🔴 #نکته
طرح هدفمندی یارانهها عملا میخواد استانداردهای مصرف خانوار رو مورد حمایت قرار بده، نه رستوران گردی و تفریحات این چنینی رو
قرار نیست ما رو در ثروت غوطه ور کنه بزرگواران
موضوع اینه که ما مطابق استانداردهای حوزه تغذیه باید حداقل فلان میزان مصرف ماهانه از فلان کالا داشته باشیم
یا باید فلان اقلام کالایی در دسترس همه جامعه به صورت یکسان باشه که این اقلام مشخصا از بند بالا تعیین میشن و اسمش شده #کالای_اساسی
پس اینجا دولتها برنامه ریزی میکنند که این حداقلها تأمین بشه
که اسمش تو ایران شده؛ هدفمندی یارانهها
دقت کردید؟
پس هدفمندی یارانهها قرار نیست مهمانی و رستوران گردی مارو حمایت کنه
قراره دسترسی به مايحتاج اولیه زندگی(کالای اساسی) برای همه اقشار رو یکسان کنه
حالا اینجا دولت قشر مرفه جامعه رو از پرداخت یارانه معاف کرده چون همیشه در دسترسش بوده
لذا دقت کنید
بدون سانسور
@aslah313
#تکمیلی
🔴طرح حذف ارز ترجیحی و پرداخت یارانه نقدی 1401، باعث میشه یکی از وعدههای آقای رئیسی محقق شود:
👈 از بین بردن #فقر_مطلق
🔹بنابر تعاریف بین المللی؛
فقر مطلق برابر است با درآمد کمتر از 1.9 دلار ppp در روز.
با فرض دلار ppp 7000 تومانی و بُعد اعلامی خانوار 2.64 برای دهک اول خواهیم داشت:
1.9×7000×2.64×30= 1.054.000
تومان
و یارانه پرداختی به دهک اول:
2.64×400.000= 1.056.000
تومان
#نتیجه: درآمد دهک اول یقینا از میزان استاندارد فقر مطلق بالاتر میرود و میتوان ادعا کرد فقر مطلق ایران تقریبا با صفر برابر میشود.
بدون سانسور
@aslah313
🔴نکته
🔹با اجرای صحیح طرح هدفمندی یارانهها مصرف مواد غذایی به شدت کنترل میشه و #مدیریت_مصرف اتفاق میفته!
🔹مثال👇
میدونستید سالانه بیش از 35,000,000 تن دور ریز غذا داریم؟؟
که معادل غذای بیش از 18,000,000 نفر هست؟!
یعنی غذای حدود 70%، 3 دهک اول( 18م از 26م نفر) که دارن ماهی 400,000 تومان یارانه دریافت میکنند!
یعنی غذای حدود 6,900,000 خانوار ایرانی!
حالا فرض کنید 50% این دور ریز کنترل بشه و مردم درست و به اندازه مصرف کنند
حساب کنید بینید آیا گشنهای در این ممکلت شب سر بر بالشت میگذاره؟!
✍ آقای الف
@aslah313
🚩 تامین کالای مورد نیازمان با خریدن یا نخریدن؟!
در شرایط فعلی دشمن تمام توان رسانهای میدانیاش را بکار گرفته تا #روان_بازار را طی این یک هفته از طریق احتکار کالاها در انبارها و مجاب کردن مردم به #هجوم و #احتکار_خانگی هر چند به اندازه چهار عدد روغن و پنج بسته مرغ و... بهم بریزد تا در نتیجه #کمبود_عرضه مردم را به سمت #تجمعات_اعتراضی سوق دهد! او میکوشد به مردم القا کند هجوم آوردن و خرید فوری، راه تضمین تامین اقلام مورد نیاز است!
