eitaa logo
رسانه مردم
175 دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
8.1هزار ویدیو
21 فایل
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴هم در باسلام هست هم در ترب سازمان بازرسی و اصناف دقیقا نظارت رو چی میکنن؟! 🤔 نمیخوان لقمه شون رو حلال کنن... با انجام وظیفه 💠کانال یازهــــــــرا | رسانه حجـــــــــاب @yaazahra_ir
هدایت شده از حرف مردم
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ بشارت ظهور منجی و همچنین داستانی عجیب از زبان تجربه گر مرگ😳🤔 خدای من توبه ...😭
🔴/کشته و زخمی شدن ۱۳ غیرنظامی در حملات آذربایجان 🔻باکو از آغاز عملیات نظامی در قره‌باغ خبر داد/خبرگزاری آذرتاج به نقل از وزارت دفاع جمهوری آذربایجان گزارش داد که در واکنش به عملیات مین گذاری امروز که به جان باختن تعدادی از اتباع این کشور انجامید، باکو مواضع نیروهای ارمنی این منطقه را هدف قرار داده است.باکو با متهم کردن نیروهای ارمنی به وحشت آفرینی و کاشت مین اعلام کرد: عملیات ضدتروریستی محلی برای سرکوب اقدام های تحریک آمیز و خلع سلاح و خروج نیروهای مسلح ارمنستان از خاک این کشور آغاز شده است. 🔻ایروان: هیچ یگان نظامی‌ای در قره‌باغ کوهستانی نداریم/وزارت دفاع ارمنستان در واکنش به عملیات نظامی جمهوری آذربایجان در قره‌باغ کوهستانی اعلام کرد که ایروان هیچ یگان نظامی‌ای در این منطقه ندارد و اظهارات مقام‌های جمهوری آذربایجان در این خصوص گمراه‌کننده است. 🔻 کشته و زخمی شدن ۱۳ غیرنظامی در حملات آذربایجان/منابع خبری گزارش دادند که در نتیجه حملات نظامیان جمهوری آذربایجان، ۱۳ غیرنظامی ارمنی کشته و یا زخمی شدهاند، یکی از جان باختگان و هشت نفر از مجروحان کودک هستند. 🔻 پاشینیان: ارمنستان با آذربایجان وارد جنگ نخواهد شد/نخست وزیر ارمنستان گفت:برخی از چهره ها دعوت می کنند که برای تجمع به میدان جمهوری بروند، همان طور که قبلاً گفتیم همزمان با حمله آذربایجان به قره باغ، عوامل نیروهای خارجی نیز فعال تر می شوند که وظیفه اصلی آنها بی ثبات کردن است. هرگونه تلاش برای شورش در طول جنگ خنجر از پشت به ارتش است. آذربایجان در تلاش است ارمنستان را به یک عملیات نظامی گسترده بکشاند. 🔻 تجمع معترضین به مسئله قره باغ در ایروان /به گزارش اسپوتنیک، معترضان در ایروان با توجه به درگیری ها و مسائل درباره موضوع قره باغ، تمام ورودی های میدان مرکزی ایروان را مسدود کرده اند، تردد در آنجا متوقف شده است.
هدایت شده از حُسن خُلق
🔹صفحه: 146 💠سوره انعام: آیات 138 الی 142 •┈┈••✾•🌸🌺🌸•✾••┈┈• @hosnkholegh •┈┈••✾•🌸🌺🌸•✾••┈┈•
هدایت شده از حُسن خُلق
Page146.mp3
893K
💠 | صفحه: 146 🔸با صدای: استاد پرهیزکار •┈┈••✾•🌸🌺🌸•✾••┈┈• @hosnkholegh •┈┈••✾•🌸🌺🌸•✾••┈┈•
‼️خوب نگاه کنید ...☝️🤔 ❌❌بعد بعضی به غلط می گویند که اصلاح طلب ها مخالف سران قوای فعلی هستند‼️🤷‍♂ 👈آقای اژه ای‼️ از شما تعریف میکنند 👈 فکر نمی‌کنید کاری کردید که از شما تمجید می‌کنند؟
بسم الله و الحمدلله 🔴 هشدار! تنگه اُحُد را رها نکنیم، دشمن در جبهه فرهنگی کمین کرده. ♦️بله درست است، اغتشاشگران دیروز در خیابانها نبودند! اما یکسال است که در مترو، اتوبوس، پارکها، سینماها، پاساژها و مراکز تفریحی، خیابانها و کوچه ها و... شاهد کشف حجاب و رواج آن هستیم. ♦️نه اینکه قبلا اوضاع حجاب خیلی خوب و مطلوب بوده باشد، خیر! ما متأسفانه سالهاست که در نهادینه کردن این فریضه ی مهم الهی و سیاسی در برابر دشمنانمان وا داده ایم و به وظایفمان آنگونه که باید عمل نکرده ایم. ما یعنی: رسانه، سینما، صدا و سیما، نهادهای موظف و مسئول فرهنگی، آموزش و پرورش، علما و طلاب حوزه های علمیه، دانشگاهها، پدر و مادرها و... ♦️اینقدر هم با آمارگیری که فلان درصد از مردم هنوز موافق حجابند خودمان را سرگرم نکنیم. بپذیریم که والله قسم وضع موجود در شأن جمهوری اسلامی نیست. ♦️مدتها بود که تا معترض می شدیم در همین فضای مجازی، عده ای از صاحبان رسانه به ما تشر می زدند که الآن اولویت با موضوعات اقتصادی است که بحمدلله اخیرا حضرت امام خامنه ای "حفظه الله تعالی" تکلیف را مجددا یادآوری فرمودند که موضوعات