کم مانده که زینب (س) برسد کرب و بلا
این چهل روز چهل سال گذشت بر زینب (س)
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹آیت الله حائری شیرازی
🔸می خواهند مزد چهل روز را به تو بدهند
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقایسهای زیبا از لحظات ناب رزمندگان دفاع مقدس دیروز و زائران اربعین امروز
🔰 زیبایی این مقایسه آنجایی خود را نشان می دهد که میبینید بعد از چهل و اندی سال، با وجود لشکر عظیم دشمنان خارجی و داخلی، آرمان ها و تفکرات مردم هموناست
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
#تلنگر⟮.▹💥◃.⟯
داشتم میگفتم این ڪوفیان
چہ ڪردن
"با حسین (؏لیه السلام)"
یاد خودم افتادم یاد "گناهانم" افتادم
چہ ڪردم با قلب امام زمانم (عجل الله)💔"
ٵللِّھُمَ؏َـجِّݪلِوَلیڪَالفَࢪج°•🌱
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
#فقط_مشغول_امام_حسین_باش❗️
🍃آیت الله بهاء الدینی: دائما به امری از امور دستگاه امام حسین علیه السلام مشغول باشید. و الا حساب کتاب ، آن طرف دقیق تر از این حرفاست.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
#دلتنگی
تـلاشکنـیمبرایهـمچینلـحظهای
🌦•••انـاالامـامالـقائــم...
مهدی آمد....
اللهم عجل الولیک الفرج
#امام_زمان_عجل_الله
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
انتظار یعنی ؛
بعد از ذکر مصیبت سیدالشهداء
برای فرج امام زمان دعا کنیم ...
#شهید_همت
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔جاده به جاده ، پای پیاده
#اربعین
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
۲۰ میلیون زائر در کربلا
🔹سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق:
۱۵ میلیون عراقی و ۵ میلیون خارجی در اربعین امسال در کربلا حضور پیدا کردهاند.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
❤️امام خمینی (ره): مردم عراق پشتیبان انقلاب اسلامی ما هستند
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
⚡️تنزل دادن مفهوم دارو به داروهای شیمیایی و نوترکیب، ارتجاع علمی است!/ ۱۱ نوع دواء را به وزارت بهداشت معرفی کرده ایم.
👌همانطور که می دانید: طبق مفادی از سیاست های ابلاغی رهبری برای بخش سلامت (بند ۱۴) و همچنین طبق برخی مفاد سوگندنامه پزشکی؛ وزارت بهداشت و پزشکان موظف به برنامه ریزی برای تحول راهبردی در پژوهش و ارتقای دانش پزشکی خود هستند.
👌یکی از محورهای تحول در دانش پزشکی امروز، برنامه ریزی برای تحول پژوهشی در فارماکولوژی است. الگوی فقهی تحلیل و تجویز دواء برای ارتقاء دانش فارماکولوژی سه محور مباحثاتی مهم را پیشنهاد داده است:
👌محور اول پژوهش: تقاضای پژوهش بیشتر درباره مفهوم دواء است. تنزل دادن مفهوم دواء به مواد شیمیایی، نوعی ارتجاع علمی محسوب می شود. به عبارت دیگر اشیاء متفاوتی در عالم خاصیت دارویی دارند؛ که مطالعه درباره آنها یک ضرورت حتمی است. + بررسی رکن عام و اختصاصی دواء (الگوی فقهی تحلیل و تجویز دواء ۱۱ گروه دواء را به جامعه پزشکی معرفی کرده است و تحول در فارماکولوژی را از این مسئله آغاز می کند - (براساس قاعده بیان مبتنی بر انفتاح))
👌محور دوم پژوهش: تقاضای پژوهش بیشتر درباره عملکرد مجاری نه گانه استعمال دواء است. در الگوی فقهی تحلیل و تجویز دواء، دو عملکرد ۱- پاکسازی بدن و ۲- بازسازی و تقویت اعضاء را از طریق ۹ مجرا تئوریزه کرده ایم. (در دانش فارماکولوژی امروز، درک روشنی از مفاهیم تخلیه و تقویت وجود ندارد!)
