ظلم در دنیا همان ظلمتها و تاریکیهای آخرت است.
جهاد با نفس، ح ۷۳۳. وسائل الشیعه الاسلامیه. ج ۱۱ ص ۳۴۰ ح ۲۰
سه چیز از مکارم دنیا و آخرت است۱ـ گذشت کنى از کسى که به تو ستم کرده است،۲ـ بپیوندى به کسى که از تو بریده است،۳ـ و بردبارى ورزى در وقتى که با تو به نادانى برخورد شود
همان، ص ۲۹۳
خداوند دوست ندارد که مردم در خواهش از یکدیگر اصرار ورزند، ولی اصرار در خواهش از خودش را دوست دارد.
بحارالانوار، دار احیاء الترا العربی، ج 75، ص (173)
دانشمندی که از علمش سود برند، از هفتاد هزار عابد بهتر است.
بحارالانوار، دار احیاء الترا العربی، ج 75، ص (173)
هیچ بندهای عالم نیست، مگر اینکه نسبت به بالا دست خود، حسادت نورزد، و زیردست خود را خوار نشمارد.
بحارالانوار، دار احیاء الترا العربی، ج 75، ص (173)
خداوند بنده مؤمنش را با بلا مورد لطف قرار میدهد، چنانکه سفر کردهای برای خانواده خود هدیه میفرستد، و او را از دنیا پرهیز میدهد، چنانکه طبیب مریض را پرهیز میدهد.
بحارالانوار، دار احیاء الترا العربی، ج 75، ص (180)
- غیبت آن است که درباره برادرت چیزی را بگویی که خداوند بر او پوشیده و مستور داشته است؛ و بهتان آن است که عیبی را که در برادرت نیست، به او ببندی.
بحارالانوار، دار احیاء الترا العربی، ج 75، ص (178)
- هر که بر خدا توکل کند، مغلوب نمیشود، و هر که از گناه به خدا پناه برد، شکست نمیخورد.
حدیث از امام محمد باقر(ع)
شهادت امام محمد باقر را بر تمام شیعیان علی تسلیت عرض میکنیم.◾️
#دو_وعده_غذا
گروه سلامت: باقرنژاد گفت: در قرآن دو وعده غذایی صبحانه و شام مورد تصریح قرار گرفته است؛ بنابراین سه وعده غذایی و یا پرهیز از خوردن شام مضر خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، طاهره باقرنژاد، پژوهشگر علوم دینی، امروز 16 اسفند، با موضوع «جستاری بر دو وعده غذایی در قرآن» در همایش بینالمللی مطالعات میان رشتهای قرآن کریم، سخنرانی کرد.
باقرنژاد سخنان خود را چنین آغاز کرد: نیاز انسان به غذا مهمترین نیاز روزمره اوست. تندرسی، آرامش، اعصاب و حتی تکثیر نسل در گرو تغذیه سالم است. یکی از مسائل مهم نداشتن برنامه کمی و کیفی در مصرف غذای سالم و مناسب است. این مقاله با عنوان جستاری بر دو وعده غذا در قرآن یعنی صبح و شام بر اساس آیه «لَا يَسْمَعُونَ فِيهَا لَغْوًا إِلَّا سَلَامًا وَلَهُمْ رِزْقُهُمْ فِيهَا بُكْرَةً وَعَشِيًّا: در آنجا سخن بيهودهاى نمىشنوند جز درود و روزيشان صبح و شام در آنجا [آماده] است» را بررسی کرده است.
وی افزود: این مقاله تلاش کرده است در خصوص آیه اشاره شده، نقش دو وعده غذا را از نظر طب و سنتی را بیان کند. یافتههای پژوهش این دو وعده را عامل سعادت انسان میداند. داشتن وعده غذایی صحیح و سالم مورد تاکید قرآن است.
باقرنژاد تصریح کرد: کمیت و مقدار وعده غذایی مهم است، بسیاری سه وعده غذا را میخورند و برخی از شام پرهیز میکنند که با رهنمود آیه 62 سوره مریم از دو وعده یاد میکند. مراد از بکرة اول روز و عشیا به معنای آخر روز است.
وی افزود: صبحانه مهمترین وعده غذایی است و نخوردن شام مورد تضعیف بدن است. ناهار وعده اضافی است که موجب افزایش سودا در بدن میشود. در قرآن بیان شده که مومنان در بهشت با دو وعده غذایی مورد پذیرایی هستند.
باقرنژاد در پایان گفت: در پایان این مقاله و پژوهش با اجازه از ساحات ائمه به مردم ایران تقدیم میکنیم که با تجدید نظر در وعده غذایی خود به سوی سلامتی بروند.
گزارش خطا
تنها راه نجات "فینال زمان"
#دو_وعده_غذا گروه سلامت: باقرنژاد گفت: در قرآن دو وعده غذایی صبحانه و شام مورد تصریح قرار گرفته است
#غلبه_سودا
متخصص طب سنتی:
غلبهی سودا در بدن، برای سلامتی مضر است
سیدباقر فضلجو در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: بر اساس دیدگاه طب سنتی اگر سودای بدن در حد متعادل و نرمال باشد، در سلامتی فرد بسیار موثر میباشد؛ این ماده در استخوان و ناخن باعث جذب مواد مغذی میشود که محل ذخیرهی آن در طحال است و همچنین موجب رقت خون در عروق شده و در سلامتی فرد نقش موثری را ایفا میکند.
وی بیان کرد: اگر در کیفیت یا کمیت سودای بدن اختلال ایجاد شود باعث بروز بیماری در فرد شده و سوء مزاج را به همراه خواهد داشت؛ این مورد با عنوان غلبهی سودا شناخته میشود که دارای علایمی چون یبوست، اشتهای کاذب، ریفلاکس و ترشی معده و... است.
وی در خصوص عوارض غلبهی سودا در بدن تشریح کرد: بروز مشکلات روحی-روانی، افسردگی، گوشهگیری، فکر و خیال و غم و غصهی فراوان، اختلال در خواب و خوابهای پریشان و ... از جمله مواردی است که در صورت غلبهی سودا در بدن ایجاد شده و در دراز مدت نیز باعث بروز سکتههای قلبی در اثر انسداد عروق، خودکشی در اثر و... خواهد شد.
این پزشک طب سنتی افزود: غلبهی سودا علاوه بر حالات روحی فرد در قسمتهای دیگر بدن نیز عوارض مخصوص خود را نشان داده و در پوست نیز عوارضی چون تیرگی پوست، خشکی، کک و مک را در پی داشته و در حالت کلی نیز میتواند به لاغری فرد منجر شود.
وی اظهار کرد: افراد در صورت دیدن این علایم به پزشک متخصص طب سنتی مراجعه کرده و همچنین توصیههای پزشکی را نیز در این خصوص جدی گرفته و به آن عمل کنند؛ چرا که در صورت بیتوجهی به غلبهی سودا سلامتی انسان به مخاطره خواهد افتاد.
وی خاطرنشان کرد: تغییر سبک زندگی، فعالیتهای بدنی، ورزشهای نشاط آور و... و همچنین استفاده از داروهایی که توسط پزشک متخصص طب سنتی تجویز شده و باعث خارج کردن مقدار اضافی سودا از بدن میشود، در این رابطه مهم بوده و باید مورد توجه قرار بگیرد.
فضلجو در توصیه به کسانی که دچار غلبهی سودا هستند، بیان کرد: این افراد باید سبک زندگی خود را تغییر داده و از مصرف موادی چون سس، سوسیس، کالباس، ترشیجات، گوشت گاو، قارچ، غذاهای سرخ کردنی، عدس، بادمجان، پیاز خام و... پرهیز کنند.
#خطر
﷽
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
💟 #واقعه_غدیر 🏝🏝
#قسمتاول
🛑 #پیامبر اسلام (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) هنگام بازگشت از #حجةالوداع🕋 در ۱۸ ذیالحجه سال #دهم قمری در مکانی به نام غدیرخم🌊
امام علی (علیهالسّلام)✨ را #ولی و جانشین خود معرفی کرد✔ و #حاضران که بزرگان صحابه نیز در میانشان بودند در آنجا با امام علی (علیهالسّلام) بیعت کردند.💯🌼
♨️ #امام رضا(ع) میفرمایند:↯↯ #مثل مؤمنین در پذیرش #ولایت امیرمؤمنان✨در روز #غدیر خم 👈💢مثل #ملائکه در #سجودشان برای آدم است و👈 💢مثل #کسی که در روز غدیر از ولایت امیرمؤمنان سر باز زد✖مثل #شیطان😈 است [که با مخالفت خود با همهفرزندان بشر به دشمنی برخاست]..»💔🍂
♨️♨️ #زمینهسازی_حادثه_غدیر
#بعد ازهجرتپیامبربهمدینه حضرت #سه بار به مـــ🕋ــــکه سفر کردهاند:1⃣پس از صلح حدیبیه به عنوان انجام « #عمره»، 2⃣بار دوم در سال نهم به عنوان « #فتح مکه» و3⃣ سومین و آخرین بار بعد از هجرت در سال دهم هجری به عنوان « #حجة الوداع» به طور #رسمی #اعلان حج دادند تا همه مردم👥 در حد امکان حاضر شوند⛺️⛺️که دوهدف مدنظرایشان بود 👈🌀 #یکی بیان مسائل حج، و👈 🌀دیگری مسئله ولایت و خلافت بعد از پیامبر (ص)
پس از اعلان عمومی، #مهاجرین و انصار و قبائل #اطراف مدینه و مکه وحتییمنراهیحجشدند🐎🐎 #جمعیتیحدود۱۲۰۰۰۰نفردرحج شرکتکردند✔
🔖 #امیرمؤمنان (علیهالسّلام) هم که قبلا از #طرف حضرت به #یمن و $نجران برای دعوت به #اسلام و جمع آوری وجوهات رفته بودند، به #همراه دوازده نفر از اهل یمن برای انجام #اعمال حج به مکه رسیدند.✔
🔗با رسیدن #ایام حج، در روز #نهم ذیالحجه، حضرت رسول (ص)به #موقف «عرفات» رفتند و بعد از آن #اعمال حج را یکی پس از دیگری انجام دادند، و در هر جا که زمینه #فراهم بود، مطالبی #بیان میفرمودند:مانند👇👇
💢⇦خطبه پیامبر در #منی
💢⇦خطبهپیامبردر #مسجدخیف
ادامه دارد....
#اَللّهُمَّعَجِّـلْلِوَلیِّکَالفـَرَجْ