eitaa logo
رسانه مردم
178 دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
8.1هزار ویدیو
21 فایل
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻آخرین خبرها از جنایات صهیونیست های نجس وحشی 🎥بمباران بیت لاهیا با بمب فسفری توسط رژیم صهیونیستی/دشمن صهیونیستی تجمع مردمی در مخیم بیت لاهیا را با بمب های فسفری بمباران کرد 🔴بمباران مدرسه مالزیایی در اردوگاه نصیرات در /در پی حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه مالزیایی در اردوگاه نصیرات 4 نفر شهید و تعدادی مجروح شدند. 🔴 ارتش غاصب رژیم صهیونیستی ساختمان مجلس قانونگذاری در غزه را منفجر کرد 🔴مدیر بیمارستان الشفاء: بیش از 900 بیمار و 5 هزار آواره با خطرمرگ حتمی روبرو هستند/مدير مجتمع پزشکی الشفاء در غزه:بخش‌های مختلف بیمارستان به روی همه افرادی که پس از یورش نظامیان صهیونیست بازداشت شده‌اند، بسته شده و هیچ کس قادر به ورود یا خروج نیست.جراحت مجروحان پس از توقف تمام خدمات بهداشتی در حال عفونت پیدا کردن است.هیچ پزشکی قادر به حرکت از یک مکان به مکان دیگر در داخل بیمارستان نیست.اشغالگران تنها لوله انتقال آب بیمارستان را منفجر کردند و یک قطره آب هم نداریم.توانستیم پیکرهای 82 نفر را دفن کنیم، 60 پیکر در بخشهای اورژانس مانده که قادر به دفن آنها نیستیم. 🔴 قتل عام مردم بی گناه هنگام خروج از بیمارستان الشفاء/دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در نوار غزه:نظامیان متجاوز صهیونیست، چندین نفر از جمله چندین زن و کودک را هنگام تلاش آنها برای خروج از بیمارستان الشفاء به ضرب گلوله مستقیم به شهادت رساندند.
هدایت شده از دفاع از حق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حملات موفق جبهه 🎥ببینید لحظه انهدام یک بلدوزر ارتش صهیونیستی در غزه با یک بمب بسیار قوی 🔴گردان‌های قسام اعلام کرد که مبارزان این گردان‌های از صبح امروز تا این لحظه گروهی از نیروهای اشغالگر اسرائیلی را با بمب‌‌های ضد نفر هدف قرار داده و آن‌ها را کشته یا زخمی کرده‌اند و 11 خودروی زرهی دشمن شامل تانک، نفربر و بولدوزر نظامی را به طور کامل یا جزئی در محورهای مختلف نبرد در غزه منهدم کردند. 🔴گردان های القسام، گردان های قدس در عملیاتی مشترک توانستند دو تانک رژیم صهیونیستی را با دوش پرتاب یاسین 105 در جنوب غربی شهر غزه منهدم کنند 🔴حزب الله لبنان اعلام کرد پایگاه صهیونیستی جل الدیر را مستقیما مورد هدف قرار داد 🔴 مقاومت اسلامی در لبنان سایت دشمن صهیونیستی «برکت ریشه» و یک پایگاه نظامی دیگر در «جبل الطیارات» در مقابل شهرک های یارون و رمیش هدف قرار داد / المنار 🔴حزب الله لبنان در بیانیه ای اعلام کرد در بعد از ظهر امروز پایگاه صهیونیستی را با موشک های هدایت شونده و هدف قرار دادند 🔴حزب الله در بیانیه ای دیگر اعلام کرد یک خودروی رژیم صهیونیستی را در ‏مثلث الطيحات با موشک هدایت شونده هدف قرار داد 🔴حزب الله اعلام کرد نیروی پیاده ارتش اشغالگر صهیونیستی در منطقه برکت ریشا با موشک های هدایت شونده را هدف قرار داد/همچنین حزب الله اعلام کرد را با موشک های هدایت شونده هدف قرار داد. 🔴حزب الله لبنان در بیانیه ای اعلام کرد پایگاه رویسات العالم در مزارع شبعا لبنان را هدف قرار داد
