🔴 اطلاعیه اتاق اصناف شهرستان دشتستان در خصوص ممنوعیت فروش نان توسط سوپرمارکت ها و خوار و بار فروشان
🔸"روابط عمومی اتاق اصناف شهرستان دشتستان"
@Fahma_KanoonTaha
#اطلاعیه
فعالین حوزه مطبوعات و رسانه استان بوشهر به منظور بهره مندی از طرح حمایتی وام ویژه اصحاب رسانه می توانند با مراجعه به آدرس https://mkh.mcls.gov.ir فرآیند ثبت نام خود را انجام دهند.
@Fahma_KanoonTaha
🔺روش مبارزه با قمارهای حرام
فایل وضعیت واتساپ / استوری اینستاگرام
@Fahma_KanoonTaha
01-05-29 hosseini ghomi.mp3
20.18M
📚 سیری در نهج البلاغه امیرالمومنین علی علیهالسلام (نامه ۳۱)
👤 #حجت_الاسلام_حسینی_قمی
🗓 شنبه ۱۴۰۱/۰۵/۲۹
@Fahma_KanoonTaha
📸 پشهها بیشتر سراغ چه افرادی میرن؟
🔸امروز روز جهانی پشه است، حشره سمجی که خیلی از اوقات خواب رو از چشامون گرفته و با جای نیشش حسابی کلافمون کرده، اما جالبه بدونید که پشهها هم برای گزیدن یه سری از افراد رو ترجیح میدن که ویژگیهای مخصوص به خودشون رو دارن
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
🔺 دستگیری سارق زورگیر بزرگراه نیایش رئیس پلیس آگاهی پایتخت: 🔹کارآگاهان پس از دریافت اطلاعات با هما
💢 فرمانده فراجا: زورگیر اتوبان نیایش باید در همانمحل اعدام شود
✅ سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی:
🔹 به پلیس هیچ امکاناتی برای کشف سرقت و مقابله با آن اضافه نشده است اما جرایم به روز شده است.
🔹 امثال افرادی که در اتوبان نیایش خفت گیری کردند باید در همان اتوبان اعدام شوند تا درس عبرتی برای باقی افراد شوند.
@Fahma_KanoonTaha
توضیحات علی کریمی درباره استوری جنجالی درباره نذری
خوبه که نظر مردم رو شنید 👍
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
💠 یادداشتی بر سخنرانی شب اول استاد قنبریان در هیئت میثاق با شهدا 💢 مقدمه ای عالی برای موضوع اصلی ا
💠 یادداشتی بر سخنرانی شب دوم استاد قنبریان در هیئت میثاق با شهداء
💢 شرط پیروزی فئه از منظر قرآن کریم
در شب اول استاد بیان فرمودند: بر اساس آیات قرآن یک فئه زمانی شکل میگیرد که افراد آن اجتماع از ابتلائاتی که به آن دچار می شوند، سربلند بیرون آیند.
اگر خداوند متعال در قرآن کریم بیان می دارد یک فئه اندک به اذن و اراده او میتواند بر فئه ای کثیر غلبه یابد و پیروز شود، ما با یک سوال مهم مواجه میشویم: شرط پیروزی یک فئه قلیل بر فئهای کثیر چیست؟! چگونه اندیشه و نهضت اباعبدالله علیهالسلام و اصحاب حضرت که فئهای قلیل بودند بر فئه کثیر مقابل برتری یافت؟
به اذعان تاریخ ۳۰ هزار نفر از کوفه برای مقابله با اباعبدالله علیهالسلام و اصحاب حضرت در کربلا گرد هم آمده بودند. آیا برای کشتن حدود ۱۰۰ نفر مرد با زن و بچه، به سپاه ۳۰ هزار نفری نیاز است؟
تحلیل استاد از این سپاه عظیم این است که میخواستند همه کسانی که نقشی در دعوت اباعبدالله علیهالسلام به کوفه داشتند، در ریختن خونش شریک باشند. تاریخ مینویسد: هیچ مرد بالغی در کوفه نمانده بود مگر آنکه به زور هم شده او را راهی کربلا کرده بودند.
اما نکته عجیبی که باید به آن اشاره کنیم این است که بر اساس متون تاریخ، زمانی که از نخیله (پادگانی نزدیک کوفه) گروه های هزار نفری را به کربلا می فرستادند، حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ نفر به کربلا میرسیدند و بقیه در بیابان و شیار های اطراف گم میشدند! اما یک سوال: آن هایی که خود را گم میکردند کجا میرفتند؟
گروهی بودند که حاضر نبودند با امام وارد جنگ شوند و از طرفی حاضر به یاری حضرت هم نبودند. این ها در روز عاشورا بالای بلندی ایستاده بودند، گریه می کردند و میگفتند: خداوندا پیروزی را بر این مرد نازل کن [إنَّ أشیاخَاً مِن أهلِ الکوفَة لوقوفٌ علی تلّ یَبکون و یَقولون: اللّهُمَّ أنزِل عَلیه نَصرَک (تاریخ طبری، ابن جریر، ج ۴، ص ۲۹۵)]
اگر بخواهیم به داستان قرآنی طالوت و جالوت برگردیم، زمانی که طالوت و فئهاش جالوت و لشکریانش را دیدند، طالوت از خداوند درخواستی کرد که راز پیروزی فئه نیز در آن نهفته شده است.[وَ لَمَّا بَرَزُوا لِجَالُوتَ وَجُنُودِهِ قَالُوا رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ (سوره بقره، آیه ۲۵۰)]
بر اساس این آیه قرآن شرط پیروزی فئه قلیل در برابر فئه کثیر "افراغ صبر" است. افراغ در لغت عرب به معنای ریختن یا پر کردن آمده است.
تحلیل استاد از بحث افراغ صبر این است که کثرت فئه دشمن باعث میشود هر بخش از آن فئه کاری را به عهده داشته باشند و قسمت های مختلف با حضور افراد آن فئه پر شود. اما در فئه قلیل ما که عده آن به فئه دشمن نمیرسد، ای بسا هر نفر باید به اندازه ده نفر کار کند تا جای خالی پر شود.
مصداق واقعی این مهم را در وجود حضرت عباس بن علی علیهالسلام ببینید. او هم فرمانده یک جناح سپاه است، هم علمدار است، هم آب آور است، هم نگهبان خیمه هاست و هم... در واقع او در فئه قلیل امامش بسیاری از جا های خالی را پر کرده است.
با توجه به گزاره های مهمی که در ادامه بحث توسط استاد مطرح شد، برای تطابق با موضوع اصلی باید بگوییم: لازمه افزایش قدرت مردم برای تحقق عدالت، پس از شکل گیری فئه، "افراغ صبر" است.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
✨زیارت حضرت رسول اکرم(ص) در روز شنبه أَشْهَدُ أَنْ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَحْدَهُ لا شَرِیک لَهُ و
✨زیارت حضرت امیرالمومنین(ع) در روز یکشنبه
🌸 این زیارت به روایت کسی است که امام زمان(عج) را در بیداری مشاهده کرده بود، در حالی که آن حضرت امیرالمؤمنین(علیهالسلام) را در روز یکشنبه که روز آن حضرت است با این عبارات زیارت میکرد:
✨السَّلامُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِيَّةِ، وَالدَّوْحَةِ الْهَاشِمِيَّةِ، الْمُضِيئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ الْمُونِقَةِ بِالْإِمَامَةِ، وَ عَلىٰ ضَجِيعَيْكَ آدَمَ وَ نُوحٍ عَلَيْهِمَاالسَّلامُ. السَّلامُ عَلَيْكَ وَ عَلَىٰ أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ وَ عَلَى الْمَلائِكَةِ الْمُحْدِقِينَ بِكَ وَالْحَافِّينَ بِقَبْرِكَ، يَا مَوْلاىَ يَا أَمِيرَالْمُؤْمِنِينَ، هَذاَ يَوْمُ الْأَحَدِ وَ هُوَ يَوْمُكَ وَ بِاسْمِكَ، وَ أَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَ جارُكَ، فَأَضِفْنِى يَا مَوْلاىَ وَ أَجِرْنِى، فَإِنَّكَ كَرِيمٌ تُحِبُّ الضِّيافَةَ، وَ مَأْمُورٌ بِالْإِجارَةِ، فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَيْكَ فِيهِ، وَ رَجَوْتُهُ مِنْكَ، بِمَنْزِلَتِكَ وَ آلِ بَيْتِكَ عِنْدَاللّٰهِ، وَ مَنْزِلَتِهِ عِنْدَكُمْ، وَ بِحَقِّ ابْنِ عَمِّكَ رَسُولِاللّٰهِ صَلَّىاللّٰهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ وَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.
✨زیارت حضرت زهرا(س) در روز یکشنبه
✨السَّلامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَكِ الَّذِى خَلَقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً، أَنَا لَكِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَىٰ مَا أَتىٰ بِهِ أَبُوكِ وَ وَصِيُّهُ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْهِما، وَ أَنَا أَسْأَلُكِ إِنْ كُنْتُ صَدَّقْتُكِ إِلّا أَلْحَقْتِنِى بِتَصْدِيقِى لَهُمَا، لِتُسَرَّ نَفْسِى، فَاشْهَدِى أَنِّى ظاهِرٌ بِوَلَايَتِكِ وَ وَِلايَةِ آلِ بَيْتِكِ صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.✨
زیارت حضرت زهرا(س) به روایتی دیگر:
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَكِ الَّذِى خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ، وَ كُنْتِ لِمَا امْتَحَنَكِ بِهِ صَابِرَةً، وَ نَحْنُ لَكِ أَوْلِيَاءٌ مُصَدِّقُونَ، وَ لِكُلِّ مَا أَتىٰ بِهِ أَبُوكِ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ وَ أَتىٰ بِهِ وَصِيُّهُ عَلَيْهِ السَّلامُ مُسَلِّمُونَ، وَ نَحْنُ نَسْأَلُكَ اللّٰهُمَّ إِذْ كُنَّا مُصَدِّقِينَ لَهُمْ أَنْ تُلْحِقَنَا بِتَصْدِيقِنا بِالدَّرَجَةِ الْعَالِيَةِ، لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنا بِوَِلايَتِهِمْ عَلَيْهِمُ السَّلامُ.
@Fahma_KanoonTaha