eitaa logo
FWS_UT
744 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
5 ویدیو
145 فایل
Faculty of World Studies, University of Tehran, Iran دانشکده مطالعات جهان، دانشگاه تهران
مشاهده در ایتا
دانلود
سلسله نشست‌های راهبردی (6): چشم انداز روابط ترکیه و آمریکا در دوره ترامپ و تاثیر آن بر ایران سخنرانان: خانم دکتر زینب قاسمی، دانشیار گروه مطالعات آمریکای شمالی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران دکتر سید اسدالله اطهری، پژوهشگر ارشد مطالعات ترکیه در مرکز پژوهش های علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه دکتر رحمت حاجی مینه، دانشیار روابط بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق دکتر ابراهیم معراجی، مدیر گروه مطالعات آمریکا در مرکز پژوهش های استراتژیک خاورمیانه و انجمن ایرانی مطالعات غرب آسیا مدیر نشست: دکتر رضا دهقانی، دانشیار گروه مطالعات غرب آسیا و آفریقای دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران زمان: شنبه ۱۵ دی ساعت ۱۵ تا ۱۷.۳۰ مکان: پردیس شمالی دانشگاه تهران، دانشکده مطالعات جهان، طبقه چهارم، تالار ملل لینک نشست مجازی در زوم: https://us06web.zoom.us/j/81666403809?pwd=D7zTZOkB3M6fnsEXJ1CwxeWnQW2fVr.1 Meeting ID: 816 6640 3809 Passcode: 888593
❗️کتاب «نومحافظه‌کاری عصر پوتین ریشه‌ها و اندیشه‌ها» نوشته مهدی سنایی منتشر شد کتاب حاضر در زبان فارسی و ایران ما، یک اثر کاملا تازه است و بر خلاف معمول، تکیه آن بر حوادث سیاسی نیست بلکه بر ریشه‌های آن و اندیشه‌های فلسفی و سیاسی است. به گزارش خبرآنلاین کتاب پیش روی روایتی ناشناخته یا کمتر شناخته شده از روسیه و تحولات سیاسی و اجتماعی مرتبط با آن است. در اینجا به روسیه نه تنها به چشم یک جغرافیا بلکه به عنوان یک تاریخ، و به فرد روس نه تنها به عنوان نماینده یک نژاد بلکـه بـه مثابه یک هویت نگریسته می‌شود. در این چارچوب تغییرات و تحولات سیاسی روسیه طی چند سده اخیر نه صرفاً به عنوان روندی از منازعه بر سر قدرت، بلکه از پنجره تلاقی اندیشه ها و ریشه ها و مشاجره میان سنت و تجدد آموخته می شود. به زبان دیگر این پژوهش به بررسی لایه های زیرین تحولات اجتماعی در روسیه تزاری، اتحاد جماهیر شوروی و فدراسیون روسیه میپردازد و همزمان این واقعیت را به نمایش میگذارد که زنجیره ای از جنس اندیشه، همه این تاریخ هزارساله و حوادث آن را به هم پیوند میدهد. برای مشاهده خبر اینجا کلیک کنید.
قابل توجه دانشجویان محترم به اطلاع مي‌رساند براساس تقويم آموزشي دانشگاه تهران، زمان تعيين شده براي ثبت نام و انتخاب واحد دانشجويان در نيمسال دوم تحصيلي ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از روز شنبه مورخ ۱۳/‏۱۱/‏۱۴۰۳ لغايت شنبه ۲۰/‏۱۱/‏۱۴۰۳ مي‌باشد. كليه دانشجويان شخصاً موظف به انجام ثبت نام و انتخاب واحد در بازه زماني مذكور از طريق سامانه جامع آموزشي دانشگاه و براساس برنامه ارائه شده توسط گروه آموزشي مربوطه مي‌باشند. دانشجويان ورودي قبل تر مقطع كارشناسي ارشد موظف به انتخاب واحد پايان نامه و دانشجويان مقطع دكتري كه از طرح پژوهشي رساله خود دفاع كرده‌اند، موظف به انتخاب واحد رساله مي‌باشند. معاونت علمی دانشکده مطالعات جهان
سلسله نشست‌های کارشناسی؛ جلسه ششم: مهمترین جریانها و کنشگران حامی/ ضدصهیونیسم و اسرائیل زمان: دوشنبه 17 دی 1403 ساعت 13 تا 15 مکان: پردیس شمالی دانشگاه تهران، دانشکده مطالعات جهان، تالار ایران
سلسله نشست‌های راهبردی (3): چشم‌انداز روابط اروپا و آمریکا در دوره دوم ریاست جمهوری ترامپ مرکز مطالعات اروپا و آمریکای شمالی دانشکدۀ مطالعات جهان دانشگاه تهران در نشست سوم از سلسله نشست‌های راهبردی‌اش، در نشستی با عنوان «چشم انداز روابط اروپا و آمریکا در دوره دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ» در روز سه‌شنبه مورخ 6 آذرماه در تالار ملل دانشکده مطالعات جهان؛ به بررسی روابط اتحادیه اروپا، بریتانیا، فرانسه و آلمان با ایالات متحده آمریکا در دوره دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ پرداخت. سخنرانان این نشست، عبارت بودند از دکتر عبادالله مولایی سفیر سابق ایران در اتریش و اساتید حوزه اروپا شناسی دانشگاه تهران، دکتر علی صباغیان، دکتر رضا باقری، دکتر هادی دولت‌آبادی و دکتر بهزاد احمدی از اساتید دانشگاه تهران. دکتر محمد سلطانی‌نژاد استاد دانشگاه تهران و مشاور بین‌الملل دانشکده مطالعات جهان، مدیریت نشست را برعهده داشت. برای مشاهده متن کامل خبر و دیدن عکسها اینجا کلیک کنید. برای مشاهده فیلم نشست در آپارات اینجا کلیک کنید.
مراسم بزرگداشت شهدا و علما مقاومت، شهيد حاج قاسم سليماني، شهيد سيدحسن نصرالله و حضرت علامه مصباح يزدي، كه تحت عنوان «عَلم در امتداد قلم» امروز دوشنبه ۱۷ دي ماه، بلافاصله بعد از نماز عصر تا ساعت ۱۴، در مسجد دانشگاه تهران برگزار مي‌شود. «عَلم در امتداد قلم» فرصتي براي پاسداشت ياد شهدا و علمايي است كه با ايثار و مجاهدت خويش، مسير عِلم و مقاومت را به هم پيوند زده و الگوهايي ماندگار براي امت اسلامي به يادگار گذاشته‌اند. حضور ارزشمند شما فرهيخته محترم موجب افتخار و غناي بيشتر اين محفل خواهد بود.
🔵پیش نشست تخصصی همایش ملی عرصه جنگ شناختی: علوم و فناوری ✅ موضوع پنل: شناخت، امنیت و صلح: چشم اندازهای نوین در سیاست بین الملل  🔵سخنرانان: آقای دکتر سعید شکوهی: سوگیری های شناختی و شکست های اطلاعاتی؛ میان داری هوش مصنوعی خانم دکتر میترا راه نجات: ابتکارات جنگ شناختی در جهان آقای دکتر سیاوش چاوشی: مبارزه برای کسب شناسایی در روابط بین الملل، جایگاه، تجدید نظر طلبی و قدرتهای نوظهور آقای محمد خادمی: شناخت اجتماعی و باز اندیشی در بحران پناهجویان، ایجاد همبستگی پایدار خانم دکتر ماندانا سجادی: دبیر نشست 🗓️زمان: چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ - ساعت ۱۳ 📍مکان: دانشگاه تهران؛ دانشکده مطالعات جهان، تالار ملل .
