امروز مطمئن شدم که پدر ِ شروین حاجی پور از تروریست های مجاهدین خلق در هادیشهر (کله بست سابق) بابلسر بوده و ۱۲ سال سابقه حبس دارد و عموی شروین در دهه شصت به جرم ترور، اعدام شده.
نسل بعدی تروریست های مجاهدین در پوشش های هنری و... به راحتی از امکانات حکومت برای تبلیغ اسنفاده می کنند.
@Fahma_KanoonTaha
🔴 فاز ضدامنیتی سلبریتی ها
👆این مطلب در تاریخ ۴ شهریور ۱۴۰۱ توسط علی کریمی منتشر شد.
این روزها بهتر می توان برنامه دشمن برای استفاده از سلبریتی ها علیه امنیت ملی #ایران را درک کرد ...
🔹کاوه مدنی همان جاسوس و نفوذی در سازمان محیط زیست دولت روحانی و معاون عیسی کلانتری است که با یک نمایش ساختگی از کشور گریخت و حالا مزد خیانت هایش را از دشمن دریافت می کند.
🔺بعید است علی کریمی این چیزها را بداند اما چیزی که مسلم است اینکه سرویس های اطلاعاتی دشمن در روز روشن و در جلوی چشم نهادهای امنیتی از سلبریتی ها سوء استفاده می کنند و حتی اقدام به سفید کردن جاسوس خود و به تبع آن رفقای باقی مانده اش در ایران می نمایند !!
و معلوم نیست تا چه زمانی قرار است شاهد جولان سلبریتی ها و خدمتشان به دشمن حتی در فاز امنیتی باشیم!! ...
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"
@Fahma_KanoonTaha
وقتی میگوییم این آقا حکیم است و سخنانش اعجاز دارد
امشب در هیچجای ایران هیچگونه تجمعی برگزار نشد.
🇮🇷 این است نعمت رهبری
🇮🇷 علمدار ایران زمین
@Fahma_KanoonTaha
🔴 دقیقا داستان از همین جا شروع میشود: باید و نباید!!!!
⏪ هم این طرف با حجاب هویت پیدا میکند و هم آن طرف با بی حجابی هویت پیدا میکند.
🔺این ساده انگاری است که گمان کنید میشود جامعه ای ساخت که در آن با حجاب و بی حجاب کنار هم در صلح وارامش باشند، این ها در تضاد هم هستند و این تضاد همیشه محل چالش خواهد بود. اسلام بدون حجاب ماهیت خود را از دست خواهد داد. و غرب با حجاب دچار بطلان معنا خواهد شد. و هیچ مبنایی برای ارائه نخواهد داشت. پس نکته کانونی غرب و اسلام حجاب میباشد.
🔺الحمد لله در مبنای اسلام به قدر کافی دلیل عقلی و نقلی برای حجاب وجود دارد. اما هیچ قطعیت عقلی برای سعادت بدون حجاب برای زن نمیشود متصور شد. چرا که زن غربی از روزی که حجاب را کنار گذاشت، هزینه های سنگینی مانند متلاشی شدن خانواده، از دست دادن جایگاه کرامتی و معنوی زن، تنهایی، زیست با حیوانات و اینک هم ظهور جدی هم جنس بازی، صنعت پورنو، استفاده وفور کالایی از زن در رسانه و تبلیغات را متحمل شده است.
دیگر قضاوت با شما خواننده عاقل...
⏪ از شما میخواهم بیشتر تامل کنید چرا حجاب جنبه هویتی برای اسلام و غرب دارد؟
@Fahma_KanoonTaha
پروفسور مهدی گلشنی:
اتفاقات شریف ریشه در فقر فرهنگی داشت
ماجرای یکشنبه شب دانشگاه شریف بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت. کار به جایی رسید که وزیر علوم همان شب به دانشگاه رفت. دانشجویان تنها محور اتفاقات این دانشگاه نبودند، برخی اساتید هم به میدان آمده بودند. سلاح سرد هم چاشنی اغتشاشات شدهبود
ماجرای یکشنبه شب دانشگاه شریف بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت. کار به جایی رسید که وزیر علوم همان شب به دانشگاه رفت. دانشجویان تنها محور اتفاقات این دانشگاه نبودند، برخی اساتید هم به میدان آمده بودند. سلاح سرد هم چاشنی اغتشاشات شدهبود. بهرغم آنکه اعتراضات در دانشگاههای ایران آرام و غالباً به دور از تشنج رخ میدهد، اتفاق دانشگاه صنعتی شریف که معمولاً یک جمع نخبگانی به حساب میآید، یک مورد خاص بود. درباره این ماجرا با دکتر مهدی گلشنی یکی از اساتید باسابقه دانشگاه شریف و چهره ماندگار فیزیک گفتگو کردهایم.