در صورتی که " نخریدن " چاره کار است! مردم اگر صرفا این یکهفته را صبر کنند، راهبرد ایجاد #قحطی_کاذب دشمنان با شکست مواجه خواهد شد و زمانی که روانِ بازار آرام بگیرد، محتکر چارهای جز عرضه #کالاهای_اساسی به بازار ندارد چرا که احتکار در زمان #التهاب_بازار موفق میشود نه #ثبات_بازار ! مضاف بر اینکه روغن و مرغ و... بیش از نیاز فعلی مردم در کشور موجود میباشد و دلیل کمبودهای مقطعی خرید چند برابر نیاز خانوار است!
محمد رضا شیخی
@aslah313
🔴نکاتی که شما عزيزان از آن غافل میشوید👇
۱. بعد از استقرار سامانه کالابرگ الکترونیکی، شما کالای اساسی رو با قیمت شهریور ۱۴۰۰ دریافت میکنید، مثلا مرغ: ۲۸۵۰۰ هست.
۲. کالای اساسی شما تا مدتها با یک قیمت ثابت به دست شما خواهد رسید و یارانه مطابق #برابری_قدرت_خرید سبدکالای ماهانه تعيين میشود.
۳. #فقر_مطلق در ایران عملا صفر میشود.
چرا که مطابق آمارهای بین المللی یک خانواده در دهک اول(فقیر) باید مطابق نرخ برابری قدرت خرید، بعد خانوار، ۳۰ روز ماه و درآمد ۱.۹ دلاری روزانه، باید این دهک حدود ۱.۰۵۴.۰۰ تومان ماهانه دريافت کند(۱.۹×۷۰۰۰×۲.۶۴×۳۰= ۱.۰۵۴.۰۰۰)
که يارانه پرداختی فعلی ۱.۰۵۶.۰۰۰ تومان است(۴۰۰×۲.۶۴=۱.۰۵۶.۰۰۰).
پ.ن۱: دلارppp منتهی به شهریور ۱۴۰۰، برابر ۷۰۰۰ تومان محاسبه شده است.
پ.ن۲: #فقر_مطلق با اون #خط_فقر تفاوت داره هااااا
#فقر_مطلق یعنی هیچ دهکی شب گشنه سرشو رو بالشت نذاره و توان خرید کالای اساسی زندگیش رو داشته باشه
@aslah313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کسانی که یارانه نگرفتند در صورت تایید شکایتشان، یارانه ماههای گذشته را نیز دریافت میکنند
عبدالملکی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
🔹به محض اینکه فردی وارد سامانه ثبت شکایات یارانه معیشتی میشود اعتراض او ثبت خواهد شد.
🔹یارانه مورد نیاز۹۰ درصد مردم تامین شده و در حساب دولت است، پس اگر یک تا دو ماه دیگر مشخص شود فردی نیازمند بوده اما دریافتی نداشته، یارانه معیشتی ماههای گذشته نیز به حساب آن واریز میشود.
@aslah313
✋
اعتراضات پراکنده در برخی شهرها
🔸 پایان تجمعها و بازگشت آرامش
🔺 به گزارش خبرنگاران ایرنا از سراسر کشور:
🔹 در شهرستان درود لرستان
حدود ۵۰ نفر در تجمعی محدود با سر دادن شعارهایی خواستار بازگشت قیمتها به قبل شدند؛ با وجود تلاش برخی برای ایجاد حرکتهای التهاب آفرین، این تجمع با حضور عوامل انتظامی پایان یافت.
🔹 شهرستان ایذه در خوزستان
نیز بعد از ظهر پنجشنبه شاهد برگزاری تجمع اعتراضی چند ده نفری بود؛ در این تجمع برخی تحریک کنندگان با تلاش برای انحراف در تجمع، به برخی از اموال عمومی در این شهر حمله ور شدند.
حمله به برخی فروشگاههای زنجیرهای و همچنین اقدام به آتش زدن یکی از مساجد شهر، موجب شد که با ورود عوامل انتظامی تجمع کنندگان متفرق شوند.
🔹 اندیمشک در استان خوزستان
نیز شاهد تجمع حدود ۲۰۰ نفری بود؛ سرداد شعارهایی علیه افزایش قیمتها و همچنین سنگ پرانی به سمت عوامل انتظامی و آتش نشانی باعث مجروحیت یکی از آتش نشانان این شهر شد.
