تعامل، یا تکاثر و تفاخر؟
سخنی با ائتلاف ها و منتخبان -۲
🖌محمد ایمانی
♦️در اینجا باید به یک ویژگی مهم در ارزیابی انقلابی بودن تشکل ها اشاره کرد و آن این که بعد از موفقیت و پیروزی (مثلا انتخاباتی) متواضع تر می شوند و همّ و غم خود را متوجه مسئولیت سنگینی که بار آن بر دوش شان افتاده می کنند، یا مبتلا به سرمستی و تفاخر و کُری خوانی می شوند؟
🔹تفاوت این دو رفتار، تفاوت توقع خداوند از پیامبر (ص) و مومنان در "سوره نصر"، با تفاخر جاهلیت مآبانه مشرکانی است است که در "سوره تکاثر" مذمت شده اند. جبهه مومن در موفقیت ها، افتاده تر، متذکر تر و با گذشت تر می شود، و دیگران، کارشان به فخر فروشی های نازل و مبتذل می کشد.
♦️امنایی ها و مصافی ها و حامیان آنها، احتمالا خرسند باشند که به عنوان تشکل های نوپا توانسته اند با تشکیلات قدیمی تر رقابتی موفق داشته باشند و این، برای شانایی ها و حامیان آنها ناخوشایند باشد. اما باید از این هیجان ها عبور کرد.
🔹موضوع مهم تر که باید برای آن متعهدانه -فراتر کُری ائتلاف های انتخاباتی- تدبیر کرد، ضعف تشکیلات سیاسی پایدار و پویا و اجتماعی شده ای است که بتواند از طریق تعامل درست با دستگاه های حاکمیتی (هم افزایی/ مطالبه گری/ مشورت و نصیحت و نقد/ تدوین برنامه و مطالبه آن از منتخبان در مجلس و دولت)، همدلی و مشارکت بخش مهمی از مردم را، چه در انتخابات و چه فراتر و عمیق تر از آن برانگیزد.
♦️در این باره، ائتلاف های موجود، غالبا از تراز های مطلوب، فاصله دارند و باید به روز رسانی شوند. این که انگیزاننده ائتلاف ها، صرفا رقابت منفی و فرسایش یکدیگر باشد، آورده ای برای مردم و نظام ندارد و معمولا موجب دلزدگی می شود.
🔹تراز مشارکت عمومی مطلوب، تراز جمعیت های چند ده میلیونی در راهپیمایی ها، و اجتماعات بزرگ مذهبی و ملی مشابه است. اگر تشکل ها و منتخبان بر آمده از آن بتوانند کارکرد موفقی بر جا برگذارند -که لارمه اش عبور از حواشی، فرعیات و هیجان های فرصت سوز است- آنگاه بسیج گری و مشارکت انتخاباتی هم مانند مناسبت های اسلامی و ملی دیگر، گسترده تر می شود.
این حق مسلم را پایمال نکنید! ( ۱)
🖌حسین شریعتمداری
۱🔸- روز جمعه ۲۱ اردیبهشتماه جاری -۱۰ می۲۰۲۴- همزمان با موافقت مجمع عمومی سازمان ملل متحد با عضویت کامل فلسطین در این سازمان، «گیلعاد آردان» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل، پشت تریبون رفت و در اقدامی اهانتآمیز، منشور ملل متحد را درون دستگاه خردکن انداخته و خرد کرد! این اقدام بدون کمترین تردیدی، اهانت آشکار به تمامی کشورهای عضو سازمان ملل متحد است. رژیم صهیونیستی تاکنون به هیچیک از قطعنامههای سازمان ملل متحد که در اعتراض به جنایات این رژیم صادر شده است، تن نداده. گفتنی است در فاصله سالهای ۱۹۴۷ تا امروز
۵۱۲ قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی صادر شده است که از آن میان ۵۲ قطعنامه توسط آمریکا وتو شده و بقیه نیز با بیاعتنایی این رژیم وحشی و جعلی روبهرو شده است. اقدام اخیر نماینده رژیم صهیونیستی تازهترین و یکی از زشتترین اهانتهای آشکار این جرثومه فساد و تباهی به تمامی کشورهای عضو سازمان ملل و از جمله جمهوری اسلامی ایران است!
