
.
♻️ پیامهای تغییر معاون سیاسی وزیر کشور
🔰 حمید رسایی: تغییر معاون وزیر کشور با اصرار و طراحی قالیباف و پذیرش رییس دولت در حالی که اقدام معاون وزیر قانونی بود، این تلقی را در جامعه و دیگر مدیران دولت شکل میدهد:
۱. رییس دولت حامی مدیران شجاع و قانونمدارش نیست.
۲. دولت در مواجهه با مطالبات قانوندانهای قانونشکن از اقتدار برخوردار نیست.
۳. دولت در دفاع از اقدامات قانونی و درست خود که درگیری با کانونهای رسمی و غیررسمی قدرت را بدنبال دارد، ناتوان است.
۴. مدیران دولت برای بقای خود بین اجرای قانون یا محافظهکاری ومعاملهگری باید یکی را انتخاب کنند.
۵. جایگزین معاون سیاسی، فردی ضعیف و منفعل در برابر مطالبات غیرقانونی نمایندگان خواهد شد.
اما مجلس هم با این لجاجت و اصرار در مخالفت با بخشنامه قانونی وزارت کشور، بر خلاف تصوری که دارد، پیام اقتدار خودش را به جامعه منتقل نمیکند بلکه فقط این پیام را به جامعه منتقل کرد که خط قرمز مجلس یازدهم، صندلی خودش است نه حقوق مردم. چون در بدنه دولت، مشکلات به شدت مهمتری که مستقیما با زندگی مردم ارتباط داشت، پیدا میشد تا غیرتیشدن نمایندگان را بطلبد اما مجلس در برابر آنها ساکت است ولی در این مورد رگهایش باد کرد؟
#انتخابات_مجلس
هدایت شده از اخبار ویژه
🔺 معیار انقلابیگری در دولت و مجلس
عملکرد است نه شعار!
📍جناب قالیباف و رئیسی
خدای نکرده انقلابی بودنتون با ادامه ی حضور سلاح ورزی ضدانقلاب در اتاق بازرگانی و رفتن غلامرضا #همرزم انقلابی حاج قاسم از وزارت کشور تَرک نخوره؟!
@Akhbarevijeh1