مولا اميرالمؤمنين ولی الله فرمودند:
...ای مردم!
کار تربیت خود را، خود بر عهده گیرید
و نفس را از عادت هایی که به آن حرص دارد، بازگردانید.
(نشردهيد)
📚نهج البلاغه بخشی از حكمت ۳۵۹
کانال رسمی 📚 نــَهْـ ْـج البَلاغه 📚
🕊 #نهج_البلاغه_ای_شویم
437.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
️ ادعای شبکه سیانان: پنتاگون فهرستی از اهداف برای حمله به ایران در صورت صدور دستور ترامپ آماده کرده است
#سلامتی_و_تعجیل_درفرج_منجی_عالم_صلوات
#مرگ_بر_امریکا
#مرگ_بر_اسرائیل
@FAMELDORR11
کانال ما را در 👈بله دنبال کنید
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای ازدواج #رهبر_شهید از زبان خودشان 🥀
▫️#سالروز_ازدواج ؛ #ذی_الحجه
لا نجا ة لا با لظهور
╔════════════╗@FAMELDORR11
🇮🇷 ╚════════════╝
♨️ وزیر خارجۀ روسیه: ایران حق غنیسازی صلحآمیز را دارد
🔹مسئله نیروگاه هستهای بوشهر فقط به روسیه و ایران مربوط میشود و هیچ طرف دیگری به آن مربوط نیست.
🚨خبر فوری جنگ🚨
#مرگ_بر_آمریکا
#فتح_خیبر
#نبرد_آخر
71.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اخبار حقوق کارمندان و حقوق بگیران
🔺اخبار افزایش حقوق
🔺زمان واریز حقوق ها
🔺مزایای کارمندان ،بازنشستگان و مستمری بگیران و تامین اجتماعی
🔺مبلغ افزایش مستمری بگیری
اخبار مهم را در کانال زیر ،حتما بخوانید👇
@FAMELDORR11
🔴بازی ترامپ با هوش مصنوعی به فضا رسید
🔹ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا در ادامه تولید تصاویر با هوش مصنوعی، خود را در قالب فرمانده جنگهای فضایی با تِم جنگ ستارگان به تصویر کشیده است.
🔻 مشاهده اخبار دقیق در کانال رسمی"خبرفوری جنگ" 👇@FAMELDORR11
💢 مذاکره با شیطان در کلام امام شهید ۴۶
🌷 حضرت امام خامنهای روحیفداه:
مسئله، مسئلۀ این نیست که ما میخواهیم یا نمیخواهیم مثلاً از روابط با دولتها یا دنیا استفاده کنیم. معلوم است که مایلیم با همۀ دولتهای دنیا رابطۀ خوب داشته باشیم؛ رابطه هم داریم؛ روزبهروز هم به فضل الهی بیشتر خواهیم کرد... امروز میبینید که روابط ما با اروپا گرم است؛ با آسیا گرم است؛ با کشور روسیه و کشورهای بزرگ دنیا روابط ما، روابط خوبی است.
مسئلۀ ما با امریکا، مسئلۀ دیگری است؛ مسئلۀ روابط نیست. برای آنها، روابط بهمعنای مقدمۀ برای این تسلط است و به کمتر از آن هم راضی نیستند! اسم روابط را بهعنوان شعار میآورند. معلوم است مقدمۀ هریک از این کارهایی که میخواهند بکنند، روابط است.
همین دولت عراقی که... اینطور زیر چکمۀ امریکا قرار گرفت، مگر با امریکا روابط ندارد؟ چرا... با هم روابط دارند. رابطه که مانع اینگونه سختگیریها نیست... رابطه که مانع از ظلم کردن و بد کردن و امثال اینها نیست. رابطه، بهانه است. مسئله، مسئلۀ برگرداندن همان قدرت سیاسی و اقتصادی و امنیتی است که سی سال امریکاییها در این کشور داشتند، و انقلاب آمد به همّت همین ملت و همین جوانان، و به همّت و به هوشیاری امام، این قدرت را از بین برد (۱۳۷۷/۱۰/۰۴).
#رهبر_حکیم
#عقل_و_تجربه
#مذاکره_با_شیطانبزرگ