۲🔹- جمهوری اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی را جعلی و غیرقانونی میداند و معتقد به محو کامل آن از جغرافیای منطقه است، ولی رژیم وحشی اسرائيل برخلاف این واقعیت غیرقابل انکار به عضویت سازمان ملل متحد درآمده است! و اکنون این پرسشها در میان است که؛
الف: وقتی رژیم صهیونیستی به هیچیک از قطعنامههای سازمان ملل متحد پایبند نیست، چرا باید کماکان یکی از اعضای این سازمان باشد؟!
ب: چرا شورای امنیت سازمان ملل برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به پذیرش قطعنامهها، از حق قانونی خود که در مواد ۴۰، ۴۱ و ۴۲ فصل هفتم منشور ملل متحد بر آن تاکید و تصریح شده است استفاده نمیکند؟!
ج: در ماده ۴۲ منشور ملل متحد درباره هریک از اعضای سازمان ملل که صلح جهانی و یا منطقهای را به خطر انداخته باشند، تصریح شده است: «شورای امنیت میتواند تصمیم بگیرد که برای اجرای تصمیمات آن شورا مبادرت به چه اقداماتی که متضمن به کارگیری نیروی مسلح نباشد لازم است و میتواند از اعضای ملل متحد بخواهد که به این قبیل اقدامات مبادرت ورزند. این اقدامات ممکن است شامل متوقف ساختن تمام یا قسمتی از روابط اقتصادی و ارتباطات راهآهن- دریایی- هوائی- پستی- تلگرافی- رادیویی و سایر وسائل ارتباطی و قطع روابط سیاسی باشد». اکنون این پرسش مطرح است که باوجود جنایات وحشیانه و نسلکشی رژیم صهیونیستی، چرا سازمان ملل با استناد به ماده ۴۲ منشور ملل متحد، برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی دست به هیچ اقدامی نزده است؟!
۳🔸- وقتی سازمان ملل به علت سیطره آمریکا بر این سازمان توان وادار کردن اسرائیل به تمکین قطعنامهها را ندارد، موجودیت این سازمان و آنچه در توضیح علت تشکیل و شرح وظایف آن آمده است، نه فقط زیر سؤال است، بلکه از اساس فرو ریخته و غیرقابل توجیه است. سازمان ملل متحد با حق وتو که برگرفته از قانون جنگل است، به کانون و مرکزی برای زورگویي قدرت های [به اصطلاح] بزرگ! و کنترل عرصه سیاسی جهان به نفع آنها تبدیل شده است. در این حالت، عضویت کشورها در آن چگونه قابل توضیح است؟! و چرا باید به قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل تن بدهند؟!
۴🔹- حالا در این پیشبینی حضرت امام -رضوانالله تعالی علیه- دقت کنید! و با توجه به واقعیات این روزها و اعتراف بسیاری از صاحبنظران که نظم تحمیلی حاکم بر جهان را در حال فروپاشی میدانند، آیا امروز به آن نقطهای که امام راحلمان پیشبینی کرده بودند نرسیدهایم؟ بخوانید!
۵🔸- اوایل آذرماه سال ۱۳۵۸ خبرنگار مجله آمریکایی تایم در مصاحبه اختصاصی با حضرت امام -رضوانالله تعالی علیه- خطاب به ایشان گفته بود: «شما يک زندگي جدا از دنياي جديد داشتهايد. مباحث مربوط به اقتصاد مدرن و حقوق و روابط جديد بينالملل را مطالعه نکردهايد. تحصيلات شما در علوم اسلامي و الهي است. شما با دنياي کنوني سياست و معادلات جاري آن در زندگي اجتماعي درگير نبودهايد. با اين وجود، آيا احساس نميکنيد که بايد در راهي که اعلام کردهايد تجديد نظر کنيد»؟!
📌حضرت امام (ره) در پاسخ میفرمایند؛ «ما، معادله جهاني و معيارهاي اجتماعي و سياسي که تا به حال به واسطه آن تمام مسائل جهان سنجيده ميشده است را شکستهايم، ما خود چارچوب جديدي ساختهايم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفتهايم. از هر عادلي دفاع ميکنيم و بر هر ظالمي ميتازيم، حال شما اسمش را هر چه ميخواهيد بگذاريد، ما اين سنگ را بنا خواهيم گذاشت، اميد است کساني پيدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شوراي امنيت و ساير سازمانها را بر اين پايه بنا کنند. نه بر پايه نفوذ سرمايهداران و قدرتمندان که هر موقعي خواستند هر کسي را محکوم کنند، بلافاصله محکوم نمايند. آري با ضوابط شما، من هيچ نميدانم و بهتر است که ندانم».