🔴باسم نعیم از سران حماس:ما منتظر نمایش مضحک و کمدی صهیونیست‌ها در مجتمع پزشکی شفاء بودیم. آخر چه کسی لپتاپ و سلاح کلاشینکوف را در کنار دستگاه مغناطیسی ام آر آی می‌گذارد که این‌ها در نمایششان در بیمارستان گذاشته و مدعی‌اند سلاح قسام را در بیمارستان کشف کرده‌اند.ما بعید نمی‌دانیم که ارتش اشغالگر سلاح آورده و در مجتمع شفا قرار داده است.شواهد ارائه شده توسط ارتش اشغالگر مضحک و بی ارزش است.دشمن اسرائیل بار دیگر نتوانست آنچه را که هفته‌ها ادعا می‌کند ثابت کند.هدف دشمن فشار بر بیمارستان ها و پرسنل پزشکی و آواره کردن مردم است.دشمن اسرائیلی با بمباران و محاصره 25 بیمارستان را از کار انداخت. 🔴 هشدار بانک مرکزی رژیم صهیونیستی به تبعات سنگین جنگ غزه: بحران اقتصادی در پیش داریم/به گفته برخی از شاهدان عینی، کالاهای اساسی در اسرائیل در مقایسه با روزهای پیش از جنگ غزه به‌شدت گران‌تر شده است. همچنین گزارش‎ها حکایت از توقف کامل صنعت گردشگری که منبع مهمی برای درآمد اسرائیلی‎ها است، دارد. 🔴نخست وزیر کانادا در یک کنفرانس خبری:تراژدی انسانی که هم‌اکنون در غزه رخ می‌دهد، بسیار دردناک است، به‌ویژه درد و رنجی که در بیمارستان الشفا دیده می‌شود.حتی جنگ هم قوانین خود را دارد؛ من از اسرائیل می‌خواهم که حداکثر خویشتن‌داری را اتخاذ کند. جهان از طریق تلویزیون و رسانه‌های اجتماعی این جنایات را تماشا می‌کند. کشتن زنان، کودکان و نوزادان باید متوقف شود. 🔴هزاران نفر با تجمع مقابل پارلمان انگلیس خواستار توقف فوری جنگ علیه غزه شدند 🔴حمله پهپادی به ناوشکن توماس هاندر در دریای سرخ /پنتاگون: ناوشکن توماس هاندر توانسته از خود در برابر حمله پهپادی در هنگام عبور از دریای سرخ دفاع کند.
هدایت شده از "چشمک(عکسام)"
گوشیتو بر عکس کن
هدایت شده از "چشمک(عکسام)"
از چشم هایش می هراسند
هدایت شده از 🌸 آرامش‌الهی 🌸
🤲یاد آوری اعمال قبل ازخواب🤲 🍁در این  شب پاییزی؛ 🍂دعا میڪنم، 🍁شبتون پر امید... 🍂عشقتون خدا... ✨زندگیتون پویا... 🍁و لحظہ هاتون پر از آرامش باشد. 🍁زندگیتون پر از آدمهای خوب ؛ 🍂و امضاء خدا پای تک تک، آرزوهاتون... شبتون بخیر 🍃❤️ 🌸🌹🌸🌹🌸🌹 @Mmmm313m 🌸🌹🌸🌹🌸🌹
هدایت شده از حُسن خُلق
🔹صفحه: 203 💠سوره توبه: آیات 100 الی 106 •┈┈••✾•🌸🌺🌸•✾••┈┈• @hosnkholegh •┈┈••✾•🌸🌺🌸•✾••┈┈•
هدایت شده از حُسن خُلق
Page203.mp3
854.9K
💠 | صفحه: 203 🔸با صدای: استاد پرهیزکار •┈┈••✾•🌸🌺🌸•✾••┈┈• @hosnkholegh •┈┈••✾•🌸🌺🌸•✾••┈┈•
هدایت شده از  ایثار345
زمانی ماشین های آتش نشانی شهرداری های نوشهر و چالوس آژیرکشان توی کوچه پس کوچه های شهر فریاد میزدند آی خانم و آقا ماسکتو بزن برای چیزی که هیچکس نمیدونست چیه ؟ و اما امروز همه میدونند مسئله کشف حجاب از کجاست و به چه دلیل هست و شهرداری های شهرمان خجالت میکشند بجای ماسک بگن آی خانم روسریتو بزار سرت !
هدایت شده از رسانه مردم