♦️آمار "جرائم" در ماه محرم کاهش محسوسی مییابد
فرمانده انتظامی استان اصفهان:
🔹براساس پژوهشهای صورت گرفته و آمارهای ارائه شده، میزان وقوع جرم و جنایت در ماه محرم بسیار کاهش می یابد به حدی که این اتفاق برای مردم محسوس است.
🔹این از ویژگیهای منحصر به فرد این ماه است زیرا عموم مردم و حتی مجرمان هم برای این ماه و به ویژه دهه اول محرم احترام خاصی قائل بوده و مراقب هستند تا در این ایام خاص عمل خلاف و جرمی از آنان سر نزند.
@Esfahannesfejahan
♦️بارها این جمله را در زیارت عاشورا خوانده بودیم که: وَ هذا يَوْمٌ فَرِحَتْ بِهِ آلُ زِيادٍ وَ آلُ مَرْوانَ بِقَتْلِهِمُ الْحُسَيْنَ
اما فکر نمیکردیم بعد از ۱۴۰۰ سال اذناب و نوادگان ابن مرجانه سر از تخم در بیاورند و بر مصائب اهل بیت شادی و رقص کنند.
آن دسته از مردم و مسئولان مذهبی که یا از سر رأفت یا خیانت و یا حماقت جلوی این قشر فواحش کوتاه آمدند به گوش و به هوش باشند،
از حجاب کوتاه بیایید سنگر بعدی شما خون و حرمت امام حسین است! با شما اتمام حجت کردیم، (حتی شما صورتی عزیز!)
@Esfahannesfejahan
حماسهای دیگر در دارالشهدای اصفهان:
♦️ورزنه یکپارچه برای بدرقه علی اکبر دیگری قیام کرد
🔹همزمان با هشتم ماه محرم پیکر مطهر شهید «محمدرضا اسماعیلی» شهید حادثه تروریستی خاش با حضور چشمگیر و حماسی مردم ورزنه و روستای اشکهران تشییع شد تا همگان بدانند هر که پای امنیت مردم ایستاد مردم او را عزیز میدارند.
@Esfahannesfejahan
♦️پویش ملی «لبیــک یا قـــرآن»، اعلام انزجار عزاداران حسینی از اهانت به قرآن
🔰همخوانی سوره مبارکه مسد
درهیأتهای عزاداری سراسر کشور
📆۵شنبه، پنجم مرداد، شب عاشورای محرم ۱۴۴۵قمری
در پی هتک حرمت مجدد به قرآن کریم پویشی با عنوان «لبیک یا قرآن» در تمامی هیئات مذهبی سراسر کشور با همخوانی سوره مبارکه مسد توسط عزاداران در شب عاشورا برگزار میشود.
جامعه قرآنی و هیئتهای سراسر کشــــور
@Esfahannesfejahan