این حق مسلم را پایمال نکنید! (۲)
🖌حسین شریعتمداری
۶🔹- خبرنگار مجله تایم در مقدمهای که برای انتشار مصاحبه یاد شده تهیه کرده بود، با لحنی طعنهآمیز مینویسد:
📌«سخن از يک روحاني بزرگ شيعه در ميان است که به زعم خود آمده است تا نظام حاکم بر جهان امروز را نه فقط در ايران که در همه دنيا تغيير دهد و نظامي را جايگزين کند که در آن عدالت و ظلم، روابط اجتماعي و معادلات سياسي با معيارهاي اسلامي تعريف ميشوند»!
📌کاش خبرنگار تایم در قید حیات بود و به چشم خود میدید که آنچه امام راحلمان درباره آینده جمهوری اسلامی ایران و نقش بیبدیل آن در تغییر نظم حاکم بر جهان پیشبینی فرموده بودند به حقیقت پیوسته و به قول رهبر معظم انقلاب «تاریخ به پیچ بزرگ رسیده است» و «ما به قله نزدیک شدهایم».
۷🔸- وزارت امور خارجه کشورمان اقدام اهانتآمیز نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل را محکوم کرده است که اقدامی شایسته است ولی کافی نیست و با آنچه انتظار میرود و حق مسلم جمهوری اسلامی ایران نیز هست فاصله زیادی دارد. چرا که؛
اولاً: نماینده رژیم جعلی اسرائيل با خرد کردن منشور ملل متحد، بیاعتقادی این رژیم به سازمان ملل متحد و ساز و کار آن را رسماً اعلام کرده است. بنابراین وظیفه تعریف شده سازمان ملل آن است که به ادامه عضویت آن در این سازمان خاتمه دهد، اگرچه عضویت این رژیم پلید از ابتدا هم غیرقانونی بوده است.
ثانیاً: به تمامی کشورهای عضو این سازمان، از جمله جمهوری اسلامی ایران اهانت کرده است.
ثالثاً: همانگونه که اشاره شد، در فاصله سالهای ۱۹۴۷ تا امروز ۵۱۲ قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی صادر شده است که از آن میان ۵۲ قطعنامه توسط آمریکا وتو شده و بقیه نیز با بیاعتنایی این رژیم وحشی و جعلی روبهرو شده است و در تمامی این موارد - بدون استثنا- سازمان ملل و شورای امنیت این سازمان در قبال قانونشکنیهای این رژیم ساکت بوده و به هیچیک از وظایف قانونی و تعریفشده خود عمل نکرده است.
۸🔹- اکنون به جرأت میتوان گفت که جمهوری اسلامی ایران به عنوان کمترین اقدام ضروری باید اجرای تمامی قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل، از جمله قطعنامههای این سازمان درباره پرونده هستهای کشورمان را متوقف کرده و در اولین گام، بازرسان آژانس را از کشور اخراج کند. باور بفرمائید که این حق مسلم و قانونی کشورمان است. این حق مسلم را پایمال نکنید.
🔺کاندولیزا رایس وزیر خارجه سابق آمریکا :
رهبر ایران میتواند ...
نقشههایی را که بهترین ذهنها
با صرف بیشترین بودجهها
در زمانی بسیار طولانی کشیده
و مجریانی ماهر اجرای آن را به عهده گرفتهاند
با یک سخنرانی یک ساعته خنثی کند
__________
🖌#پی_نوشت:
یک مثال از نقشه های مورد اشاره کاندولیزا رایس نقشه برجام بود که بنیاد صهیونیستی بین المللی بحران با عضویت جورج سوروس طراحی کرد. بهترین مجریان آن حسن روحانی و اصلاح طلبان، در مجلس و دولت به تایید و اجرای آن پرداختند تا مردم را ذلیل و از ولایت فقیه بیزار نمایند و بعد شورش مردم و ساقط کردن نظام ؛ ایران را تحویل ارباب خود نمایند
اما ذکاوت و تدبیر امام خامنه ای اولا با روشنگری با منطق الهی و افشای دروغ های برجامیان ثانیا با خنثی کردن کودتای بنزینی آبان 98 که دولت فریدون طراحی کرده بود نقشه شوم اصلاح طلبان و اربابشان را خنثی نمود آنچنانکه جان کری طاقت نیاورد و باطن این نقشه شوم را افشا کرد.
