🔻ایستاده در میدان:
الهیات مقاومت و تاریخِ حسینی
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. در سالهای گذشته، یکی از نیروهای سیاسیِ غربگرا گفته بود در عرصۀ مواجهۀ ما با دولت صهیونیستی، این مردم هستند که هزینه خواهند داد و نه مسئولان. سخن وی، قیاسبهنفس بود؛ چنانکه وی نه در معرکۀ انقلاب بوده و نه در معرکۀ دفاع مقدس و نه از فتنه و اغتشاشِ خیابانی چیزی میفهمد. او سالها، در خاک دشمن زیسته و بهعنوان یک دیپلماتِ سادهاندیش و هراسان و لرزان، هیچ فهمی از کنش انقلابی و آدابِ ایستادن در میدان نمیداند. در هفتۀ اخیر نیز برخی رسانههای وابسته به صهیونیستها که در پی جنگِ شناختی هستند، شایعه کردند که نیروهای امنیتی ایران، آیتالله خامنهای را به نقاط امن و پناهگاه منتقل کردهاند. این تصویرسازیهای معطوف به دستکاریهای ذهنیِ مخاطب، همگی به دنبال القای این دروغ هستند که نظام جمهوری اسلامی، ریشه در عامّۀ مردم ندارد و فقط در مقام خطابهخوانی و تهییج و تحریک، شعار میدهد و از جان و زندگی مردم، هزینه میکند، اما خودش از میدان و مواجهه و واقعیّتهای سخت و مخاطرهانگیز، گریزان است.
[دوّم]. اما اینک، رهبر انقلاب در لحظههایی که ایران، آشکارا از طرف دولت صهیونیستی، تهدید به حملۀ نظامی شده و برای این حمله میتوان فرضهای مختلفی در نظر گرفت، فردا به نماز جمعۀ تهران میآید و در وسط میدان و در میان مردم، با آنها سخن میگوید. این کنش در عالَم سیاستِ غربی که آمیخته به مصلحتسنجی و محافظهکاری و خودخواهی است، معنایی ندارد و موجّه نیست. سیاستمداران، جانِ خویش را به معرکه نمیآورند و با وجودِ خویش، استدلالها و گفتهها و آرمانهایشان را اثبات نمیکنند، بلکه قدمی بیش از سخن و وعده برنمیدارند و از خویش، مایه نمیگذارند. اما آیتالله خامنهای بهعنوان یک سیاستمدارِ انقلابی، که به گفتۀ خودش، انقلابی است و نه دیپلمات، قواعد مواجهه و تقابل را تغییر داده و با آمدنش، عیار و اتقان گفتههایش را اثبات میکند. او بیواهمه و بیهراس، پا به میدان نهاده و میخواهد امنیت و شرافت و عزّت و استحکام و اطمینانِ ایران را به نمایش بگذارد و نشان بدهد که تمدّن غربی، تهیمایه و ازدسترفته و متزلزل است. اصل حضورِ میدانی و عینیِ وی، حامل این پیام تاریخی است که ایران، ایستاده و نمیخواهد در برابر هیچ فشاری، به عقب بازگردد و اندوختهها و داشتههایش را به باد بدهد. کاری که این آمدن میکند، صد سخن نخواهد کرد. شاید غربیها و صهیونیستها، تحلیل آن کهنهدیپلماتِ ایرانیِ ترسان و لرزان را باور کردهاند و تصوّر میکنند که جامعۀ ایران، از ایدئولوژیِ مقاومت بریده و حاکمیّت نیز جز شعار و خطابه و درشتگویی، مایهای از خویش نخواهد گذاشت. به خطا رفتهاند و از حقیقت انقلاب، دور افتادهاند.
[سوّم]. در سالهای پایانی دهۀ هفتاد و زمانی که مشاجرات و مناقشات سیاسی در ایران به اوج رسیده و فشارها و تحمیلهای غربی نیز شدّتِ آنچنانی یافته بودند، آیتالله خامنهای تصریح کرد که اگر جبهۀ دشمن، فشار فراوان بر ما وارد آورد و قصد کند که انقلاب را برچیند، حادثۀ جنگ امام حسین علیهالسلام رخ خواهد داد و نه حادثۀ صلح امام حسن علیهالسلام. ایشان با این سخن، به دشمن فهماند که انقلاب، هیچ راهی برای بازگشت به گذشته باقی ننهاده و نیامده که عقبنشینی کند و برای ماندن صورتِ ظاهری از خویش، ارزشها و غایاتش را روی میز معامله بگذارد، بلکه آمده تا بایستد و در این راه، مصلحت و محاسبه و مداهنهای در میان نیست. در همین دوره بود که ایشان در همۀ دیدارهای خویش، چفیه بر گردن انداخت؛ پارچهای که نمادِ ایستادگی و مقاومت و مبارزه و شهادت است و بهمثابه یک آورده و سوغات فرهنگی، از دفاع مقدس بهجا مانده است. این جلوهگریِ نمادین و رسانهایِ ایشان، همچنان در جریان است و به این ترتیب، انقلاب نیز همچنان بر مدار منطقِ امام حسین علیهالسلام در حرکت است و صلحی که حاصلش ازدسترفتن حاکمیّت اسلامِ سیاسی باشد، معنایی ندارد. پایان انقلاب، پایان خودِ ماست و میان این دو، جدایی و فاصله نخواهد افتاد. اگر بنا باشد که انقلاب از حرکت بازایستد و یا به ضدانقلاب تبدیل بشود، کربلای سال شصتویک هجری تکرار خواهد شد و خون، سخن آخرِ ما را خواهد گفت. و این بسیار مهم است که در ارادۀ انقلابیِ رهبری که باید جامعه و امّت را بسیج کند، کمترین خلل و خدشهای وارد نشده و او از ایدئولوژی مقاومت، دست نکشیده است. جنگ امروز، جنگ ارادههاست و طرفی که ارادهاش را در برابر دشواریها و چالشها و تنگناها نمیبازد، فاتح معرکۀ نبرد تاریخی خواهد بود. قطعیتهای معنوی ما، واقعیتهای مادی را منفعل خواهند کرد؛ همانگونه که تاکنون، اینچنین بوده و ایران از جزیره ثبات غرب به گرانیگاه تمدن اسلامی تبدیل شده است.
