هدایت شده از اندیشکده ققنوس انقلاب
📸#خبر #گزارش_تصویری
🔰افتتاحیه اندیشکده ققنوس انقلاب
❇️در سالروز رحلت علامه مصباح یزدی و شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و روز جهانی مقاومت، مراسم آیین افتتاحیه اندیشکده ققنوس انقلاب با حضور فارغ التحصیلان دوره مصباح ولایت و جمعی از اعضای اندیشکده برگزار گردید.
📝در این مراسم حجتالاسلام سید احمد هاشمی رییس اندیشکده ققنوس انقلاب با اشاره به آغاز فعالیتهای فکری_آموزشی در راستای اهداف انقلاب از سال 1388 بر لزوم ادامه این فعالیتها در قالب عنوان و ساختار رسمی تاکید کردند.
📝ایشان ضمن توضیح ضرورت این کار، ساختار اندیشکده را مناسبترین قالب برای فعالیتهای خود ذکر کردند.
📝حجتالاسلام سید احمد هاشمی هدف اصلی اندیشکده ققنوس انقلاب را تبیین مبانی و اصول نظریه نظام انقلابی و چگونگی تحقق و بسط آن عنوان کردند و در ادامه ضمن معرفی دوره مصباح ولایت و طرح مذاکره علم به عنوان مهمترین محصول اندیشکده ققنوس انقلاب، مخاطب اصلی اندیشکده را نوجوانان دانستند و در پایان به تشریح اهم ماموریتهای اندیشکده پرداختند.
✅در انتها گواهی پایان دوره سطح۱ هفتاد نفر از دانش آموزان شرکت کننده در دوره مصباح ولایت (تبیین عقلانی و نظام مند اندیشه های بنیادین اسلام) تقدیم گردید.
#اندیشکده_ققنوس_انقلاب
#استاد_سید_احمد_هاشمی
#علامه_مصباح_یزدی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#مصباح_ولایت
#مذاکره_علم
#حاج_قاسم
#پایان_دوره
#استاد_فکر
#افتتاحیه
#جان_فدا
#نوجوان
اندیشکده ققنوس انقلاب در روبیکا
https://rubika.ir/Ghognousenhgelab
🇮🇷 @Ghoghnousenghelab
هدایت شده از اندیشکده ققنوس انقلاب
🔰 خبرگزاری حوزه نیوز / مراسم آیین افتتاحیه اندیشکده ققنوس انقلاب با حضور فارغ التحصیلان دوره مصباح ولایت و جمعی از اعضای اندیشکده در کرج برگزار شد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
خبر تکمیلی در صفحه اختصاصی حوزه البرز در خبرگزاری حوزه نیوز :
https://hawzahnews.com/xc3Jj
گزارش تصویری:
https://hawzahnews.com/xc3Jd
🇮🇷@Ghoghnousenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، صبح امروز:
این را همه بدانند:حجاب یک واجب شرعیست که باید رعایت شود،قابل خدشه هم نیست.
🔹منتها کسانی که حجاب کامل ندارند را نباید متهم به بیدینی و ضد انقلابی کرد
🇮🇷 @faannoos
🔴خانهداری و خانهنشینی
🔹یکی از سخنان حکیمانه سخنرانی سراسر حکمت امروز حکیم فرزانه انقلاب اسلامی:
🔻«اصلیترین نقش یک زن، از نظر اسلام همین نقش خانهداری است؛ منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را باهم اشتباه میکنند وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم در خانه بنشینید هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعالیتهای سیاسی نکنید، معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید در کنار داشتن خانه هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. کارهای اجتماعی در یک مواردی فریضه است، وظیفه است، باید انجام بدهید.»
رهبر معظم انقلاب، ۱۴ دی ۱۴۰۱
#زن
✍ احمد حسین شریفی
🇮🇷 @faannoos
🔰 #بسته_خبری
🔸رهبرانقلاب در دیدار بانوان: حجاب یک ضرورت شرعی است اما کسی نباید خانمهایی را که حجاب کامل ندارند متهم به بیدینی و ضدانقلابی کند / اینها که حجاب کاملی ندارند دخترهای خودماناند
حضرت آیتالله خامنهای:
🔺حجاب یک ضرورت شرعی است. شریعت است. یعنی هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد این را همه باید بدانند. اینکه حالا خدشه و شبهه کنند که آیا حجاب هست؟ لازم است؟ هیچ جای خدشه و شبهه ندارد. یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود.
