فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟥 ترامپ : ۴ سال دهان من را بستند، اما الان همیشه میگویم، هیچ حملهای به برجهای مرکز تجارت جهانی صورت نگرفت و آنطور که به ما نشان دادند کشورهای دیگر در این کار دست داشتند، حملهای صورت نگرفت.
اما در نهایت ما به جنگی در خاورمیانه کشیده شدیم... ۹ تریلیون دلار خرج کردیم، میلیون ها نفر را کشتیم... و چه دستاوردی داشتیم؟ هیچ چی! ما فقط مرگ و خون گرفتیم.»
💮✨اهمیت اصابت موشک به نفتکش انگلیسی مارلین لوآندا
♦️دوروز پیش نفتکش انگلیسی مارلین لوآندا در خلیج عدن هدف حمله موشکی ارتش یمن قرار گرفت.
♦️این حمله با نقاط تحت تسلط دولت نجات ملی یمن، صدهها کیلومتر فاصله دارد.
♦️در خصوص این حمله چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ ایالات متحده آمریکا و انگلستان تبلیغات زیادی روی ائتلاف دریایی "نگهبان رفاه" خود نموده بودند و گمان نمی کردند به طور روزانه نیروی دریایی یمن قابلیت حمله به کشتی ها را داشته باشد.
2️⃣ اهمیت عملیاتی این حمله را علاوه بر بهره گیری از موشک بالستیک و زدن دقیق یک هدف در فاصله دور، باید در ناتوانی آمریکا و انگلیس در رهگیری پرتابه یمنی نیز ارزیابی کرد.
♦️یعنی با وجود آمادگی طرف غربی برای واکنش، در عمل شناورهای سنگین و مجهز غربی نتوانستند پدافند مناسبی برای مقابله با تجهیزات ارتش یمن داشته باشند.
3️⃣ تحولات ماههای اخیر نشان داد ایالات متحده آمریکا و همپیمانانش که نمی توانند در برابر ارتش یمن موفق باشند و تنگه باب المندب را باز نگه دارند، چگونه مدعی توانایی برای مقابله با سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی در تنگه هرمز در یک درگیری احتمالی میشوند؟
4️⃣ از لحاظ استراتژیکی باید گفت با توجه به نبردهای اخیر در خاورمیانه، ارزش بمباران هوایی برای مقابله با سازمان های دارای شیوه رزم نامتقارن در دکترین های نظامی باید مورد تجدید نظر اساسی قرار بگیرد زیرا اثرگذاری آن کاهش محسوس یافته است و باید روش های هوشمندانه دیگری مورد بررسی واقع شود.
♦️چون نه در جنگ سی و سه روزه و نه در نبردهای غزه و نه در درگیری های اخیر در یمن و پیرامون آن، بمباران هوایی و تسلط بر آسمان، صرفا نمی تواند عامل برتری طرف های غربی - صهیونیستی باشد.
5️⃣ از جنبه ژئوپلیتیکی نیز تحلیل می گردد که ابقای دولت نجات ملی یمن در صنعا، برای دهه ها آبراه راهبردی باب المندب و دریاهای سُرخ و عرب را تحت تسلط یمنی ها قرار می دهد و هندسه قدرت در دنیا دگرگونی جدی خواهد داشت.
♦️همچنین تسلط جمهوری اسلامی ایران بر تنگه هرمز را نیز نباید جدا از تحولات دریای سُرخ دانست و این محور در صورت لزوم هماهنگ عمل می کنند.
6️⃣ اعتماد به نفس جنبش های مقاومت اسلامی در دیگر نقاط جهان پس از این تحولات بالاتر می رود و آنان نیز با اطمینان بیشتری به فعالیت های ضدامپریالیستی خود خواهند پرداخت زیرا اُبُهت و پرستیژ آمریکا و متحدانش در اذهان آنان کمرنگ شده است.
✍️علیرضا تقوینیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟥 آمریکا در سال ۲۰۲۴ وجود خارجی نخواهد داشت!!
یادی کنیم از این پیشگویی #ژیرنوفسکی :
#ترامپ شعار" بیایید آمریکایی کبیر بسازیم" را حذف کرد و ( به جای آن شعار گفت)"بیایید آمریکا را حفظ کنیم" و نجات دهیم . (نمی توانید آمریکا را حفظ کنید و نجات دهید) در سال ۲۰۲۴ در آمریکا انتخابات برگزار نخواهد شد چرا که آمریکایی وجود نخواهد داشت...
ژیرنوفسکی به دلیل پیشگوییهای خاصش، شهرت ویژهای پیدا کرده بود.
بسیاری از سخنانش در همان زمان حیاتش تحقق پیدا کرد.
رویکرد ضد مشارکتی جاهلانه یا خائنانه؟!-1
✍دکتر محمدحسین محترم
۱♦️-رهبرمعظم انقلاب: «چون حضور مردم بسیار مهم است، شما میبینید که شیاطین کوچک و بزرگ درصدد اغوای مردمند؛ که رئیسشان گفت «لَاُغوِیَنَّهُم اَجمَعین»؛ به وسیله این رسانههایی که امروز آسان کرده رساندن هر دروغی را و تزیین کردن و توجیه کردن هر حرف غلطی را، دائم به اعماق ذهنیّات جامعه چیزهایی را میرسانند، برای اینکه بتوانند مردم را مأیوس کنند...این کاری است که دشمن میکند.»
۲♦️- «دولت بنا دارد قیمت سوخت را افزایش دهد»، «احتمال افزایش قیمت بنزین»، «ایران سال آینده به واردکننده نفت خام تبدیل میشود!» و... «آمریکا نسخه یمن را پیچید!»، «ترامپ: نسخه ایران را میپیچم و ایران را به طورکامل محاصره میکنم!» و... «در انتخابات شرکت نمیکنیم»، «در انتخابات لیست نمیدهیم»، «مشارکت بیش از ۳۰ درصد نمیشود!» و...اینها فقط مشتی از تیتر مقالات و خبرهای روزهای اخیر اصلاح طلبان و رسانههای وابسته به آنها برای ترساندن مردم از حضور در پای صندوق رای و یاسآفرینی و القای بیفایده بودن برگزاری انتخابات است که پروپاگاندا میشود و نشان میدهد چه کسانی و چه جریاناتی از میزان مشارکت مردم میترسند! برخی اشخاص و جریانهای سیاسی که همواره با عملکرد و مواضع خود چه در قدرت و چه خارج از قدرت، و چه در حوزه سیاسی و چه در حوزههای اقتصادی و فرهنگی ضد مشارکت مردم عمل کردهاند، از ماهها قبل برای دلسرد کردن مردم از حضور در پای صندوقهای رای، ابتدا واژه «خالصسازی» را پرتکرار کردند تا شاید مردم را بدبین کنند و سپس ادعا کردند
💥«ملک را چارهای دیگر است»
تا مردم را ناامید و مایوس کنند!، و حال با ترساندن مردم به دنبال خلوت کردن صندوقهای رای هستند. این جریان غربگرای ضدمردمی هر روز با ادعاهای نخ نمای عجیب و غریب تلاش دارند همچنان بر طبل جاهلانه و یا خائنانه خود بزنند و هرچه که به روز انتخابات نزدیکتر میشویم تلاششان بیشتر میشود تا با این ادعاهای موهوم فضای سالم انتخاباتی را دوقطبی و مسموم کنند. اینکه بخواهیم به منشأ این خط سیاسی- رسانهای که در آن سوی مرزها سناریونویسی و دیکته میشود، برسیم، کار خیلی سختی نیست، اما از باب اینکه رهبرمعظم انقلاب تکلیف کردند که «جهاد تبیین باید در انتخابات سینه سپر کند و حقایق را بیان کند»، و تاکید کردند «امام بزرگوار هیچ ملاحظهای نمیکرد... اسم میآورد از افراد و جریانها و گروهها، برای اینکه مردم روشن بشوند» و هشدار دادند «اگر جهاد تبیین به درستی صورت نگیرد، دنیامداران حتّی دین را هم وسیله هوسرانی و شهوترانی خودشان قرار خواهند داد... و دین را در خدمت خود خواهد گرفت»، چند نکته مهم:
