eitaa logo
اقتدار ولایی
917 دنبال‌کننده
15هزار عکس
21.5هزار ویدیو
249 فایل
مباحث سیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی تاریخی ادبیات فارسی و تفسیر و احادیث اهل بیت عصمت و طهارت صلوات الله علیهم اجمعین
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 سالهاست غم از داست دادن یارانش را در سینه دارد....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. از رهبران سیاسی افغانستان در باره طرح غرب برای حوزه تمدنی ایران چه می گوید.بسیار عمیق و فراملی به موضوع نگاه می کند ♦️فارسی زدایی توسط دست آموزهای آمریکا و انگلیس دیروز در هند و امروز در افغانستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی فرزند شهید امنیت برای دیدن رئیس جمهور می‌دود؛ اما...
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌴شهیدرئیسی هرگز کسی را رسوا نکرد! ⁉️مشکل اصلاح‌طلبان با رئیسی بر سر چه بود؟ ➕۹۰نفر از سران و مقامات ارشد کشورهای جهان و رؤسای سازمان های بین‌المللی بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهانش در محل سالن اجلاس سران تهران، ادای احترام کردند؛ از جمله: 🔺امیر قطر، رهبر ملی ترکمنستان، رؤسای جمهور تونس، سوریه، تاجیکستان؛ رؤسای مجالس و وزرای بسیاری از کشورها 👆این‌که ادمین کانال اصلاح‌طلب "بامداد نو" یک صوت توطئه‌گرانه خود را اشتباهی به کانالش ارسال و بعد از دقایقی که متوجه اشتباه خود شده، آن را پاک می‌کند، قطعا یک "مکر الهی" است، اگر بفهمد. ⬅️ البته به این‌گونه جوسازی‌ها، تهمت‌پراکنی‌ها، تمسخرها، جنگ‌روانی‌ها و تخریب‌های سه‌ساله مخالفان هم قابل تأمل است👆 🎯اما تأمل درباره ماهیت این معارضه‌ها، گویای یک مطلب مهم است: 📚کسانی‌که مفهوم توحیدی جایگاه "امامتِ امت" در زمان غیبت معصوم توسط "ولایت‌فقیه" را نفهمیده و مصداق برجسته این مفهوم امامت را بعد از امام خمینی نپذیرفته‌اند، تبعا با پیروان "امامتِ ولی‌فقیه" مشکل داشته و از پیشرفت و اقتدار ایران و کسب توفیقات روزافزون جهانی توسط چنین جریانی، ناخرسند و بلکه عصبی و عصبانی می‌شوند و انرژی و استعداد خود را صرف مقابله با آن می‌کنند و برای تسکین روانی خود، از دشمنان ایران نیز برای تضعیف جریان جهانی ولایت‌فقیه استقبال و حمایت می‌کنند‼️ 👆متأسفانه متوجه نیستند که با این انگیزه نفسانی و اندیشه غیرالهی، فرصت زندگی دنیایی آنها صرف تخریب آخرت خودشان و ایجاد زحمت برای دنیای مؤمنان و خاصه تضعیف ایرانیان می‌شود! ✍️محمدعلی رامین: eitaa.com/maramin
11.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت زیبای شهید بهشتی، از مظلومیت این روزهای شهید ابراهیم رئیسی
🔻حضور وزیر خارجهٔ عمان در منزل شهید امیرعبداللهیان 🔹 البوسعیدی، وزیر خارجهٔ عمان عصر امروز به منظور ابراز همدردی با خانواده وزیر امور خارجهٔ شهید، در منزل شهید حسین امیرعبداللهیان حضور یافت.
🔻هدف قرارگرفتن ۳ کشتی در اقیانوس هند و دریای‌سرخ نیروهای مسلح یمن: 🔹در اولین عملیات، کشتی آمریکایی LAREGO DESERT در اقیانونس هند، در دومین عملیات کشتی MSC MECHELA رژیم صهیونیستی در اقیانوس هند و در سومین عملیات کشتی MINERVA LISA به سبب نقض ممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی در دریای سرخ هدف قرار گرفت.
🔻دیدار فرزندان دبیران کل حزب الله لبنان با خانواده رئیس جمهور شهید 🔹خانم زینب نصرالله دختر حجت الاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و خانم سیده بتول موسوی دختر شهید سید عباس موسوی دبیرکل فقید حزب الله لبنان به همراه ۵ نفر از نمایندگان این جنبش، با حضور در بیت رئیس جمهور شهید، پیام تسلیت سید حسن نصرالله خطاب به خانواده شهید آیت الله رئیسی را به ایشان ابلاغ کردند. 🔹در این دیدار صمیمی نمایندگان حزب الله لبنان با اشاره به برخی ویژگی های شخصیتی، مدیریتی و سجایای اخلاقی شهید رئیسی از جمله اخلاص، ولایتمداری، تدین و مردم داری، به حمایت مستمر رئیس جمهور شهید از محور مقاومت بویژه مقاومت اسلامی لبنان اشاره کردند و بر ضرورت تداوم راه و رویکرد ایشان تاکید کردند. 🔹حاضران همچنین بر لزوم تدوین و انتشار آثار گوناگون در خصوص شخصیت و سیره این شهید عزیز و ترجمه ان به زبان‌های دیگر تاکید کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️✨۱۰۰۰ روز با دولت مردمی: بیمه‌ی ۲ میلیون بیمار نادر 🔹️ایجاد صندوق بیماری‌های خاص در آبان سال ۱۴۰۱، یکی از مهمترین گام‌های شهید آیت‌الله رئیسی برای کاهش هزینه‌ سلامت از سبد خانوارها بود. 🔹️هدف از تشکیل این صندوق، تجمیع منابع مالی و مدیریت آن‌ها برای ارائه حمایت‌های بیمه‌ای و مالی بیماران نادر بود. 🔹️به گزارش سازمان بیمه سلامت ایران، در این مدت ۲ میلیون بیمار نشانه‌دار شدند که پوشش بیمه‌ای ۹۵ تا ۱۰۰ درصد دریافت کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بالا آوردن عکس حاج قاسم در سازمان ملل توسط آقای رئیسی یک کار استثنائی بود که در تاریخ نظیر ندارد داریوش ارجمند پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در مراسم یادبود خادم فرهنگ شهید آیت الله رئیسی: 🔹وقتی آقای رئیسی در مجمع سازمان ملل قرآن را بالا آورد و گفت این حقیقت سوختنی نیست یک کار بی نظیر بود.