در حالی که در اتفاقات اخیر دانشگاه شریف، بخشی از افرادی که خود را به عنوان دانشجو معرفی میکردند با سلاح سرد و فحاشی به نوعی اعتراض دانشجویی را به آشوب کشیدند. به نظر شمایی که سالهای زیادی در دانشگاه شریف بودهاید اینها چه کسانی هستند و چرا چنین رفتاری انجام دادند؟
من در آن روز در دانشگاه حضور نداشتم، ولی به طور کلی شاهد قضایا هستم. در این خصوص باید یادآوری کنم که متأسفانه روی فرهنگ در این کشور کار نشدهاست. اگر از دبستان و دبیرستان روی فرهنگ کار و حس هویت ملی و دینی در دانشجو تقویت میشد، ما شاهد این اتفاقات نبودیم ولی متأسفانه به دلیل اینکه روی فرهنگ در این کشور کار نشده، سطح فرهنگی بسیار پایین است.
در گذشته مدام تأکید کردهام که متأسفانه فرهنگ در این کشور فراموش شدهاست. به سیاست و اقتصاد اهمیت داده میشود، ولی آن چیزی که به آن پرداخته نشده فرهنگ است؛ حس هویت باید تقویت شود تا فرد منافع ملی را تشخیص دهد و حتی اگر فرضاً اعتراضات بحقی هم دارد، کاری نکند که خارجیها برضد کشور از آن بهرهبرداری کنند. الان از وقایعی که در دانشگاه شریف اتفاق افتاده فقط خارجیها بهرهبرداری میکنند. اگر دانشجوی ما یا هرکسی که این اقدامات را انجام داده به اندازه کافی فرهنگ قوی داشت به خودش اجازه نمیداد این کارها را انجام دهد. متأسفانه دانشجویی که وارد دانشگاه شریف یا بقیه دانشگاهها میشود با فرهنگ وارد نشده و در داخل شریف نیز فرهنگی به او آموزش داده نمیشود. البته فرهنگ چیزی نیست که شما به زور آن را به کسی بفهمانید، بلکه موضوعی خیلی ظریف است. در این شرایط توجه داشته باشید که در دانشگاه شریف یا دیگر دانشگاهها رفتار استادها با دانشجویان هم خشن است. من در این دهههای اخیر اصلاً از وضعیت فرهنگی دانشگاه راضی نبودهام و علت آن هم به سالهای پایینتر و نحوه تربیت در مقاطع قبلی باز میگردد. به دانشجو آموزش داده نشده که وضعیت را تشخیص دهد؛ هر چند جاهایی بیهمتیهایی در کشور شدهاست، ولی دانشجو باید تشخیص دهد این کاری که انجام میدهد به نفع چه کسی تمام میشود و همین موجب شده تا بهره رفتارهای اخیر در دانشگاهها را خارجیها ببرند.
روش درست اعتراض توسط دانشجویان چگونه است؟
به نظرم اعتراض صحیح حداقل باید بدون اینکه به کسی فحاشی شود، به کسی چیزی پرتاب شود و بدون اینکه ضرر مالی ایجاد شود، باشد. خیلی مسالمتآمیز باید میگفتند که این موضوعات خواسته ماست و بعد طرف مقابل مجبور میشد به خواست آنها احترام بگذارد، ولی وقتی اینگونه رفتار میشود همه چیز با هم مخلوط میشود.