🇮🇷 ۱♦️ -رهبر معظم انقلاب سال گذشته درباره منشاء این رویکرد دلسردکننده و ضدمشارکتی، در دو سخنرانی به دو نامه سرگشاده نهضت آزادی و نمایندگان اصلاحطلب مجلس ششم اشاره کردند که ادعای دغدغه مُلک و ملت را داشتند: «مراقب باشیم حرف سست و بیمنطق نزنیم. سال ۶۹ یک سال پس از رحلت امام بزرگوار، آن گروه در نامهای سراسر یأسآفرین نوشت مُلک و ملت به لبه وحشتناک ویرانی و نابودی رسیده... چهرههای معروف نظام، سابقه کاری هم در نظام داشتند، اعلامیه دادند که نظام در لبه پرتگاه است. در حالی که کسانی که خودشان و شخصیتشان در معرض نابودی و ویرانی است، همه چیز را از این زاویه میبینند» و «در سال ۸۲ یک عده از نمایندگان مجلس نامه نوشتند به بنده، یک نامه واقعاً خیلی غیرمنصفانه بود. یک چیزهایی را گفتند، یک سؤالهایی از ما کردند که جوابش را خودشان باید میدادند، چون هم مجلس دست خودشان بود، هم دولت دست خودشان بود، باید آنها جواب میدادند، از من سؤال کرده بودند. آن وقت آن نامه مضمونش این بود که خلاصه باید تسلیم بشوید، والّا کارتان تمام است. مال سال ۸۲ است. تسلیم نشدیم، ایستادیم و انشاءاللّه باز هم خواهیم ایستاد». البته دو نامه سرگشاده معروف دیگر هم نوشته شده است. سومی در آستانه انتخابات سال ۸۸ و فتنه متعاقب آن به رهبری نوشته شد که در آن نظام را به شکلگیری «آتشفشانهای غیرقابل کنترل در جامعه از درون سینههای سوزان!» تهدید کرده و خواستار متوقف کردن انتخابات شده بودند، امری که حتی در زیر بمبارانهای زمان جنگ هم متوقف نشده بود و مردم نیز با مشارکت بیش از ۸۴ درصدی خود جواب آن نامه را دادند!
🔻ادامه دارد🔻
رویکرد ضد مشارکتی جاهلانه یا خائنانه؟!-2
✍دکتر محمدحسین محترم
و حال چهارمین نامه سرگشادهای که در آستانه انتخابات اسفند امسال نوشته شده تجمیع آن سه نامه قبلی میباشد و مسئول آنچه در این نامه سیاهنمایی شده و بانی وضع موجود خود نویسنده بیانیه سرگشاده است به عنوان کسی که هشت سال مسئولیت اجرائی کشور را در دست داشته است و قطعاً مردم نیز در انتخابات پیش رو پاسخ قاطعی به این سیاهنماییها خواهند داد. رهبری در سخنرانی دیگری تاکید داشتند «حالا بعضیها، چه مطبوعات و رسانهها، چه بعضی از عناصر گوناگون، توصیهپذیر نیستند، معلوم نیست سیاستهاى آنها را کی معین میکند و کجا معین میشود!»