🔻تجلّی خویشتن انقلابی:
تداوم حیاتِ ظرفیتِ اجتماعی
✍دکتر مهدی جمشیدی
[یکم]. آنچه که در نماز جمعهی تهران اتّفاق افتاد، رخنماییِ تفاخرآمیزِ بدنهی اجتماعیِ انقلاب بود. موج خروشان و گستردهای از مردم، آمده بودند که پایان و کرانه نداشتند. هیچ جایی از مصلّا، خالی از جمعیّتِ متراکم نبود. فوران موج انسانی، حیرتآور بود. قدرت بسیجگری، همچنان وجود دارد و اینهمه، به اعتبار قدسی و وزانت معنویِ آیتالله خامنهای در نظر و دل مردم بازمیگردد. یک نیروی مرکزی، همگان را برانگیخته و به عرصه سوق داده بود و آن، همین شخصیّت عظیمِ تاریخی بود. او بهعنوان امام جامعه، از آنچنان کشش و جذبهای برخوردار است که میتواند از امّت، یک تشکّل مقاومتیِ تاریخی بیافریند.
[دوّم]. امروز نیز همچون گذشته، یکی از درخششهای اجتماعیِ انقلاب را دیدیم؛ جوشش و جریانی که در متن یک چالشِ نظامی و امنیّتی تحقّق یافت و اطمینان و اراده و ماهیتِ خویش را آشکار ساخت. هرچه که هست، خطّ تاریخیِ انقلاب در مواجهه با دشواریها و تنگناها، تمام نمیشود و چشمهی بسیجِ اجتماعیِ آن، خشک نمیشود. امروز، اقیانوسی از جماعتِ حماسی، جلوهگری کرد، درحالیکه هیچیک از دولتهای غربی، توانایی پدید آوردن چنین خیزشی را ندارند؛ چه رسد به دولتِ صهیونیستی که بهجای ملّتِ ریشهدار، مهاجرانِ آواره دارد و ساختگی و پوشالی است. از این ظرفیّتِ اجتماعی که مزیّت و فضیلت ما نسبت به غرب است، کارهای بزرگ و تاریخی برمیآید.
[سوّم]. مانند همیشه، تحلیلگرانی برمیآشوبند و اعتراض میکنند که چنین اجتماعاتی، نشانگر همهی جامعهی ایران نیست. من نیز ادعا نکردم که در جامعهی ایران، هیچ لایهی متفاوتی وجود ندارد و همه، اینگونه هستند، بلکه سخنم معطوف به لایهی فعّال و زنده و مؤثّر و متعهّد است. آری، لایه یا لایههایی نیز هستند که سر در لاک زندگیِ شخصیِ خویش فروبردهاند و جز به خود نمیاندیشند و با عالَم تجدّد، همداستان و همفکر هستند. اما مگر باید از جامعه، توقّع هماهنگی و همراهی مطلق داشت و معیار را یکدستی محض دانست؟! تنوّع و تکثّر، حقیقت دارد، اما چنین لایههایی، مؤثر و میداندار نیستند و از دغدغهها و علایق شخصیشان پا فراتر نمیگذارند. ازاینرو، مبدأ هیچ تحوّل و جنبشی نبوده و نیستند؛ چنانکه در اصل وقوع انقلاب نیز حاشیهنشین و نظارهگر و بیتفاوت بودند و در دفاع مقدّس نیز قدم از قدم برنداشتند. اینان، کمّیّت خنثی هستند و نه کیفیّت کنشگر. تاریخ را آنانی میسازند که میل به مقاومت و ایستادن و از خود گذشتن دارند، نه سیاهههای عددیِ منفعل.
[چهارم]. در اینجا باید بر این خصوصیت نظمِ سیاسیِ شیعی، بیشتر تأکید ورزید؛ اینکه فقطوفقط یک شخصیّت قدسی، در مرکز قدرت مینشیند و اوست که قوّهها و استعدادهای اجتماعی را به فعلیّت و تحقّق میرساند و نیروها را در یک جهت، مجتمع میسازد. امّت بدون امام، امّت است، یعنی مبتنی بر میل به سوی یک معنا و غایت مشترک است، اما این هویّت در مقام عمل و عین، بضاعت چندانی برای پیشروی ندارد. حال چنانچه امام به امّت افزوده شود، امّت به سوی عینیّتها و فعلیّتها سیر میکند و قدرت استقرارِ ساختاری و حاکمیّتی مییابد. همچنانکه رسول الهی، واسطهی فیض است و میان عالَم محسوس و عالم ملکوت، در آمدوشد است، امام نیز مجرای خیرات عینی و برکات عملی است؛ چنانکه حتی حضورش در نماز جمعه - بهمثابه میدانی عینی و مماس با مردم - اینچنین نافذ و مؤثر است و موجبات تقویت و احیا و بازتولید را فراهم میکند. اکنون در هیچیک از جوامع اسلامی، چنین وضعی حاکم نیست و ایران از این جهت، منزلت منحصربهفرد دارد. وجوه تمایز دیگر ایران، فرع بر این خصوصیت هستند.
🔻بیمعنایی شکست در منطق مؤمنانه:
شهادت و فضیلت عقل سرخ
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. انقلاب اسلامی ایران، از آغاز تاکنون همواره مفاهیم و منطقهایی را بیان کرده که در ذیل تفکّر غربی، فهمشدنی و موجّه نیستند و ازاینرو، کوششهای وابسته به علم اجتماعیِ تجدّدی برای عرضۀ توضیحهای نظری و روایتهای واقعگرایانه از عالَم این انقلاب، ناکام مانده است. این قبیل ناتواناییهای معرفتی در مقام شناخت یک واقعیّت تاریخیِ متمایز با اقتضاهای عالَم تجدّد، کمتر به اظهار عجز و ضعف علمی انجامیده و بیشتر این سمتوسو انتخاب شد که جامعه و انقلاب ایران، واقعیّتهای نابهنجار و نامعقول و تصادفی معرفی شوند و به این واسطه، فقر نظریه به کژتابی واقعیّت نسبت داده شده است. علم اجتماعیِ تجدّدی، در آنجا که نتواند برای موضوع خویش، تحلیل بیافریند و گرفتار ماهیّت معمایی آن شود، بیدرنگ به سراغ انهدام موضوع و ملامت و تخطئۀ آن میرود تا نشان بدهد که خودش، کفایت نظری دارد و اشکال از واقعیّت است که از نظم نظری میگریزد. از این جمله، مفهوم «شهادت» است که در مواجهۀ نخست، با مفاهیمی نچسب و ناتوان همچون ایدئولوژیزدگی و ماجراجویی و کنش عاطفی و ... تخریب میشود و به این ترتیب، امکان فهم آن زدوده میشود. یک تفسیر دیگر از مفهوم شهادت نیز که در پارهای از ادبیات علوم اجتماعیِ تجدّدی به چشم میخورد این است که شهادت، دستاویزی برای توجیه شکست است؛ یعنی هنگامیکه جریان انقلابی در رسیدن به هدفهای خویش، ناکام میماند و بخشی از نیروهای خود را از دست میدهد، پای مفهوم شهادت را به میان میکشد تا هم سستیِ تدبیرها و طرحهای خود را توجیه کند و هم برای تداوم بسیج انقلابی و ایدئولوژی مقاومت، امید و انگیزه تولید نماید.