🔹 شهرستان دزفول
نیز طی دو روز گذشته تجمعات پراکندهای را شاهد بود؛ تعدادی از افراد در چهارراه شریعتی این شهر تجمع کرده و شعارهای ساختار شکنانه سردادند. تجمع کنندگان که تعداد آنها حدود ۳۰۰ نفر تخمین زده میشود با دخالت عوامل انتظامی متفرق شدند؛ دادستان عمومی و انقلاب دزفول اعلام کرد که ۱۵ نفر از کسانی که سعی داشتند تجمعات این شهر را به آشوب بکشند بازداشت شدند.
🔹 شهرستان یاسوج
هم طی روز گذشته با تجمع حدود ۳۰ نفره روبرو شد؛ بر همین اساس تعداد ۷ نفر از لیدرهای این تجمع که تلاش داشتند با سر دادن شعارهای تند، اعتراضات را به سمت تخریب اموال عمومی ببرند، توسط عوامل انتظامی دستگیر شدند.
🔹 تعدادی از مردم شهرکرد
هم عصر روز پنجشنبه در معابر اصلی این شهر و در اعتراض به افزایش قیمتها تجمع کردند؛ چهارراه فصیحی محل اصلی این تجمع گزارش شده و تعداد تجمع کنندگان نیز حدود ۲۰۰ نفر گزارش شده است. این تجمع با درخواست عوامل انتظامی و با هدف جلوگیری از سوء استفاده اراذل و اوباش پایان یافت.
🔹 شهرستان جونقان
نیز عصر پنجشنبه شاهد تجمعی ۳۰ الی ۴۰ نفره بود؛ در این تجمع نیز برخی شعارها علیه افزایش قیمتها و در مواردی شعارهای ساختار شکنانه سر داده شد.
🔹 شهرستان فشافویه تهران
هم تجمعی چند ده نفره به همراه شعار علیه افزایش قیمتها را به خود دید؛ هجوم به یکی از فروشگاههای زنجیرهای و آتش زدن یکی از فضاهای سبز سطح شهر، باعث دخالت عوامل انتظامی و متفرق شدن جمعیت شد.
🔻 براساس گزارشهای تکمیلی خبرنگاران ایرنا از سراسر کشور، هم اکنون تجمع فعالی در سطح کشور گزارش نشده و تجمعات محدود برخی شهرها نیز با دخالت عوامل تامین کننده امنیت و همکاری مردم پایان یافته است. /ایرنا
✋
یارانه کالاها بعد از کالابرگ چطور محاسبه میشود؟
🔹اگر قیمت کالایی ۵۰ هزار تومان شده باشد و در شهریور امسال ۳۰ هزار تومان بوده باشد، ۲۰ هزار تومان یارانه به مردم تعلق میگیرد.
@aslah313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
این قاچاق فقط یکی از مرزهای ماست
جراحی یارانهای که به نام ایران بود و به کام دیگران✅
👆 مرز پاکستان
🔸 سایر مرزها: مرز افغانستان/ مرز ترکمنستان/ مرز آذربایجان/ مرز ارمنستان/ مرز ترکیه/ مرز عراق/ مرز کردستان عراق
🔺کالاهای قاچاق آرد و روغن و شکر و دارو و شیرخشک و مواد شوینده و ماکارونی و کودشیمیایی و گوسفند و دام و سیمان و میلگرد و بنزین و گازوییل
👆اینها قاچاق مرزنشینان و غیر سیستماتیک هستند حالا به اینها قاچاق در حد کلان و سیستماتیک هم اضافه کنید.
🔹ببینید دولت به چه کسانی دارد سوبسید میدهد و چه کسانی دارند سرو صدا راه میاندازند که دولت میخواهد به قشر ضعیف فشار بیاورد
🔹 یارانه تخصیصی ما اینگونه به کام بیش از ۱۵ میلیون غیر ایرانی سرازیر میشود.
