در روز دوشنبه 30 بهمن 1402، سمینار «هوش مصنوعی و کاربست آن در آموزش عالی» با مشارکت کمیسیون ملی یونسکو و انجمن ایران مطالعات جهان، در دانشگاه مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار شد.
دکتر سعیدرضا عاملی، سخنران کلیدی سمینار: «اگر هوش مصنوعی را شبیهسازی مغز انسان بدانیم، سادهانگاری است. تراکم و ماژولارشدن بین مغزها، هوشِ هوشها، حافظة حافظهها و خلاقیت خلاقیتها را شکل میدهد، و بسط و عمق و تراکمی بزرگ پدید میآید. اینجاست که ممکن است هوش مصنوعی بر انسان سلطه یابد. هوش مصنوعی نباید هوش مصنوعی دیگری برای ما بسازد. با هوش مصنوعی باید بهدنبال عدالت و توزیع عادلانه رفت.»
دو نشست تخصصی با 8 سخنران:
• هوش مصنوعی مولد در آموزش عالی؛ چالشها و فرصتها برای آموزش دانشگاهی در ایران/ دکتر احسان شاهقاسمی
• چت جیپیتی و استفاده از آن در آموزش عالی/ دکتر شاهو صبار
• اخلاق در هوش مصنوعی و رابطة آن با آموزش عالی/ دکتر توحید اسدی
شناسان ماهوی هوش مصنوعی، ملیسازی دادهها و کژدیسی در علوم/ دکتر ابراهیم محسنیآهویی
• سیاستهای ملی و جهانی دربارة هوش مصنوعی و تنظیمگری آن/ دکتر محمد خوانساری
• یونسکو و هوش مصنوعی/ دکتر بهزاد احمدی
• آیندة آموزش عالی در عصر هوش مصنوعی/ دکتر سیدمحمد رضویزاده
• هوش مصنوعی مسئولیتپذیر: مبانی اخلاقی و قانونی در آموزش عالی/ دکتر علی کمندی
جزییات بیشتر در:
https://fws.ut.ac.ir/elementor-25551/
سلام
ایام مبارک
خدمت حضرات اساتید عزّتمند ، دانشجویان و دانش آموختگان ارجمند دانشکده مطالعات جهان و خصوصا عزیزان رشته مطالعات فلسطین
این بنده کوچک خدا در این دوره کاندیدای تهران برای مجلس شورای اسلامی شده ام.
اگر هر یک از بزرگواران علاقمند به حمایت و اطلاع رسانی در مورد این جانب است، اعلام فرماید.
آقای یاوند عباسی مسئول ستاد انتخاباتی مجتبی رحماندوست:
09123430082
ستاد:02188971097
والامر الیکم
آدرس ستاد:
میدان فاطمی، نبش خیابان بیستون، ساختمان لئون، طبقه ۶ واحد ۲۴
فقط امروز را وقت داریم .
ارادتمند
مجتبی رحماندوست
چهارشنبه
1402/12/9
گروه مطالعات اروپا، دانشکدۀمطالعات جهان دانشگاه تهران و موسسه مطالعات معاصر ملل برگزار میکنند:
همایش ملی روابط جمهوری اسلامی ایران و اروپا درآستانه تحول نظم جهانی
14 اسفند 1402 ، ساعت 8:00، تالار حنانه
دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران؛ خیابان کارگر شمالی، بین خیابان پانزدهم و شانزدهم، پردیس شمالی دانشگاه تهران
جشنوارة روز بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران بهصورت مشترک از ساعت 14 تا 17 روز چهارشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۲ در آمفیتئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در جشنوارة امسال دکتر الهه کریمیریابی، استادیار رشتة مطالعات روسیه در دانشکدة مطالعات جهان بهعنوان اساتید برگزیدة دانشگاه تهران در حوزه فعالیتهای بینالمللی معرفی و تقدیر شدند.
در بخش دانشجویان غیرایرانی برگزیده نیز کوین جاشوا گلاکنر، دانشجوی کارشناسیارشد رشتة مطالعات ایران از کشور آلمان، و ریانگ بام کین، دانشجوی دکتری رشتة ایرانشناسی از کشور کره نیز عنوان برگزیدة بینالمللی دانشگاه تهران را شایستة خود کردند.
همکاریهای علمی برای صلح جهانی، شعار این جشنواره بود و سفرا و رایزنان کشورهای خارجی، رؤسا و معاونان بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران، اعضای هیئترئیسه، اساتید، همچنین دانشجویان بینالملل دو دانشگاه در این جشنواره حضور داشتند.
گروه مطالعات اروپای دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران با همکاری مؤسسه ایران-یوریکا برگزار میکند:
همایش ملی روابط جمهوری اسلام ایران و اروپا
دوشنبه 14 اسفند 1402، از ساعت 8:00 تا 18:00
حضوری و مجازی
حضوری: تالار حنانه دانشکده مطالعات جهان
خیابان کارگر شمالی، بین خیابان پانزدهم و شانزدهم، پردیس شمالی دانشگاه تهران
لینک حضور مجازی در زوم:
https://us06web.zoom.us/j/88901185464?pwd=cgL4sbNW0F1DgyiLXSBJRsR2nOBMb3.1
Meeting ID: 88901185464
Passcode: 6366877
پنجمین همایش سالیانه و بینالمللی انجمن ایرانی مطالعات جهان امسال با عنوان هوش مصنوعی و دیپلماسیهای نوین، در روز سهشنبه 8 اسفند 1402 با همکاری همراه اول، کمیسیون ملی یونسکو، و کرسی یونسکو در فرهنگ و فضای مجازی: دوفضاییشدن جهان، در دانشکدة مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار شد.
در مراسم افتتاحیة این نشست دو سخنران کلیدی به ایراد سخنرانی پرداختند: دکتر سعیدرضا عاملی، دبیرعلمی و رئیس دانشکدة مطالعات جهان، و رئیس انجمن ایرانی مطالعات جهان؛ و دکتر کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی خارجی.
دکتر عاملی: «امروز ماهیت کار دیپلماسی از تعاملی سنتی به تعاملی چندین پارامتری و محاسباتی تغییر کرده است و تابع هیجانهای فردی و مقطعی نیست.»
جزییات بیشتر در وبگاه دانشکده مطالعات جهان به نشانی:
https://fws.ut.ac.ir/elementor-25613/
مقالة دکتر هادی برهانی، استادیار گروه مطالعات غرب آسیا و آفریقا در دانشکدة مطالعات جهان دانشگاه تهران، در مجموعه مقالات انتشارات بینالمللی بلومزبری آکادمیک در 22 فوریة 2024 منتشر شد.
رزمری سایگ، در این اثر با عنوان Becoming Pro-Palestinian: Testimonies from the Global Solidarity Movement (طرفدار فلسطینشدن: شاهدانی از جنبش جهانی همبستگی) آثار طرفداران فلسطین را از پنج قارة جهان گردآوری کرده است. هریک از نویسندگان نگاه خود را به جنبش همبستگی با فلسطین تبیین میکند.
در این مجموعه با دستهبندی منطقهای، بخش نخست به نویسندگان غرب آسیا اختصاص دارد و نخستین مقاله در این بخش، مقالة دکتر هادی برهانی است.
جزییات بیشتر در وبگاه دانشکده مطالعات جهان به نشانی:
https://fws.ut.ac.ir/elementor-25620/
با سلام
احتراماً، به استحضار ميرساند در حاشيه با برگزاري نمايشگاه عرضه محصولات در باشگاه كاركنان، بليط مجموعه آبي اپارك نيز با ۳۰ درصد تخفيف روز دوشنبه مورخ ۱۴/۱۲/۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ لغايت ۱۵ در باشگاه دانشگاه ارائه ميگردد. متقاضيان با توجه به شرايط ذيل و در بازه زماني اعلام شده ميتوانند نسبت به خريد اقدام نمايد.
۱. اين مرحله آخرين نوبت فروش بليط با ۳۰% تخفيف در سالجاري ميباشد.
۲. اعتبار بليطها حداكثر ۱۵/۱/۱۴۰۳ خواهد بود.
۳. قيمت بليط قبل از تخفيف براي ايام تعطيل ۵,۵۰۰,۰۰۰ ريال، ايام غيرتعطيل ۴,۷۵۰,۰۰۰ ريال و خردسال (قد كمتر از ۱۲۰ سانتيمتر) ۲,۷۵۰,۰۰۰ ريال ميباشد.
ضمناً هماهنگي لازم براي استفاده دانشجويان محترم از تخفيف مذكور به عمل آمده است.
هستهی مطالعات فلسطین دانشکدهی مطالعات جهان برگزار میکند:
جلسه ششم رویداد هفتگی کتابخوانی
نقد و بررسی کتاب Gaza: An Inquest To Its Martyrdom
——————————————————
⭕️مکان: خیابان کارگر شمالی، پردیس شمالی دانشگاه تهران، ورودی غربی، دانشکده مطالعات جهان، طبقه اول، سالن ایران
⭕️زمان: دوشنبه ها از ساعت ۱۲:۳۰ تا۱۳:۳۰
——————————————————
⭕️ثبت نام در جلسه حضوری و اطلاعات بیشتر :
@afshinzeinizadeh
@ummohammed_palestainehttps
--------------------------------------------------------
www.clubhouse.com/house/حلقهی-مطالعاتی-2xxggjswda1k
در روز دوشنبه 8 اسفند 1402، راجا گوندو، کارشناسارشد هماهنگی توسعه، شراکتها و امور مالی توسعه در دفتر هماهنگی سازمان ملل متحد در تهران، با دکتر سعیدرضا عاملی، رئیس دانشکدة مطالعات جهان، دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست با حضور دکتر محمد سلطانینژاد، مشاور بینالملل دانشکده، و دکتر احسان رسولینژاد، معاون اداری و مالی دانشکده، مسائل آموزشی و دانشگاهی و نقش سازمان ملل و کرسیهای یونسکو در آموزش طرح شد.