اینکه گفته میشود عدهای با سلاح سرد به حراست دانشگاه و نیروهای انتظامی حمله کردند، چه مقدار متعلق به دانشگاه است؟
معلوم است که سلاح سرد از خارج دانشگاه وارد شدهاست. غرب در حال کار روی محیط ماست. بارها یادآور شدهام که غربیها صریحاً گفتهاند با زور اسلحه در برابر ایران نمیتوانند کاری انجام دهند، پس باید از طریق فرهنگ وارد شوند و از دهه اول انقلاب نیز بارها یادآور شدهام که دارند فرهنگ ما را خراب میکنند تا بتوانند هر کاری که میخواهند انجام بدهند؛ وزارت خارجه امریکا طرحهای تحقیقاتی را انجام داده و به این نتیجه رسیده که فقط از طریق دانشگاهها و همچنین خراب کردن فرهنگ کشور میتواند به ایران نفوذ کند.
دلیل اینکه دانشگاه شریف این مقدار مورد توجه است، چیست؟
اولاً مقداری در مورد این دانشگاه اغراق میکنند ولی یک مقداری هم به دلیل این است که دانشجویان تیزهوش به دلیل مد یا هر چیز دیگری بیشتر به دانشگاه شریف میآیند تا اینکه به سراغ دیگر دانشگاهها بروند.
تحقیقات مفصلی را دیدهام که غرب در حال کار کردن روی محیط ماست و در دانشگاهها نیز نفوذ دارد؛ حتی قبلاً بارها به وزارت اطلاعات گزارش دادهام که فلان معاون در دانشگاه شریف جاسوس غرب است، ولی اصلاً هیچ توجهی به آن نشد.
بعد فرهنگی دانشگاه به شکل کلی فراموش شدهاست. فقط سیاست و اقتصاد مورد توجه قرار گرفتهاست. حتی در انتخابات ریاست جمهوری هم مسائل مورد توجه فقط سیاست و اقتصاد بود، در حالی که وقتی فرهنگ نباشد، اقتصاد نیز به وجود نمیآید.
دانشگاه شریف باید در مورد فرهنگ دانشجویی که به گفته شما قبل از آمدن به دانشگاه در مورد آن کاری انجام نشده چه کاری انجام دهد؟
خود دانشگاه باید در مورد کارهای فرهنگی توجه میکرده که نکردهاست و هیچ کار فرهنگی مهمی در دانشگاه نشده، چون دغدغه نبودهاست. باید کلاسهای مختلف برگزار میشد نه اینکه فقط بیایند تعالیم اسلامی را یاد بدهند، بلکه جایی در محیط ما حتی اخلاق یاد داده نمیشود. چند سال پیش به عنوان یک عضو هیئت علمی که سابقه بسیاری در این دانشگاه دارم، عرض کردم که اخلاق در دانشگاه شریف تبخیر شدهاست، ولی هیچکس به آن اهمیتی نداد؛ حتی بعضی از مواقع رفتار اساتید با اساتید نیز اصلاً محترمانه نیست و محیط بیاخلاقی حاکم است.
لازم است اخلاق را هم به اساتید و هم به دانشجویان آموزش دهیم. سال ۵۸ معاون دانشگاه بودم. سوم خرداد همان سال، مینیبوس گرفته بودند با یک عده از دانشجویان میخواستیم خدمت حضرت امام خمینی (ره) برویم، بعضی از بچهها در مسیر تندخویی میکردند، من همان موقع به یکی از همکاران گفتم که باید برای اینها کلاس اخلاق برگزار کنیم.
در میان علمای گذشته برگزاری کلاس اخلاق خیلی معمول بودهاست. مثلاً خواجه نصیر کتاب درس اخلاق دارد، ولی اصلاً در دانشگاه اخلاق حاکم نیست. دانشجو میرود در اتاق استاد را میزند، استاد به دانشجوی دکتری پرخاش میکند که چرا الان آمدی، چرا اینگونه کردی، وقتی اخلاق نیست بیش از این نباید انتظار داشت؛ چون در کلاس نیز یک درس خشکی تدریس میشود و تمام شد و رفت. در حالی که آن چیزی که باید تعلیم داده شود، اخلاق، حس هویت ملی، تشخیص منافع ملی و مواردی از این دست است که اصلاً در کار نیست و اصلاً متوجه نیستند که دشمن چگونه از این چیزها استفاده میکند؛ فقط نگاهها به غرب است، حواس دانشجو فقط به این است که فارغالتحصیل شود و به امریکا، انگلیس، کانادا و مانند اینها برود.
