🔺🔺🔺
گاهی برخی تصاویر حرفهایی را بیان می کنند و طوری به دل می نشینند که قلم قاصر از بیان است !
#دیدارباکودکان_کار
#دردشناسی
#رئیسی
🇮🇷@FORSATE_HOZOR🌸
.
🔺🔺🔺
عید غدیر عید امامت و ولایت بر همه مبارک 💐
🇮🇷@FORSATE_HOZOR🌸
.
🌸🍃
ما، بخصوص کسانی که پایبند به غدیریم، مسألهی #غدیر را اساس اعتقادات خود میدانیم.
اصلاً شیعه، مسألهی غدیر را پایه و ریشهی عقایدِ شیعی خود میداند.
ما باید از این قضیه حداکثرِ #تبعیّت و استفاده و پیروی را بکنیم.
در دوران طاغوت، که روز عید غدیر معمول بود، میخواندیم: «الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام.»
👈🏻 این تمسّک به ولایت، آن روز در اعتقادات و عواطف بود؛ امّا در عمل که ولایتی نبود. در عمل، ولایتِ طاغوت بود؛ ولایتِ استکبار بود؛ ولایت دشمنان دین بود.
آن روز دوستان ما میخواندند: «الّلهم اجعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمؤمنین.» یعنی از خدا میخواستند که متمسّک به ولایت امیرالمؤمنین علیهالصّلاة والسّلام باشند.
👈🏽 امروز این دعا مستجاب شده است. ملت ایران، امروز با نظام اسلامیای که به تدبیر امام بزرگوار، از حاقِّ قرآن و دین استخراج شد و در این کشور به اجرا درآمد، به ولایت امیرالمؤمنین علیهالصّلاة والسّلام تمسّک کرده است.
👈🏼 این تمسّک را باید هر چه بیشتر کنیم. #اساس کارِ تمسّک به ولایت هم، #تمسّک_به_ارزشهای_اسلامی است.
۱۳۷۳/۰۳/۰۸
بیانات در دیدار کارگزاران نظام
#حضرت_ماه_عیدت_مبارک💐
🇮🇷@FORSATE_HOZOR🌸
.
دعاے زیباے فرج
بخوان دعاے فرج را دعا اثر دارد.... 🌹
قرار ما حدود ساعت ۲۳ الی۲۴
#التماس_دعا🌹
🔃منتشر کنیدلطفا🙏
🆔@FORSATE_HOZOR🌸
🌐 #جهان_خبر
شورای همکاری خلیج فارس ایران را متهم کرده به دخالت در امور داخلی سایر کشورها وخواسته از ادامه این کار دست برداره !!!
پ.ن: منظورشون اینه ایران اجازه بده پایگاههای آمریکا در خاورمیانه آزادی عمل بیشتری داشته باشند ! 😏
🆔@FORSATE_HOZOR🌸
پاتک محسنی اژه ای به تحریف کنندگان طرح صیانت از فضای مجازی !
اژه ای در اینستاگرام حساب کاربری باز کرد !
ماشاالله به این تدبیر !
هرچند دشمن نشان داد که آزادی بیان برای آنها ابزاری است برای فریب مردم جهان ...و صفحه اینستاگرامی رئیس قوه قضائیه را چند ساعت بعد از دسترس خارج کرد !
تلاشها برای برگرداندن این صفحه در جریان است !
🆔@FORSATE_HOZOR🌸
هوالعزیز 💐
#مردود
🔺آخرین دیدار دولت روحانی با رهبر انقلاب از چند جهت دیداری بی سابقه بود !
یکم :
برای اولین مرتبه رییس جمهور شلخته و #تنبل این مملکت با تاخیری 15 دقیقه ای در جلسه ای که به تقاضای خودشان هماهنگ شده بود شرکت کرد و در انتهای جلسه به همین علت #تذکر گرفت !
رهبر انقلاب : وقت تمام شد؛ البته حرف هست، حرف برای گفتن زیاد است، منتها دیگر مجال نیست؛ یک مقداری از وقت مقرّرمان هم گذشت!!!
دوم :
برای اولین مرتبه رهبر انقلاب حتی یک کلمه از #خدمات یک دولت حرفی به میان نیاورد!
در حالی که قبل از سخنان حضرت رهبری جناب روحانی تا می توانست از خدمات دولتش خالی بندی کرد !
سوم
برای اولین مرتبه رهبر انقلاب یک دولت را مایه #عبرت دولتهای دیگر معرفی کرد !