🇮🇷 ۲♦️رهبر معظم انقلاب میفرمایند:
«اگر کسی اعلام کند که نه خیر، دیگر کار از کار گذشته، یا جاهل است، یا نمی خواهم نسبت خیانت به کسی بدهم امّا حرف، خائنانه است؛ اگر ناشی از جهالت نباشد! بذر ناامیدی نپاشند در مردم؛ جوری حرف نزنند که یک عدّهای را ناامید کنند... بعضیها جوری حرف میزنند، جوری اقدام میکنند که به اسم اینکه میخواهیم اوضاع را درست کنیم یا مثلاً فرض کنید طرفدار ضعفا و مانند اینها هستیم، اما در نقشه دشمن کار میکنند!». اکنون نیز دنبالههای همان جریانها و اشخاص وابسته به آنها که هشت سالِ دولت قبل و مجلس همسو را در اختیار داشتند، همان حرفها را در پازل دشمنان تکرار و یاسآفرینی میکنند!. اما در میان ادعاهای عجیب و غریب این جماعت غربگرای پرادعا، بیان اعوجاجات حسن روحانی است که خود در این چهل و اندی سال مسئول و هشت سال رئیس جمهور کشور بوده و به فرمایش رهبری «حق ندارد نقش اپوزیسیون را بازی کند و باید پاسخگو باشد!». وی در جلسهای با حضور چند تن از مدیران امنیتیاش تحت عنوان «جمعی از روزنامه نگاران و مدیران رسانه»! ادعای توهینآمیز بزرگ «همفکری مردم با ضد انقلاب»! و «همفکری حاکمان و مسئولان کشور با ضد انقلاب» را کرده و با پاشیدن بذر ناامیدی، و با تعمیم دادن تفکرات خود و همفکرانش به کل جامعه و مردم، یاس آفرینی کرده که «مردم مثل ضدانقلاب و اقلیت حاکم فکر میکنند و نمیخواهند پای صندوق رای بروند، همه مثل هم فکر میکنند»! روحانی ادعا میکند «انتخابات دیگر تاثیری ندارد و الان اکثریت جامعه همین عقیده را دارند. اگر برویم نظرسنجی کنیم و از مردم بپرسیم، حتما اکثریت جامعه میگویند انتخابات یعنی چی؟ گذشت دورهاش، اصلا دوره انتخابات تمام شد، بنابر این الان زمان انتخابات نیست، بحث انتخابات چرا میکنید؟»!. روحانی سپس ناخواسته اذعان میکند که این تفکراتِ همفکرانِ خودِ اوست: «وقتی من با دوستانم مشورت میکردم برای اینکه ثبتنام کنم، آنچنان عصبانی میشدند و میگفتند برای چی میخواهید ثبتنام کنید، مگر تو به انتخابات امیدی داری؟»!. حسن روحانی بهتر است به جای این ادعاهای کدرکننده فضای انتخابات و گمراهکننده مردم، عملکرد هشت ساله خود را در یک جلسه رو در رو با کارشناسان به ویژه اقتصادی برای مردم بیان کند که به فرمایش رهبری «نباید گفت این سخنان شفافیت است، این کدر کردن فضاست. شفافیت معنایش این است که مسئول در جمهورى اسلامی عملکرد خودش را به طور واضح در اختیار مردم قرار بدهد. این معناى شفافیت است».
ایشان در فراز دیگری خطاب به مسئولانی که باید پاسخگو باشند اما علَم مخالفت برمیدارند، تاکید میکنند:
«این هنر نیست. زیرا هر کودکی میتواند با یک سنگ، شیشهای را بشکند. نمیشود که انسان در یک دهه همه کاره کشور باشد و در دهه بعد، تبدیل به مخالف خوان کشور شود»!
🇮🇷 ۳♦️-اما مردم شناسی و شناخت رفتار مردم در انتخابات موضوعی است که حسن روحانی و اصلاحطلبان هیچ وقت نتوانستند به درک آن برسند و به همین دلیل همیشه از بهانههای بنیاسرائیلی نخنما همچون رد صلاحیت و حمله به شورای نگهبان برای تحتالشعاع قراردادن این عدم فهم خود استفاده میکنند. اولا در انتخابات سوم ریاست جمهوری پس از رای مجلس به عدم کفایت سیاسی بنی صدر و بعد از حوادث هفتم تیر و هشت شهریور، مردم با اعتمادی که به حل مشکلاتشان پیدا کردند، با مشارکت ۷۴ درصدی در انتخابات شرکت کردند ولی پس از آنکه مجلس بخصوص مجلس دوم موسوی را به عنوان نخستوزیر و مسئول اجرائی کشور انتخاب کرد، عملکرد اقتصادی او و همفکرانش باعث شد مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری چهارم و پنجم کاهش معناداری پیدا کند و به ۵۴ درصد برسد.