دکتر عاملی با اشاره به اینکه ایرانیان نگاه مثبتی به سازمان ملل ندارند گفت: «نقش کمرنگ سازمان ملل در بحران غزه و فلسطین، ناکارآمدی این نهاد را در حل بحرانهای بینالمللی نشان میدهد و این سازمان نتوانسته است نقشی را که بعد از جنگ جهانی دوم از او انتظار میرفت محقق سازد. سازمان ملل باید بتواند شرایط جهانی را تحت کنترل گیرد و برای توسعة برابر در جهان برنامهریزی کند. سازمان ملل باید بیش از سخنرانی و صدور قطعنامه، وارد عمل شود و در ایجاد تحول در سیاستها ورود یابد.»
جزییات بیشتر در وبگاه دانشکده مطالعات جهان به نشانی:
https://fws.ut.ac.ir/elementor-25638/
چهلویکمین نشست از سلسله نشستهای ژاپنشناسی دوشنبههای آخر ماه با موضوع «فرهنگ کار و سبک مدیریت در شرکتهای ژاپنی» و با سخنرانی دکتر سیدمحمد موسوی جهانآبادي با موضوع «حرکت بهرهوری در آسیا با محوریت ژاپن» و سخنرانی مهندس رضا پورخردمند در دو حوزة شرایط کاری در ژاپن و با توجه به تغییرات جمعیتی و بهرهروی در آسیا با محوریت ژاپن، در روز دوشنبه 30 بهمن 1402، در تالار ملل دانشکدة مطالعات جهانِ دانشگاه تهران برگزار شد.
چهلویکمین نشست دوشنبههای ژاپنشناسی، همچون همیشه با مدیریت دکتر ناهید پوررستمی، مدیرگروه مطالعات جنوب و شرق آسیا و اقیانوسیه، و با پرسش و پاسخ و اهدای لوح تقدیر به سخنرانان به پایان رسید.
برای مشاهدة جزییات بیشتر و فیلم نشست به وبگاه دانشکده مطالعات جهان به نشانی زیر مراجعه فرمایید:
https://fws.ut.ac.ir/elementor-25645/
مقالة دکتر رسولینژاد مقالة برتر سیزدهمین همایش سیاستهای مالی و مالیاتی ایران
مقالة دکتر احسان رسولینژاد با عنوان «بررسی تطبیقی نظام یکپارچة مالیاتیـحمایتی و فرار مالیاتی در دو کشور ایران و روسیه: مطالعة شرایط تحریمی و نرمال» در سیزدهمین همایش سیاستهای مالی و مالیاتی ایران مقالة برتر همایش برگزیده شد.
نشست دوم باشگاه دیدهبانی اقتصاد با سخنرانی دکتر ناهید پوررستمی
نشست دوم باشگاه دیدهبانی اقتصاد جهان، در روز یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:00 در اتاق ایران دانشکدة مطالعات جهان، با سخنرانی دکتر ناهید پوررستمی و دبیری دکتر احسان رسولی نژاد و با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد.
در این نشست با محوریت الگوی توسعة ژاپنی، سیر تکاملی مهمترین مکاتب اقتصادی در کشور ژاپن بحث شد. ویدئوی سخنرانی در صفحة باشگاه دیدهبانی اقتصاد جهان در آپارات قرار خواهد گرفت.
دکتر امیربهرام عرباحمدی و دکتر رضا باقری منتخبان جایزة ملی پژوهشهای برتر روابط فرهنگی بینالمللی
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نخستین جایزة ملی پژوهشهای برتر روابط فرهنگی بینالمللی بهمنظور شناسایی آثار علمی مرتبط با روابط فرهنگی بینالمللی جمهوری اسلامی ایران و برای بهرهگیری از نتایج پژوهشی و مطالعاتی در حوزة سیاستپژوهی دیپلماسی فرهنگی کشور و نیز ارجنهادن و معرفی آثار برتر، در روز سهشنبه 15 اسفند ۱۴۰۲ برگزار کرد.
در این مراسم در بخش گزارش سیاستی، دکتر امیربهرام عرباحمدی، دانشیار گروه مطالعات غرب آسیا و آفریقا، و در بخش مقاله، دکتر رضا باقری، مدیرگروه مطالعات اروپا، جایزه ویژه دریافت کردند. این مراسم با حضور دکتر سیدمحمد حسینی، معاون رئیسجمهور برگزار شد.