1_11865553221.mp3
23.32M
⭕️پشت پرده بازیهای تلگرامی
|همستـرکومبات|
💢ببـنید دشمـن چـه سرمایـه گذاری میکنـه برای انتـخابات....
💢چـرا در برههی حساس انتـخابات باید سـروکله این بازی پیدا بـشه❓❗️❓
#نشرصدقهیجاریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨دکترسعیدجلیلی:
آخرت خودتون رو در فضای سیاسی، حتّی بخاطر منِ سعید جلیلی، خراب نکنید...
#انتخاباصلح
#دکتر_سعیدجلیلی
دلاری کردن قیمت سرمایههای مادی و ریالی نگه داشتن دستمزد سرمایههای انسانی، یعنی ترجیح دادن ماده بر انسان، یعنی اولویت دادن آهن بر آدم.
#نه_به_نئولیبرالیسم
@syjebraily
31.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷⚡️بررسی مبانی اقتصادی رهبر انقلاب
📌سخنرانی های رهبری را بخوانید و نگذارید ذهنتان را دیگران از «خُزعبلات» پر کنند!
در گفتگو با یاسر جبرائیلی
نگذارید_ذهنتان_را_از_«خُزعبلات»_پر_کنند!.mp3
5.08M
نگذارید ذهنتان را از «خُزعبلات» پر کنند!
در گفتگو با یاسر جبرائیلی
زمان طلایی برای درمان سکتهٔ مغزی ساعات اولیه وقوع آن است
🔹محقق، متخصص داخلی مغزواعصاب: سکتهٔ مغزی بهدلیل انسداد و لخته در رگها و یا پارهشدن رگ و خونریزی در مغز رخ میدهد. زمان طلایی برای درمان سکتهٔ مغزی، حداکثر تا ۴.۵ ساعت بعد از شروع علایم وقوع آن است.
🔹اگر بیمار در ساعات اولیه پس از وقوع علائم به بیمارستان رسانده شود، در صورت وجود سایر شرایط، امکان کمکگرفتن از دارو و نجات بیمار وجود دارد.
🔹علایم سکتهٔ مغزی به ضعف یا فلج ناگهانی در صورت، دست یا پا (معمولاً در یک سمت بدن)، اختلال در گفتار و یا توانایینداشتن در صحبتکردن، اختلال در دید ناگهانی و یا دو بینی، سرگیجه، اختلال در حفظ تعادل و یا هماهنگی حرکات عضلات بدن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعابیر قابل تامل آیت الله مرحوم علامه یزدی درباره دکتر سعیدجلیلی:
امید است ایشان #دکتر_جلیلی احیاء کننده ارزش های اسلامی و بهترین یار برای مقام معظم رهبری باشند.
#جلیلی
#انتخابات
ـــــــــــــــــــــــ
🌐 پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی ( غیر رسمی )
@khabarsyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اولین لحظات کشتار النصیرات در مرکز نوار غزه که صدها شهید و مجروح برجای گذاشت.
🔴جزئیات مناظرات انتخاباتی صداوسیما اعلام شد/ ۵ مناظره ۴ ساعته از شبکه یک
🔹سازمان صدا و سیما در نظر دارد در راستای فضای تبلیغاتی انتخابات ریاست جمهوری، ۵ مناظره چهار ساعته را از شبکه یک سیما تهیه و پخش کند. هر نامزد ریاست جمهوری، در برنامه مناظرههای انتخاباتی، فرصت ۱۰۵۰ دقیقهای برای تبلیغات خواهد داشت.
🔹سازمان صدا و سیما در نظر دارد در راستای فضای تبلیغاتی انتخابات ریاست جمهوری، ۵ مناظره چهار ساعته را از شبکه یک سیما تهیه و پخش کند.
🔹براساس اطلاعیه شماره ۲ ستاد انتخابات ریاست جمهوری رسانه ملی که پنجشنبه گذشته توسط معاونت سیما منتشر شد، هر نامزد ریاست جمهوری، در برنامه مناظرههای انتخاباتی؛ فرصت ۱۰۵۰ دقیقهای برای تبلیغات خواهد داشت.