🔻ادامه دارد🔻
رویکرد ضد مشارکتی جاهلانه یا خائنانه؟!-3
✍دکتر محمدحسین محترم
عملکرد خسارت بار دولت سازندگی با تورم ۵۰ درصدی نیز باعث تنزل بیشتر مشارکت مردم شد و در انتخابات ششم ریاست جمهوری به ۵۰ درصد رسید. ثانیا در انتخابات ریاست جمهوری هفتم که اصلاح طلبان ابتدا از یک طرف مخالفت با سیاستهای اقتصادی هاشمی را از سوی خود و از طرف دیگر همگرایی نامزد رقیب با سیاستهای هاشمی را القا و فضا سازی کردند، مردم با اعتماد به چنین فضا سازیها و به امید تغییر ریل اقتصادی کشور مشارکت خود را بالا بردند ولی وقتی عملکرد دولت اصلاحات نشان داد که ادامه دهنده همان سیاستهای غلط دولت سازندگی است، موجب شد در انتخابات سال ۸۴ که در پایان دولت اصلاحات برگزار شد، مشارکت مردم به ۵۹ درصد کاهش یابد. ثالثا مردم وقتی خدمات دولت نهم در حل مشکلات خود را دیدند، دوباره مشارکت را در انتخابات دهم ریاست جمهوری به بالاترین سطح در طول ۴۰ و اندی سال گذشته یعنی84/83 درصد رساندند. حواشی دو سال پایانی دولت دهم نیز باعث کاهش مشارکت در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری شد اما چون هنوز طعم خدمت رسانی در ذائقه شان وجود داشت، با مشارکت ۷۳درصدی در انتخابات شرکت کردند. رابعا رکورد کاهش میزان مشارکت مردم در پایان هشت سال دولت حسن روحانی با تورم حدود ۶۰ درصدی رقم خورد. عملکرد فاجعه بار دولت تدبیر و امید و انباشته شدن مشکلات اقتصادی فراوان در سایه برجام میزان مشارکت مردم در انتخابات سیزدهم را به ۴۸ درصد یعنی پایینترین میزان در انتخابات ریاست جمهوری در ۴۰ و اندی سال گذشته رساند. خامسا حال رضایتمندی مردم از حل مشکلات اقتصادی در دولت سیزدهم و امیدواری آنها به حل مشکلات باز میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم را تعیین خواهد کرد. سادسا میزان مشارکت مردم در انتخابات مجالس از یکسو تابعی از عملکرد دولتهای وقت و از سوی دیگر تابعی از همسویی مجالس با دولتهای وقت میباشد. به عنوان مثال در انتخابات مجلس یازدهم که از یکسو در دولت حسن روحانی برگزار شد، عملکرد فاجعه بار اقتصادی دولت حسن روحانی بر مشارکت مردم تاثیر به شدت منفی گذاشت و از سوی دیگر به دلیل همسویی مجلس دهم با دولت روحانی و شراکت نمایندگان آن دوره در انباشت مشکلات اقتصادی نیز موجب کاهش بیشتر مشارکت مردم در انتخابات یازدهم شد و در مجموع میزان مشارکت به حدود ۴۲ درصد کاهش یافت، همانگونه که عملکرد دولت روحانی موجب کاهش بیسابقه مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم شد!. سابعا روند بررسی صلاحیتها در انتخابات مختلف نشان میدهد که این امر هیچ ربطی به میزان مشارکت مردم ندارد و نشان میدهد با همین روند بررسی صلاحیتها میزان مشارکت به بیش از ۸۴ درصد رسیده و با همین روند به ۴۲ درصد نیز رسیده و همچنین با همین روند، نمایندگان جریانهای مدعی و مطرح از گرایشهای بعضا متضاد توانستند به مجلس و به مقام ریاست جمهوری راه یابند و مرکز قانونگذاری و اجرائی کشور را به دست بگیرند. لذا مهمترین پارامتری که بر میزان مشارکت تاثیر میگذارد عملکرد دولتها و مجالس در حل مشکلات مردم است.
🇮🇷 ۴♦️-اما برای اینکه روشن شود که چه کسانی و چه جریاناتی از مشارکت پرشور مردم در انتخابات نگران و هراسان هستند، کافی است فقط فتنه سال ۸۸ بازخوانی و مرور شود که چگونه جماعت مدعی اصلاحطلبی با «ادعای ناجوانمردانه تقلب»، به همراه ضد انقلابهای فراری در سناریوی طراحی شده سازمان سیا وام آی ایکس و موساد و اجرای آن توسط سوروس علیه جمهوریت نظام و پرشورترین حضور مردم در انتخابات شورش کردند و خواستار ابطال آرای بیش از ۸۴ درصدی مردم شدند و کشور را تا لبه پرتگاه بردند.
🇮🇷 ۵♦️-رهبر معظم انقلاب درخصوص کسانی که یاسآفرینی میکنند میفرمایند «متأسفانه برخی افراد بیتقوا در داخل با متهم کردن افراد و دستگاهها و تلاش برای صحیح جلوه دادن دروغهای شاخدار بیگانگان، همان کار دشمن را انجام میدهند. این افراد به جای آنکه سیاست خود را دینی کنند، برای رسیدن به اهداف پَست و حقیر سیاسی، دین خود را با سیاسیکاری همراه کردهاند».
لذا امیرالمؤمنین در نامه معروف به مالک اشتر انذار میدهند که حاکمان و مسئولین جامعه اسلامی را با چه خصوصیاتی انتخاب کند. الان این انذار در آستانه انتخابات متوجه مردم ایران است که امیرالمؤمنین در جملهای عجیب هشدار میدهند در انتخاب خود دقت کنُ، دقتی رسا و بلیغ:«فَانظُر فی ذالِکَ نَظَراً بَلیغا»!.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای ریختن خاکستر روی سر عارف بزرگ ایرانی!
@Farsna
📸 تخریب ۶۴ ویلای غیرمجاز در مازندران
🔹به گفتۀ مسئولان خبرگزاری قوه قضائیه فرزندان یک چهرۀ مشهور اقتصادی که سابقۀ محکومیت هم دارد با تغییر کاربری چندین هکتار از زمینهای جنگلی جلگهای در شهرستان نوشهر مازندران، درحال ساخت ۶۴ ویلا بودند.
🔹هر کدام از این ویلاها نیز بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان پیشفروش شدهاند.
@Farsna
#نماز_شب
💠 استاد فیاض بخش:
🔸نماز شب، مصداق "ذکر کثیر" است.
انسان وقتی در نیمه های شب بلند می شود اگر همسرش هم اهل #نماز_شب است و حالا خواب مانده است، او را هم بیدار کند.
🔸در روایات متعددی توصیه شده است که انسان به تنهایی به نماز شب برنخیزد، بلکه خانواده اش را هم ـ البته اگر علاقمند هستند ـ بیدار کند.
"شما را رها نمیکنیم"؛
پیام قوی ایران به اسرائیل
♦️«بر اساس گفتههای منابع مطلع، آمریکا بر این باور است که سیاست خارجی منطقهای ایران، نشانههایی از پیشروی بیش از حد نشان میدهد. یکی از مقامات آمریکایی به حمله ایران به کردستان عراق اشاره کرد».
♦️خبرگزاری بلومبرگ نوشت: مناقشه در حال تحول خاورمیانه سبب شد که ایران برای اولینبار از زمان آغاز جنگ غزه، آشکارا به حمله تهاجمی بپردازد. پس از آنکه متحدان تهران، خصوصا حوثیها در یمن و حزبالله در لبنان، عملیات نظامی برای حمایت از غزه را به پیش بردند، نقشی که ایران برای خود در مناقشه تعریف کرده بود و شامل نمایش قدرت در سایه بود، تغییر کرد.
♦️اقدامات اخیر تهران در واقع ارسال پیام بود و نشان داد که ایران تمایل دارد وضعیت ناپایدار فعلی را تغییر دهد و به مبارزه در جایی بپردازد که خودش صلاح میداند.
♦️ایران در ابتدا یک نفتکش را در سواحل عمان توقیف کرد و اعلام کرد که این اقدام، انتقام «سرقت» نفت خام ایران توسط آمریکا از همان کشتی در سال گذشته بوده است. سپس به تأسیساتی در شمال عراق که تهران مدعی است یک پایگاه جاسوسی اسرائیل بوده، حمله موشکی کرد و مواضع داعش در سوریه نیز از جمله اهداف این حملات موشکی بود.
♦️تهران با این کار نشان داد که مایل است از قدرت نظامی برای پسزدن نفوذ اسرائیل استفاده کند و در عین حال این حملات فرصتی برای نمایش موشکهای جدید و با فناوری پیشرفته ایران ایجاد کرد که توانایی هدف قرار دادن اسرائیل را دارند.
♦️حمله بعدی ایران، اینبار به پاکستان بود. این حملات موشکی، یک گروه شبهنظامی در پاکستان را هدف قرار داد که تهران میگوید حملاتی را علیه نیروهای ایرانی انجام داده است. اگرچه پاکستان در روز بعد حملات متقابلی را آغاز کرد، اما هر دوطرف با تاکید بر روابط «برادرانه» خود، به سرعت برای کاهش تنش اقدام کردند.
♦️علی واعظ، مدیر پروژه ایران در «گروه بینالمللی بحران» مستقر در واشنگتن، معتقد است، در تهران، فشار داخلی مبنی بر لزوم تحرک نظامی ایران برای جلوگیری از افزایش ترور هدفمند فرماندهان ارشد این کشور و همچنین جلوگیری از افزایش حملات علیه متحدان منطقهایاش وجود داشت.
♦️این درگیریها میتواند تاثیرات قابلتوجهی بر بازار انرژی بگذارد. قیمت نفت خام در لندن علیرغم تنشهای خاورمیانه تا حد زیادی ثابت بوده و هر بشکه کمتر از ۸۰ دلار معامله میشود. اما بازرگانان میدانند که دخالت فعالتر ایران در این بحران، خطراتی را برای صادرات انرژی در این منطقه درپی خواهد داشت.
♦️امین سیکل، استادیار دانشکده دانشگاه نانیانگ سنگاپور، گفت: «ایرانیها در حال قدرتنمایی هستند این همچنین یک سیگنال بسیار قوی به اسرائیل و ایالاتمتحده میفرستد مبنی بر اینکه ما قصد نداریم رها کنیم».
♦️آنچه اکنون اهمیت دارد این است که دشمنان و مخالفان چه برداشتی از این وقایع دارند. آیا فکر میکنند ایران در حال تلافی موارد قبلی است یا اینکه سعی دارد ریسک درگیری را افزایش دهد؟
♦️دو مقام غربی در منطقه معتقدند که ایران به این دلیل که بسیاری از نیروهای نیابتیاش تلاش میکنند گامهای قویتری بردارند، لازمدیده برای خود نقشی در این ماجرا قائل شود. اگرچه ایران مستقیما حوثیها را تحریک نکرد که به کشتیها حمله کنند، اما اکنون تهران با ارائه تجهیزات و کمک اطلاعاتی به شبهنظامیان یمنی، از آنها پشتیبانی میکند.
♦️بدر السیف، استادیار دانشگاه کویت و عضو «انستیتو کشورهای عربی خلیج [فارس]» مستقر در واشنگتن، گفت: «محاسبات استراتژیک ایران دستکم گرفته شده است. این کشور اهداف خود را با کمترین هزینه ممکن برای خود پیش میبرد».
@abuhossein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظۀ پرتاب موفقیتآمیز ماهوارۀ مهدا همراه با ۲ ریزماهواره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا شورای نگهبان دلایل ردصلاحیتها را عمومی بیان نمیکند؟
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲
میلادی: Monday - 29 January 2024
قمری: الإثنين، 17 رجب 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیه السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹مرگ مامون لعنة الله علیه، 218 ه-ق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 همه میگفتند چه دوست چه دشمن حرم حضرت زینب دوباره به اسارت گرفته خواهد شد !!
🔹اما ابرمَردی وجود داشت که گفت دوباره نمیزارم حرم دست دشمن بیوفته
اون شخص کیه؟
✅ کسی نیست جز #امام_سید_علی_خامنهای 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️مهمترین هدف جنگ ترکیبی که امروز علیه ما جاریست چیست؟
⁉️مهمترین کلید واژهای که حاصل کار بازوهای مختلف فعال در جنگ ترکیبی است چیست؟
⁉️چرا القای ناکارآمدی جمهوری اسلامی برای دشمنان این همه مهمه و تلاش میکنند که جمهوری اسلامی را ناکارآمد نشان بدند؟
✅ جواب سوالات فوق را در این ویدیو مشاهده کنید