کانون طه آبپخش
🌸 روز سهشنبه به نام حضرت زین العابدین و امام باقر و امام صادق(علیهمالسلام) است. زیارت کن ایشان ر
🌸 زیارت امام موسی کاظم (ع)، امام رضا(ع)، امام جواد(ع) و امام هادی(ع) در روز چهارشنبه
✨السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْلِيَاءَاللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا حُجَجَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا نُورَاللّٰهِ فِى ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْكُمْ وَ عَلَىٰ آلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، بِأَبِى أَنْتُمْ وَ أُمِّى، لَقَدْ عَبَدْتُمُ اللّٰهَ مُخْلِصِينَ، وَ جَاهَدْتُمْ فِى اللّٰهِ حَقَّ جِهَادِهِ حَتَّىٰ أَتاكُمُ الْيَقِينُ، فَلَعَنَ اللّٰهُ أَعْداءَكُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ أَجْمَعِينَ، وَ أَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللّٰهِ وَ إِلَيْكُمْ مِنْهُمْ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبا إِبْراهِيمَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبَاالْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُوسىٰ، يَا مَوْلاىَ يَا أبا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبَاالْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُحَمَّدٍ، أَنَا مَوْلىً لَكُمْ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَ جَهْرِكُمْ، مُتَضَيِّفٌ بِكُمْ فِى يَوْمِكُمْ هٰذَا وَ هُوَ يَوْمُ الْأَرْبَعاءِ، وَ مُسْتَجِيرٌ بِكُمْ، فَأَضِيفُونِى وَ أَجِيرُونِى بِآلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
🔔 ارزش عفّت و پاكدامنى 🌸🌿 (اخلاقى) وَ قَالَ (عليه السلام): م
🔔 ارزش قناعت
🌸🌿
(اقتصادی، اخلاقى)
وَ قَالَ (عليه السلام): الْقَنَاعَةُ مَالٌ لَا يَنْفَدُ.
قال الرضي: و قد روى بعضهم هذا الكلام لرسول الله(صلى الله عليه و آله).
و درود خدا بر او، فرمود: قناعت مالى است كه پايان نمى پذيرد.
«برخى اين حكمت را از رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم نقل كرده اند»
💕 #نهج_البلاغه_حکمت_۴۷۵
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#صحیفه_بخوانیم #دعای_پناه_بردن_به_خداوند 🔰 فرازی از دهمین دعای صحیفه سجادیه (۶) 🍃🍃🍃 🔸 اللَّهُمَّ إ
#صحیفه_بخوانیم
#دعا_برای_عاقبت_بخیری
🔰 فرازی از یازدهمین دعای صحیفه سجادیه (۱)
🍃🍃🍃
🔶 وَ كَانَ مِنْ دُعَائِهِ عَلَيْهِ السَّلَامُ بِخَوَاتِمِ الْخَيْرِ
دعای آن حضرت به اینکه عاقبت ها ختم به خیر شود
🔸 يَا مَنْ ذِكْرُهُ شَرَفٌ لِلذَّاكِرِينَ، وَ يَا مَنْ شُكْرُهُ فَوْزٌ لِلشَّاكِرِينَ، وَ يَا مَنْ طَاعَتُهُ نَجَاةٌ لِلْمُطِيعِينَ. صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ اشْغَلْ قُلُوبَنَا بِذِكْرِكَ عَنْ كُلِّ ذِكْرٍ، وَ أَلْسِنَتَنَا بِشُكْرِكَ عَنْ كُلِّ شُكْرٍ، وَ جَوَارِحَنَا بِطَاعَتِكَ عَنْ كُلِّ طَاعَةٍ.
🔹 ای آنکه یادش برای یادکنندگان عزت و افتخار است و ای آنکه سپاسگزاریش، برای سپاسگزاران پیروزی و رستگاری است و ای آنکه فرمان برداریش برای فرمانبرداران، نجات و رهایی است! بر محمّد و آلش درود فرست و دلهای ما را به یادت از هر یادی و زبانمان را به سپاسگزاریات از هر سپاسی و اعضایمان را به طاعتت از هر طاعتی، بیخبر گردان.
📚 صحیفه سجادیه، دعای یازدهم
🍃🍃🍃
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
سوال روز سه شنبه ۲۴ خرداد ماه مسابقات روزانهی مفاهیم قرآن کریم ✳️ رهبر معظم انقلاب، مردم را به خوا
🎁 برندگان مسابقه صحیفه سجادیه روزانه
🗓 روز سه شنبه ۱۴۰۱/۰۳/۲۴
۱. سمیه شاکر یزد
۲. گلی کامرانی البرز
۳. حسن بیرامی قم
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
سوال روز سه شنبه ۲۴ خرداد ماه مسابقات روزانهی مفاهیم قرآن کریم ✳️ رهبر معظم انقلاب، مردم را به خوا
سوال روز چهارشنبه ۲۵ خرداد ماه
مسابقات روزانهی مفاهیم قرآن کریم
✳️ کدام یک از ادعیه صحیفه سجادیه، دعا برای دور کردن غم و اندوه می باشد؟
۱) دعای چهاردهم
۲) دعای نوزدهم
۳) دعای چهل و سوم
۴) دعای پنجاه و چهارم
🔢 لطفا عدد گزینه صحیح را به صورت یک عدد یک رقمی تا ساعت ۲۳ امشب (۲۵ خرداد) به سامانه پیامکی ۶۶۰۰۰۲۶۴۳۴ ارسال فرمایید
🎁 هر شب به قید قرعه به ۳ نفر از برندگان ۳ کارت هدیه یک میلیون ریالی تقدیم خواهد شد.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
🎥 رئیسپلیس فراجا: سارقان اصلی بانک ۴ نفر بودند 🔹سرقت پنجشنبه صورت گرفته اما دوشنبه به ما اعلام سر
💬 جزئیات تازه از سرقت از بانک ملی/ سارقان اصلی ۳ برادر و یک پسرخاله بودند/سردار رحیمی: سارقی متواری نیست!
سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت:
🔹بر اساس اعترافات دستگیر شدگان، سارقان اصلی چهار نفر بودند متشکل از سه برادر و یک پسر خاله که آخرین جلسه را در شب جمعه ساعت ۱۰ شب در منزل پدر و با حضور وی برگزار کرده و هماهنگیهای لازم را انجام دادند.
🔹تیم اصلی همان چهار نفر بودند که دو نفر از آنها به همراه همسر یکی از آنها قبلا بلیط خروج از کشور را تهیه و دوشنبه ساعت ۶ صبح پرواز و از کشور خارج شدند که خوشبختانه با هماهنگی با پلیس اینترپل شناسایی و دستگیر شدند.
🔹این سرقت جنبه امنیتی نداشته و سارقان مهارت داشته و بر بانک مذکور اشراف داشته اند سارقان ساعت یک و نیم تا ۲ بامداد وارد بانک می شوند؛ دو نفر مسئول تدارکات، مراقبت، کشیک و آوردن آذوقه می شوند و دو نفر نیز مسئولیت کار اصلی را برعهده میگیرند یعنی وسایل حفاظتی و مراقبتی بانک را که از اول هم به میزان لازم و مطمئن بود، دوربینها را باز کرده و بعد سراغ صندوقهای امانات می روند و بعد از تخلیه ساعت ۴ بعد از ظهر کارشان تمام می شود.
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆بخشی از اعترافات حبیب فرج الله چعب: طرح و هزینه سنگین عربستان برای آشوب در ۴ نقطه و تجزیه کشور!
@Fahma_KanoonTaha
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️این صدا و تصویر دکتر حبیبی، ساکن آمریکاست که فقط سالی دو بار به ایران میاد و هموطنان مون باید مدتها در نوبت باشن تا نوبت معاینه شون برسه.
لطفاً سیو کنید همیشه داشته باشید درمان بسیاری از دردهایی که همه مون مبتلا هستیم، مثل چشم درد، کمر درد، دیسک کمر، معده درد، سر درد، قلب و غیره خیلی قشنگ و آسان و ساده گفته 👌👌 ڪپے با ذڪر ³ صلوات
@Fahma_KanoonTaha
💠 اگر #نفس خودتان را تصفیه کردید باک از هیچ چیز نداشته باشید.
اگر نفس خودتان را تصفیه کردید، باک از هیچ چیز نداشته باشید، مردن چیز سهلی است، چیز مهمی نیست. این است که حضرت امیر(ع) مولای همه ما می فرمود که من به موت آن قدر انس دارم که بیشتر از انسی که بچه به پستان مادرش دارد.
#امام_خمینی(ره)
📚صحیفه نور، ج ۵، ص ١۴٢
@Fahma_KanoonTaha
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 جزئیات جدید از حادثه خروج قطار مشهد - یزد از ریل
آیا غیر از عمدی بودن، نفوذ هم در کار بوده؟
@Fahma_KanoonTaha