🔰 لزوم قاطعیت شورای نگهبان در رد صلاحیت فتنهگران
🔹اگر در یک میلیون احتمال، یک احتمال بدهیم که حیثیت «اسلام» با بودن فلان آدم یا فلان قشر در خطر است، «مأموریم» که جلویش را بگیریم تا قدری که میتوانیم. «هرچه» میخواهند، بگویند؛ بگویند کشور ملایان، حکومت آخوندیسم و از این حرفهایی که میزنند. (صحیفۀ امام، جلد۱۶، ص۳۵۱)
🔹میگویند شورای نگهبان برای افزایش مشارکت باید در رد صلاحیتها تساهل کند! یا بهقول آن وزیر، سختگیری و تنگنظری نکند! این خلاف شرع و خلاف قانونِ مهلک را که یکی از تبعاتش، سقوط مشارکت بود، برای صعود مشارکت تجویز میکنید؟! این نه مشارکت و شور بلکه نهایتاً مفارقت و شر میآفریند. عبرت روحانی را ببینید!
🖌 علی نجاتی مهر
🇮🇷⚡️توصیه عالمانه آیت الله عاملی امام جمعه محترم اردبیل
❌مردم کانون امر به معروف مخصوص مجلس تشکیل دهند
✅✨آیت الله عاملی:
من از ملت عزیز در تمام استانها در جای جای کشور میخواهم کانونهای امر به معروف و نهی از منکر مخصوص مجلس و مجلسیان تشکیل دهند و در دو مورد رصد کامل داشته باشند
❌ اول اینکه نمایندگان در عزل و نصبها دخالت نکنند و دوم اینکه استخدامهای سفارشی با تحت فشار قرار دادن وزیر نداشته باشند هرگاه دیدید این دو خلاف اتفاق افتاد فریاد بزنید اعتراض کنید ساکت ننشینید به ما گفتهاند:”السَّاکِتُ عَنِ الْحَقِّ شَیطانٌ أَخْرَسٌ"
⬅️ اگر این مسئله اتفاق بیفتد یقینا کشور در مدیریت منابع انسانی، در برداشتن گامهای مهم به طرف عدالت و در رسیدن به رشد و توسعه، نفس حیاتی و نفس مُمِد حیات میکشد
⬅️با کمال تاسف بخش مهمی از نمایندگان مجلس جدید هنوز از راه نرسیده با تمام توان به عزل و نصب ها وارد شده اند
⬅️ جلوی اینها را فقط ملت ما میتواند بگیرد و دولت حریف اینها نمیشود تا دولت حرف میزند وزیر را زیر سوال میبرند و دهها دردسر برای دولت درست میکنند این دخالت، خیانت بزرگ به ملت ماست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️✨معنای تندرو و میانه رو در کلام نائب برحق #امام_عصر (عج)
#امام_خامنهای حفظه الله
✔️✨معنای تندرو و میانه رو از نظر آمریکا و انگلیس و ... و البته دنباله های آنان در داخل کشور
#از_ادبیات_دشمن_استفاده_نکنید
#تند رفتن بد نیست؛ #انحراف بد است!
آن زمان به امام میگفتند #تندرو
از همه تندرو تر به تعبیر دشمن این بنده حقیر هستم
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️میپرسید چرا #نه_به_قالیباف؟!!
به اینفیلم نگاه کنید تا بدونید اگر امروز فاصله طبقاتی و فقر و بی عدالتی رو حس میکنید نتیجه عملکرد چه افرادی با چه نوع تفکر و الگوی اقتصادی هست!
به این فیلم نگاه کنید تا بعضیها متوجه بشن اگر با بعضی آقایون و یا جریانات و لیستهای پیشنهادی اونها مخالفتی داریم به خاطر این نوع تفکرات مسموم و خطرناک لیبرالیشون هست وگرنه دخترش اینکار رو کرد و پسرش اونکار رو کرد و اون پسرش فلان کار رو کرد خودش هم... اینها نوک کوه یخ هست که از آب بیرون زده و قابل رویت شده!
اینکه خوی اشرافیگری و عشق به زندگی در غرب رو در بعضی مسئولین و فرزندانشون میبینیم نتیجه همین تفکرات پوسیده و دنیاطلبانه لیبرال سرمایه داری غربی هست که در وجودشون رخنه کرده که در تضاد و نقطه مقابل الگوی اقتصاد اسلامی ماست.
خلاصه بگم
امام فرمود: تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست لیبرالها بیفتد، و مردم باید لیبرالها رو در هر لباسی که هستند حتی با ادعای اعتقاد به اسلام و انقلاب و هر واژه مقدس دیگری طرد کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیدار شو هم وطن
بیدار شو انقلابی
۵ جریان نفوذی ضد رهبری نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷نقش زن در جامعه از دیدگاه امام راحل(ره)
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«خانواده را #صبر حفظ میکند. آنهایی که این بساط طلاق را راهاندازی کردند اگر توبه نکنند، خدا با اینها چه خواهد کرد، روشن نیست.جامعه را متزلزل کردن، خانوادهها را ویران کردن، طرفین را افسرده کردن، طرفین را بیسرپرست کردن. این بیان نورانی امام(سلام الله علیه) است که خانهای که با طلاق ویران شده به این آسانی بازسازی نمیشود. این نظیر بافت فرسوده شهر نیست که شهرداری بعد از مدتی بازسازی کند. فرمود: این خانه به این آسانی خراب بشود، به این آسانی ساخته نمیشود. اینها نمیدانند که چه بلایی بر سر جامعه دارند میآورند. هر تبلیغ سوئی که باشد همین طور است.»
درس تفسیر ٩۶/١/٢۶
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
27.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی:
«مال حرام تا آبروی آدم را نبرد رها نمیکند...»
درس اخلاق ۹۷/۱۰/٢۰
امام صادق (سلام الله علیه) از پدران خود نقل كرده كه رسول اكرم (صلی الله عليه و آله و سلم) فرمودند:
در بهشت غرفه های بلورينی است كه بيرون آن از درون و درون آن از بيرون قابل مشاهده است. كسانی از امت من در اين منازل سكونت دارند كه پاكيزه كلام، اطعام كننده و سفره دار باشند، افشای سلام كنند و آنگاه كه مردم در خوابند نماز شب به جای آورند و تهجد داشته باشند.آنگاه فرمود: افشای سلام اين است که انسان به هر مسلمانی که برخورد میکند در سلام کردن بخل نورزد؛
عن الصادق عليه السلام عن آبائه عليهم السلام قال: قال رسول الله صلّی الله عليه و آله وسلّم: «إنّ فى الجنة غرفاً يُري ظاهرُها من باطنها وباطنها من ظاهرها، يَسكنها من أُمتى من أطاب الكلامَ وأطعم الطعامَ وأفشی السلامَ وصلّي بالليل والناس نيام ثمّ قال: إفشاء السلام أن لا يبخل بالسلام علی أحدٍ من المسلمين.»
بحار الانوار ج۷۳ ص۲
ادب فنای مقربان ج ۱ ص١٠۵
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
چهار ركن اساسی قيام ۱۵ خرداد در کلام آیت الله العظمی جوادی آملی:
ركن اوّل قيام، ركن زمانی است كه حضرت امام خمينی (ره) با سخنرانی خود در عصر «عاشورا»، زمينهی قيام ۲١ محرم سال ۱۳۸۳ ه.ق (۱۵ خرداد ۱۳۴۲ ه.ش) را فراهم نمود.
ركن دوم قيام، ركن مكانی است كه اين قيام، از مهد فقاهت آغاز شد و آن سخنرانی تاريخ ساز امام در «مدرسهی فيضيه» صورت گرفت.
ركن سوم و چهارم قيام، مربوط به قيام كنندگان است كه آنان چه كسانی بودند. حضرت امام (ره) در اين باره فرمود: بنگريد كه شهدای ۱۵ خرداد از چه گروهی بودند.
اكنون كه ساليان متمادی از آن روز گذشته است و بسياری نوسالان، از نزديك شاهد آن صحنه نبودند، بايد در احوال آن مردم جستجو كرد و بر لوح قبور شهدای ۱۵ خرداد نظر نمود تا روشن شود كه اوّلا قيام كنندگان، مسلمان و ارادتمند عترت طاهره (عليهم السلام) بودند و ثانياً از نظر زندگی، نه از قشر مُسرِف و مُترَف، كه از طبقهی محروم و مستضعف بودند.
با بررسی اين اضلاع چهارگانه، به خوبی روشن می شود كه چرا حضرت امام خمينی (ره)،١۵ خرداد را برای هميشه عزای عمومی اعلام فرمودند؛ چرا كه در اين قيام، عاشورا جلوه كرد، فيضيّه ظهور نمود، و مسلمانان و محرومان بپا خواستند و از اينرو، ما وامدار چهار چيز هستيم؛ «مكتب»، «مَدْرس»، «مسلمانان»، و «محرومان ولايتمدار».
منبع:کتاب ولایت فقیه /صفحه ۲۹۰،۲۹۱
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
امام صادق (سلام الله علیه) فرمودند:
«بر برادران مؤمن خود بیفزایید، زیرا هر مؤمنی یك دعای مستجاب دارد و فرمود: برادران مؤمن خویش را افزایش دهید، زیرا برای هر مؤمنی شفاعتی است و فرمود: برادری مؤمنان را افزایش دهید، چرا كه نزد خدا برای ایشان حقی است كه در روز قیامت با آن، پاداش آنان را می دهد.»
«اسْتَكْثِرُوا مِنَ الإِخْوَانِ، فَإِنَّ لِكُلِّ مُؤْمِنٍ دَعْوَةً مُسْتَجَابَةً وَ قَالَ اسْتَكْثِرُوا مِنَ الإِخْوَانِ فَإِنَّ لِكُلِّ مُؤْمِنٍ شَفَاعَةً وَ قَالَ أَكْثِرُوا مِنْ مُؤَاخَاةِ الْمُؤْمِنِینَ، فَإِنَّ لَهُمْ عِنْدَ اللَّهِ یداً یكَافِئُهُمْ بِهَا یوْمَ الْقِیامَةِ.»
مصادقة الاخوان، ص۴۶
مفاتیح الحیاة ص ۲۸۰