خب دانشجو هم پیش خودش میگوید در این فضایی که در جامعه است، شاید نتوانم پیشرفت کنم؛ هر دانشجویی که بخواهد برود غرب محکوم است؟
بله، رفتارها با دانشجویان درست نیست و به جای جاذبه دافعه در مورد آنها وجود دارد؛ یکی از اساتید جمله قشنگی گفته بود. گفته بود نگویید فرار مغزها بلکه فراردهی مغزها بگویید. بچهها اغلب از رفتار اساتید به من شکایت میکنند، بنابراین واضح است شرایط برای دانشجویان سخت است، ولی این واقعیت هم هست که سطح تحصیلات در ایران بالا است و نیاز نیست حتماً طرف به خارج برود، ولی به شکلی به دانشجو نشان دادهاند که نگاه به غرب است، در حالی که مثل چین باید نگاهها به داخل باشد، وقتی که نگاهها به داخل شد، مشکلات نیز حل میشود؛ من در سفری که به چین داشتم از نزدیک شاهد بودم که وقتی نگاهها به داخل شد نه امریکا و نه روسیه هیچکدام نمیتواند آنها را زمین بزند. داخل جاذبه کم و خارج جاذبه زیاد است و حسابی پول میدهند؛ حدود ۲۰ سال پیش به معاون فناوری ریاست جمهوری گفتم، شما چه مقدار به یک دانشجوی نخبه میدهید؟ امریکا پنج یا شش برابر آن را میدهد که این دانشجوی نخبه را جذب کند، ولی متأسفانه متوجه این موضوع نیستند، خب مشخص است وقتی جاذبه این طرف ایجاد نکردهاید، بلکه دافعه ساختهاید و طرف هم فقط مسائل مادی مانند پول و رفاه را نگاه میکند اینگونه میشود، اگر اخلاق یاد داده میشد فقط پول مسئله نبود.
به عنوان کسی که سابقه بسیاری در دانشگاه شریف دارید، دورههای مختلفی مانند زمان ترورهای دهه شصت را در دانشگاه دیدهاید...
در آن دوره بیاخلاقی داخل دانشگاه نبود، حتی قبل از انقلاب نیز من وارد این دانشگاه شدم بیاخلاقی نبود و به دانشجوی مسلمان احترام گذاشته میشد، در حالی که دانشجوی کمونیست هم بود، بیاخلاقی نبود، چون هم استاد مراعات دانشجو را میکرد و هم دانشجو احترام استاد را داشت، در دهه اول و دوم انقلاب نیز تا حدی اخلاق در دانشگاهها وجود داشت.
این تمرکزی که توسط رسانهها و فضای مجازی ضدانقلاب روی دانشجویان دانشگاه شریف و دیگر دانشگاههای معروف است، چه مقدار بر دانشجویان تأثیر داشته و این اغتشاشاتی که ما شاهد هستیم همه توسط دانشجویان انجام میشود؟
یک عده زیادی دانشجو هستند و یک عدهای ممکن است نباشند ولی چیزی که باید توجه داشت این است که فضای مد در محیط ما حاکم است؛ حتی یک زمانی اینشتین شکایت داشت از اینکه در محیط علم هم مد حاکم شدهاست؛ اکنون مد در کشور حاکم است، دانشجو الان فکر میکند که باید بیاید شریف؛ مثلاً آن زمانی که بهترین دانشجویان به برق شریف میآمدند، یک دانشجوی نخبه برق شریف قبول شدهبود و میخواست بیاید فیزیک، پدر و مادرش با من فامیل بودند تماس گرفتند و میگفتند به این میگوییم در برق بمان و اسم و رسمی برای خودت به پا کن، گفتم بگویید بیاید با هم صحبت کنیم. با من صحبت کرد، دیدم یک نخبه است به پدر و مادرش گفتم این بچه را آزاد بگذارید و به او زور نگویید. میخواهم بگویم حتی پدر و مادرها به دلیل مدی که حاکم است، دانشجو را مجبور میکنند دنبال جو بروند؛ مد در هر چیزی در کشور ما حاکم است، از درس خواندن تا چیزهای دیگر و علت آن نیز همین است که به فرهنگ توجه نشدهاست.
