eitaa logo
زالو درمانی مستند به شواهد بالینی
403 دنبال‌کننده
50 عکس
39 ویدیو
4 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✴️ پرسش و پاسخ های زالو درمانی - سلام و احترام.... امکان زالو گذاری دربیمار دیابتی با سابقه رتینوپاتی و خونریزی شبکیه بیش از یکسال قبل و سابقه آنژیوگرافی و استنت کرونری (PCI) که در حال حاضر تحت درمان پلاویکس و آسپرین می‌باشد،جهت درمان سرگیجه و وزوز گوش وجود دارد یا خیر؟ + سلام حتما احتیاط کنید از یک روز قبل، پلاویکس نخورد و بعد از اتمام خونریزی زالو گذاری دوباره شروع کند. ولی به تجربه مشکلی پیش نمی آید. (دکتر علیان نژادی) 🔶 شناسه کانال زالو درمانی مستند به شواهد بالینی در ایتا: https://eitaa.com/EvidenceBasedLeechTherapy 🐍💉شناسه جهت ارتباط،تبادل اطلاعات در زمینه زالو درمانی و به اشتراک گذاری شواهد بالینی و تجربیات همکاران محترم: @Leechtherapy_admin - 💡کانال زالو درمانی مستند به شواهد بالینی یک منبع کامل برای اطلاعات و یادگیری است.همکاران خود را دعوت کنید تا به ما بپیوندند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🐍✨زالو درمانی یک جهاد و نهضت علمی با سابقه در علم پزشکی است.... 💪 ما باید تلاش کنیم تا این درمان به صورت علمی و مستند، در جامعه رواج پیدا کند و از سوءاستفاده‌های غیرمنطقی و غیر قانونی جلوگیری شود. ❌ 📚 رسالت ما اطلاع‌رسانی و ترویج اطلاعات دقیق و مستند درباره زالو درمانی است. پیوستن به این حرکت علمی بسیار مهم بوده و سهم شما در این جهاد علمی ارسال لینک کانال زالو درمانی مستند به شواهد بالینی به پنج نفر، از همکاران و دوستان خود می‌باشد. بیایید با هم به گسترش این دانش و فرهنگ صحیح علم و سلامت مردم کمک کنیم🤝 https://eitaa.com/EvidenceBasedLeechTherapy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 تاریخچه زالو درمانی قسمت آخر.... --- در ادامه مطالب این هفته می‌آموزیم که: ⏳ زالو درمانی در قرن نوزدهم و بیستم چه نقشی را در سلامتی انسان ایفا کرد؟!علت نسخ روش های تجربی و سنتی زالو درمانی در اواخر قرن نوزدهم چه بود؟ 🌎 زالو در کشور هایی آلمان و آمریکا چگونه شناخته شد؟ کشف ماده ای شگفت انگیز در بزاق زالو! 🌱 با ما همراه باشید.... 📚 شناسه کانال کتب طب ایرانی: https://eitaa.com/kotob_Teb_Irani 🔶 شناسه کانال زالو درمانی مستند به شواهد بالینی در ایتا: https://eitaa.com/EvidenceBasedLeechTherapy - 💡کانال زالو درمانی مستند به شواهد بالینی یک منبع کامل برای اطلاعات و یادگیری است.همکاران خود را دعوت کنید تا به ما بپیوندند.
- تاریخچه زالو درمانی 🌿 🔍🩺 در قرن نوزدهم و به ویژه در فرانسه، با تأثیر آموزه‌های جراح معروف فرانسوی، فرانسوآ ژوزف بروسان، این روش به شدت محبوب شد. بروسان، که در ارتش ناپلئون خدمت می‌کرد، به عنوان پیشگام زالو درمانی شناخته می‌شود. او معتقد بود که زالو می‌تواند به عنوان یک درمان مؤثر برای بیماری‌های مختلف از جمله تیفوئید، سیفلیس و بیماری‌های روانی عمل کند. 📌 پزشکان فرانسوی به حدی تحت تأثیر این رویکرد قرار گرفتند که قبل از بررسی علائم بالینی بیماران، زالو را تجویز می‌کردند. این روش نه تنها در درمان بیماری‌ها، بلکه در صنعتی کردن پرورش زالو نیز تأثیر گذار بود و به تدریج در دیگر کشورها نیز رواج پیدا کرد. 🌍 📚 شناسه کانال کتب طب ایرانی: https://eitaa.com/kotob_Teb_Irani 🔶 شناسه کانال زالو درمانی مستند به شواهد بالینی در ایتا: https://eitaa.com/EvidenceBasedLeechTherapy - 💡کانال زالو درمانی مستند به شواهد بالینی یک منبع کامل برای اطلاعات و یادگیری است.همکاران خود را دعوت کنید تا به ما بپیوندند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زالو درمانی مستند به شواهد بالینی
💢 تاریخچه زالو درمانی قسمت آخر.... --- در ادامه مطالب این هفته می‌آموزیم که: ⏳ زالو درمانی در قر
💢 ادامه تاریخچه زالو درمانی: 🩺✨ در اوایل قرن نوزدهم، زالودرمانی به عنوان یکی از روش‌های درمانی مورد توجه قرار گرفت. این پزشک آمریکایی اهل جورجیا نه‌تنها به اثرات مثبت زالو بر احتقان موضعی و بهبود گردش خون اشاره کرد، بلکه به درمان بیماری‌های مختلف مانند میوکاردیت، پریتونیت، پلوریت،هپاتیت، گاستریت تونسیلیت، نفریت، پنومونی، سیاه سرفه، اسهال، هموروئید و آکنه و ... نیز پرداخت. 🔬📉 اما با گذشت زمان و ظهور طب مدرن در اواخر قرن نوزدهم، زالودرمانی به دلیل عدم هماهنگی با اصول علمی و پژوهش‌های آزمایشگاهی، به تدریج محبوبیت خود را از دست داد. در این زمان، تأکید بر روش‌های تجربی و پژوهش‌های علمی جدید، منجر به محدودیت‌های بسیاری برای روش‌های قدیمی مانند زالودرمانی شد.❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زالودرمانی در طول تاریخ تحولات زیادی را تجربه کرده است. 🐍 در سال ۱۸۸۴، کشف «هیرودین» در بزاق زالو توسط هایکرفت، این روش را دوباره به صحنه پزشکی بازگرداند. 🏥 سپس در سال ۱۹۸۵، دکتر جوزف آپتون از دانشگاه هاروارد از زالودرمانی برای پیوند گوش یک پسربچه ۵ ساله بهره برد. این تکنیک در میانسالی قرن بیستم با پیشرفت میکروسرجری و جراحی‌های پلاستیک و ترمیمی به طور گسترده‌تری استفاده شد، به‌ویژه در جراحی‌های پیوند انگشتان، گوش‌ها، بینی و دیگر مناطق حساس بدن. 👂👃✋ 🚀✨ در اواخر قرن بیستم، پژوهشگران روسی کاربردهای نوینی از زالودرمانی کشف کردند که نشان‌دهنده پتانسیل بالای این روش در دنیای پزشکی مدرن است. 📚 شناسه کانال کتب طب ایرانی: https://eitaa.com/kotob_Teb_Irani 🔶 شناسه کانال زالو درمانی مستند به شواهد بالینی در ایتا: https://eitaa.com/EvidenceBasedLeechTherapy - 💡کانال زالو درمانی مستند به شواهد بالینی یک منبع کامل برای اطلاعات و یادگیری است.همکاران خود را دعوت کنید تا به ما بپیوندند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا