دکتر احسان رسولینژاد در فهرست دانشمندان برتر بزرگ جهان
بنا به آخرین اعلام دانشگاه استنفورد با همکاری الزویر، در روز 27 شهریور 1403، دکتر احسان رسولینژاد، دانشیار گروه مطالعات فرامنطقهای و جهانی در دانشکدة مطالعات جهان دانشگاه تهران، در فهرست دانشمندان تأثیرگذار جهان معرفی شد.
دکتر رسولینژاد که در سال گذشته نیز در فهرست دانشمندان برتر 2 درصدی قرار داشت، امسال نیز در بین اقتصاددانان برتر جهان، رتبة ۲۳۳ را کسب کرد. در این فهرست تنها از ایران و دانشگاه تهران، نام این استاد ارجمند پرچمدار دانشگاه تهران در کنار دیگر دانشمندان برتر در دانشگاههای بزرگ دنیا جای گرفته است.
https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/7
کرسی یونسکو در «فضای مجازی و فرهنگ: دوفضایی شدن جهان» به مناسبت سیزدهمین هفته جهانی سواد رسانهای و اطلاعاتی با همکاری دانشکده مطالعات جهان و انجمن ایرانی مطالعات جهان، هفتمین «سمینار سواد رسانهای و اطلاعاتی» را به دو صورت حضوری و مجازی، در محور اصلی «مرزهای دیجیتال نوین اطلاعات» و موضوع «شناخت و تمایز بین مرز دادههای ملی و دادههای جهان» برگزار میکند:
زمان: دوشنبه 7 آبان 1403
مکان: دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
چکیده پژوهشهای خود را (بین 200 تا 300 واژه) در یکی از محورهای سمینار به زبان انگلیسی یا فارسی حداکثر تا تاریخ 7 مهر 1403 به آدرس ایمیل sajjadi.m@ut.ac.ir به دبیر اجرایی کنفرانس ارسال فرمایید.
آدرس دبیرخانه:
تهران، خیابان کارگر شمالی، پردیس شمالی دانشگاه تهران، دانشکده مطالعات جهان، کرسی یونسکو در فضای مجازی و فرهنگ
تلفن تماس: 61119291 و 88011656
با سلام و احترام
نظر به اينكه سي و سومين جشنواره پژوهش و فناوري دانشگاه تهران هم زمان با هفته ملي پژوهش و فناوري، نيمه دوم آذر ماه سال جاري برگزار ميگردد خواهشمند است مقرر فرمائيد:
۱- اعضاي هيئت علمي شاخص آن واحد كه جز ۱۰ درصد افراد واجد شرايط و داراي بالاترين امتياز گرنت در سامانه RTIS (در بازه زماني انتخاب) و نيز داراي دستاوردهاي با كيفيت در بخشهاي پژوهشگر پيشكسوت نمونه، برجسته، پژوهشگر نمونه و جوان نمونه ميباشند، مطابق آئين نامه انتخاب پژوهشگران مصوب ۰۸/۱۱/۱۴۰۱ شوراي پژوهش و فناوري به اين معاونت معرفي گردند. (لازم است فرمهاي مربوط به پژوهشگران منتخب؛ پس از تكميل و تأييد شوراي پژوهشي دانشكدگان / دانشكده / واحد ارسال گردد.)
۲- دانش آموختگان دانشگاه در صورت دارا بودن شرايط لازم مطابق آئين نامه انتخاب رساله و پاياننامه نمونه، در خصوص تكميل فرمهاي مربوطه اقدام و حداكثر تا تاريخ ۱۸/۰۷/۱۴۰۳ به همراه ساير مدارك به معاونت پژوهشي دانشكدگان / دانشكدههاي ذيربط تحويل نمايند.
۳- كارشناسان پژوهشي در صورت دارا بودن شرايط لازم مطابق آئين نامه انتخاب كارشناس پژوهشگر نمونه و كارشناس پژوهشي اجرايي نمونه، در خصوص تكميل فرم كارشناس پژوهشگر نمونه و فرم كارشناس اجرايي نمونه اقدام و حداكثر تا تاريخ ۱۸/۰۷/۱۴۰۳ به همراه ساير مدارك به معاونت پژوهشي دانشكدگان / دانشكدههاي ذيربط تحويل نمايند.
۴- مجريان برتر ارتباط با صنعت و جامعه با عنايت به ماده ۵ آئين نامه انتخاب مجري برتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه به اين معاونت معرفي گردند.
ضمناً انتخاب برگزيدگان فناوري دانشگاه از طريق اداره كل سياستگذاري فناوري و نوآوري انجام خواهد شد. مدير پژوهشي نمونه، آزمايشگاه نمونه و كتابخانه نمونه نيز بر اساس آئين نامههاي مربوطه در اين معاونت انتخاب ميگردند.
موعد ارسال مدارك پژوهشگران، مجريان برتر ارتباط با صنعت و جامعه، رساله و پايان نامه نمونه و كارشناسان منتخب آن دانشكدگان / دانشكده از معاونت پژوهشي واحد به معاونت پژوهشي دانشگاه تا تاريخ ۳۰/۰۷/۱۴۰۳ ميباشد. (فرمها و مدارك ناقص عودت ميگردد.)
كليه آئين نامهها و فرمهاي مربوطه جهت بهره برداري پيوست ميباشد.
دکتر مهدي فكور ثقيه - معاون پژوهش و فناوري دانشگاه تهران
باسلام و احترام
به استحضار ميرساند در هفتمين نشست از دوره هشتم هيأت امنا مورخ ۱۶/۰۵/۱۴۰۳ موارد ذيل درخصوص اعزام اعضاي محترم هيأت علمي و دانشجويان گرامي به فرصتهاي مطالعاتي مصوب گرديد:
۱- افزايش مبلغ تسهيلات ريالي شركت اعضاي هيأت علمي و دانشجويان در همايشهاي بين المللي براي يك بار در سال از ۲۰۰ ميليون ريال به ۳۰۰ ميليون ريال براساس جدول درجه بندي كشورها (پيوست).
۲- پرداخت ۲۰% هزينه بليط رفت (كلاس پرواز عادي) اعزام به فرصت مطالعاتي اعضاي هيأت علمي و دانشجويان.
دکتر الهام امين زاده - معاون بين الملل دانشگاه تهران
وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ
شهادت سید مقاومت، بزرگ مرد مجاهدت فی سبیلالله، سید حسن نصرالله را تبریک و تسلیت عرض میکنیم.
هسته مطالعات فلسطین سوگواره و یادبود این شهید والامقام را در محل نمازخانه دانشکده مطالعات جهان بعد از نماز ظهر برگزار میکند.
در این مراسم ضمن قرائت زیارت عاشورا از سخنان جناب آقای دکتر عاملی ریاست محترم دانشکده و جناب آقای دکتر محمدی عضو هیأت علمی دانشکده بهرهمند خواهیم شد.
دوشنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۳
خبرنامه بهار و تابستان 1403 دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران منتشر شد:
در بخش مصاحبه: دکتر سیاوش چاوشی، رضا امدادی، پریسا احتشامنیا
اخبار ویژه:
نشست بینالمللی یک دهه سخن رهبر حکیم انقلاب اسلامی با جوانان غرب
پنجمین همایش بینالمللی صلح و حل منازعه
دومین همایش بینالمللی مطالعات هند
نشست استعمارزدایی از ذهن
افتتاح اتاق دانشگاه سنتپترزبورگ
تفاهمنامه با مرکز شرق-غرب آسیا در مالزی
11 عضو جدید هیئت علمی
اهدای کتاب
نخستین جلسه گروه تازه تأسیس مطالعات فرامنطقهای و جهانی
دیگر بخشها: افتخارات؛ دیدارها؛ سخنرانیها، کارگاهها و نشستهای تخصصی؛ اهم فعالیتهای بینالملل، آموزش و دانشجویی؛ معرفی کتاب؛ فهرست برخی مراکز مطالعات حقوق کیفری بینالمللی؛ دفاعیهها؛ مناسبتها؛ انتصابها، تبریک و تسلیت.
تقدیر معاون پژوهشی دانشگاه تهران از مجلة مطالعات کشور
دکتر مهدی فکور، معاون پژوهشی دانشگاه تهران، در روز سهشنبه 10 مهر 1403، از نه کارشناس و مدیر داخلی مجلات دانشگاه تهران تقدیر کرد.
در این نشست که با هماهنگی دکتر علي طاهري ميرقائد، سرپرست مؤسسة انتشارات دانشگاه تهران، در تالار شهید سلیمانی برگزار شد، از خانم زهرا جلالزاده، مدیرداخلی مجلۀ مطالعات کشورها، بهدلیل ارتقای این مجله به رتبۀ الف کمیسیون نشریات وزارت علوم، همچنین کسب نمایۀ DOAJ تقدیر شد.
https://jcountst.ut.ac.ir/
لینک خبر:
https://fws.ut.ac.ir/fa/w/%D8%AA%D9%82%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86-%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%B4%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%AC%D9%84%DB%80-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AA-?redirect=%2F