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نه گردهماییهای همیشگی و نه یک جشن ساده بود. این برکت قرآن بود که جمعیت زیاد را در ویژه برنامه محفل قم جمع کرده بود.
🔹این صحنهها را حتما تماشا کنید و حیرت نکنید. قرآن همیشه معجزه میکند. به فضل الهی برنامه قرآنی محفل نقطهای باشد برای توجه مضاعف صاحب الزمان(عج) به ملت ایران.
✍سید علی مومنی
28.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا دکترین هستهای خود را تغییر میدهیم؟
در گفتگو با مسعود براتی
آیا_دکترین_هسته_ای_خود_را_تغییر_میدهیم؟.mp3
6.14M
آیا دکترین هستهای خود را تغییر میدهیم؟
در گفتگو با مسعود براتی
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘ اندکی شادی
⁉️ زن حاج آقا را توی خیابان میگیرند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓چرا شیرها سلطان جنگل هستند؟
پاسخ را در تصویر حتما ببینید
ایران بیشه شیران است
شجاعت و غیرت مردان
حجاب و پاکدامنی زنان
نماد ایران و ایرانی است
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا انسان لحظهی مرگ، اهل بیت علیهمالسلام را میبیند؟
🎙 #استاد_عالی
🔰 آمریکا حمله اتمی به ژاپن را توجیه کرد ژاپن عصبانی شد
🔸توکیو به اظهارات مقامات آمریکایی در مجلس سنا در «توجیه» حمله اتمی به هیروشیما و ناکازاکی که جان انسانهای بیگناه بسیاری را گرفت انتقاد و به آن اعتراض کرد.
🔸در روزهای اخیر در رسانهها، اظهارات عجیبی منتشر شد که توجه بسیاری را به خود جلب کرد: «مارک میلی، رئیس سابق ستاد مشترک ارتش آمریکا، با اذعان به جنایات انجامشده توسط آمریکا و در توجیهی عجیب برای حمایتهای کشورش از کشتار هزاران غیرنظامی فلسطینی در هفت ماه حملات رژیم صهیونیستی به غزه گفت:
🔻ما افراد بیگناه زیادی را کشتهایم و شایسته انتقاد از کشتار اسرائیل نیستیم... قبل از آن که همگی از اقدامات اسرائیل تبری بجوییم و من در قبال مرگ غیرنظامیان در غزه احساس ناراحتی کنم، نباید فراموش کنیم که ما به عنوان آمریکا بیگناهان بسیاری را در موصل عراق و رقه سوریه و ۱۲۰۰۰ غیرنظامی بیگناه را کشتیم.»
🔸او سپس به حملات اتمی آمریکا علیه دو شهر ژاپن اشاره کرد و گفت: «ما فقط هیروشیما و ناکازاکی را نابود نکردیم. ما ۶۹ شهر ژاپن را ویران کردیم.» همه این اظهارات و اعترافات جنونآمیز برای این بود که میلی بگوید، «ما آمریکاییها نباید اسرائیل را به خاطر کشتن ۳۶ هزار فلسطینی سرزنش کنیم.»(!)
🔸این اظهارات وقیحانه اعترض توکیو، متحد واشنگتن، را به دنبال داشت. «کامیکاوا یوکو»، وزیر خارجه ژاپن، در رابطه با این اظهارات گفت: «من معتقدم این اظهارات درباره هیروشیما و ناکازاکی مناسب نبود.» یوکو در ادامه با تاکید بر اینکه بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی جان باارزش بسیاری از انسانها را گرفت، افزود که این حمله به وضعیت انسانی بسیار تأسفباری منجر شد که در آن مردم به دلیل بیماری و ناتوانی، سختیهای غیرقابل توصیفی را متحمل شدند.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001Cuu
@Kayhan_online