🔺منتها آن کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمیکنند اینها را نباید متهم کرد به بیدینی و ضدانقلابی، نه. من قبلاً هم گفتم یک وقتی در سفری از سفرهای شهرستانی، استانی که میرفتم در جمع علما گفتم این را، علمای آنجا جمع بودند. گفتم چرا بعضی از شما متهم میکنید گاهی این خانمی را که حالا مثلاً فرض کن یک مقداری موهایش بیرون است یا به تعبیر رایج بدحجاب است که حالا باید گفت ضعیفالحجاب، حجابش ضعیف است. چرا متهم میکنید؟! اینها کسانی هستند [که وقتی] بنده وارد این شهر شدم و جمعیت آمدند استقبال، شاید یک سوم جمعیت اقلاً این جور خانمها هستند دارند اشک میریزند، نمیشود گفت این ضدانقلاب است. مثلاً فرض کنید که فلان مراسم دینی یا فلان مراسم انقلابی شرکت میکند. اینها بچههای خودماناند، دخترهای خودماناند. در مراسم ماه رمضان در شبهای احیا عکسهایش را برای من میآورند، با ریختهای مختلف قوارههای مختلف، زنها اشک میریزند. من حسرت میخورم به آن جور اشک ریختن. میگویم ای کاش من هم میتوانستم این جور مثل این دختر مثل این زن جوان اشک بریزم. این را چه طور میشود متهمش کرد؟!
🔺بدحجابی یا ضعف حجاب درست نیست اما این موجب نمیشود که ما این را از حوزهی دین و انقلاب و اینها خارج بکنیم خارج بدانیم، چرا؟ خب البته همهی ما یک نقصهایی داریم باید نقصها را برطرف کنیم هر چه میتوانیم برطرف کنیم بهتر است.
📌 دیدار اقشار مختلف بانوان با رهبر انقلاب
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🇮🇷 @faannoos
🔰 #بسته_خبری
🔸رهبرانقلاب در دیدار بانوان: امید دشمن در اغتشاشات اخیر این بود که زنانی که حجاب نیمهکاره دارند کشف حجاب کنند اما خود خانمها زدند در دهان دشمن
🔺حضرت آیتالله خامنهای: در این قضایای اخیر خب دیدید دیگر، علیه حجاب و اینها خیلی کار شد. چه کسی ایستادگی کرد در مقابل این تلاشها و فراخوانها؟ خود زنها. زنها ایستادگی کردند. آنها امیدشان به همین زنهایی بود که شما بهشان میگویید بدحجاب. امیدشان به اینها بود. امیدشان این بود که همینهایی که حالا حجاب نیمهکاره دارند، به کلی کشف حجاب کنند؛ نکردند. یعنی زدند تو دهن آن تبلیغکننده و فراخوان فرستنده.
📌 دیدار اقشار مختلف بانوان با رهبر انقلاب
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🇮🇷 @faannoos
🔰 #بسته_خبری
🔸رهبرانقلاب در دیدار بانوان: از نظر اسلام اصلیترین نقش زن، خانهداری است / خانهداری، به معنای خانهنشینی نیست
حضرت آیتالله خامنهای:
🔺اصلیترین نقش یک زن، از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را باهم اشتباه میکنند وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم در خانه بنشینید هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعالیتهای سیاسی نکنید، معنای خانهداری این نیست.
🔺خانهداری یعنی خانه را داشته باشید در کنار داشتن خانه هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است.
🔺کارهای اجتماعی در یک مواردی فریضه است، وظیفه است، باید انجام بدهید.
📌 دیدار اقشار مختلف بانوان با رهبر انقلاب
🗓 ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
🇮🇷 @faannoos
🔻تمایز میان «ضعف حجاب» و «کشف حجاب»:
حاشیهای بر موضعگیری اخیر رهبر انقلاب
🖊 مهدی جمشیدی
۱. حجاب یک «ضرورت شرعی» است؛ هیچ تردیدی در «وجوب حجاب» وجود ندارد و هیچ جای خدشه و شبهه ندارد. یک «واجب شرعی» است که باید «رعایت» بشود.(در دیدار بانوان، ۱۴۰۱/۱۰/۱۴). تأکید ایشان بر اینکه حجاب، یک «امر شرعی» است به این سبب است که کسانی گمان میکنند که حجاب، فقط «جنبۀ قانونی» دارند و چون میتوان قانون را «تغییر» داد، میتوان از حجاب نیز عبور کرد. آنچه که قانون است، ساختۀ خود انسانهاست و اگر نظر جمعیِ انسانها تغییر کند، قانون نیز باید دگرگون شود. ازاینرو، بقا و تداوم «امر قانونی»، وابستۀ به ارادۀ خودِ «جامعه» است و «حاکمیّت» نیز حقّ ندارد بر قانون، پافشاری کند. این در حالی است که حجاب، پیش از آنکه «قانون» و برآمده از «نظام سیاسی» باشد، «حکم دینی» و مبتنی بر «ارادۀ تشریعیِ الهی» است و تبدیلشدنش به قانون نیز برخاسته از حکم دین است. حجاب، «حکم خدا» است و نه «حکم نظام جمهوری اسلامی». خدایمتعال، حجاب را برای زن خواسته است و چون حجاب، امر عمومی و معطوف به زندگی اجتماعی است، باید حاکمیّت دینی آن را به قانون تبدیل کند. از طرف دیگر، هرگز چنین نیست که این حکم، شبههدار و مخدوش باشد و بتوان در اعتبار و انتساب آن به اسلام، تردید کرد، بلکه حجاب، یک امر «قطعی» و «حتمی» است؛ آن هم در مرتبۀ «وجوب».
۲. نباید کسانیکه حجاب را «بهطور کامل» رعایت نمیکنند به «بیدینی» و «ضدّانقلابی» متهم کرد. در یکی از سفرهای استانی در جمع علما گفتم چرا بعضی از شما خانمی را که حجابش «ضعیف» است - مثلاً «یک مقداری موهایش بیرون است» - متهم میکنی؛ درحالیکه بنده وقتی وارد این شهر شدم، یک سوم جمعیّتی که استقبال آمد از اینجور خانمها بودند و اشک میریختند. یا فرض کنید که در فلان مراسم دینی یا فلان مراسم انقلابی شرکت میکنند؛ اینها دخترهای خودماناند. در مراسم ماه رمضان که عکسهایش را برای من میآورند، اشک میریزند؛ من حسرت میخورم به آنجور اشکریختن. ضعف حجاب، «درست نیست»، اما این موجب نمیشود که ما او را «خارج از حوزۀ دین و انقلاب» بدانیم. همۀ ما «نقص»هایی داریم که باید نقصها را «برطرف» کنیم و هرچه میتوانیم برطرف کنیم بهتر است.(همان). با وجود قطعیّتی که دربارۀ حکم حجاب وجود دارد، نباید کسانی را که «حجاب کامل» ندارند، «بیدین» یا «ضدّانقلاب» دانست. رعایتنکردن حجاب کامل، نه به معنی «عبور از دین» است و نه به معنی «ستیزهجویی با انقلاب». این نقص، «نقص» است و «برخلاف شرع»، امّا مشاهده میکنیم که همین عدّه از زنان، هم در «مراسم دینی» شرکت میکنند و هم در «مراسم انقلابی»؛ درحالیکه اگر با «دین» و «انقلاب»، تضاد و مخالفت داشتند، نباید چنین میکردند. در واقع، دینداری آنان، گرفتار «نقص» و «ضعف» است و این به معنی «دینگریزی» و «انقلابستیزی» نیست. در عین حال که باید از متهمساختن زنانی که مبتلا به «ضعف حجاب» هستند به «ضدّیّت با دین و انقلاب» پرهیز کرد، امّا نباید نسبت به این نقص، «بیتفاوت» و «خاموش» بود. سخن دربارۀ «خودداری از اتهام ناروا» است نه «تعطیلکردن امربهمعروف و نهیازمنکرِ مردمی و دولتی». همچنان که خود ما نیز گرفتار مجموعهای از ضعفهای اخلاقی هستیم، اینان نیز از لحاظ حجاب، دچار ضعف هستند. البتّه میان «ضعف فردی» و «ضعف اجتماعی»، تفاوت وجود دارد و نمیتوان ضعف اجتماعی را به حال خویش رها کرد و به ارادۀ خود فرد، وابسته دانست، بلکه اگر فرد، با هیچ توضیح و استدلالی حاضر نشد که ضعفِ اجتماعیِ خویش را برطرف کند، باید «قانون» به میدان بیاید. امّا حتّی مواجهۀ قانونی نیز به معنی «خارجشدن فرد از حوزۀ دین و انقلاب» نیست. اینان، «غیرخودی» و «معارض» و «دشمن» نیستند، امّا این بخش از رفتار اجتماعیشان هم برخلاف «حکمِ قطعیِ شرع» است و هم برخلاف «قانون».
۳. در این قضایای اخیر، خیلی علیه حجاب کار شد و امیدشان این بود که همینهایی که «حجاب نیمهکاره» دارند، بهکلّی «کشف حجاب» کنند؛ اما چنین نکردند. یعنی زدند تو دهن آن تبلیغکننده و فراخوان فرستنده(همان). در اینجا میان «حجاب نیمهکاره» و «کشف حجاب»، تمایز برقرار شده است؛ بهصورتی که «کشف حجاب» بهعنوانی حرکتی در امتدادِ خواست دشمن قلمداد شده است. ازاینرو، زنانِ دارای «حجاب نیمهکاره» از این جهت که به فراخوان دشمن، پاسخ مثبت ندادند و از این سطح، فروتر نرفتند و «کشف حجاب» نکردند، ستوده شدهاند. پس سخن ایشان در این سخنرانی معطوف به آن دسته از زنانی است که «حجاب نیمهکاره/ ناکامل/ ضعیف» دارند، نه آنان که بهکلّی «کشف حجاب» کردهاند.
🇮🇷 @faannoos
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 قربان شهامت این زن
🔹روضهخوانی تکاندهنده و قدیمی رهبر انقلاب در مصیبت حضرت امالبنین سلاماللهعلیها
🔻 انتشار بهمناسبت سالروز وفات حضرت امالبنین سلاماللهعلیها
🇮🇷 @faannoos
هدایت شده از اندیشکده ققنوس انقلاب
27.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #گزارش_تصویری
▫️مراسم افتتاحیه اندیشکده ققنوس انقلاب به همراه اهداء پایان دوره سطح۱ به فارغ التحصیلان دوره مصباح ولایت.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#اندیشکده_ققنوس_انقلاب
#استاد_سید_احمد_هاشمی
#علامه_مصباح_یزدی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#مصباح_ولایت
#مذاکره_علم
#حاج_قاسم
#پایان_دوره
#استاد_فکر
#افتتاحیه
#جان_فدا
#نوجوان
اندیشکده ققنوس انقلاب در روبیکا
https://rubika.ir/Ghognousenhgelab
▪️اندیشکده ققنوس انقلاب
🇮🇷@Ghoghnousenghelab
🎧#صوتی
🔰سیره سیاسی حضرت فاطمه زهرا (س)
✳️تبیین سیره حضرت فاطمه زهرا (س) در سه بعد فردی،خانوادگی،سیاسی_اجتماعی، بر اساس کتاب انسان ۲۵۰ ساله(حلقه سوم) رهبر انقلاب.
❇️این سلسله جلسات از تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۱ تا ۱۴۰۱/۱۰/۵ مصادف با فاطمیه دوم به مدت ۵ شب در مسجد حضرت خدیجه(س) چهار راه هفت تیر کرج برگزار گردید.
جهت دریافت فایل های صوتی این جلسات به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
https://eitaa.com/Ghoghnousenghelab/17
#اندیشکده_ققنوس_انقلاب
#استاد_سید_احمد_هاشمی
#مصباح_ولایت
#حضرت_زهرا
#مذاکره_علم
#فاطمیه
#زن
🇮🇷 @faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدافع حرم!
جانباز زینبی!
ولیچرنشینِ تاریخساز!
روشن است که آن چرندگویِ اشرافی، "قهرمان" نیست. کدام قهرمان؟! آنقدر ثروت اندوخته که پایان ندارد؛ آن هم از جیبِ مردم. و اکنون که گردنکلفت شده است، رجزخوانی میکند، بیآنکه هزینهای بدهد. در میان جواهرات انبوهش آرمید و نوجوانان و جوانان را به اغتشاش تحریک کرد و سببساز ریختهشدن خونها شد. او "خائن" است نه "قهرمان". شوتزدن از کسی قهرمان نمیسازد، امّا "دروغگویی" و "همصدایی با دشمن"، به معنی خیانت است. این تهیمایه در شرایط جنگ نرم، خیانت کرد. سزای "خیانت جنگی" چیست؟
ازاینگذشته، هیچ تاریخی با فوتبال ساخته نمیشود و هیچ عظمتِ پابرجایی با شوتزدن، پدید نمیآید. اینها حاشیۀ زندگی هستند نه واقعیّت آن. تفنّن هستند و زودگذر. نه شادیاش حاصلی دارد و نه غمش.
جوانِ مؤمنِ انقلابی!
قدیس شمشیرزن!
مردِ میدان!
امّا کار تو، "فتح" است، بلکه "فتحالفتوح" است. "قهرمان" تویی. باید رسم "مردانگی" و "شرافت" و "غیرت" را از تو آموخت. حماسهای که تو رقم زدی، ترجمان عاشقی و شیدایی است، نه بازتاب منفعتطلبی و خودخواهی. سخنت را به جان میخریم. حقّ را گفتی و آتش صراحت بر خرمن ناپاکشان افکندی. اکنون برآشفتهاند و دریدهگویی میکنند. از نمایانشدن حقارتشان بر تو خشم گرفتهاند. بگذار از دردِ رسوایی بر خود بپیچند و هذیانبافی کنند. هرچه بیشتر بگویند؛ حماقتها و خباثتهایشان بیشتر آشکار خواهد شد.
✍ مهدی جمشیدی
🇮🇷 @faannoos