⚜ دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین.
خدایا قرار بده در این روز از آمرزش جویان و قرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته و فرمانبردارت و قرار بده مرا در این روز از دوستان نزدیکت به مهربانى خودت اى مهربانترین مهربانان.
🔴 #ضد_ولایت_فقیه از نظر رهبر انقلاب؟‼️
🔻رهبر معظم انقلاب:
✅ بعضی ها نظرات کارشناسی میدهند، با نظر رهبری مخالف است، میگویند آقا این ضد ولایت است. من به شما عرض بکنم؛ هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف با نظر این حقیر باشد، مخالفت با ولایت نیست؛ دیگر از این #واضحتر؟! نظر کارشناسی، نظر کارشناسی است. کار کارشناسی، کار علمی، کار دقیق به هر نتیجهای که برسد، آن نتیجه برای کسی که آن کار علمی را قبول دارد، معتبر است؛ به هیچ وجه مخالفت با ولایت فقیه و نظام هم نیست.
به هر حال هیچگاه اعلام نظر کارشناسی و نظر علمی، معارضه و مبارزه و مخالفت و اعلام جدائی از رهبری و ولایت و این حرفها به حساب نمیآید و نباید بیاید.(۹۱/۵/۱۴)
✅ مراقب باشيد، مواظب باشيد، نمیشود هر كسی را به مجرد يك خطائی يا اشتباهی گفت #منافق؛ نميشود هر كسی را به مجرد اينكه يك كلمه حرفی برخلاف آنچه كه من و شما فكر ميكنيم، زد، بگوئيم آقا اين ضد ولايت فقيه است. در تشخيصها خيلی بايد مراقبت كنيد... در تشخيص ها و در مصداق های مختلف دقت بشود. بیدقتی در مصداق ها، گاهی اوقات ضررها و لطمات بزرگی خواهد زد. (۸۸/۹/۱۴)
✅ اين برادر عزيزمان ميگويد «ضد ولايت فقيه» را معرفی كنيد. خوب، «ضد» معلوم است معنايش چيست؛ ضديت، يعنی پنجه در افكندن، دشمنی كردن؛ نه معتقد نبودن. اگر بنده به شما معتقد نباشم، ضد شما نيستم؛ ممكن است كسی معتقد به كسی نيست. البته اين ضد ولايت فقيه كه در كلمات هست، آيه مُنزل از آسمان نيست كه بگوئيم بايد حدود اين كلمه را درست معين كرد؛ به هر حال يك عرفی است. اعتراض به سياستهاي اصل ۴۴، ضديت با ولايت فقيه نيست؛ اعتراض به نظرات خاص رهبری، ضديت با رهبری نيست. دشمنی، نبايد كرد. دو نفر طلبه كنار همديگر مينشينند؛ خيلی هم با هم رفيقند، خيلی هم با هم باصفايند، همدرس هستند، مباحثه ميكنند، حرف همديگر را رد ميكنند؛ اين حرف او را رد ميكند، آن حرف اين را رد ميكند. ردكردن حرف، به معنای مخالفت كردن، به معنای ضديت كردن نيست؛ اين مفاهيم را بايد از هم جدا كرد. (۸۶/۷/۱۷)
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #سروش #تلگرام
🔴 #تحلیل| رمز اختلافات سعودی و امارات در یمن
🔻 #زمانه| دولتهای حاشیه خلیج فارس بویژه عربستان و امارات اختلافات متعددی با هم دارند. درباره یمن، ابوظبی خواهان ایفای نقشی انحصاری در جنوب است و نفوذ ریاض در این منطقه را نگران کننده ارزیابی میکند.
🔹مرز طولانی عربستان با یمن و دغدغههای امنیتی ریاض باعث شده این کشور بیش از شریک اماراتی خود نگران پیامدهای تثبیت انقلاب در یمن باشد.
🔹دولتهای حاشیه جنوبی خلیج فارس هر کدام جداگانه با آمریکا پیمانهای امنیتی منعقد کردهاند و اتحاد آنها در قالب شورای همکاری، بدون پشتیبانی واشنگتن فاقد ضمانت امنیتی لازم است و از ظرفیت بالای واگرایی میان آنها حکایت دارد.
🔹اختلافات فزاینده میان نیروهای تحت حمایت سعودی و امارات با یکدیگر در جنگ یمن و درگیری خونین میان آنها، امید سعودیها برای دست یافتن به انسجام در جبهه مورد حمایت خود را از میان برده است.
🔹ناکامی ریاض در حفظ اتحاد میان گروههای ضد انقلاب یمن به خوبی مبین فقدان زمینههای لازم برای همگرایی میان دولتهای عربی خلیج فارس، حتی در شرایط بحرانی است.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #سروش #تلگرام
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 #ویدئو_زمانه| ۲۸ خرداد همه خواهیم آمد....‼️
🔴 یوسف #امنیت به نامحرمان نفروشیم
🔻 چرا رهبر ایران #حضور_حداکثری در انتخابات را باعث مصونیت و امنیت کشور میدانند؟
🔹 #ببینید چگونه عبدالله مهتدی، سرکرده گروه تجزیه طلب و تروریستی کومله از توهمات خود میگوید : "خالی گذاشتن محل های رای گیری بزرگترین ضربه به جمهوری اسلامی است..."