[دوّم]. اما حقیقت این است که مفهوم شهادت، نه برساختۀ انقلاب ایران است و نه توجیهی دینی برای انکار شکست عملی. مفهوم شهادت، ریشه در تفکّر قرآنی دارد؛ چنانکه در قرآن کریم، وعده داده شده است که مسلمانان در پایان نبرد، به یکی از دو حُسن دست خواهند یافت؛ یا پیروزی در جنگ و یا شهادت. اینکه جنگ، محتاج طرح و تدبیر است و باید برای پیروزی، عقلانیّت را به کار گرفت و تجربه اندوخت و بر سرِ جان و حیات انسانها، اهمال نکرد، همگی صواب هستند و در هیچیک، جای تردید نیست، اما در عین حال، روشن است که صحنۀ جنگ، صحنۀ مرگ و زندگی است و خواهناخواه، کسانی در این معرکه، جان خود را از دست خواهند داد. اینجاست که مفهوم شهادت، توضیحی را دربارۀ این امکان فراهم میکند و حتی شهادت را نیز میستاید و آن را فضیلت و کامیابی میشمارد. پس مفهوم شهادت، هرگز به معنی طرد و انکار نقشه و طرح نیست و نباید شکستها را نادیده انگاشت و بهعنوان اینکه شهادت، فضیلت است، از آنها استقبال کرد، بلکه به معنی این است که اگر پیروزی ظاهری به دست نیامد، به دلیل اینکه جنگ ما، جنگ معطوف به حقّ و خیر و صلاح و دین بوده، کشتهشدن در آن نیز پیروزی است و به این معنا، شکست در آن راه ندارد. جنگ برای خدا، جنگ برای نفسانیّتها و خودخواهیها و افزونطلبیها نیست که اگر توفیق ظاهری و مادّی حاصل نشد و مرگ در آغوش کشیده شد، همهچیز از دست رفته باشد.
[سوّم]. منطق فضیلت شهادت، برخاسته از منطق «ما مأمور به تکلیف هستیم و نه نتیجه» است. آری، باید نتیجه را محاسبه کرد و فرضها و فرصتها و چالشها را دید و دربارۀ آنها تأمّل کرد، اما حقیقت این است که وصول قطعی به نتیجه، در اختیار ما نیست و شاید با وجود همۀ پیشبینیها و گمانههای ما، نتیجۀ ارادهشده به دست نیامد. دراینحال، نباید ناامید شد و حسرت خورد؛ چون به تکلیف، عمل شده است و انجام تکلیف، خودش کمال و فضیلت است. انجام تکلیف، همواره با پیروی ظاهری همراه نیست، بلکه گاه، به شهادت میانجامد و نتیجۀ مادّی و ظاهری، تحقّق نمییابد. اینجاست که سخن از شهادت به میان میآید و شهادت، یکی از دو حُسن معرفی میشود. در جریان انقلاب اسلامی، برخی صاحبنظران به امام خمینی هشدار میدادند که وقوع انقلاب، قطعی نیست و ادامۀ بسیج انقلابی، فایدهای ندارد. امام خمینی نیز در پاسخ به آنها میگفت نشانهها و نمودها، حاکی از این هستند که انقلاب، پیروز خواهد شد، اما بر فرض هم که چنین نشد و شهادت نصیب ما شد، همچون واقعۀ جنگ صفین و جنگ کربلا، از آنجا که به تکلیف خود عمل کردهایم، در حقیقت و از جنبۀ معنوی، پیروز هستیم. ایشان در پایان جنگ تحمیلی نیز که کسانی، احساس شکست میکردند همین منطق را تکرار کرد.
🔻رسانۀ ملّی و مخاطبانش:
آنچه که لیبرالها نمیگویند
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. گمان میکنم اینک بتوان با قاطعیّت گفت که مسألهشدگیِ رسانۀ ملّی در ذهنیّت جریان لیبرال و رسانههایش، کمترین ارتباطی با بدنۀ اجتماعی و مخاطبان این رسانه ندارد و غرض، معادلۀ سیاسی و معطوف به قدرت است که این جریان از تصریح به آن هراس دارد. هر از چندی، رسانههای وابسته به جریان لیبرال، به اعداد و ارقامی که به نام نظرسنجی منتشر میشوند، استناد میکنند و مدعی میشوند که رسانۀ ملّی در دورۀ مدیریّتی جدید، دچار افت و افول شده و مخاطبانش را به رسانههای رقیب باخته و این سیر نزولی، ادامه نیز خواهد یافت. آنان اینگونه تحلیل میکنند که گردانندگان کنونیِ رسانۀ ملّی، نگاهی بسته و جزمی و محدود و اقلّی دارند و مجال تنوّع و تکثّر نمیدهند و مخاطبان خویش را تنها حزباللهیها تعریف کردهاند. ازاینرو، رسانۀ ملّی را دیگر نمیتوان ملّی نامید، بلکه روند انحصاری و تنگدامنه، آن را به رسانۀ خاص و اندکسالار و فروبسته تبدیل کرده است. در این نوشتۀ مختصر، میکوشم از این تحلیل پُربسامد اما غلط، رمزگشایی کنم. باید نشان داد که زیر پوست این قبیل تفاسیر و روایتها چه میگذرد و برخی لایههای قدرت، چه در سر دارند که با سرنیزۀ اعداد موهوم، به جنگ روایتی رو آوردهاند.
[دوّم]. سالها بود که در رسانۀ ملّی، جریانهای بینابینی و محافظهکار و متعلّق به نسل دوّم انقلاب، قدرت را در اختیار خویش داشتند و رویشهای جوانانه، اندک و ناچیز بودند و به چشم نمیآمدند. پس از بیانیۀ گام دوّم انقلاب و تصریح رهبر انقلاب به ضرورت جوانسازی حاکمیّت، ورق برگشت و بنا شد جوانان مؤمنِ انقلابی، عالیترین سطوح مدیریّتی را تجربه کنند. بیش از هرجا، در رسانۀ ملّی چنین اتّفاقی رقم خورد؛ انتخاب وحید جلیلی بهعنوان قائممقام فرهنگیِ رسانۀ ملّی، آشکارا نشان از چرخش مدیریّتی داشت که مخالفان و منتقدان نظریۀ رهبر انقلاب را برآشفته و عصبانی میکرد. وحید جلیلی، کارنامۀ فرهنگی و هنریِ حرفهای و مشخصی داشت که بهطور کامل، ذیل گفتمانِ هویّتی انقلاب مینشست و در برابر همۀ دعاوی و غایات جریان تجدّدی قرار میگرفت. اینک بنا بود که او آن تجربۀ متراکم و کامیاب را از عرصۀ غیررسمی به عرصۀ رسمی وارد نماید و در عمل، نشان بدهد که رهیافت انقلابی، قادر به تدبیر و طراحی است و هرگز، جنبۀ شعاری و سطحی ندارد. در واقع، تجربۀ غیررسمی او، مقدّمه و پیشدرآمدی بود بر آنچه که اکنون باید در ساختار رسمی رخ بدهد. چرخش نخبگانی در حاکمیّت، به این معنا دلالت داشت که زمانۀ حاشیهنشینی نیروهای اصیلِ انقلابی به سر آمده و ظرفیّتها و بضاعتهای این جریان، به حدی از کمال و قوّت رسیده است که میتواند زمام طراحی و تدبیر را به دست بگیرد.
[سوّم]. صدالبته، روشن است که مسألۀ چرخش نخبگان و جوانسازی حاکمیّت، فقط منحصر به جابجایی اشخاصی که تفاوت سنی و نسلی داشتند، نیست، بلکه غایت اصلی، بازسازی انقلابی در درون حاکمیّت است؛ به این معنی که ساختارهای رسمی، از جمله رسانۀ ملّی، سخت محتاج تحوّل انقلابی هستند. در دهههای گذشته، نیروها و جریانهایی در ساختارهای رسمی حضور داشتند که به دلیل فرسایشهای درونی خویش، ساختارهای رسمی را از حیات انقلابی، دور کردند و فضا و ادبیات و جهتگیریها، بیشوکم به محافظهکاری و دیوانسالاری و حتی لیبرالیسمِ فرهنگی نزدیک شد. این لغزشها و کجیها و غبارها، اینک باید به دست کسانیکه بیشترین نسبت هویّتی را با انقلاب داشتند، زدوده میشدند و اصالتهای انقلابی و ارزشهای غایی، تجدید حیات مییافتند. برایناساس، وحید جلیلی بر آن شد که طرح تحوّل بنویسد و راههای گذار از وضع کنونی به وضعی که ناظر به مدینۀ فاضلۀ انقلاب بود را طراحی نماید. چنین نیز شد و در عمل نیز گامهای مهمی برداشته شد، اما جریان لیبرال که از آغاز، نسبت به چنین انتخاب و جهتی، تعارض و کینه داشت، پرچم مخالفت و تحریف و ترور شخصیّت را برافراشت و مدعی شد که رویکرد جدید، مخاطبسوز است و به فروپاشی رسانۀ ملّی خواهد انجامید. در واقع، در اینجا نیز همچون زمینههای دیگر، جریان لیبرال به جامعه ارجاع داد و کوشید با لیبرال نشاندادن جامعه، جهتگیری انقلاب را ناموفق و بیمخاطب تصویر کند. همچنانکه جریان لیبرال، از سیاستهای کلان و رسمی نظام بهعنوان خودبراندازی یاد کرد و این سیاستها را در برابر مردم انگاشت، در مواجهه با طرح تحوّل انقلابی در رسانۀ ملّی نیز همین شگرد دنبال شد و میشود. بنابراین، بیپرده باید گفت مسألۀ جریان لیبرال، مخاطبان رسانۀ ملّی نیست؛ چراکه روشن است که در سطح جهانی، رسانههای غیررسمی و اجتماعی توانستهاند با تلویزیون رقابت کنند و این نیز تا حدی طبیعی و اجتنابناپذیر است و ارتباطی با جهتگیری انقلابی و ایجاد تحوّل هویّتی در رسانۀ ملّی ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️بابا ولکن...‼️
👆امتناع آقای جوادظریف از موضعگیری در باره حمله موشکی ایران به اسرائیل‼️
🔰نقد و تحلیل بیتفاوتی ایشان نسبت به چگونگی صیانت از امنیت ملیما، با شما‼️
⁉️در دنیای تجارت جناب ظریف، قهرمان دیپلماسی برجام، چه میگذرد و آیا در نوع نگاه دیپلماسی تخیلی ایشان، حق دفاع مشروع مسلمانان در برابر اشرارجهانی، هیچ جایگاهی دارد؟
#وعده_صادق۲
#محمدجواد_ظریف
#میدان_و_دیپلماسی
✍محمدعلی رامین
#پی_نوشت:
پزشکیان با فریبی که از این موجود ملعون خورد که در کارنامه سیاهش خیانت به مردم گرسنه یمن و اطاعت از جان کری وجود دارد قعر دوزخ خود را با ممانعت از انتقام به موقع شهید هنیه و جسارت اسرائیل در به شهادت رساندن سیدحسن نصرالله پیش خرید کرد این است معنای غضب الهی که به تبعیت از فریب ظریف آمریکایی حادث شد
🎯عملیات حیرتانگیز مشترک آمریکاانگلیس را بنام موساد نوشتهاند تا اسرائیل خبیث را ابرقدرت نشان دهند💥
✍واشینگتنپست به ارائه جزییاتی از طرحی پیچیده برای خرابکاری در دستگاههای ارتباطی حزبالله و کشتن و مجروح کردن هزاران نفر از نیروهای آن منتشر کرد تا اسرائیل را قهرمان ماجرا معرفی کند:
💥اسرائیلیها به مدت ۹سال مکالمات حزبالله را شنود میکردند و گزینه تبدیل این بیسیمها را به بمب، روی میز داشتند.
مدل جدید پیجرهای آپولو که فروشش دو سال پیش به حزبالله مطرح شد، بهگونهای طراحی شده بودکه کاملا با نیازهای گروهی شبهنظامی با شبکه گستردهای از نیروها و سابقه طولانی در رفتار محتاطانه، همخوانی داشت.
پیجر مدل AR924 کمی بزرگتر از حد معمول بود، اما به دلیل ساختار محکم و مقاوم، برای استفاده در شرایط سخت میدان نبرد مناسب به نظر میرسید.
این دستگاه ضد آب، طراحی (شرکت چندملیتی) تایوانی داشت و مجهز به باتری بزرگی بود که میتوانست ماهها بدون نیاز به شارژ کار کند.
مهمتر از همه، این پیجرها به هیچ وجه از سوی سرویسهای اطلاعاتی اسرائیل قابل ردیابی نبودند.
رهبران حزبالله به حدی از این محصول رضایت داشتند که پنج هزار دستگاه از آن را خریدند و از ماه فوریه آنها را بین نیروهای میانی و پرسنل پشتیبانی خود توزیع کردند.
هیچیک از کاربران نمیدانستند که یک بمب اسرائیلی بهطور ماهرانه در این دستگاهها جاسازی شده است. حتی پس از انفجار هزاران دستگاه در لبنان و سوریه، تنها تعداد کمی به خطرناکترین ویژگی این پیجرها پی بردند.
این ویژگیهای خطرناک، شامل فرآیند دو مرحلهای رمزگشایی بود که تضمین میکرد بیشتر کاربران هنگام انفجار، پیجر را با هر دو دست خود نگه داشته باشند.
به گفته مقامهای اسرائیلی، آمریکایی! و خاورمیانهای!، زمانی که سرویس اطلاعاتی موساد در تاریخ ۱۷سپتامبر (۲۷ شهریور) این دستگاهها را از راه دور فعال کرد، حدود سه هزار افسر و عضو حزبالله که اغلب از نیروهای پشتیبانی بودند، کشته یا نقص عضو شدند.
در این انفجارها همچنین تعداد نامعلومی از غیرنظامیان نیز قربانی شدند.
این عملیات جاسوسی بینظیر، یکی از موفقترین و خلاقانهترین نفوذها به دشمن از سوی یک سرویس اطلاعاتی در دوره معاصر محسوب میشود‼️
اما جزییات کلیدی آن از جمله نحوه برنامهریزی، اجرا و جنجالهایی که در درون نهادهای امنیتی اسرائیل و میان متحدانش! ایجاد کرد، تازه اکنون آشکار شده است.
واشینگتنپست گزارشی بر اساس مصاحبههایی با مقامهای امنیتی ناشناس اسرائیل، عرب و آمریکایی، سیاستمداران و دیپلماتهایی که در جریان این رویدادها بودهاند و همچنین مقامهای لبنانی و افراد نزدیک به حزبالله منتشر کرد و نشان میدهد که چگونه این حمله نه تنها صفوف رهبری حزبالله را ویران، بلکه اسرائیل را جسورتر کرد تا حسن نصرالله، رهبر ارشد حزبالله را هدف قرار دهد و به خطر وقوع جنگی گستردهتر در خاورمیانه دامن بزند!
طراحی شده بهدست موساد!
مونتاژ شده در اسرائیل‼️
به گفته مقامهای اسرائیلی، خاورمیانهای و آمریکایی، ایده عملیات پیجر در سال ۲۰۲۲ شکل گرفت!
بخشهایی از این طرح، بیش از یکسال قبل از حمله هفت اکتبر حماس که منطقه را در مسیر جنگ قرار داد، اجرایی شد.
در آن زمان، مرز شمالی اسرائیل با لبنان، که پیشتر از جنگ آسیب دیده بود، نسبتا آرام بود.
در میان حدود شش گروه شبهنظامی تحت حمایت جمهوری اسلامی که سلاحهای خود را به سمت اسرائیل نشانه گرفتهاند، حزبالله با اختلاف، از همه قویتر است.
مقامهای اسرائیلی با نگرانی فزایندهای نظارهگر بودندکه چگونه این گروه لبنانی، سلاحهای جدیدی به زرادخانهای اضافه میکند که پیشتر با دهها هزار موشک هدایتشونده دقیق، قادر به هدف قرار دادن شهرهای اسرائیل بود.
سرویس اطلاعاتی موساد اسرائیل که وظیفه مقابله با تهدیدات خارجی علیه این کشور را بر عهده دارد، سالها تلاش کرده بود تا با نظارت الکترونیکی و عوامل انسانی، به حزبالله نفوذ کند.
به مرور زمان، رهبران حزبالله متوجه شدند که این گروه نسبت به نظارت و هکهای اسرائیل آسیبپذیر است و از این بابت نگران شدند. چراکه حتی تلفنهای همراه معمولی نیز میتوانستند به دستگاههای شنود و ردیابی تحت کنترل اسرائیل تبدیل شوند.
به گفته مقامها!، ایده ایجاد یک نوع «اسب تروای ارتباطی» از این نگرانی متولد شد.
حزبالله به دنبال شبکههای الکترونیکی غیرقابل هک برای ارسال پیامهای خود بود و موساد؟! با ارائه دو ترفند، این گروه شبهنظامی را به خرید دستگاههایی سوق داد که به نظر برای این کار ایدهآل بودند: تجهیزاتی که موساد؟ طراحی کرده و در اسرائیل؟ ساخته بود.
بخش اول این طرح، شامل بیسیمهای تلهگذاری شده بود که موساد تقریبا یک دهه پیش و در سال ۲۰۱۵ آنها را وارد لبنان کرد.
👇تلاش واشینگتنپست: قهرمانسازی از اسرائیل؛ حذف نقش آمریکاانگلیس👇
👆ادامه گزارش:
✍تلاش روزنامه واشینگتنپست برای پنهانسازی نقش شرکتهای چندملیتی صهیونیستی (یهودیانی با ملیتهای مختلف) در کشورهایی امثال تایوان و نیز تلاش برای حذف نقش مستقیم دولتها و سازمانهای جاسوسی آمریکاانگلیس از جنایات وحشیانه نژادپرستان اسرائیلی علیه جبهه مقاومت👇
آنها (مقامات مرتبط با اسرائیل) به این فکر کردند که این انفجارها ممکن است، منجر به پاسخ شدیدی شوند؛ از جمله حمله تلافیجویانه موشکی گسترده رهبران باقیمانده حزبالله و احتمال پیوستن ایران به این درگیری.
📌یک مقام اسرائیلی گفت: «واضح بود که برخی خطرات وجود دارد و برخی، از جمله مقامهای ارشد ارتش اسرائیل، درحالیکه عملیات علیه حماس در غزه ادامه داشت، درباره احتمال تشدید کامل تنش با حزبالله هشدار داده بودند؛ اما دیگران (!؟!)، بهویژه موساد، فرصتی را برای برهم زدن وضع موجود با "چیزی شدیدتر" میدیدند»!
📌به گفته مقامات آمریکایی، ایالات متحده بهعنوان نزدیکترین متحد اسرائیل، از پیجرهای تلهگذاریشده یا بحثهای داخلی در مورد اینکه آیا باید آنها را فعال کنند، مطلع نشده بود (دروغ محض برای فریب افکارعمومی)!!!
🔻در نهایت، نتانیاهو موافقت کرد که این دستگاهها در زمانی که میتوانند حداکثر آسیب را وارد کنند، فعال شوند!
🔻در هفتههای بعد، موساد (یعنی: بدون هماهنگی آمریکاانگلیس) شروع به آمادهسازی برای انفجار متوالی پیجرها و بیسیمهایی کرد که آنزمان در حال استفاده بودند.
در این حین، در اورشلیم و تلآویو (نه در لندن و نه در واشنگتن)، بحث در مورد کارزار حزبالله گسترش یافت و به هدفی دیگر با پیامدهای عمیق رسید:
خود حسن نصرالله‼️
💥ترور حسن نصرالله و اختلافنظر در کابینه اسرائیل‼️
(یعنی بمبهای سنگرشکن آمریکایی و جنگندههای اف۳۵ و خلبانان آمریکایی و اطلاعات سیستم جاسوسی آمریکاانگلیس درباره وضعیت لبنان، اصلا در جریان نبودند!)
🔺منابع واشینگتنپست گفتند: موساد(!؟!)، سالها از محل حضور حسن نصرالله در لبنان آگاه بوده و به دقت حرکات او را ردیابی میکرد! با این حال، اسرائیلیها دست به اقدام نمیزدند، زیرا مطمئن بودند که ترور نصرالله به جنگ تمامعیار با حزبالله و شاید حتی با ایران منجر خواهد شد (پس چه اتفاقی در ایران افتاده بود که این نگرانیها برطرف شد)‼️
دیپلماتهای آمریکایی (از طریق دیپلماتهای کدام کشور؟!) در تلاش بودند تا نصرالله را متقاعد کنند که به یک آتشبس جداگانه با اسرائیل، بدون ارتباط با درگیری در غزه، موافقت کند. به این امید که این توافق به خروج نیروهای حزبالله از پایگاههای جنوبی لبنان منجر شود که امنیت شهروندان اسرائیلی در نزدیکی مرز را تهدید میکرد.
📌به گفته مقامهای آمریکایی و خاورمیانهای، مقامهای ارشد اسرائیلی با پیشنهاد آتشبس موافق بودند، اما نصرالله از تایید آن خودداری کرد و اصرار داشت که ابتدا باید آتشبس در غزه برقرار شود.
⁉️(چرا امام خامنهای خطاب به کارگزارانی سازشکار فرمودند: "اگر در مقابل دشمن مهاجم، عقبنشینیِ غیرتاکتیکی کردید، مورد غضب الهی قرار میگیرید")
🔻برخی از مقامهای ارشد سیاسی و نظامی اسرائیل همچنان در مورد هدف قرار دادن نصرالله مردد و نگران پیامدهای آن در منطقه بودند. (پس کدام دیپلماتها، خیال نتانیاهو را از انجام عملیاتی شبیه وعده_صادق۲ راحت کرده بودند؟)
💥در تاریخ ۱۷ سپتامبر (۲۷ شهریور) در حالی که بحثها در بالاترین محافل امنیت ملی اسرائیل در مورد حمله به نصرالله ادامه داشت، هزاران پیجر با برند آپولو بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه به صدا درآمدند یا لرزیدند و جمله کوتاهی به زبان عربی روی صفحه ظاهر شد: «شما یک پیام رمزگذاریشده دریافت کردید»!
📌عملیاتهای حزبالله طبق دستورالعملها برای بررسی پیامهای کدگذاریشده، دو دکمه را فشار دادند.
☄انفجارهای رخ داده، در خانهها و مغازهها، در خودروها و خیابانها، دستها را تکهتکه کرد و انگشتان افراد را از بین برد.
🔥کمتر از یک دقیقه بعد، هزاران پیجر دیگر نیز صرفنظر از اینکه کاربر دستگاه خود را لمس کرده باشد یا نه، با فرمان از راه دور منفجر شدند‼️
✔️روز بعد، در ۱۸ سپتامبر (۲۸ شهریور) صدها بیسیم (واکیتاکی) به همان شکل منفجر شدند و کاربران و رهگذران را کشتند یا مجروح کردند❣
📍این اولین ضربه از مجموعه حملاتی بود که قلب یکی از سرسختترین دشمنان اسرائیل را هدف قرار داد📍
در حالی که حزبالله تحت فشار شدید قرار گرفته بود، اسرائیل دوباره حمله کرد و با بمبهای دو هزار پوندی (هزارکیلویی) به مقرها، انبارهای تسلیحات و مراکز لجستیکی این گروه ضربه وارد کرد!
👇بخش پایانی گزارش واشینگتنپست👇
👇بخش پایانی گزارش افتخارآمیز واشینگتنپست نسبت به جنایات اسرائیل👇
🔥بزرگترین سری حملات هوایی اسرائیل ۱۰ روز پس از انفجار پیجرها و در ششم مهرماه رخ داد:
💥این حمله (با هشتادوپنج تن بمب) که یک مرکز فرماندهی زیرزمینی در بیروت را هدف قرار داد، به دستور نتانیاهو انجام شد(یعنی فقط نتانیاهو!؟!)؛ زمانی که او برای سخنرانی در سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده بود (لابد بدون هماهنگی با برادران "ایمانی صهیونی" خودش در آمریکا و بدون هماهنگیهای آنها با دولتهایی که باهم احساس برادری داشته و دارند؟!)
🎯نتانیاهو در این سخنرانی خطاب به حزبالله اعلام کرد: «دیگر بس است»‼️
👆پایان گزارش روزنامه آمریکایی واشینگتنپست برای تطهیر جنایات مشترک و قهرمانسازی از اسرائیل در نخستین سالگرد عملیات طوفانالاقصی که آن را انگار سرآغاز جنگهای هشتادساله معرفی میکند؛ و با افتخار به اینکه این انفجارها، "شاهکار مهندسان اسرائیلی" بوده که "قلب" سرسختترین دشمنان اسرائیل را هدف گرفتند‼️👆
پینوشت✍:
🔹حالا قضاوت با شما خواننده هشیاری که لابهلای کلمات این گونه گزارشنویسی حرفهای صهیونیستهای مالک آمریکا را درک میکنید؛ اما شاید شما هم از خودتان بپرسید:
🔸درست زمانیکه رئیسجمهور کشورمان پیش از عزیمت به نیویورک و شرکت در نشست سازمان ملل، با ابراز حسننیتی مطلق، احساسی صمیمانه و موضعی متواضعانه، "برادری با آمریکا" را اعلام میکرد، آمریکاییها داشتند با برادران صهیونی خودشان برای قتلعام نیروهای حزبالله لبنان، به توافق نهایی میرسیدند.
⁉️اما اینکه در این میان، راز عصبانیت محمدجواد ظریف و اعتراض به عملیات وعده_صادق۲ در جلسه هیئت دولت چه بوده که حتی بعداً در پاسخ به پرسش یک خبرنگار نیز با عصبانیت میگوید: "بابا ولکن...!"؛ ماجرایی است که شاید علتش را دکترپزشکیان برای مردم توضیح بدهد!
🤲اللهم اجعل عواقب امورنا خیراً🤲
✍محمدعلی رامین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍 یک نمونه از برجستهترین فرماندهان و رهبران بزرگ جبهه جهانی مقاومت در آیندهای نزدیک؛ انشاءالله
🌴🇵🇸🌴 خط مقاومت با نسلهای نوینش در راه است
✍محمدعلی رامین
#پی_نوشت:
شکوه این شیربچه یمنی را بگذارید مقابل خفت و ذلت بزدلانی چون ظریف و روحانی و محمود سریع القلم و زیباکلام و اصلاح طلبانی که به خودفروشی و وطن فروشی برجام افتخار میکنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️چرا هویت واحده «امت اسلامی» را فراموش کردهایم‼️
لابد مراجع محترم، علمای حوزهها، استادان آگاه دانشگاهها، اعضای مجلس خبرگان، سران قوای سهگانه، نهادهای حکومت، اتاقهای فکر، اشخاص اعتمادساز، نخبگان فکری و رسانههای رسمی کشور، اگر این دغدغهها را شنیدهاند، تابحال برای پیگیری و تحقق آن چه کردهاند؟
امام خامنهای در دیدار علمای اهلسنت (در۲۶-۶-۱۴۰۳):
📚من سالهاست، بر روی واژه «امت اسلامی» -بالخصوص، متعمداً-، تکیه میکنم تا فراموش نکنیم که «ما یک امت هستیم»‼️
پیرو این تصریح و تأکید امام خامنهای بر واژه «امت اسلامی»، پرسش اساسی از همهی کسانی که باید احساس مسئولیت کنند، این استکه وقتی نظام اسلامیما، نظام «امت_امامت» است، چرا مقام «امامتِولیِفقیه» بعد از رحلت امام خمینی(رض)، مغفول و مسکوت مانده است؟
آیا بدون معرفی یک «امام» حی و حاضر که در دسترس مسلمانان جهان باشد، میتوان مفهوم «امت اسلامی» را محقق کرد؟
⁉️آیا آنانکه بعد از رحلت امام خمینی، اصرار داشتند تا مقام «امامتِولیِفقیه» تنزل یابد و در حد «مقام رهبری ایران» محدود شود و عنوان «امام خامنهای» را تحریم کردند، آیا به سود امام خمینی و نهضت اسلامی آن بزرگوار بود یا ظالمانه و به زیان آن؟
⁉️آیا اصل دوم-بند۵، اصل پنجم، اصل پنجاهوپنجم و اصل یکصدوهفتادوهفتم و مقدمه قانون اساسی که بر مقام «امامتِامت برای ولیفقیه» در زمان غیبت تأکید دارند، باید هنوز مغفول و مسکوت بمانند تا مسلمانان از احساس داشتن یک «امام» برای تشکیل «امت واحدهاسلامی» محروم بمانند؟
⁉️چرا هنوز بعضی از بیان واژه «امام خامنهای» استنکاف میکنند؟
✍محمدعلی رامین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️آنالِنا بیربُک: شادیِ مردم آلمان بخاطر حملۀ موشکی ایران به اسرائیل «شرمآور» است‼️
♦️وزیر خارجۀ آلمان: شرمسارم که حملهٔ موشکیِ ایران علیه دولت اسرائیل در خیابانهای آلمان جشن گرفته شد‼️
♦️هفتم اکتبر یک نقطهٔ عطف در آلمان بوده؛ مایه شرم است که یهودیان از آن پس، احساس امنیت کمتری میکنند و حملات علیه یهودیان در کشور ما افزایش یافته است و مردان یهودی میترسند که هنگام عبور از خیابان کیپا (کلاه یهودی) بر سر داشته باشند و کودکان از صحبت کردن به زبان عبری هراس داشته باشند و اینکه حمله موشکی ایران علیه دولت اسرائیل در خیابانهای آلمان جشن گرفته شد‼️
👆در پی حملهٔ موشکیِ سنگین سپاه به قلب سرزمینهای اشغالی، حامیان فلسطین در خیابانهای پایتختهای آلمان و بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا جشن گرفتند و نشان دادند که عدالتخواهی و حقیقتگرایی انسانها در جوامع بشری، از شرق تا غرب عالم وجود دارد و متأثر از جوسازی رسانههای صهیونی و تحمیل خفقان پلیسی در اروپا و آمریکا خاموش نخواهد شد👆
✍ بنده به عنوان "دبیرکل بنیادجهانی بررسی هولوکاست"، در میانه جنگ ۲۲روزه غزه صریحا هشدار دادم که اگر جنایات وحشیانه نژادپرستان شرورصهیونی به نام کلیت قوم یهود نوشته شود، یهودیان، بهزودی همهجا تحت تعقیب قرار خواهند گرفت؛ زیرا بر اساس تجربیات تاریخی، بسیاری در غرب، مترصد فرصتی برای قلعوقمع قومیهود بوده و هستند!
‼️نکته مهم دیگر این است که حمایت مالی_تسلیحاتی غربیها از جنایات اسرائیل، منافقانه و برای تحریک جوامع علیه یهودیان است‼️
پ.ن: مراجعه کنید به یادداشت "هشدار رامین به قوم یهود" (۲۲دیماه۱۳۸۷)
@maramin
✔️اشرارجهانی، یعنی همان اشراریهودی یا صهیونیستها، بعداز قرنها توطئه و فتنهانگیزی و بعد از سلطه بر آمریکا و تحمیل دو جنگ جهانی، بر اروپا هم مسلط شدند!
☄آنگاه با اشغال فلسطین و تأسیس اسرائیل توسط انگلیس با پشتوانه آمریکا، سرزمینهای اشغالی تبدیل به انباری از سلاحهای مرگبار ناتو برای کشتار جمعی مسلمانان فلسطین، لبنان، سوریه، عراق و دیگران شدهاست💥
📌انهدام این انبارهای مهمات و حمله به مراکز تسلیحات کشتارجمعی اسرائیل با موشکهای ایرانی، منطقه و از جمله کشورمان را مصونیت خواهد داد!
🎯جنگ جنایتکاران وحشی نژادپرست صهیونی با حمایت آمریکا و اروپا علیه مسلمانان منطقه، به مراحل بیبازگشت خود نزدیک میشود؛ در این مرحله، تارومار کردن آدمکشان بالفطره در پایگاههای سنتکام و ناتو در کل غرب آسیا، تنها راهکار صلح و آرامش منطقه و جهان است‼️
🌴دورههای آموزش نظامی، فراتر از پایگاهها، در مدارس، مساجد، میادین ورزشی و در هرجای ممکن، برای داوطلبان و نوجوانان افتخارآفرین مسلمان در سراسر منطقه باید برقرار شود🤲
‼️دشمنان بشریت باید احساس کنند که با کشتن سران جبهه مقاومت، نسلهای جدید، با قدرت و شتاب بیشتری جرثومه جهنمی اسرائیل را نابود خواهند کرد و صلح و امنیت و عدالت و دوستی در میان تمام مردمان با فرهنگ و نجیب منطقه تمدنخیزما حاکم خواهد شد‼️
✔️یهودیان مخالف شرارت و سایر قبائل بنیاسرائیل، بخاطر آینده خودشان هم که شده، نباید بیشتر از یکسال نسلکشی فلسطینیان و سایر مسلمانان منطقه را به دست حاکمان صهیونی آمریکا اروپا اسرائیل فقط تماشا کنند ‼️
✍محمدعلی رامین
🇮🇷آسمان ایران و جنگندههای F35-آمریکاییِ رژیم صهیونی💥
🇮🇷سردار عبدالفتاح اهوازیان، از فرماندهان سپاه:
✔️جنگندههای آمریکایی که در اختیار اسرائیل هستند، ۲۲۰۰ کیلومتر با ایران فاصله دارند و برای این که بخواهند خودشان را به آسمان ایران برسانند، ناچارند در طول مسیر سوختگیری انجام دهند.
📌به تمام کشورهای منطقه هشدار دادهایم که اگر هر کدام از آنها، زمین یا آسمان خود را در اختیار یهودیها بگذارند و به آنها کمک کنند که ما را بزنند، مانند خود اسرائیل آنها را خواهیم زد.
✊ایران در حال حاضر «رادار باور» را در اختیار دارد. این رادار ۳۰۰۰ کیلومتر بُرد دارد و از سامانه S400 روسیه هم بهتر است، یعنی وقتی جنگنده اسرائیلی از سرزمینهای اشغالی بلند میشود، بچههایما در تهران، میتوانند روی نمایشگرهای خود آن را مشاهده کنند.
🎯ضمنا در کنار این رادار، موشک قادر ۲ را داریم که ضدهواپیما است و بُرد آن ۳۰۰۰ کیلومتر است...
✍#پینوشت:
🌴موشکهای ما علاوه بر بُرد زیاد، سرعتشان هم خیلی بیشتر از اف ۳۵ آمریکایی است...
فقط کافیست موشک قبل از شلیک بر روی رادار اف ۳۵ قفل کند؛ در آن صورت سرعتش آنقدر زیاد است که مثل عقاب به جنگنده میرسد و صددرصد آن را منهدم میکند و خلبان اف ۳۵ هم روی صفحه رادار وقتی متوجه شد که بر روی او قفل شده، تنها راهش این است که هر طور شده، قبل از شلیک موشک، فقط فرار کند‼️
یا وقتی امکان فرار نداشت، حداقل خلبان خودش را نجات داده و به بیرون از هواپیما پرتاب کند؛ همین!
✍محمدعلی رامین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باردیگر جهانیان، زیبایی باشکوه انسانی در الگویقرآنی نظامولاییِ "امت_امامت" را در شرایط جنگی با اقامه پرصلابت نمازجمعه ۱۳مهر۱۴۰۳ در مصلای تهران، مشاهده کردند💚
🌴آنجاکه قریب دومیلیون "غالباً جوان"، سرشار از شورعاطفی، بعضا با شوق شهادت، مشتاقانه برای تجدید بیعت با امام خامنهای، نمازعشق و نمازجمعه شورانگیز و تمدنآفرینی را اقامه کردند
👆یک نمونه برجسته از رابطه الهی میان "امام و مأموم" را میتوان میان امام خامنهای و مجاهدِنستوه، قهرمان جهان عرب، یعنی شهیدسیدحسن نصرالله مشاهده کرد:
📌زمانیکه تیم هاشمی_روحانی_ظریف، در مذاکرات برجام، قصد معامله با آمریکا بر سر موشکها و همپیمانان منطقهای کشورمان (حزبالله، فلسطین و سوریه) را داشتند، در اوج جنگ رسانهای با تحلیل اخبار مسموم از مواضع ذلیلانه برجامیان، سیدحسن نصرالله، چنین👆نجیبانه و قاطع، از حکمت و شجاعت امام خامنهای و "شرافت و وفاداری ایرانیان نسبت به دوستان ایران" دفاع میکند و میگوید:
🌴"امامِ ما خامنهای و بردارانِما در ایران، بزرگوارتر، شریفتر و باوفاتر ازآن هستند که بخاطر منافع خودشان، دوست یا همپیمانی را بفروشند"‼️
🇮🇷🇵🇸🇮🇶🇱🇧🇸🇾🇾🇪🇮🇷
🤲حالا امام خامنهای در خطبه دوم نمازجمعه استثنایی، به زبان عربی برای مسلمانان منطقه، در توصیف سیدالشهدا جبهه مقاومت، با لحنی لبریز از عطوفت و کرامت، میگویند:
🌴"چهره محبوب دنیای اسلام، قهرمان مقاوم و صبور،
زبان گویای ملّتهای منطقه، عصاره فضائل تاریخی_هویتی لبنان..."🌴
👆و چنین رابطه مؤمنانه_عاشقانه_عارفانه متقابل «امام و مأموم» را شهیدنصرالله بیشتراز سیسال زندگی کرد❤️
✍محمدعلی رامین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک ویدئوی تاریخی به تازگی منتشر شده است که در آن هری ترومن، رئیسجمهور ایالات متحده بین سالهای 1945 تا 1953، در کنار نقشهای ایستاده که نام کشور فلسطین را نشان میدهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخی جالب و جامع به شایعه اینترنشنال که گفته بود برای وعده صادق به ازای هر ایرانی یک میلیون و 600 هزار تومن هزینه شده!
▪️ تا آخر ببینید
این جواب بخشی از این شبهه روهم پاسخ میده که چرا ایران باید به جبهه مقاومت کمک کنه؟
38.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخی به شبهه زیباکلام؛ چکار به اسرائیل دارید؟
♦️خیانت ظریف به جبهه مقاومت با داشتن سابقه خیانت به یمن
♦️محمود سریع القلم نفوذی پشتیبان برحام با تطهیر اسرائیل
📖 تقویم شیعه
☀️ جمعه:
شمسی: جمعه - ۲۰ مهر ۱۴۰۳
میلادی: Friday - 11 October 2024
قمری: الجمعة، 7 ربيع ثاني 1446
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليه السّلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خود_شناسی
#خدا
✅ چگونه بفهمیم نظر خدا و اهل بیت علیهم السلام، در مورد ما چیست⁉️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 #درس_اخـــلاق
🔻استاد رحیم پور
🔻واکنش امیرالمومنین علیهالسلام به اختلاس و فرار یکی از مدیرانش به کانادای آن زمان