👌محور سوم پژوهش: تقاضای پژوهش بیشتر درباره عملکردهای دارو در بدن است. در الگوی فقهی تحلیل و تجویز دواء حدود ۱۰۰ عملکرد دوایی عام و خاص را تبیین می کنیم. پیشرفته ترین بحث این الگوی فقهی، ارائه یک تحلیل تفصیلی درباره عملکردهای دوایی است.( شایان ذکر است: که عدم ارائه درک روشن از عملکرد های دوایی در فارماکولوژی به گسترش عوارض ناخواسته داروئی منتهی شده است!)
👌به صورت خلاصه: معادله تحول در فارماکولوژی را پذیرش مطالعه برای تبیین و تجویز ۱۱ گروه دواء از طریق مجاری ۹ گانه استعمال دواء؛ به غرض دستیابی به حدود ۱۰۰ عملکرد دوایی مشخص می دانیم.
حجت الاسلام علی کشوری (مدیر مدرسه فقهی هدایت) - تبیین سرفصل های پژوهشی جدید در حوزه دواء - بامداد چهارشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ - قم
#الگوی_فقهی_تحلیل_دواء
#معرفی_تفصیلی_عملکردهای_دارویی
#مقابله_با_عوارض_ناخواسته_داروئی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
👌در بحث نظام مشاوره، دو تفاوت اصلی با الگوهای رایج ارزیابی شخصیت و نظام مشاوره فعلی داریم.
👌اول اینکه: معیارهای متفاوتی برای ارزیابی شخصیت ارائه داده ایم. مبنای فقهی ما برای ارزیابی شخصیت (ارزیابی نفس) بررسی آثار عضو بر شخصیت است. به عبارت دیگر: برای هر عضو نقشی خاص در پیدایش شخصیت قائل هستیم. البته همه اعضاء نقشی برابر در پیدایش شخصیت ندارند و در واقع به سه دسته عضو شامل:
۱🔸-اعضایی که از یک جهت در پیدایش شخصیت موثرند (مانند نقش مو در شخصیت زن) و
۲🔹- اعضایی که تاثیرات عام و گسترده بر شخصیت دارند (مانند اعضای موثر بر ساخت طبایع اربعه) و
۳🔸- اعضایی که محور ساخت شخصیتِ انسان محسوب می شوند (مانند تاثیرات محوری قلب در ساخت شخصیت انسان) تقسیم می شوند!
👌دوم آنکه: ساختارهای ارزیابی کننده شخصیت و ساختارهای مشاوره را همان ساختارهای طبیعی حیات انسان می دانیم و معتقدیم ساختارهای فعلی مشاوره از حیث شناخت و تعرف و از حیث رفق و امانت صلاحیت لازم برای مشاوره را ندارند. بر اساس مفاهیم وحیانی ساختار خانواده (خصوصا دایی و خاله)، ساختار رفاقت و عالم دینی، بخش مهمی از ساختارهای طبیعی مشاوره و ارزیابی شخصیت محسوب می شوند.
👌شایان ذکر است که الگوهای رایج ارزیابی شخصیت مانند: روش های پدیدارشناختی، روش های روان پویشی، روش های مبتنی بر صفات و... از تحلیل عوامل اصلی موثر بر شخصیت مانند طینت و قلب و... عاجز هستند.
حجت الاسلام علی کشوری- تبیین تفاوت های نظام مشاوره اسلام با الگوهای رایج مشاوره - پنج شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۱ - قم
#نظام_مشاوره_اسلام
#جعبه_فقهی_شخصیت
#ساختارهای_طبیعی_مشاوره
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
🔵-️انعکاس زیرساختی در فقه نظام چیست؟!
👌یکی از بحث های فقهی مهم در فقه نظام، تبیین ارتباط و انعکاس زیر ساخت های نه گانه هدایت در یکدیگر است. همانطور که قبلاً گفته ایم: تلقی صحیح و فقهی از ۹ مسئله
۱🔸-امامت،
۲🔹-تزکیه،
۳🔸-علم،
۴🔹-بیان،
۵🔸-نظم،
۶🔹-فرقان،
۷🔸-عبرت،
۸🔹-مکاسب و
۹🔸-نفی سبیل زیر ساخت های اصلی هدایت محسوب می شوند (بر اساس تتبع فقهی) و هر کدام از این زیر ساخت های مهم؛ علاوه بر بحث های درونی آثاری بر سایر زیر ساخت ها دارند.
👌به عنوان مثال:
مسئله امامت، مدیریت تحقق همه زیر ساخت های دیگر را به عهده دارد.
مسئله تزکیه، آماده سازی فرد برای پذیرش و درونی سازی سایر زیر ساخت ها را متکفل است.
مسئله علم به دنبال توصیف سایر زیر ساخت ها و البته توصیف مسائل مرتبط با علم است.
مسئله بیان، کیفیت تفاهم و انتقال مفاهیم زیر ساختی را تبیین می کند.
مسئله فرقان، ارزیابی سایر زیر ساخت ها و چیستی شاخص های ارزیابی را بحث می کند.
مسئله عبرت، تجربه های منفی و مثبت درباره زیر ساخت ها را برجسته سازی می کند.
مسئله نظم، زاییده تحقق سایر زیر ساخت ها است و توصیف نظم بدون تصور این زیر ساخت ها ممکن نیست. مسئله مکاسب، خروجی همه زیر ساخت های دیگر محسوب می شود و
مسئله نفی سبیل به عنوان سپر و حفاظت از سایر زیر ساخت ها تلقی می شود.
👌فهم کارکرد های درونی زیر ساخت ها و فهم تاثیر زیر ساخت ها بر یکدیگر، اساس نظام فکری فقهی محسوب می شود و می توان آن را با نظام فکری فلسفی مقایسه کرد.
حجت الاسلام علی کشوری - تبیین معنای انعکاس زیر ساختی در فقه نظام - بامداد شنبه ۵ شهریور ۱۴۰۱ - قم مبارک
#فقه_نظام
#زیرساخت_های_هدایت
#انعکاس_زیرساختی
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢 پهپاد «آرش۲» کابوس جدید صهیونیستها
🔻 در حالی که ایران از کلکسیون پرتعدادی از پهپادهای با برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر بهره میبرد، فرمانده نزاجا گفته پهپاد آرش۲ مخصوص حمله به دو شهر مهم تلآویو و حیفا در سرزمینهای اشغالی ساخته شده است.
🔻 پهپاد آرش۲ یکی از پهپادهای ایرانی با برد ۲۰۰۰ کیلومتری است که توسط متخصصان ارتش جمهوری اسلامی ایران طراحی و تولید شده است. این پهپاد که از یک موتور پیستونی بهره میبرد بدنهای استوانهای شکل با یک تیل عمودی دارد و دو بال آن در انتهای بدنه قرار گرفته اند.
متن کامل گزارش:
▫️ tn.ai/2773775
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢 سرنوشت کشورهای مشترکالمنافع پس از مرگ ملکه
🔻 با مرگ الیزابت دوم و آغاز پادشاهی چارلز سوم در بریتانیا، گمانهزنیها پیرامون سرنوشت کشورهایی که پادشاه بریتانیا در آنها رئیس دولت محسوب میشود آغاز شده است. در این کشورها که به عنوان کشورهای مشترکالمنافع معرفی میشوند تمایلات جدی برای جدایی از پادشاهی بریتانیا وجود دارد. اندیشکده آمریکایی شورای روابط خارجی در بخشی از یادداشت خود پیرامون مرگ ملکه، به این مسئله پرداخته است.
🔻 به غیر از بریتانیا، پادشاه این کشور، در ۱۴ کشور که اغلب در مناطق آسیاپاسیفیک و کارائیب قرار دارند فرمانروا به شمار میرود. این ۱۴ کشور جدا از ۵۴ کشوری هستند که زمانی ذیل امپراطوری بریتانیا اداره میشدند. در بازه زمانی ۷۰ ساله فرمانروایی الیزابت دوم، جمعاً ۱۷ کشور از پادشاهی بریتانیا جدا شدند که آخرین مورد، کشور «باربادوس» بود که در سال ۲۰۲۱ جدا شد.
🔻 با توجه به نقش عمدتاً نمادین چارلز سوم به عنوان رئیس دولت، ناظران معتقدند در کوتاهمدت تغییرات اندکی در کشورهای مشترکالمنافع مشاهده خواهد شد. با این وجود، این جانشینی میتواند جنبشهای جمهوریخواهانه موجود در این کشورها را تقویت کند.
🔻 نخستوزیر جامائیکا پیش از این گفته بود که این کشور قصد دارد از ذیل پادشاهی خارج شود. رهبران «بلیز» و «آنتیگوا و باربودا» نیز چنین نیاتی را ابراز کردهاند. فشار این کشورها که در حوزه کارائیب قرار دارند مرتبط با توجهاتی است که بار دیگر به میراث بریتانیا در مورد تجارت برده در این منطقه، جلب شده است.
🔻 چارلز سوم احتمالاً با چالشهای دیگر نیز روبرو خواهد شد. با وجود آنکه تمایل به خروج از پادشاهی، در اقلیت قرار دارد اما چنین تمایلی به سرعت رو به افزایش است. نخستوزیر استرالیا نیز جمهوریخواهی محسوب میشود که از برگزاری همهپرسی در این زمینه حمایت میکند. جسیندا آردرن نخستوزیر نیوزیلند نیز از گذار از پادشاهی پشتیبانی میکند.
🔻 با مرگ الیزابت دوم، احترام به پادشاهی میتواند کاهش پیدا کند، به خصوص آنکه چارلز از محبوبیت کمتری برخوردار است و خانواده سلطنتی با اتهامات نژادپرستی روبرو است. در این صورت نقش جهانی پادشاهی بریتانیا و قدرت نرم این کشور، میتواند بیش از پیش نزول یابد.
▫️ cfr.org/in-brief/what-will-king-charles-iii-mean-british-monarchy-overseas
▫️@Tabyincenter
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
💢 آلمان و فرانسه به زودی سایتهای پورن (مستهجن) را در کشورشان فیلتر می کنند!
🔻 علّت این کار؛ جلوگیری از صدماتی است که با دیدن این فیلمها به جوانان و نوجوانان وارد میشود.
🔻 با تحریک فعالان و سیاستمداران ضد پورن، دادگاه های فرانسه و آلمان این هفته با دستورات پیشنهادی برای مسدود کردن سایتهای پورن بزرگسالان اقدام خواهد شد.
🔻 از طرفی هم برای مقابله با این اقدام، وکلای سایتهای پورن اعلام کردند «دادگاه مجاز نیست در مورد این پرونده تصمیم بگیرد، زیرا این قانون با قانون اساسی مطابقت ندارد» (دلیل این اقدام وکلا برای جلوگیری از تصويب این قانون، میلیاردها دلار که برای تهیه این فیلمهای مستهجن سود می برند متضرر خواهند شد)
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
اقتدار ولایی
💢 از بلوار الیزابت تا الماسِ تاج شاه؛
در سفر ملکه الیزابت به تهران چه گذشت؟
✍ موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی
🔻 سفر اسفند ۱۳۳۹ ملکه الیزابت به ایران در واقع پاسخی به سفر اردیبهشت سال قبل محمدرضاشاه به انگلستان بود. وقتی ملکه الیزابت با همسرش، فیلیپ، به ایران سفر کرد، شاه با فرح که یک سالی از ازدواجشان میگذشت، میزبان آنها بود؛ سفری که پنجشنبه ۱۱ اسفند شروع و دوشنبه ۱۵ اسفند به پایان رسید.
🔻 هفت سال از کودتای ۲۸ مرداد گذشته بود و شاه، بازگشت تاج و تختش را مدیون انگلیس و آمریکا بود. شاید به همین خاطر بود که برای استقبال از ملکه در تشریفات سنگ تمام گذاشت: کلید طلایی تهران در بدو ورود به او اهدا شد و با کالسکههای سلطنتی راهی کاخ گلستان شدند. در کالسکه اول، محمدضاشاه و ملکه الیزابت و در کالسکه دوم، همسرانشان، فرح و فیلیپ، نشسته بودند.
🔻 ضیافت شام شب اول به میزبانی شاه و فرح در کاخ گلستان برگزار شد. روز دوم سفر، ملکه به مقبره رضاشاه در شهرری رفت و با اهدای تاجگل به او ادای احترام کرد. بعد از آن ملکه به بازدید خانههای کارگران شهرری و آموزشگاه پرستاری و همسرش به بازدید مرکز اتمی دانشگاه تهران و شورای فرهنگی بریتانیا رفتند. عصر هم میهمان مراسم ورزشی استادیوم امجدیه بودند. ملکه از موزه جواهرات سلطنتی هم بازدید کرد؛ شباهت الماس «دریای نور» در ایران با الماس «کوه نور» در موزه بریتانیا توجهش را جلب کرده بود. عکسِ این صحنه بعدها خبرساز شد. کوه نور الماسی بینظیر است که نامش در تاریخ در کنار جفتِ دیگرش، دریای نور، به عنوان غنائم جنگی نادرشاه از فتح هند ثبت شده است و در جریان دست به دست شدنهای متعددش، به موزه سلطنتی بریتانیا رسیده بود و به نوعی، نمادی از حضور استعماری بریتانیا در هندوستان به شمار میرفت. ضیافت شام شب دوم، به میزبانی ملکه در سفارت انگلستان در تهران و با حضور شاه و فرح برگزار شد.
🔻 ملکه و همسرش شنبه و یکشنبه مشغول بازدید از اصفهان و شیراز بودند. آنها علاوه بر اماکن تاریخی معروف مثل میدان نقشجهان و تخت جمشید، از بیمارستان مسیحیان و آموزشگاه نابینایان اصفهان و حرم حضرت شاهچراغ و دانشگاه شیراز هم بازدید کردند. کلید طلایی اصفهان هم به ملکه اهدا شد.
🔻 دوشنبه در آخرین ساعات حضور ملکه الیزابت، اعلام شد به مبارکی حضور او، بلوار تازهتاسیس پایتخت از این پس «بلوار الیزابت» نامیده میشود. هجده سال بعد از این سفر، وقتی انقلاب اسلامی پیروز شد، نام بلوار الیزابت به خاطر وجود ساختمان بلند وزارت کشاورزی در آن، به بلوار کشاورز تغییر یافت. سرانجام سفر چهار روزه ملکه بریتانیا به تهران در روز ۱۵ اسفند به سر آمد.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 قدیمی ترین فیلم نویافته از کربلای معلی
🔻 این فیلم قدیمی ترین و تاریخی ترین فیلم نویافته از کربلای معلی و حرم حضرت سیدالشهدا علیه السلام و حرم حضرت عباس بن علی علیه السلام می باشد.
🔻 این فیلم کوتاه توسط فردریک گادمر در سال ۱۹۲۷ میلادی تهیه شده، او یک عکاس و فیلمبردار فرانسوی بوده که به کشورهای مختلفی سفر کرده و تصاویر بسیاری را ثبت نموده است در این فیلم که در کشور عراق و در سال ۱۹۲۷ میلادی برابر با سال ۱۳۰۶ شمسی تهیه شده، تصویربردار تلاش کرده پلان های مناسبی برای معرفی حرم امام حسین و حضرت ابالفضل علیهم السلام نمایش بدهد اما به جهت محدودیت هایی که برای غیر مسلمانان وجود داشته نتوانسته است که دوربین خود را به داخل حرم ها ببرد.
🔻 اصل این فیلم سیاه و سفید و صامت بوده که توسط مجموعه گروه مردمی بهشت بقیع رنگین سازی و صداگذاری شده است.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رئیسی: تعامل با کشورهای منطقه، سیاست ایران است
💬 رئیسجمهور در بیست و دومین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای:
🔻 بزرگترین ظرفیت ما برای ایجاد صلح ظرفیت تمدنی ما است. تعامل و پیوستگی حداکثری با کشورهای منطقه از جمله کشورهای عضو سازمان شانگهای و حضور موثر در ترتیبات منطقهای و بینالمللی، در کانون سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.
🔻 آمریکا همچنان سیاست اشاعه ناامنی را بهسوی دیگر مناطق آسیایی تسری میدهد
🔻 تولید مقررات و هنجاری ضد تروریست نباید به دست کشورهای تروریست پرور ایجاد شود.
🔻 در سالهای اخیر چندجانبه گرایی سیاسی و اقتصادی مورد تهدید جدی قرار گرفته است و دولت آمریکا با قلدرمآبی در صدد تامین خواستهها و نیازهای خود از نظام بینالملل است.
🔻 یکجانبهگرایی آمریکا به دنبال عقب نگه داشتن کشورها از مسیر توسعه مستقل خود است. سازمان همکاریهای شانگهای نیازمند اتخاد تدابیر و راهکارهای نوین است.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 پوتین: ایران نقش مثبت برای صلح بازی میکند
💬 رئیسجمهور روسیه در اجلاس شانگهای:
🔻 بر این باور هستیم که عضویت کامل ایران در سازمان همکاری شانگهای یک تغییر مثبت خواهد بود. ایران نقش مثبت برای صلح بینالمللی بازی میکند.
🔻 سازمان همکاری شانگهای می تواند فعالیتهای گسترده داشته باشد و از توسعه همکاری با کشورهای علاقمند به همکاری با سازمان شانگهای را حمایت خواهیم کرد.
🔴@EqtedareVelaeii🇮🇷