#انتخابات #همه_می_آییم
➖➖➖➖➖➖➖
☘ #زمانه: گنجینه ی عکس نوشته های تحلیلی تولیدی، ویدئو و تحلیل های سیاسی جهت استفاده اساتید و بهره برداری مدیران کانال ها و گروه های نخبگانی
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
⭕️ بحث انحرافی تحریمهای ترامپ در وین
👤 سیدیاسر جبرائیلی
🔻 یک بحث انحرافی در مذاکرات وین وجود دارد و آن اینکه آمریکا تحریمهای دوره ترامپ را بردارد و به وضعیت برجام بازگردد یا خیر، بخشی از تحریمهای دوره ترامپ حفظ شود. این بحث از این رو انحرافی است که حتی اگر آمریکا همه تحریمهای دوره ترامپ را لغو کند و به وضعیت برجام بازگردد، به معنی لغو تحریمهای وعده داده شده در برجام نیست و نباید متضمن بازگشت ایران به تعهدات برجامیاش باشد.
🔹 آنچه ملاک ایران برای بازگشت به تعهدات خود خواهد بود، راستیآزمایی اجرایی شدن تعهدات اروپا و آمریکا در بندهای ۱۸ تا ۳۳ و ضمیمه دوم برجام است. به صورت کلی، طبق تعهدات تحریمی آمریکا و اروپا، اشخاص حقیقی/حقوقی مندرج در پیوستهای یک و سه از ضمیمه دوم برجام باید از فهرست تحریمی آمریکا و اروپا حذف شوند و هر گونه محدودیت مربوط به نقل و انتقالات مالی، فعالیتهای بانکی، صنعت نفت و گاز و پتروشیمی و خدمات مرتبط، صنعت کشتیرانی، بیمه، تجارت فلزات پایه و گرانبها، صنعت خودرو، هواپیمای مسافربری و قطعات مربوطه و... از پیش پای ایران برداشته شود.
🔸 مسئله اینجاست که بسیاری از این محدودیتها حتی در دوره قبل از خروج آمریکا از برجام نیز برداشته نشدند و برای مثال ایران امکان نقل و انتقال پول نفتی را که فروخته بود، نداشت. در واقع ایران باید پیش از خروج آمریکا از برجام در واکنش به اجرایی نشدن تعهدات تحریمی طرف مقابل، اقدام به کاهش تعهدات هستهای خود میکرد که معالاسف این اقدام تا یک سال پس از خروج رسمی آمریکا از برجام به تعویق افتاد.
🔻 میدانیم که از روز ۱۸ اکتبر ۲۰۱۵ یا ۲۶ مهر ۹۴ که به روز پذیرش موسوم شد(Adoption Day) ایران تمامی تعهدات هستهای فهرست شده در بند C از ضمیمه پنجم برجام را انجام داد و پس از مهر تایید آژانس بر اجرای این تعهدات، روز اجرای برجام(Implementation Day) در ۲۶ دیماه ۹۴ فرا رسید و قرار شد که طرف مقابل اجرای تعهداتش را آغاز کند، که نکرد؛ و این بدعهدی از زبان مقامات متعدد دولتی از جمله شخص آقای روحانی بیان شد. بنابراین، ایران از ۲۴ مهر تا ۲۶ دیماه تعهدات خود را بدون اینکه طرف مقابل اقدامی انجام دهد، انجام داده و یک سال پس از خروج آمریکا نیز تمام و کمال به اجرای تعهداتش ادامه داده است. این است که اکنون ما در جایگاه مدعی قرار داریم و آنچه رهبر حکیم انقلاب اسلامی به عنوان راستیآزمایی لغو تحریمها مطرح کردهاند، یک رویکرد کاملا عقلانی و منطقی است.
🔰 باید به دو نکته مهم دقت کافی داشت. اولا نباید بحث حول تحریمهای ترامپ بچرخد و آنچه ملاک است، راستیآزمایی آثار وعده داده شده از لغو تحریمها در برجام است. ثانیا به همان دقتی که اثر اجرای تعهدات ایران با اندازه گیری درصد اورانیوم غنیشده یا میزان اورانیوم انباشت شده ممکن است، اثر رفع تحریمها نیز باید ملموس باشد و ایران بتواند در مقادیر قابل توجه و در بازه زمانی معقول، به تجارت اقلام تحریمی پرداخته و تراکنشهای مرتبط بانکی را تست کند که زمانی حداقل ۳ تا ۶ ماه برای اینکار لازم است. لمس اثر لغو تحریمها با عباراتی چون "راستیآزمایی سریع" در تناقض آشکار است.
