eitaa logo
ایثار345
92 دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
7.9هزار ویدیو
45 فایل
🥀ای آنکه گذرت بر خاک من است، بدان که من طعمه مرگ نیستم...
مشاهده در ایتا
دانلود
✨الهی، ما هر چه کنیم کم است و تو هر چه کنی بسیار؛ «یا مَن یُعطی الکثیرَ بالقلیل!»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
36.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍عبدالله مبارک گوید: سالی از سالها به حج خانه خدا می شُدم. در راه منقطع شدم،بر توکل می رفتم. از کناره بیابان کودکی را دیدم که به گمان چنان بردم که هفت یا هشت ساله است. گفتم سبحان الله! بادیه ای بدین خونخواری و کودکی بدین خُردی؟! اورا گفتم یا صَبی! از کجا می آیی؟! گفت:من الله! گفتم:کجا می روی؟! گفت: الی الله! گفتم:چه می جویی؟! گفت:رض الله! گفتم:زادت کجاست،راحله ات کجاست؟! گفت:زادی تقوائی و راحلتی،رجلای و مرادی مولای! گفتم اخبرنی من انت؟! گفت:تا چه خواهی کرد؟!این حدیث رها کن. نحن قوم مظلومون. گفتم:زیادتی کن در بیان! گفت:نحن قوم مقهورون! گفتم:روشن تر بگوئید! گفت:نحن قوم مطرودون. این بگفت و برفت...... 📚تفسیر روض الجنان و روح الجنان. ابوالفتوح رازی(قدس سره) راوی:یوسفعلی میرشکاک.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا اینقدر فتنه و سختی زیاد شده؟ سخنان گهربار رهبر انقلاب در مورد حوادث قبل از ظهور و تفسیر آیه 55 سوره نور
🔷در پروندۀ درگیری یک خانم با فرد روحانی در قم کسی دستگیر نشده است 🔹دادستان قم: در رابطه با ویدیوی منتشر شده در فضای مجازی که درگیری بین یک خانم و یک فرد روحانی را در یک درمانگاه نشان میدهد دستورات قضایی لازم صادر و پرونده قضایی تشکیل شده. 🔹تاکنون فردی دستگیر نشده و تحقیقات ادامه دارد. شایعات در مورد پلمب درمانگاه و یا ابطال مجوز آن صحت ندارد. به کانال خبری در ایتا بپیوندید👇.
💢ذخایر طلای کشور را تخلیه نکنید... ارزپاشی نکنید... طلاپاشی نکنید... 👤 سید یاسر جبرائیلی 🔴 👇 @bidariymelat
17.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 موشکافی فیلم فحاشی زن بی حجاب به یک روحانی در درمانگاه قم! 🌀 رسانه باشید و برای مشارکت در روشنگری و جهاد تبیین دهید https://eitaa.com/joinchat/3832938513C10428c852e
ساکتین،یاوران فتنه کشف حجاب در ماجرای تذکرطلبه مظلوم آمر به معروف به زن دریده مکشفه نکته تلخ ماجرا سکوت مردم مذهبی حاضر درصحنه دردفاع ازطلبه مظلوم است. در واقعه عاشورا نیزاگر یک سوم از کوفیان دعوت کننده امام حسین (ع) سکوت خود را می شکستندحادثه عاشورابه گونه دیگری رقم می خورد. . ما رو به دوستان خود معرفی کنید. 💠کانال طلاب بصیر خوزستان https://eitaa.com/joinchat/2358313083Cfdb7d0b2a2
خدا سرنوشت هیچ قومی رو تغییر نمیده تا خودشون نخوان
⭕️دو اتفاق تلخ و باورنکردنی، که امروز برای ما عادی شده: ۱.کشف حجاب زنان و دختران در خیابان‌ها و مجامع عمومی ایران! ۲. کشتار بیش از ۳۰ هزار انسان، زن و کودک بی گناه در غزه! آیندگان چگونه ما راقضاوت خواهندکرد
🔷مخاطبان زیادی در خصوص اقدام شنیع زن ولنگار در بیمارستان قم و حمله به روحانی بیگناه و هم چنین اراجیف دستیار رئیس جمهور برای ما مطلب فرستادند که صرفا به انتشار گزیده ای از این پیام ها بسنده می کنیم .