مطالعات اروپا و مرکز مطالعات سیاسی ماه برگزار می‌کند: 📌 *کارگاه نظریه و روش زنجیره‌ای در جریان‌پژوهی* ⏰پنج‌شنبه 20 دی‌ماه 1403 ساعت 17 به وقت تهران 🔗لینک حضور در جلسه: https://lms.ystp.ac.ir/b/ami-iml-a14-stt
دکتر فریبا افکاری، رئیس کتابخانه دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران، عضو هیات علمی چهل‌ودومین جایزۀ کتاب سال ایران شد. سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور احکامی جداگانه اعضای هیئت علمی چهل‌ودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد. برای مشاهده خبر کامل اینجا کلیک کنید.
هفتاد و دومین نشست کرسی یونسکو در فرهنگ و فضای مجازی؛ دو فضایی شدن جهان، یکشنبه 11 آذر 1403 با عنوان «کارگاه کاربردهای هوش مصنوعی در پژوهش های دانشگاهی» برگزار شد. دکتر علی شاکر، دکترای ارتباطات و پژوهشگر حوزه هوش مصنوعی، در ابتدای کارگاه به معرفی چند نرم افزار و سایت در زمینه هوش مصنوعی نظیر Gemini, elicit.com, consensus, notebook LM, perplexity, researchrabbit.ai, پرداخت و در گفت: این ابزارها با عملکردی سریع قادر هستند فایل کتابی را به سرعت به زبان دیگری ترجمه کنند، متون را خلاصه یا فایل اکسلی را تحلیل کنند. افزون بر این، در صورت آپلود مقاله‌ای در آنها می‌توان مقالات مرتبط دیگری را یافت که بیشترین ارجاع را داشته اند. هوش مصنوعی notebook LM از جمله ابزارهای دارای کتابخانه مجازی است. این ابزار اطلاعات مختلف را به هم پیوند داده و مطلب مورد نیاز ما را استخراج می‌کند، همچنین با دربرگرفتن حدود ۱۶ هزار جلد کتاب می تواند بخش های مختلف کتاب را عنوان بندی کند. وی گفت: اگر doi مقاله ای را در هوش مصنوعی research rabbit.ai وارد کنید مقالات مرتبط را پیدا می کند و به سرعت جزئیات بیشتری به ما می دهد. همچنین با آپلود فایل پی دی اف کتاب در آنها بهتر می‌توان با عناوین کتاب ارتباط برقرار کرده و الگوهای جدیدتری را درک کرد چرا که هوش مصنوعی بر مبنای درک الگو کار می‌کند. برای مشاهده خبر کامل و دیدن عکسها اینجا کلیک کنید. این نشست را در آپارات تماشا کنید.
هفتاد و سومین نشست کرسی یونسکو در فضای مجازی و فرهنگ: دوفضایی ‌شدن جهان با عنوان: آیین رونمایی از کتاب: "ترولینگ تا سرحد مرگ؛ دموکراسی در عصر رسانه‌های اجتماعی" با حضور دکتر سعیدرضا عاملی؛ رئیس دانشکده مطالعات جهان روز یکشنبه مورخ 9 دی 1403، با همکاری انجمن ایرانی مطالعات جهان در کتابخانه دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار شد. در ابتدای نشست دکتر فریبا افکاری، مدرس و پژوهشگر علم اطلاعات و دانش شناسی و دبیر علمی نشست در معرفی نویسندۀ کتاب، «جیسن هنن» گفت: این نویسنده دارای مدرک دکترای مطالعات فرهنگی و فوق لیسانس ارتباطات و اطلاعات است. انتشارات آکسفورد کتاب اخیر وی را در سال ۲۰۲۳ منتشر کرده است. سپس از مترجمان این کتاب خواست تا درباره چگونگی و روند آشنایی با کتاب حاضر توضیحاتی ارائه دهند. برای خواندن خبر کامل و مشاهده عکسها و کلیپ خلاصه نشست اینجا کلیک کنید. این نشست را در آپارات تماشا کنید. کلیپ سخنان دکتر عاملی در این نشست را از اینجا تماشا کنید.