♦️ضرب المثلهای ایرانی با هوش مصنوعی!
🔸تازه ترین اخبار تکنولوژی و هوش مصنوعی را از ما دنبال کنید
🌐 https://eitaa.com/Esf_Ai
🌐 https://rubika.ir/Esf_Ai_rubika
🌐 https://virasty.com/Esf_Ai
آیا باید از کاربرد هوش مصنوعی در نوشتارهای آکادمیک، ترسید؟
استفاده از روباتهای هوش مصنوعی میتواند برای پژوهشگران اقتصادی (و غیراقتصادی) مفید و موثر باشد؛ برای مثال میتوان به کاهش زمان و هزینه تولید نوشتارهای علمی اشاره کرد. هنگام تولید سنتی نوشتارهای علمی برای مطالعه، نوشتن و تولید محتوا زمان زیادی موردنیاز است. ضمن اینکه در این فرآیند لازم است هزینهای پرداخت شود.
اما روباتهای هوش مصنوعی کمک خواهند کرد که هر دو مورد به کمترین مقدار ممکن کاهش یافته و سرعت تولید نوشتارهای علمی افزایش یابد. خستگی افراد در مدت زمان محدود در اختیار، میتواند مانع بزرگی در تولید یکمحصول باکیفیت باشد.
چنین محدودیتی برای روباتهای هوش مصنوعی وجود ندارد و میتوان مدعی شد که بهرهوری این روباتها میتواند بیشتر از انسان (هوش طبیعی) باشد.
در کنار این مزایا، بیم آن میرود که افراد در شرایط محیطی مختلفی قرار گرفته و به مساله رعایت حقوق مالکیت فکری سایر افراد و ناشران و کارفرمایان و... توجه کاملی نداشته باشند.
در این راستا، توجه به مساله اخلاق پژوهشی اهمیت دوچندانی پیدا میکند. از آنجا که یکی از وظایف سنتی دولتها تعریف استانداردها و معیارهاست، وظیفه تنظیمگری دولتها ایجاب میکند که استانداردهای لازم برای استفاده پژوهشگران (اعم از دانشجویان، استادان و سایر افراد)، ناشران، سازمانها و... تدوین شده و سختگیریهای لازم با هدف استفاده مناسب از این فناوری روز صورت گیرد.
🔸تازه ترین اخبار تکنولوژی و هوش مصنوعی را از ما دنبال کنید
🌐 https://eitaa.com/Esf_Ai
🌐 https://rubika.ir/Esf_Ai_rubika
🌐 https://virasty.com/Esf_Ai