eitaa logo
رسانه مردم
180 دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
8.1هزار ویدیو
21 فایل
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از سخن بزرگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رهبر معظم انقلاب اسلامی : برای یک کشور بدترین موقعیت اینه که مسئولین آن از اخم و تهدید و تَشَر دشمن بترسند. اگر ترسیدند درب کشور را برای ورود، تجاوز و تعرض او باز کرده اند 🖇پ.ن: فی الحال که بنظر می‌رسد مسئولانی در رأس امور داریم که به دخول و تجاوز دشمن افتخار هم می‌کنند‼️
حکم اعدام ۲ متجاوز به عنف در کرمان اجرا شد 🔹حکم اعدام ۲ نفر که در محور هفت باغ کرمان مرتکب چندین فقره تجاوز به عنف شده بودند در زندان مرکزی کرمان اجرا شد.
🔺۱۰ شهید ایرانی در حملات تروریستی در این هفته‼️ 🔺سروان " معاون آماد و پشتیبانی فرماندهی انتظامی شهرستان سیب و سوران،به صورت ناجوانمردانه توسط اشرار مسلح ترور و آسمانی شد 🔺 تصویری از سه شهید مرزبانی سیستان و بلوچستان در ۴۸ ساعت گذشته ستواندوم در حمله مسلحانه اشرار به پاسگاه مرزی ماککی استان سیستان  و بلوچستان به شهادت رسید در حمله ناجوانمردانه وظیفه از کارکنان جان برکف هنگ مرزی به فیض شهادت نائل آمد " از کارکنان یگان تکاوری شهرستان ، به صورت ناجوانمردانه توسط اشرارمسلح ترور و آسمانی شد. 🔴اما امروز سه شنبه به گزارش خبرآنلاین،فرماندار نیکشهر گفت:در پی حمله تروریستی در بنت پس از برگزاری مراسم شور عاطفه‌ها، ۴ نفر شهید و ۲ نفر مجروح شدند.  در اقدام تروریستی کور گروهک‌های دست‌نشانده دشمن در شهر بنت شهرستان نیکشهر، فرمانده سپاه بنت به همراه رئیس شورای شهر بنت و دو سرباز وظیفه سپاه به نام و در این حمله تروریستی به مقام شهادت نایل آمدند 🔴همچنین امروز سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ بر اثر تیراندازی افراد مسلح به سمت خودرو ماموران انتظامی درحال تردد در شهرستان 2 نفر از ماموران یگان تکاوری به شهادت رسیدند. (نورونیوز) ✍ نمی‌توان اتفاقات فعلی و فعال‌شدنِ گروهک‌های در کشور را بی‌ربط دانست.
🔺نظرات مردم در خصوص حملات تروریستی مکرر(پیاپی) در کشور 🔺یه موقع فکر نکنید حملات گروهک های تروریستی اتفاقیه بابا ما وسط جنگیم چرا بعضی ها خودشون را به خواب زدن چند نفر دیگه باید شهید بشند 🔺افزایش اقدامات تروریستی و ترورهای کور در مرزهای شرقی کشور را باید کاملا هماهنگ با دیگر اقدامات رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه و تحت هدایت آنها دانست؛ یک نقشه تکراری در چنین شرایطی، آنهم باهدف ناامنی سازی، تاثیرگذاری بر افکار عمومی و ایجاد اخلال در نظام محاسباتی کشور با مشغول سازی! 🔺مزدوران اسرائیل، فرمانده سپاه بنت را نیز شهید کردند. پیش از این اسامی 3 شهید منتشر شده بود. این چندمین حمله تروریستی سگهای دست آموز نتانیاهو به سرداران کشورمان در ایران است. گویا برخی منتظر هستند تا دشمن به ویلای خودشان برسد بعد مطالبه گر باشند.هیهات از عافیتجویی و سودپرستی!
سخنرانی عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان در آستان مقدس مسجد جمکران 🔹ویژه‌برنامه «راه نصرالله» امروز سه‌شنبه، بعد از اقامۀ نماز مغرب و عشا با حضور شیخ حسن البغدادی عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان در صحن جامع امام مهدی(عج) آستان مقدس مسجد جمکران برگزار می‌گردد.
📷 حضور احمدیان، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی و سعید جلیلی نماینده رهبری در دفتر حزب‌الله لبنان ☝️این عکس به خوبی نشان میدهد که چقدر اقای جلیلی با نمایندگان حزب الله در تهران صمیمی هستن...
هدایت شده از دفاع از حق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تصاویری از حملات حزب الله و خبرهایی از حملات جبهه مقاومت 🎥 :با ندای لبیک یا نصرالله به تل‌آویو حمله کردیم مقاومت اسلامیِ لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در چهارچوب سلسله‌عملیات «خیبر» با ندای «لبیک یا نصرالله» یک موشک فادی-۴ را به پایگاه واحد اطلاعات نظامیِ ۸۲۰۰ و مقر موساد در حومهٔ تل‌آویو شلیک کردیم. 🔴حملهٔ حزب‌الله به صهیونیستها در مرز لبنان مقاومت اسلامیِ لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد محل تجمع نظامیان صهیونیست در متولا را هدف حملهٔ موشکی قرار داده است 🔴حزب‌الله:تجمع نظامیان صهیونیست در تپه‌های کفرشوبا را با ۳۲ موشک کاتیوشا هدف قرار دادیم 🔴حزب‌الله:با موشک فلق ۲ به تجمع نیروهای دشمن در پادگان دوویف حمله کردیم. 🔴‌‌رسانه ها از وقوع چهار انفجار پیاپی در پی اصابت موشک مقاومت به منطقه اشغالی کریوت خبردادن ‌‌این رسانه ها از به صدا درآمدن آژیر خطر در حیفا،کریوت،و مناطق وسیعی در شمال فلسطین اشغالی از جمله عکا و نهاریا خبر دادند ♦️‌رسانه ها:موشک بالستیکی به سمت مقر صنایع نظامی رافائل در حیفا شلیک شد هشدارهای حملهٔ هوایی در نهاریا و نزدیکیِ حیفا فعال شد 🔴نیروهای مسلح : با پهپاد به تل‌آویو حمله کردیم نیروی هوایی ارتش یمن با یک پهپاد «یافا» یک هدف نظامیِ دشمن را در منطقهٔ یافا(تل‌آویو) هدف قرار داد و همچنین با ۴ پهپاد صماد ۴ به یک هدف در منطقهٔ ایلات در جنوب فلسطین اشغالی حمله کرد 🔴 مقاومت عراق اهدافی را در شهرهای اشغالی با تعدادی موشک پیشرفته کروز ارقب مورد حمله قرار داد ♦️‌گردان های قسام: یک تانک مرکاوا و دو بولدوزر D۹ رژیم صهیونیستی را در جنوب غزه هدف قرار دادیم