eitaa logo
رسانه مردم
178 دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
8.1هزار ویدیو
21 فایل
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
Reza Narimani - Emam Reza.mp3
3.77M
❤️سلام (ع) 💐سلام امام رئوف تو چه کردی با قلبم ...💚 ✅سید رضا نریمانی
باسمه تعالی یادداشت_ششم امروز ۲/آذر سالروز موضع تاریخی امام خامنه‌ای مدظله العالی نسبت به خطبه «مانور تجمل» است؛ شاید برای بسیاری از مردم این سؤال مطرح باشد که چرا امام خامنه‌ای مدظله العالی نسبت به مواضع آقای هاشمی رفسنجانی، موضع‌گیری نداشتند! در ذیل قطعه‌ای از تاریخ مرور می‌شود تا یادآوری کند که از همان ابتدا معظم له نسبت به تصمیمات و مواضع غلط هر جریانی تبیین داشته‌اند اما افسوس که حتی بسیاری از متدینین هم توجه دقیقی به فرمایشات ایشان نداشته‌اند. آقای هاشمی در ۱۸ آبان ۱۳۶۸ در خطبه نماز جمعه که معروف به «مانور تجمل» شد می‌گویند:" اظهار فقر و بیچارگی کافی است و زمان آن رسیده است که مسئولین به "مانور تجمل" روی آورند!" امام خامنه‌ای مدظله العالی دو هفته‌ی بعد در تاریخ ۲/آذر/۱۳۶۸ می‌فرمایند: "این‌جانب از این‌که کسانی می‌کوشند تا در میان مردم ما «رسم تجمل‌گرایی» و اسراف و ولخرجی را شایع کنند، شدیداً نگران و متأسفم."
1️⃣رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی خبر داد: قرارداد با شرکت آتیه‌سازان حافظ با کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی مجددا منعقد شده است.حسن ایزدان (بازرس کانون کارگران بازنشسته تهران) با اعلام این خبر که توافق اولیه برای بستن قرارداد دوباره با شرکت «آتیه سازان حافظ» برای ارائه خدمات بیمه تکمیلی به بازنشستگان صندوق تامین اجتماعی انجام شده است، اعلام کرد: پس از اعلام مناقصه و مذاکرات اولیه با شرکت آتیه سازان حافظ توافقات اولیه برای ادامه همکاری با این شرکت برای بحث بیمه تکمیلی بازنشستگان انجام شده است.وی در ادامه اظهار کرد: اکنون شک و تردیدهایی نسبت به زمان و میزان تعهدات اعلام شده از سوی شرکت و همچنین سهم سازمان تامین اجتماعی در پرداخت حق بیمه تکمیلی وجود دارد که همچنان درحال مذاکره است. 2️⃣عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره تکمیل و اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: به صورت آزمایشی این طرح، هفته‌های آینده در استان هرمزگان اجرا می شود. 3️⃣درحالی که هم قوه قضاییه و هم مسئولان اقتصادی در رابطه با اجاره دادن کارت ملی برای خرید دلار هشدار دادند اما دلالان ارز همچنان مشغول اقدامات غیر قانونی خود هستند. 4️⃣فرمانده انتظامی غرب استان تهران از دستگیری ۲ عامل انتحاری قبل از هرگونه اقدام تروریستی و کشف 7 کیلو مواد منفجره در شهرستان قدس خبر داد. 5️⃣با تلاش‌ها و اقدامات پیچیده و فنی اطلاعاتی، یکی از سر پل‌های ارتباطی شبکه های معاند و تروریستی bbc و ایران اینترنشنال توسط سربازان گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات سپاه در استان اصفهان بازداشت شد. 1️⃣وزارت خارجه عراق اعلام کرد که مذاکرات ایران و عربستان از بعد امنیتی وارد مسیر دیپلماتیک شده است و این مذاکرات با نظارت بغداد همچنان ادامه دارد. 2️⃣منابع عبری از وقوع دو انفجار در قدس اشغالی خبر می‌دهند.منابع عبری می‌گویند که دو انفجار در شهر قدس اتفاق افتاده است که طبق آمار اولیه، در اولین انفجار در ایستگاه مرکزی اتوبوس‌ها ۱۰ صهیونیست زخمی شدند. طبق آخرین اعلام، دو نفر از آنان وضعیت بسیار وخیمی دارند.این منابع همچنین تاکید کردند که در دومین انفجار در یک ایستگاه اتوبوس دیگر در تقاطع راموت دو صهیونیست زخمی شدند. منابع پزشکی از هر دو نفر قطع امید کرده‌اند.
روزنامه همشهری نوشت: اکثریت آنها که این روزها دستگیر شده‌اند می‌گویند با شده‌اند و اراده‌شان از دست رفته است! جامعه شبکه‌ای شبیه کمپ‌های منافقین رابطه فرد با واقعیت را قطع و چشم، گوش و قلب او را مشحون و مملو از اغوا و القاهای یک‌سویه رسانه‌ای می‌کند. این سطح از جنون چنان می‌کند که اساسا فرد برایش صدق و اخبار مهم نیست و غوطه‌ور در یک خلسه رسانه‌ای، چنان دچار حیوان‌وارگی می‌شود که ممکن است دستش به روی زمین نیزآغشته شود. آقایان متوجهیم با ساده‌نگری و فهم ظاهرگرا از رسانه‌های جدید چه بلایی سر جامعه آوردیم؟ راهکارتان چیست؟ و ؟ پلتفرم محل زندگی واقعی است؛ نه صرفا یک پیام‌رسان مجازی؛ هیچ جای عالم اداره شهر و دیارشان-بخوانید ذهن‌ها - را به دشمن نمی‌سپارند، اما ما با خوش‌خیالی چنین می‌کنیم و ژست مردمی هم می‌گیریم.
⚠️بفرمایید ☝️تحویل بگیرید‼️ 👈ببینید دولت انقلابی نما به دنبال چه کارهایی است‼️ ⬅️«جلسات مرتب» وزیر ارشاد با «نهادهای امنیتی و قضایی» برای پیگیری وضعیت هنرمندان! ایسنا نوشت: اسماعیلی گفت: وظیفه خودمان می‌دانیم که از اهالی فرهنگ و هنر و رسانه که در این اغتشاشات اخیر برایشان اتفاقاتی افتاده، علی‌رغم پیگیری‌های قبلی بازهم حمایت کنیم! ✍️دیدید حامی این بازیگران و ورزشکاران و خواننده ها که علیه نظام و رهبری حرف میزنند و اقدام میکنند چه کسانی هستند⁉️ ⚠️قبلا هشدار داده بودم که پشت آنها گرم است و آنها میدانند که هیچ اتفاقی برای آنها نخواهد افتاد و در ضمن شاید سلبریتی ها از خود دولت و برخی مسئولین دیگر دستور می گیرند!🤷‍♂️ ⚠️خیانت ادامه داره
رسانه مردم
⚠️بفرمایید ☝️تحویل بگیرید‼️ 👈ببینید دولت انقلابی نما به دنبال چه کارهایی است‼️ ⬅️«جلسات مرتب» وزیر
⚠️این هم از بازیگرانی☝️☝️ که اگر دستگیر شوند وزیر ارشاد از آنها حمایت میکنه‼️😡 ⬅️این همه سلبریتی ها دروغ می گویند و کشف حجاب می کنند و آخرش هم طلبکار هستند و دولت و برخی مسئولین دیگه از آنها حمایت می کنند‼️ ⚠️چرا⁉️🤔🤔🤔 ✍️مردم چه بخواهید و چه نخواهید برخی مسئولین به وسیله رسانه های خودشان و سلبریتی ها می خواهند علیه رهبری و نیروهای نظامی کنند! ⚠️آقای علم الهدی هم در نماز جمعه اخیر هشدار دادند که می خواهند دوباره 28 مرداد 1332 رو تکرار کنند!🤷‍♂️ ⚠️خیانت ادامه داره
سلام بزرگواران وقت شما به خیر و خوبی لینک گروه سربازان سید علی منتظر مهدی عج هستش برای دعوت کردن https://eitaa.com/joinchat/3556769988C6436c0038a این گروه بحث آزاده و با حضور شما خیلی خیلی گروه پیشرفت خواهد کرد هدف گروه مشورت و کمک هست برای بهتر شدن جامعه و این که بتوانیم به همدیگر کمک کنیم که اطلاعات مفیدی در اختیار مردم قرار بدهیم و هر چه سریعتر این اطلاعات رو به مردم بدهیم و درباره همه موضوعات جامعه بحث میشه و پیام قرار داده میشه و فعلا حدود ۸۰ نفر هستیم! لطف میکنید وارد گروه شوید و ممنون می شویم 👈👇 1⃣پیام های تکراری پاک می شود 2⃣استیکر و گیف ممنوع 3⃣پیام های لینک دار ممنوع 4⃣ارسال پیام رسانه و فورواردی از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۶:۳۰ امکان پذیر است! 5⃣در همه روزها به مدت ۴ ساعت از ساعت ۱۱ تا ۱۳ و ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ گروه بسته می شود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعلام حمایت تروریست های جنوب شرق کشور از تروریست های شمال غرب! پس اینا مردم عادی‌ان ؟ :))🤔🤷‍♂ جالب این جاست که این تروریستها حرف خودشان را ببینید با چه کلماتی شروع میکنند‼️‼️ به نام خداوند..... ⚠️دقیقا کاپیتان تیم ملی هم همین حرف رو زد‼️😡😡😡 👈حالا از این وطن فروشها حمایت کنید!! این کلیپ رو ببینید و کلیپ احسان حاج صفی رو هم ببینید! احسان حاج صفی و مخرج مشترک با تروریستها!🤷‍♂
روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه سه‌شنبه (۱ آذر) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: صبح روز گذشته پاسدار رشید اسلام سرهنگ از مستشاران نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سوریه، توسط ایادی رژیم صهیونیستی با انفجار بمب کنار جاده‌ای در حوالی دمشق به رسید. در این اطلاعیه با تأکید بر اینکه بی‌تردید رژیم جعلی و جنایتکار صهیونیستی پاسخ این جنایت را دریافت خواهد کرد، آمده است: با تبریک و تسلیت شهادت این افسر مؤمن، مخلص، فداکار و پاکباخته به خانواده معظم و آحاد فرماندهان و کارکنان نیروی هوافضای سپاه و رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی؛ آیین‌های تشییع، تدفین و خاکسپاری شهید عالی‌قدر متعاقباً به آگاهی ملت شریف ایران رسانده خواهد شد.