فرهنگی و اقتصادی هر دو اولویت هستند. ♦️و نیز عده ای از همین رسانه ای های پرمخاطب به ظاهر انقلابی در تخطئه امر به معروف و نهی از منکر حتی از دست بردن در احکام شریعت و نسبت دروغ دادن به مراجع دریغ نکردند. ♦️بعضی دیگر هم، چنان حق به جانب می گفتند که نباید برخورد سلبی صورت بگیرد و برخورد فرهنگی کافیست که گویا هیچ سررشته ای از ملزومات اجرای یک قانون نداشتند، البته اینان در موضوع کار فرهنگی هم گُلی به سر جامعه نزدند. ♦️خلاصه اینکه، ما حواسمان هست که دشمن عجالتاََ از خوان اول با موفقیتی نسبی عبور کرده است و برای عقب راندنش باید توانی بسیار بیشتر از قبل به کار بگیریم. هنوز امید به وعده ی دولتمردان و مسئولین داریم که گفتند این اوضاع در ساختار قانونی سر و سامان خواهد یافت، بخش فرهنگی اش هم که یک همت دسته جمعی می طلبد و البته در این میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی و گردشگری فعلا در عمل دارند ساز مخالف می زنند. ♦️به هر حال، دشمنان یقین بدانند که ما از تاریخ درسها گرفته ایم و در محضر ولی و رهبرمان دشمن شناسی را مشق کرده ایم. و با هوشیاری، مطالبه گری و تبیین اجازه نخواهیم داد شیرینی فتح اولین خاکریز در کامشان به ثبات و دوام برسد. "إن شاءالله" ✍ مریم اشرفی گودرزی ☑️ به وارد شوید. https://eitaa.com/Pastoyefarhangvasiyasat
در سند توسعه پایدار یا همان ۲۰۳۰، یکی از موارد مورد تأکید، برابری جنسیتی است که حضور فزاینده ی داوران زن در مسابقات مردان در سطح بین المللی از نشانه های الزام به اجرای این سند است و متأسفانه ایران هم از این نفوذ مستثنی نبوده است. ‼️اینکه ما تصور کنیم هر کاری که بانوان قادر به انجام آن هستند پس لزوما باید در آن نقش داشته باشند نگاهی است تک بعدی و دور از عقلانیت! چرا که برای انجام هر فعلی باید ضرورتها و مسائل شرعی و دینی آن نیز در نظر گرفته شود که بسیار حائز اهمیت است. 🔴 لازم است این درک در مسئولین ما ایجاد شود که ما علاوه بر اینکه مجاز به تبعیت از اسناد و کنوانسیون های اینچنینی نیستیم بلکه در موضوع بانوان، رعایت حریم عفاف و حیا را باید در اولویتهای تصمیمات خود قرار دهیم. ✍ مریم اشرفی گودرزی ☑️ به وارد شوید. https://eitaa.com/Pastoyefarhangvasiyasat
هدایت شده از سخن بزرگان
✏️ رهبر انقلاب اسلامی ،در دیدار فعالان عرصه دفاع مقدس چهارشنبه ۲۹ شهریور: عظمت واقعه دفاع مقدس را باید شناخت. خیلی کار شده لکن به نظر من جا برای کار هنوز بسیار زیاد است. ما نتوانستیم تاکنون جزئیات این تابلوی عظیم و پر نقش و نگار را بشناسیم و بشناسانیم. ✏️ عظمت این حادثه را از چند زاویه میشود دید: ۱- یکی از زاویه‌ی آن چیزی است که از آن دفاع میشود چون بحث دفاع مقدس است از چی دفاع میکردیم ما؟ ۲- یکی از این زاویه است که این دفاع در مقابل چه کسی انجام میگرفت، چه کسی هجوم کرده بود که لازم بود دفاع صورت بگیرد؟ ۳- زاویه‌ی سوم این است که این دفاع به وسیله‌ی چه کسانی انجام گرفت؟ ۴- زاویه چهارم این است که آثار و دستاوردهای این دفاع چه بود؟ نتیجه این دفاع چه شد؟ ✏️ رهبر انقلاب: اینکه از چه چیزی دفاع می شد؛ در دفاع مقدس از انقلاب اسلامی، از جمهوری اسلامی که محصول انقلاب اسلامی بود و از تمامیت ارضی کشور دفاع میشد.طرف مقابل به این سه چیز حمله کرده بود. البته جبهه اساسی و مهم دشمن، هدفشان مسئله تمامیت ارضی نبود آن هدف صدام بود. هدف آنها انقلاب بود. آنها میخواستند این انقلاب بی‌نظیر و کبیر و مهمی را که در ایران به برکت جانفشانی مردم اتفاق افتاده بود، سرکوب کنند. این انقلاب توانسته بود نظام وابسته و فاسد حاکم بر کشور را بر طرف کنه برکنار کنه و یک نظام جدید، یک سخن نو را در این کشور حاکم کند؛ مردم‌سالاری دینی حرف نویی بود در دنیا. آنهایی که با جمهوری اسلامی طرفند، مقابلند، دشمنی می‌کنند،مسئله شان، مسئله «جمهوری اسلامی» است.بنابراین آن چیزی که از آن دفاع می شد، این نقطه های اساسی و مهم بود. مسئله فقط این نبود که قسمتی از مرز عقب می رود یا جلو می‌آید، مرزهای جغرافیایی تغییر پیدا میکند.اگرچه البته آن هم مهم بود اما این اهمیتش قابل مقایسه با آن نیست.