❌ با این حساب دولت روحانی با کارنامه #مردود به پایان رسید !
والسلام
✍صالح ادیب💐✋🏻
🆔@FORSATE_HOZOR🌸
🌸بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌸
🌸خاطرات بیادماندنی🌸 این قسمت
🌸جمعه های مهدوی
✍ایهالعزیز؛ بیاد می آورم سالهاست که جمعه ها را پی در پی شمارش نمودم و بغض انتظار کشیدن را بدون شما در قفسه سینه ام فشردم که تحمل آن کم کم دشوار می شود.
🌸 برای خودم هم سئوال شده که آیا به منِ حقیر هم منتظرمی گویند ،!؟اگر چنین است پس چگونه از این انتظار جان سالم به در برده ام و نمُرده ام ...!؟
🌸برایم سئوال شده همینکه صبحی جمعه را آغاز نموده و ندبه و سمات خواندم و در پایان همین روز واقعه رخ نداد کافیست !؟ پاسخش را به خوبی می دانم ✋🌸
🌸می دانم هر دقیقه از لحظات عُمرم که می گذرد و لحظات آن جای خود؛را به دیگری وا میگذارند ؛ جایگزینی برایش نخواهم یافت . همه می گویند عوض ندارد؛ از دست رفت . می شود سرگذشت !
🌸دلبرم ؛ از جایت که هیچ؛ نشانی خانه و کاشانه ات را هم دقیقاً نمی دانم، ای کاش ای کاش حوالی آدرس کوچه و برزن خود را می دادی، آن را هم نمی دانیم.کلاً مات و متحيّر مانده ام...
🌸آنقدر می دانم که مدعی دوست داشتنت هستم، آن هم نه سفت و محکم دست و پا شکسته و آن را شما نمی پسندی ! ایراد از خودم هست،وفقط خودم ؛ یکی از آن ایرادات همین است که ؛ منتظر هستم برای برآورده شدن حاجات خودم، نه ظهور..!!
🌸با این حال جمعه که می شود تغییر عجیبی در خودم احساس می کنم، نمیدانم وصف عاشقی را چگونه بنگارم،! اما وجودش در من محسوس است.
🌸یابن یاسین، جمعه که می شود، پس از نام حضرت دوست، نام و یاد شما در ذهنم خطور می نماید. و سازم از همان سپیده دمان کوک است برای دیدن شما .
🌸آقا جان؛ جمعه ها برایم ثانیه به ثانیه دیر می گذرد. شاید، به عظمت سال؛ نمی دانم چرا این لحظات برایم توأم با دلهره و التهاب است .
🍃ای کاش این جمعه انتظار منتظران غدیری لحظاتش بدون دلهره به پایان برسد.
🍃ای کاش عشق منتظران به شما عزیز فاطمه در مراحل پایانی قرار گیرد و چشمان همه با دیدن جمالتان روشن و پِلکهایمان بارانی گردد.
🍃ای کاش برسد آن لحظه در رکاب بودنت!
🍃ای وارث شکوهمند غدیر،ما غدیریان آخرالزمان با سبدهای معطر نرگس،کنار برکه ی انتظار، سبز و امیدوار وخستگی ناپذیر، چشم براه توایم تابازآیی وغدیر را احیا نمایی!
🌸آقا جانم ببخشید مرا، کجایی!؟ نمی آیید!؟
🌸امروز هم برایتان چنین می خوانم
🌸اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
✍صبح آدینه شما مؤمنین منتظر؛ مهدوی باد ؛ الهی چشمتان به دیدن حضرت منور و پلکها و گونه هایتان از شوق دیدار عزیز فاطمه سلام الله علیها بارانی گردد. الهی آمین ✋🌸😊
🌸این نوشتار ادامه خواهد داشت اگر خداوند متعال مجالی عنایت فرماید.
🌸والعاقبه للمتقین
🌸دعابفرمایید ✍ نبی زاده
🌺اللّهُمَّ صَلِّ عَلي فاطِمَة وَ اَبيها وَ بَعْلِها وَ بَنيها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فيها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
🌺الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ عَلیِّ بنِ أَبِی طالِب وَ الْأَئِمَّةِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
🌷اللّهُمَّصَلِّعَلی مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد🌷
🌷 أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج 🌷
🌸 #شاخص_توحید_غدیر_امامت_اهلبیت_مهدویت
🆔@FORSATE_HOZOR🌸
.