🔹پیرو تصویب پیشنهادهای ستاد انتخابات ریاست جمهوری رسانه ملی در کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات، برای نامزدهای ریاست جمهوری علاوه بر برنامههای زنده، تهیه دو مستند تلویزیونی ۳۰ دقیقهای، دو مستند رادیویی ۳۰ دقیقهای و نیز ۳۱ برنامه ۳۰ دقیقهای روبه دوربین برای گفتگو با مردم هر یک استانهای کشور از جمله برنامههای در نظر گرفته شده برای نامزدهای محترم انتخابات ریاست جمهوری است که در صورت تمایل به استفاده از این ظرفیتها لازم است از زمان باقیمانده تا آغاز فرصت قانونی تبلیغات برای تهیه و ضبط این برنامهها استفاده کنند.
🔹در این اطلاعیه تاکید شده است که با توجه به این فرصت زمانی محدود، پیشنهاد ستاد انتخابات رسانه ملی به نامزدهای محترمی که امکان حضور خود در عرصه رقابت انتخابات را زیاد میدانند این است که از هماکنون برای آمادهسازی برنامههای ضبطی یاد شده اقدام کنند.
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وقتی روحانی رو حتی معاون اولش هم گردن نمیگیره و فکر میکنن مردم ایران کارنامه افتضاحشون رو یادشون رفته....
.
افغانستان؛ بازی دو سر باخت برای آمریکا
فرانک مکنزی، فرمانده سابق نیروهای آمریکا در خاورمیانه (سنتکام) در کتاب خاطراتش توافقنامه دوحه با طالبان را «یکی از بدترین اشتباهها در مذاکره» خواند که در زمان دو رئیسجمهور آمریکا انجام شد.
او در زمان مذاکرات با طالبان در دوحه و خروج آشفته سربازان آمریکا از افغانستان فرماندهی سنتکام را برعهده داشت. مکنزی در گفتوگو با شبکه سیبیاس گفت: توافقنامه دوحه میان آمریکا و طالبان، دولت افغانستان (اشرف غنی) را نابود کرد. در توافقنامه دوحه بخصوص با مشخص کردن جدول زمانی خروج نیروهای آمریکا از افغانستان، طالبان دیدند که بدون توجه به پیامدها، مشتاق خروج هستیم. ترامپ و بایدن، خروج از افغانستان را بدون توجه به پیامدها دنبال کردند.
کتاب خاطرات فرانک مکنزی با عنوان «نقطه ذوب؛ فرمانده عالی و جنگ در قرن ۲۱»، قرار است به زودی منتشر شود. او در این کتاب آورده که در مورد خروج سربازان آمریکا از افغانستان بهشدت مخالف بوده و حتی میخواسته که استعفا بدهد.
مکنزی گفت: در مورد خروج نیروها از افغانستان تصمیم درستی نگرفتیم.
وی در مقدمه کتاب نوشته؛ فرماندهی سنتکام را با این اعتقاد پذیرفت که بازدارندگی ایران باید از نو تعریف شود.
اظهارات مکنزی در حالی است که آمریکاییها مجبور شدند پس از صرف هزینههای گزاف در افغانستان، نیروهای خود را خارج کنند. پس از تصمیم مذکور، ٩٠ ژنرال آمریکایی، ضمن مطالبه استعفای وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک ارتش نوشتند:
«از دست رفتن میلیاردها دلار تجهیزات نظامی فاجعهبار است. لطمهای که به اعتبار ایالات متحده وارد شده، قابل توصیف و جبران نیست. تا سالیان دور در هر توافق یا عملیات چندملیتی، شریکی غیرقابل اتکا دیده خواهیم شد. دشمنان، حالا به دلیل ضعفی که نشان داده شد، برای اقدام علیه ما جسور شدهاند. ابتدا چین و بعد از آن روسیه، ایران، کره شمالی و دیگراند».
افغانستان، تلهای بود که آمریکا برای شوروی چید؛ سپس حماقت کرد و خود هم در آن پا گذاشت. جو بایدن اواخر مرداد 1400 گفته بود:
«ما ٢٠ سال است روزانه ٣٠٠ میلیون دلار در افغانستان هزینه میکنیم و نمیتوانستیم به این هدر دادن ادامه دهیم. دنیا در حال تغییر است. ما درگیر رقابت جدی با چین و روسیه و حمله سایبری و ایران هستیم... چین و روسیه آرزو دارند آمریکا ده سال دیگر در افغانستان گرفتار شود.»
ادامه حضور در افغانستان یا فرار از این کشور، تبدیل به بازی دو سر باخت برای دولتهای آمریکا شده بود و بنابراین ترجیح دادند خفت قبول شکست و فرار از این کشور را پس از سالها جنایت به جان بخرند.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad