eitaa logo
تنها راه نجات "فینال زمان"
1.2هزار دنبال‌کننده
12.2هزار عکس
10.5هزار ویدیو
217 فایل
به نام خدا "تنها راه نجات" اطاعت از رهبری ست همه ما دنبال #آرامش و لذت در زندگی هستیم ،زندگی یعنی مدیریت تمایلات و علاقه ها. #دین یعنی برنامه جامع برای مبارزه با هوای نفس. @Zahrali313_9 مدیر @Monji72 کسب و کار مواسات http://basalam.com/kmovasat
مشاهده در ایتا
دانلود
تنها راه نجات "فینال زمان"
🔻۱۹۲ هزار میلیارد تومانی بدهی‌های دولت کم شد 🔹خزانه داری کل کشور گزارش سه ماهه دوم سال ۱۴۰۱ بدهی‌ها
🔻دولت سیزدهم با خزانه و سیلوی خالی آغاز به کار کرد 🔹ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی: در شروع دولت فقط ۲۸۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور دارای سند بودند که امروزه به یک میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار رسیده است. 🔹دولت سیزدهم با خزانه و سیلوی خالی آغاز به کار کرده و تلاش‌های موفقی داشته است، ایجاد شرایط مثبت بین المللی در بخش‌هایی مانند شانگ های، اوراسیا، ایجاد ظرفیت در حوزه امنیت غذایی کشور، تولید غلات مورد نیاز، ایجاد ثبات داخلی و پیشرفت در حوزه اقتدار نظامی و علم و فناوری باعث نگرانی دشمنان نظام و ایجاد اغتشاش در کشور شده است. 🔹علی رغم تغییر اقلیم جهانی، امروز ظرفیت تولید در ایران در جنوب غرب آسیا نظیر ندارد، اگر ما شاخص قدرت غذا را در غرب آسیا مورد بررسی قرار دهیم، ایران مقام اول را در جنوب غرب آسیا دارد. 🔹در شروع دولت فقط ۲۸۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی دارای سند بودند که امروزه به یک میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار رسیده است.
💬ثبات به بازار ارز بازمی‌گردد 🔹خاندوزى وزیر اقتصاد و سخنگوى اقتصادى دولت: طبق آمار گمرک ایران، کل واردات کشور تا امروز ۱۰ دی، صرفا از محل صادرات غیرنفتی، گاز و برق قابل تامین است (حدود ۴۲ میلیارد دلار). لذا به میزان صادرات نفت، مازاد عرضه ارز وجود دارد. ‏ 🔹با اصلاح مدیریت عرضه-تقاضای انواع ارز (بویژه درهم) در بانک مرکزی، ثبات به بازار باز خواهد گشت.
🔴وضعیت صادرات ایران به ۲۰ مقصد اول 🔹براساس آمارهای گمرک ایران، نزدیک به ۹۳ درصد از صادرات ایران به ۲۰ مقصد درج شده در جدول صادر شده است. به عبارتی، از مجموع ۳۶ میلیارد و ۲۴۰ میلیون دلار از صاردات غیرنفتی ایران در ۹ ماهه امسال حدود ۳۳ میلیارد و ۵۹۱ میلیون دلار آن به ۲۰ کشور درج شده در جدول انجام شده است. 🔹مقایسه آمار صادرات ۹ ماهه امسال با مدت مشابه سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد در ۹ ماهه سال ۱۴۰۱ صادرات ایران به این ۲۰ مقصد اصلی به لحاظ وزنی کاهش ۱۳ درصدی داشته اما به لحاظ ارزش، رشد ۴.۳ درصدی را تجربه کرده است. 🔹طبق این آمارها، طی ۹ ماهه امسال صادرات ایران به عراق به لحاظ وزنی کاهش ۳۶.۶ درصدی به ترکیه کاهش ۵۱ درصدی و در هند کاهش ۲۵ درصدی داشته همچنین در همین مدت، صادرات ایران به سوریه ۱۹، به کویت ۷۶ و به تایلند ۵.۶ درصد رشد داشته است./فرهیختگان
⭕️ وعده‌ی وزیر کار: ایجاد یک میلیون اشتغال در سال 🔹مرتضوی، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی: در بخش‌های مختلف اشتغال مطلوبی داشته‌ایم و قطعا به سالی یک میلیون اشتغال خواهیم رسید.
تنها راه نجات "فینال زمان"
🔻دولت سیزدهم با خزانه و سیلوی خالی آغاز به کار کرد 🔹ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی: در شروع دولت فقط
🔴خزانه دولت دوازدهم فقط خالی نبود، بلکه مقروض بود! 🔹وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به تکرار ادعای موجودی خزانه در پایان دولت دوازدهم از سوی رئیس جمهور سابق تاکید کرد: تکرار این ادعا در حالی صورت می‌گیرد که بارها توضیح داده شد که نه یک خزانه خالی که یک خزانه مقروض و بدهکار میراثی بود که به دولت سیزدهم رسید. 🔹️اینکه ادعا شود دولت در شرایط مطلوبی تحویل داده شد، ادعای درستی نیست و هنوز کمتر از دو سال از آن روزها نگذشته و قاعدتاً حافظه تاریخی افکار عمومی هم آن‌قدر ضعیف نیست که به یاد نیاورد وضعیت شاخص‌های اقتصادی در آغاز به کار دولت سیزدهم چطور بود. 🔹️تنها 16 ماه از عمر دولت سیزدهم گذشته است و طبیعتاً هنوز شرایطی که کار را از دولت دوازدهم تحویل گرفت از حافظه تاریخی مردم پاک نشده است. 🔹️کسری بودجه بیش از 400 هزار میلیارد تومانی، تورم نزدیک به 60 درصدی و همچنین 522 هزار میلیارد تومان بدهی دولت بابت فروش اوراق در دولت قبل روی دست دولت سیزدهم باقی مانده بود که باید تا سال 1404 تسویه کند.
🔴استفاده از کالابرگ الکترونیکی، اختیاری است 🔹وزیر رفاه:برای توزیع کالابرگ، نیاز به تامین زیرساخت‌ها داشتیم که آماده شده و ابتدا در چهار شهرستان به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد. با هماهنگی مسئولین هرمزگان، بنا داریم کالابرگ الکترونیکی را در این استان آغاز کنیم. 🔹استفاده از این امکان، ۱۰۰ درصد اختیاری است. افراد می‌توانند تا قبل از زمان واریز یارانه نقدی، خرید کالا داشته باشند. طرح فعلا آزمایشی است و محدودیتی وجود ندارد.
17.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شاکری پژوهشگر مالی حکمرانی: کریدور امنیتی حاج قاسم که از افغانستان تا مدیترانه بر جای مانده تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی اقتصادی است
🔴 بازگشت سکه به کانال 19 میلیون تومان 🔹 قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید در بازار تهران دیشب (شنبه) 19 میلیون و 722 هزار تومان معامله شد.
👤 توییت استاد یاد مرگ انسان را به تنظیمات کارخانه باز می‌گرداند. ای کاش برنامه ‎ بجای پخش با چگالی بالا در سی شب متوالی ماه رمضان، هر هفته و یا دوهفته یکبار پخش می‌شد تا متذکر یاد مرگ و جایگاه ابدی‌مان در تمام ایام سال باشد. چقدر حق الناس بر گردن داریم وصیت‌نامه تنظیم کرده‌ایم؟ کلاهمان را قاضی کنیم چه در چنته داریم؟ امروز صبح برای زیارت قبور‌ مطهر شهدا به بهشت زهرا رفتم. پارسال تقریبا همین ایام، اموات در قطعه ۳۰۷ و امروز در قطعه ۳۲۸ دفن می‌شدند. چند درصد از این جمعیت نسبتاً زیاد گمان می‌کردند امروز  زیر خاک باشند؟ ما هم می‌رویم دیر یا زود آماده‌اید؟
15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢حرف های خانم کم حجاب در موکب فاطمیه دختران انقلاب 👌بعد از اغتشاشات ارادتم به محجبه ها بیشتر شد 🇮🇷صدای دختران انقلاب
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 سورپرایز روز تولد خانم کم حجاب در میدان هفت تیر در روز گذشته 💔دل نوشته پس از حجاب کامل: در روز تولدم در موکب حضرت زهرا متحول شدم امر به معروف دختران انقلاب