@aslah313
.
🔴 بایستی حقیقت را باز کرد و این، تبیین لازم دارد.
⬅️ بصیرت 👈 شناخت عرصه 👈 تبیین برای دیگران
🔸من دارم می بینم صحنه را، می بینم تجهیز را، می بینم صف آرایی ها را، می بینم دهانهای با حقد و غضب گشوده شده و دندانهای با غیظ به هم فشرده شده را علیه انقلاب و علیه امام و علیه همه این آرمان ها و همه آن کسانی که به این حرکت دلبسته اند. چه بکنم اگر کسی نمی بیند؟
🔹در حوادث فتنه گون، شناخت عرصه دشوار است. شناخت اطراف قصه، دشوار است. شناخت مهاجم و مدافع، ظالم و مظلوم، دشمن و دوست، دشوار است.
✅ بایستی گره گشایی کرد. بایستی حقیقت را باز کرد، گره های ذهنی را باید باز کرد و این، #تبیین لازم دارد.
🔻امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام) فرمود: اَلا وَ لا یَحمِلُ هذا العَلَم اِلّا اَهلُ البَصَرِ وَ الصَّبر (تنها کسانی می توانند این پرچم را حمل کنند که اهل بصیرت و صبر باشند)
🔸می دانید سختی پرچم امیرالمؤمنین (ع) از پرچم پیغمبر بیشتر بود، از جهاتی؛ در زیر پرچم امیرالمؤمنین (ع)، دشمن و دوست، آنچنان واضح نبودند، دشمن همان حرفهایی را می زد که گاهی دوست می زند، همان نماز جماعت را که در اردوگاه امیرالمؤمنین (ع) می خواندند، در اردوگاه طرف مقابل هم در جنگ جمل و صفین و نهروان، نماز جماعت می خواندند؛ حالا شما باشید، چه کار می کنید؟
👈#بصیرت خودتان را بالا ببرید، آگاهی خودتان را بالا ببرید. حقیقت را باید فهمید.
🔹در جنگ صفین، یکی از کارهای مهم جناب عمار یاسر، تبیین حقیقت بود، چون آن جناح مقابل که جناح معاویه بود، تبلیغات گوناگون داشتند. این کسی که از این طرف، خودش را موظف دانسته بود که در مقابل این جنگ روانی بایستد و مقاومت کند، جناب عمار یاسر بود. یک جا می دید اختلاف پیدا شده و یک عده دچار تردید شدند و بگو مگو در آنها هست، خودش را به سرعت به آنجا می رساند، برایشان حرف می زد، صحبت می کرد، #تبیین می کرد، این گره ها را باز می کرد.
🔸نقش نخبگان و خواص و این ها هم این است که این #بصیرت را نه فقط در خودشان، در دیگران هم به وجود بیاورند.
📌کجا هستند آن کسانی که، آن شخصیتهای بزرگی که پیمان جانبازی بستند؟ اَین عمار؟
(امام خامنه ای حفظ الله)
#بصیرت
#شناخت_عرصه
#جهاد_تبیین
@aslah313
🔴 هموطن! این بار قطعکننده زنجیره باش!
👤 #محمد_رستمپور
🔹 چگونه میتوان به دولت در اجرای برنامههای اقتصادی کمک کرد؟
🔸 «ویدئوی یورش، غارت یا حمله مردم قزوین به فروشگاه»، «تصویر کارت یارانه نان»، «خبر ۹۰ هزار تومانی شدن مرغ» و ... که در هفته اخیر دست به دست در رسانهها و پیامرسانها چرخیده و هر بار به طریقی تکذیب شده، نشان میدهد با همه تبیینها و توضیحها و هر اندازه اطلاعرسانیها و پاسخگوییها قوی و جامع باشد (که نیست و ایراداتی دارد)؛ رسانه همچنان رسانا نیست و پیام به درستی به مخاطب نمیرسد. علاوه بر آنکه نباید از یاد برد رسانه فقط رسانه نیست و محصول محیط سیاسی و وضع اقتصادی است. همچنان که از پدیدهای مانند «انتظارات تورمی» سخن میگوییم و «اثر روانی» بازار را در تغییر قیمتها مؤثر میدانیم و کنش رسانه را بر اقتصاد را هم در نمودار میآوریم، از منظر اقتصاد و تجارت نیز به رسانه بنگریم. واقعیت بازار را تنها آمار و عدد و نمودار نمیسازد، جیب مشتری و تجربه خریدار نیز میسازد.
✅ با این همه، تجربه تجمعات و رخداد نارضایتیهای پنج سال اخیر نشان میدهد رسانهها به ویژه پیامرسانهای موبایلی و شبکههای اجتماعی در وخیم شدن شرایط روانی و حتی نابسامان شدن وضعیت اقتصادی اثر مستقیم دارد. اینجاست که باید مراقبت کرد به جای ارتقای فهم عمومی و آموزش شهروندی، مطالبه محدودیت شبکه و سیاست گرانسازی اینترنت پررنگ نشود. فاصله میان این دو را باید جامعه مدنی آگاه و دلسوز و مراجع اجتماعی پر کنند. از جمله در عالم رسانه، به معلمان، مشاوران و فعالانی نیاز داریم که شهروندان جامعه را توانمند کنند تا از آسیبپذیری آنان بکاهند. «سواد رسانهای» بهرغم استفاده ناآگاهانه و بیجایی که در سالهای اخیر از آن شده، همچنان ضرورتی خطیر است. فقر این سواد و ضعف این آگاهی در برهههایی مثل روزهای اخیر که یک جراحی اقتصادی در جریان است، بهتر و بیشتر خود را نشان میدهد.
🔹 از این روست که شاید چهار مهارت عمومی سواد رسانهای زیر به کار آید:
1️⃣ به منبع توجه کنیم:
آیا مطلب یا ویدئو، رفرنس یا منبعی دارد؟ آیا رفرنس یا منبع در آن زمینه معتبر است؟ عمده پیامها یا ویدئوهای فیک و دروغ، منبع ندارند و حاصل تقطیع یا دستکاریاند. اهمیت نفوذ در رسانههای رسمی و هک وبسایتها و خبرگزاریها نیز از همین روست که اصالت منبع اهمیت دارد.
2️⃣ به ناشر توجه کنیم:
اخبار جعلی یا پیامها و ویدئوهای دروغین را کسانی منتشر میکنند که توجهی به اثر کار خود ندارند. برخیها عادت دارند فقط و فقط سیاهنمایی و تخریب کنند. از نظر روانی، همنشینی و معاشرت با افراد منفیباف و افسرده، پیامدهای تخریبی پرشماری دارند. صرف نظر از این پیامدها، غفلت از روی ناراحتی سبب میشود دروغ مثل بومرنگ بازگردد و ذهن و روان خود فرد را نیز به بازی بگیرد.
3️⃣ در سایر رسانهها جستجو کنیم:
جستجوی ساده عنوان پیام یا ویدئو در موتورهای جستجو یا دیگر خبرگزاریها و وبسایتها کمک میکند درستی یا نادرستی آن محک بخورد. این معیار اگرچه یک معیار حداقلی است اما میتوان گفت در بیشتر اوقات، فرد را به یک سپر دفاعی قدرتمند مجهز میکند. برای نمونه، خود من در مقابل خبر نادرست کشته شدن عدهای در یکی از استانهای جنوبی در تظاهرات اعتراض به گرانی استفاده کردم. هیچ منبعی حتی رسانههای ضدانقلاب که عادت دارند از کاه کوه بسازند، هم اشارهای به این خبر نداشتند.
4️⃣ به رنگ، لباس، هوا و جزئیات پیام، ویدئو یا صوت دقت کنیم:
در دورانی که رفتهرفته دستکاری در افکار عمومی به یک صنعت تبدیل میشود، تجزیه و تحلیل عناصر یک محصول یا تولید رسانهای، میتواند مانعی هر چند کوچک جلوی تسلط فریب بر حقیقت باشد. برای این منظور، یک تجزیه و تحلیل ابتدایی، مثل همین کاری که در ویدئوی موسوم به یک فروشگاه در قزوین صورت گرفت و از روی لباس گرم حاضران، دروغین بودن ادعای ویدئو معلوم شد.
💢 کمک کردن به دولت تنها صبر بر این شرایط سخت نیست. این بار باید زنجیره انتشار و توزیع پیام دروغ را قطع کرد. حتی پیامهایی که برای دفعات پرشمار فوروارد شده یا بازدیدهای میلیونی گرفته، ممکن است دروغین باشد. مانند ویدئوی خوشگذرانی ادعایی یک سردار سپاه. اگرچه واکنش رسمی، سریع و البته همراه با سعه صدر و نرمی خلق به این دروغها و فریبها نیز نباید از یاد برود. چیزی که متأسفانه در نظر برخی با استدلال «بیشتر به دیده شدنش کمک میکنه» و «ارزشش رو نداره» همراه میشود و این همراهی به گسترش اخبار دروغی که در ابتدا مسخره و مضحک به نظر میآیند، میانجامد.
#سیاسی #اجتماعی
@aslah313
یه کم سواد رسانهای برای این روزا خوبه✅
چند نکته که باعث میشه کمتر گول بخوریم و کمتر اعصاب خودمون و دیگران رو خراب کنیم👇
1️⃣ به منبع توجه کنیم:
آیا مطلب یا ویدئو، رفرنس یا منبعی دارد؟ آیا رفرنس یا منبع در آن زمینه معتبر است؟ عمده پیامها یا ویدئوهای فیک و دروغ، منبع ندارند و حاصل تقطیع یا دستکاریاند. اهمیت نفوذ در رسانههای رسمی و هک وبسایتها و خبرگزاریها نیز از همین روست که اصالت منبع اهمیت دارد.
@aslah313
2️⃣ به ناشر توجه کنیم:
اخبار جعلی یا پیامها و ویدئوهای دروغین را کسانی منتشر میکنند که توجهی به اثر کار خود ندارند. برخیها عادت دارند فقط و فقط سیاهنمایی و تخریب کنند. از نظر روانی، همنشینی و معاشرت با افراد منفیباف و افسرده، پیامدهای تخریبی پرشماری دارند. صرف نظر از این پیامدها، غفلت از روی ناراحتی سبب میشود دروغ مثل بومرنگ بازگردد و ذهن و روان خود فرد را نیز به بازی بگیرد.
@aslah313
3️⃣ در سایر رسانهها جستجو کنیم:
جستجوی ساده عنوان پیام یا ویدئو در موتورهای جستجو یا دیگر خبرگزاریها و وبسایتها کمک میکند درستی یا نادرستی آن محک بخورد. این معیار اگرچه یک معیار حداقلی است اما میتوان گفت در بیشتر اوقات، فرد را به یک سپر دفاعی قدرتمند مجهز میکند. برای نمونه، خود من در مقابل خبر نادرست کشته شدن عدهای در یکی از استانهای جنوبی در تظاهرات اعتراض به گرانی استفاده کردم. هیچ منبعی حتی رسانههای ضدانقلاب که عادت دارند از کاه کوه بسازند، هم اشارهای به این خبر نداشتند.
@aslah313
4️⃣ به رنگ، لباس، هوا و جزئیات پیام، ویدئو یا صوت دقت کنیم:
در دورانی که رفتهرفته دستکاری در افکار عمومی به یک صنعت تبدیل میشود، تجزیه و تحلیل عناصر یک محصول یا تولید رسانهای، میتواند مانعی هر چند کوچک جلوی تسلط فریب بر حقیقت باشد. برای این منظور، یک تجزیه و تحلیل ابتدایی، مثل همین کاری که در ویدئوی موسوم به یک فروشگاه در قزوین صورت گرفت و از روی لباس گرم حاضران، دروغین بودن ادعای ویدئو معلوم شد.
@aslah313