🔹 اینکه روی کاغذ همچون عصر برجام فریبکاریهایی صورت گیرد و فیالمثل ایران نفت بفروشد و پولش در بانک کشور خریدار بلوکه شود و چند سال بعد میان بانک مرکزی و سازمان برنامه بر سر چاپ پول به پشتوانه پولهای بلوکه شده عصر برجام دعوا درگیرد، به معنی لغو تحریم نیست.
🔸 ملت ایران فراموش نکرده است که در عصر برجام وقتی روشن شد تحریمها در عمل برداشته نشده است، آقای عراقچی در تلویزیون ظاهر شده و اساسا هدف لغو تحریمها را منکر شد و گفت هدف مذاکرات لغو تحریمها نبوده است! این فاجعه نباید تکرار شود و در جلوگیری از تکرار آن، همه ما مسئولیم.
#صبح امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖
🔻 #گزارش_روز
🔸آخرین وعده 100 روزه!
🔸دکتر روحانی روز پنجشنبه (26 فروردین)، خبر از وعدهای 100 روزه به ملت داد و گفت: «ما در 100 روز پایانی دولت؛ سلامت، معیشت، شکستن تحریمها و تکمیل طرحها را در دستور کار داریم». رئیسجمهور دیروز نیز در دیدار جمعی از فعالان حوزه زنان و خانواده، اظهار داشت:«همچنان که در ابتدای دولت یازدهم برنامهای برای صد روز ابتدایی داشتیم، امیدوارم با یک برنامه صد روزه پایانی هم قدمهایی را برای خدمت به مردم برداریم!».
🔸گزارههای تحلیلی: یکی از برگهای برنده روحانی در تبلیغات ریاست جمهوری سال 92، وعدهای بود که برای حل مشکلات در ۱۰۰ روز اول دولت خود داد. 100 روز به پایان رسید. مردم و رسانهها، منتظر تحقق وعدههای داده شده بودند که از آقای روحانی شنیدند: «بنده وعده نداده بودم و قرار بود گزارش به مردم بدهم!». در آستانه انتخابات دور دوم ریاست جمهوری، خبرنگاری پشت تریبون قرار گرفت و از دکتر روحانی درباره وعده 100 روزه 4 سال قبلش پرسید. دکتر روحانی با دروغ بزرگ خواندن این وعده گفت: «من نگفتم مشکلات را صدروزه حل میکنم، من گفتم اگر به دولت برسم، گزارش صدروزهای از کارهایی که کردم به مردم ارائه میدهم». در آستانه رسیدن به 100 روز پایانی، آقای رئیسجمهور بعد از طرح برنامههای ویژه 100 روز پایانی، مطرح میکند: «در باب برنامه 100 روزه، بعضیها تا آخر هم نفهمیدند که ما چه میگوییم!؟». به نظر میرسد؛ آقای روحانی در روزهای پایانی عمر دولت خویش، حافظه تاریخی ملت ایران را کوتاهمدت فرض کرده و حساب ویژهای روی آن باز کرده و به دنبال زمینهسازی برای توافقنامه دیگری از نوع برجام نافرجام است!
🔸نکته پایانی: به ابوسعید ابوالخیر (عارف مشهور ایرانی در اواخر قرن چهارم هجری)، گفتند؛ فلانی ادعا کرده است پرواز میکند. گفت؛ اینکه مهم نیست، مگس هم میپرد. گفتند؛ فلانی را چه میگویی؟ ادعا کرده روی آب راه میرود. گفت؛ اهمیتی ندارد، تکهای چوب نیز همین کار را میکند. گفتند؛ پس از نظر تو شاهکار چیست؟ گفت؛ اینکه در میان مردم زندگی کنی ولی هیچگاه به کسی دروغ نگویی، کلک نزنی٬ دلی نشکنی٬ از اعتماد کسی سوءاستفاده نکنی و کسی را از خود ناراحت نکنی؛ این شاهکار است. متأسفانه طی سالهای اخیر وعدههایی داده شده است که یادآوری آن، ناراحتی مردم را دوچندان میکند. دکتر روحانی در تبلیغات انتخاباتی به مردم وعده داد: «آنچنان رونق اقتصادی ایجاد کنیم که مردم به این 45 هزار تومان احتیاجی نداشته باشند»؛ امروز این رونق را مردم در صفِ مایحتاج اولیه خود مشاهده میکنند و ناصوابتر اینجاست که هنوز هم بعد حدود هشت سال، باید از دولتمردان وعده بشنوند!!!
✍️حسین عباسیان
#صبح امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖
🔺صفحه اول روزنامه های استان یکشنبه 400/01/29
#صفحه_اول_روزنامه_ها
#صبح_امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺صفحه اول روزنامه ها یکشنبه 1400/01/29
#صفحه_اول_روزنامه
#صبح_امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