هدایت شده از Zahra Jalalzade
تأسیس رشته جدید مطالعات عربستان در دانشکده مطالعات جهان
طبق اعلام، مدیرکل محترم برنامهریزی و نظارت آموزشی دانشگاه، با تأسیس رشته مطالعات عربستان در مقطع کارشناسیارشد در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران موافقت شد.
چهلمین نشست از سلسله نشستهای ژاپنشناسی دوشنبههای آخر ماه با موضوع «مدیریت رودخانهها در ژاپن» و با سخنرانی ساتوشی کاواموریتا، کارشناس دفتر جایکا در ایران، در روز دوشنبه 25 دی 1402، در تالار ملل دانشکدة مطالعات جهانِ دانشگاه تهران برگزار شد.
کاواموریتا سخنرانی خود را در چهار مبحث ادامه داد: قانون مدیریت رودخانهها، نقش مدیر رودخانهها، برنامهریزی برای کنترل سیل، استفاده از آب.
جزییات بیشتر در وبگاه دانشکدة مطالعات جهان به نشانی:
https://fws.ut.ac.ir/elementor-25277/
بههمت دانشجویان رشتة مطالعات مصر، در روز دوشنبه 2 بهمن 1402، نشست «خوانش تحلیلی انقلاب 25 ژانویة مصر» با چهار سخنران در تالار ملل دانشکدة مطالعات جهان برگزار شد.
این نشست همزمان با سالگرد انقلاب 25 ژانویة 2011م، با سخنرانی اساتید برجستة دانشگاه تهران، دکتر عبدالامیر نبوی و دکتر محمد سلطانینژاد، و دو دانشجوی کوشای رشتة مطالعات مصر، سیدباقر صالحی و زهرا ایزدبین برگزار شد.
عنوان سخنرانی دکتر سلطانینژاد «سیاست خارجی مصر پس از 2011م فراز و فرودهای قدرت متوسط منطقهای» بود. وی با اشاره به تأثیرپذیری سیاست خارجی مصر از نظام قدرت جهانی، به این نکته اشاره کرد که تصورات و ادراکات قبل از انقلاب مبنیبر تغییر در سیاست خارجی محقق نشد.
دکتر نبوی مباحث خود را با عنوان «مصر پس از 2011م؛ تراکم بحرانها در جامعهای متحول» بیان داشت.
صالحی «اقتصاد مصر پس از انقلاب 2011م؛ توسعة اقتصادی یا وابستگی به شرق» را به بحث گذاشت.
عاملیت سمنهای مدافع حقوق زنان پس از انقلاب» عنوان سخنرانی ایزدبین بود.
جزییات بیشتر در وبگاه دانشکده مطالعات جهان به نشانی:
https://fws.ut.ac.ir/elementor-25288/
دکتر آسیه مصطفی از هند و دکتر رولاند پیچ از آلمان، دو برگزیدة بخش بینالملل شانزدهمین جشنوارة بینالمللی پژوهش فرهنگی، در روز سهشنبه 3 بهمن 1402 با حضور در جمع اساتید و دانشجویان دانشکدة مطالعات جهان، دربارة دو اثر برگزیدة خود در این جشنواره سخنرانی کردند.
در این نشست که با هماهنگی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد، دکتر آسیه مصطفی دربارة رسالة خود با عنوان سهم طاهره صفارزاده در شعر انقلاب، و دکتر رولاند پیچ، دربارة کتاب خود با عنوان مقالات عرفانی و مابعدالطبیعة اسلامی، سخن گفتند.
ادارة این نشست را دکتر محمد سلطانینژاد، مشاور بینالملل دانشکدة مطالعات جهان، عهدهدار بود. استاد همراه در این نشست عبارت بودند از دکتر بهزاد احمدی، دکتر رضا باقری، دکتر مازیار مظفری فلارتی، و دکتر حشمتالسادات معینیفر.
https://fws.ut.ac.ir/elementor-25296/
اطلاعیه:
بدین وسیله به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند:
بر اساس تقويم آموزشی دانشگاه تهران، موعد انتخاب واحد كليه دانشجويان، در نيمسال دوم سال تحصيلي 1403-1402، از روز شنبه 14 بهمن ماه تا روز شنبه 21 بهمن ماه 1402 است.
كليهی دانشجويان موظفند در بازهی زمانی تعيين شده شخصاً نسبت به انتخاب واحد در سامانهی جامع آموزشی دانشگاه (براساس برنامه اعلام شده از طرف گروه و دانشكده) اقدام كنند.
📚 کارگاه آموزش مقاله نویسی و پایان نامه نویسی
مدرس: دکتر علی اکبر علیخانی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران
⏰ زمان: از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ به مدت سه ماه
📞 تلفن: ۰۲۱۸۸۰۱۵۰۷۱
📍محل برگزاری: پردیس شمالی دانشگاه تهران، دانشکده مطالعات جهان
🔗ضوابط دوره و ثبت نام:
https://iwsa.ir/mform/75/75/
حضور معاون بینالملل دانشگاه تهران در دانشکدة مطالعات جهان
دکتر الهام امینزاده، معاون بینالملل دانشگاه، در روز شنبه 7 بهمن 1402، با دکتر سعیدرضا عاملی، رئیس دانشکدة مطالعات جهان، دیدار و گفتگو کرد.
دکتر امینزاده خواستار ارتباط بیشتر و بهینهتر سه دانشکدة مطالعات جهان، زبان و ادبیات خارجی، و حقوق و علوم سیاسی با هم و با معاونت بینالملل شد. ایشان با بیان مبهمبودن فرایند شهریههای پرداختی دانشجویان بینالملل، خبر از رفع آن داد. اشراف ایشان به مسائل مبتلابه فعالیتهای بینالملل، نمودی از امکان طرح و یافتن راهحل برای آن بود.
دکتر عاملی با تأکید بر شفافسازی و سادهسازی فرایندها، بروکراسی پیچیدة اداری را مخل انجام امور دانست. همچنین، سامانهسپاری فرایندها را با لحاظ ملاحظات و ضرورتهای فعالیتهای بینالمللی خواستار شد.
دکتر وفایی، با ابراز خرسندی از تأسیس سه رشتة جدید «مطالعات چین»، «نظام قدرت جهانی»، و «جهانیشدن و فرهنگ» در مقطع کارشناسیارشد در دانشکدة مطالعات جهان، فعالیتهای بینالمللی این دانشکده را در جهت تحقق اهداف عالی دانشگاه و تأمین نیروی انسانی متخصص در مسائل مختلف جهان و کشورهای آن ستود و خواستار تقویت و ارتقای هرچه بیشتر آن شد.
جزییات بیشتر در وبگاه دانشکده مطالعات جهان به نشانی:
https://fws.ut.ac.ir/elementor-25366/
🔰 اطلاعیۀ تمدید سکونت در خوابگاههای دانشگاه تهران نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳
به گزارش روابط عمومی ادارۀ کل امور خوابگاهها، اطلاعیه تمدید سکونت در خوابگاههای دانشگاه تهران در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ منتشر شد.
🔸 برای مشاهده اطلاعیه اینجا را کلیک کنید
پیوند اطلاعیه: https://kooy.ut.ac.ir/fa/news/39520
@Utkooy2022 | خوابگاههای دانشگاه تهران
آخرین کتاب دکتر مجتبی رحماندوست، عضو هیئت علمی گروه مطالعات غرب آسیا و آفریقا در دانشکدة مطالعات جهان دانشگاه تهران، در نهمین دورة جایزة جهانی اربعین شایستة تقدیر برگزیده شد.
در این مراسم در روز شنبه 7 بهمن 1402 در حسینیة الزهرای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با حضور دکتر مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از کتاب پیاده تا قبلة اول، تازهترین کتاب دکتر مجتبی رحماندوست، تقدیر شد.
https://fws.ut.ac.ir/elementor-25410/
حکم انتصاب جناب آقای دکتر محمد سمیعی، به عنوان مدیرگروه مطالعات ایران و جهان
سلام عليكم
احتراماً، با توجه به توان علمي و تجارب ارزشمند جنابعالي و بنا بر پيشنهاد رئيس محترم دانشكده مطالعات جهان دانشگاه، به موجب اين حكم با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي به مدت دو سال به عنوان مدير گروه آموزشي مطالعات ايران و جهان دانشكده مذكور منصوب ميشويد. اميد است با عنايت به وظايف مديران گروههاي آموزشي مندرج در آئيننامه مديريت دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي، كليه برنامههاي اجرايي آموزشي و پژوهشي ارائه شده در گروه ياد شده را بر اساس خط مشي دانشگاه بر محور جهاد علمي براي تحقق دانشگاه كارآفرين با رويكرد مسئوليتپذيري اجتماعي مورد اهتمام قرار دهيد.
مزيد توفيقات جنابعالي در خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي و تحقق اهداف دولت مردمي را ظل توجهات حضرت ولي عصر (عج) و رهبري حكيمانه حضرت آيتالله العظمي خامنهاي (مدظله العالي) از درگاه خداوند متعال خواستارم.
دکتر سيدمحمد مقيمي - رئيس دانشگاه تهران
با سلام و احترام
نظر به اخذ تعداد محدودي مجوز امريه سربازي از ستاد كل نيروهاي مسلح، دانشجويان فارغ التحصيل مقطع كارشناسي ارشد و دكتري و علاقمند به انجام خدمت سربازي تحت عنوان امريه در رشتههاي تحصيلي مورد نياز در دانشگاه تهران از تاريخ ۱۰/۱۱/۱۴۰۲ با مراجعه به آدرس اينترنتي http://hrm.ut.ac.ir و تكميل فرم و بارگذاري مدارك نسبت به ثبت درخواست اقدام نمايند.
بديهي است پس از پايان مهلت ثبت نام، اسامي متقاضيان سه برابر ظرفيت جهت انجام مصاحبه تخصصي به واحدهاي متقاضي معرفي خواهند شد.
#اداره_کل_امور_خوابگاهها
#دهه_فجر_انقلاب_اسلامی_گرامی_باد
#چهل_و_پنجمین_سالگرد_پیروزی_انقلاب_اسلامی
#مسابقه_اینترنتی
🌺 مسابقه اینترنتی از سپیده تا طلوع 🇮🇷
🔸۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۲
🔹ویژه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران
⏱ زمان: هر شب از ساعت ۱۸ تا ۲۱
🌐 از طریق تارنمای اداره کل امور خوابگاهها به نشانی:
https://kooy.ut.ac.ir/fa/form/1023
🎁 به ۱۰ تن از دانشجویان خوابگاهی که هر شب به سؤالات درست پاسخ دهند، جوایز نفیسی اهدا خواهد شد
@Utkooy2022 | خوابگاههای دانشگاه تهران
پنجمین همایش سواد رسانهای و اطلاعاتی کشور و چهارمین نشست فعالان سواد رسانهای ای ۹ اسفند ۱۴۰۲، ساعت ۹:۰۰ تا ۱۸:۰۰. سالن کنفرانس باغ زیبا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی. https://mil.farhang.gov.ir