در مورد اعتراضات نیز همین مد مقداری تأثیرگذار است، یک عدهای میگویند حالا که فلانی رفت من هم بیایم، ولی به جز این یکی از دوستان من تعریف میکرد دوشنبه گذشته وقتی از خانه داشته بیرون میآمده دیده فردی دلار بین اغتشاشگران پخش میکرده، این وضعیت شوخی نیست، از مرز اسلحه وارد میکنند یا پول پخش میکنند، اینها واقعیت است، وقتی دلار بین اغتشاشگران پخش میکنند، واضح است که حاضر هستند برای دانشجوی شریف خیلی بیشتر هم خرج کنند برای اینکه باید نخبهها را خراب کنند و وقتی روی نخبه هم کار فرهنگی نشود، همینگونه میشود.
اگر نخبهها را خراب کنند، چه میشود؟
قدرت تخریب آن برای جامعه بیشتر است، چون ذهنش بهتر و بیشتر کار و بیشتر خرابی ایجاد میکند. چین بودم، رئیس آکادمی فرهنگستان پزشکی چین آمد در جلسه سخنرانی کرد، چون جلسه مهمی بود از بیمارستان با ویلچر آمدهبود. در جلسه گفت ۹۰ درصد دانشجویان ما که به غرب میروند، بازمیگردند و من این را در یکی از همکلاسیهای چینیام در امریکا به چشم دیدم. در میان کرهایها هم حتی دیدهام، ولی در میان ایرانیها در خارج کمتر چنین چیزی هست. ۱۰ سال امریکا بود و دیدهام ایرانیها پیوندی که باید با یکدیگر داشته باشند، ندارند، ولی چینیها حتی در سانفرانسیسکو شهرک چینیها را ایجاد میکنند که همه چیز آن چینی است، از سوی دیگر در محیط ما خبرنگار سیانان بعد از بازدید از تهران میگوید تهران امریکاییترین شهری است که من دیدم، همه اینها نتیجه این است که ما به فرهنگ توجه نداشتهایم، حتی من دهه شصت هم مقاله دارم که از نظر من فرهنگ مهمترین عامل است و مهمترین نقش را دارد که حس استقلال و هویت ملی را در دانشجو و دانشآموز از همان اول تزریق میکند.
نمای نزدیک
چگونه یک جنبش میتواند به انحطاط کشیدهشود
من خشم دانشجویان را به خاطر همه آن چیزی که «برای» نام دارد، میفهمم و شجاعت جوانان را ستایش میکنم، اما امروز متأسف و ناراحتم. هم برای شکستن حرمت دانشگاه شریف و دستگیری تنی چند از دانشجویان و هم برای آنکه یک فیلم کوتاه از شعارهای دانشجویان دانشگاه شریف دیدهام که در آن ناسزاهایی گفته میشود که با فرهنگ و فرهیختگیای که از دانشجویان انتظار میرود، نسبتی ندارد. اعتراض به ناکارآمدی، به فساد، تبعیض و خیلی چیزهای دیگر قابلفهم است، اما من نمیفهمم که چگونه یک جوان تحصیلکرده میتواند در جنبشی که برای احترام به زنان آغاز شده، کنار یک همکلاسی دختر بایستد و چنین زبانی را برای بیان خشمش به کار ببرد. در جامعه ما که به تحصیل علم و فرهنگ اهمیت فراوان میدهد، دانشجویان میبایست سرمشق و نمونه فرهیختگی باشند. درست است که خشم و سرکوب ممکن است که اختیار زبان را از دانشجو بگیرد، اما زبان خشماگین او نیز میبایست متناسب با فرهنگ او باشد. احتمال دیگر هم آن است که کسانی در جمع دانشجویان رخنه و سعی کردهاند که این انحراف زبانی و فرهنگی را ایجاد کنند تا زمینه را برای ورود گروههای خشونتطلب به دانشگاه آماده کنند. این آن چیزی است که هر دانشجویی باید آن را به یاد بسپارد. حفاظت از زبان و فرهنگ، حتی به هنگام خشم، به همان اندازه احترام به حقوق زنان مهم است. این آن چیزی است که از انحراف و انحطاط این جنبش جلوگیری خواهد کرد.
وحید کریمیپور/ استاد دانشگاه صنعتی شریف
منبع: روزنامه جوان
@Fahma_KanoonTaha
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
💠 درباره ثروت بزرگ حضور جوانان در عرصههای مختلف کشور
💪هر جا جوانها وارد میشوند، با خودشان مژدهی امید و نوسازی و نوآوری را به همراه میآورند.
📢امروز یک جریان تبلیغاتی گمراهکنندهای وجود دارد که میخواهد عکس این را تبلیغ بکند.
💬همّت این جریان تبلیغاتی این است که وانمود کند جوان ایرانی:
♦️از ارزشها گسسته است
♦️به آینده ناامید است
♦️احساس مسئولیّت نمیکند
نسل جوان ما در همهی میدانها تا امروز دارای حرکت درخشنده بوده است:
🔸دفاع از میهن
🔹دفاع از امنیّت
🔸کمک به جبههی مقاومت در کلّ منطقه
🔹خدمات اجتماعی
🔸پیشرفتهای علمی
🔹همهی آئینهای مذهبی
🔸راهپیمایی اربعین
🔹میدان تولید و ابتکار
🔸مقابلهی با بیماری همهگیر
🔹نهضت کمک مؤمنانه
🔸جهاد فرهنگی
🔹امداد به مناسبت حوادث طبیعی، سیل و زلزله و امثال اینها
💠 دربارهی مسائل نیروهای مسلّح
❇️ تقویت نیروهای مسلّح تقویت کشور است.
📌مسئولان نیروهای مسلّح باید راهکارهای نو و روزآمد را برای تقویت نیروهای مسلّح در پیش بگیرند:
👈هوشمندسازی در آموزشها و در ابزارهای نظامی
👈پیشرفتهای پژوهشی و علمی در نیروهای مسلّح
👈طرّاحی بازیهای پیچیدهی جنگ ترکیبی
📍امنیّت زیرساخت همهی ابعاد زندگی یک جامعه است، یک زیرساخت عمومی است.
✅سازمانهای مسلّح، تأمینکنندهی این نیاز همیشگی و همهجایی [امنیّت] برای کشور و برای عموم مردم جامعه هستند؛ این، کم افتخاری نیست.
❌آن کسی که به پاسگاه پلیس و پایگاه بسیج حمله میکند، دارد به امنیّت کشور حمله میکند.
❌آن که در اظهارات، در سخنرانی، در گفتگوها ارتش را یا سپاه را مورد طعن قرار میدهد، به امنیّت کشور دارد اهانت میکند.
💎امتیاز بزرگ کشور ما این است که امنیّتی که داریم، امنیّت درونزا است.
💠 نکاتی درباره حوادث اخیر
🚨در این حوادثِ چند روز اخیر، بیش از همه به سازمان انتظامی کشور ظلم شد، به بسیج ظلم شد، به ملّت ایران ظلم شد.
💪ملّت ایران، مظلوم است امّا قوی است؛ مثل امیرالمؤمنین، مثل مولای متّقیان، سرور خودش علی(علیه السّلام) که قویترین بود و مظلومترین.
🔻در این حادثهای که پیش آمد، دختر جوانی درگذشت؛ خب حادثهی تلخی بود، دل ما هم سوخت، ولی واکنش به این حادثه بدون اینکه تحقیقی شده باشد، این نبود که یک عدّهای بیایند:
✖️خیابان را ناامن کنند
✖️قرآن را آتش بزنند
✖️حجاب از روی سر زن محجّبه بکشند
✖️مسجد و حسینیّه را به آتش بکشند
✖️بانک را به آتش بکشند
✖️ماشینهای مردم را آتش بزنند
🗣این حرکات طبیعی نبود. این اغتشاش برنامهریزی داشت:
☝️این برنامهریزی کار آمریکا، رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی و دنبالهروهای آنها است
🤝عمَله و مزدوران و حقوقبگیران آنها، بعضی از ایرانیهای خائن هم که در بیرون از کشور هستند، به اینها کمک کردند
🤦♂️انگیزهی آنها این است که احساس میکنند کشور در حال پیشرفت به سمت قدرت همهجانبه است و این را نمیتوانند تحمّل کنند.
📉برای اینکه این حرکت را متوقّف کنند دشمن برنامهریزی کرده که:
📌برای خیابان برنامهریزی کردهاند
📌برای دانشگاه، برنامهریزی کردهاند
📌برای مسئولین کشور مسائل جدیدی به وجود بیاید؛ در شمال غرب کشور، در جنوب شرق کشور
🔍 دشمنان فقط با جمهوری اسلامی مخالف نیستند، با ایران مخالفند؛ آمریکا با ایران قوی مخالف است، با ایران مستقل مخالف است.
دعوا بر سر مسئلهی باحجاب و بدحجاب نیست؛ دعوا بر سر از دنیا رفتن یک دختر جوان نیست بحث سر اصل استقلال و ایستادگی و تقویت و اقتدار ایران اسلامی است.
↙️کسانی که در خیابان فساد و تخریب میکنند و کردند، اینها همه یک حکم ندارند:
جوانان و نوجوانانی که هیجان ناشی از ملاحظهی فرض کنید که فلان برنامهی اینترنتی اینها را به خیابان میکشاند:
👈مشکل اینها را با یک تنبیهی میشود حل کرد؛ یعنی هدایتشان کرد و تفهیم کرد که اشتباه میکنند.
⚔️بازماندههای عناصرِ ضربتخوردهی چهل سالِ گذشته:
⚖️قوّهی قضائیّه بایستی اینها را به میزان مشارکتشان در تخریب و ضربهی به امنیّت خیابانها محاکمه کند و برایشان مجازات معیّن کند
🔖در همان اوّل کار، بعضی از خواص، بدون تحقیق اطّلاعیّه دادند... لکن بعد از آنکه دیدند قضیّه چیست... بایستی آن کار خودشان را جبران میکردند. باید موضع بگیرند.
✍️برخی چهرههای ورزشی و هنری هم موضعگیریهایی کردند؛ به نظر بنده هیچ اهمّیّت ندارد... عناصر مؤمن، علاقهمند، باشرف، در این جامعهی ورزشی و هنری کم نیستند.
☘️آخرین عرض من درود فراوان بر شهدای انتظامی، بر شهدای نیروهای مسلّح، بر شهدای مدافع امنیّت، بر شهدای اخیر و بر همهی شهدای راه حق است.
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕ بازداشت عامل به آتش کشیدن اتوبوس درون شهری در رفسنجان
@Fahma_KanoonTaha
لذتی که تو فرغون سواری اون زمون بود
تو پورشه سواری الان نیست😅
یادش بخیر ...
#نوستالژی
@Fahma_KanoonTaha
💬 آیا جریانات بهائی در سازماندهی آشوبهای اخیر بویژه در دانشگاهها نقش داشتهاند؟
🔹گزارشات بدست آمده از علل آشوبهای اخیر در دانشگاههای تهران و همچنین نحوه تجمع و سازماندهی میدانی بیانگر این است که حدود ۳۵۰ کافه و اغلب آرایشگاه های زنانه مستقر در حاشیه این دانشگاه ها به محلی برای هماهنگی و سازماندهی تجمعات تبدیلشده اند.
🔹نکته قابل تامل این است که برخی از این اماکن که فاقد هرگونه نظارت و بعضا مجوزهای لازم قانونی است توسط اعضاء فعال فرقه ضاله بهائیت مدیریت میشود.
🔹در جریان اغتشاشات اخیر در کشور بهائیان نقش اصلی داشته و وارد درگیریهای میدانی شده بودند. مطابق برخی گزارشات در استانهایی مانند مازندران عمده جمعیت اغتشاشگران وابسته و سازماندهی شده توسط عناصر بهائی بودند.
@Fahma_KanoonTaha
🔴 سرافکنده در فتنهی اخیر
🔸باز هم مسئولان، کارگزاران و خواص در فتنه اخیر در طغیان شهوت عده ای ضد انقلاب و عده ای فریب خورده مردود شدند و باز هم مثل همیشه قصهی تلخ #ترس و #طمع موجب سکوت و حرف های دو پهلو از سوی ایشان شد و بخشی از جامعه هم به تبع این خواص سرگردان شد
🔸بیانات رهبر معظم انقلاب فرصت ساکتین فتنه را تمام کرد شاید با جبران و توسل به درگاه خدا به سیل مومنان و مجاهدان برگردند.
@Fahma_KanoonTaha
🔵 سکوت در فتنه، کمک به فتنهگر است
برداشت اشتباه از حدیث امیرالمؤمنین
بعضیا یک جمله از امیرالمؤمنین علی علیه السلام رو بد متوجه شدن، که در حکمت اول نهجالبلاغه میفرماید:
کُن فی الفتنة کابن اللبون....
در فتنه ها، چونان شتر دوساله باش، نه پشتی دارد که سواری دهد، و نه پستانی تا او را بدوشند.
این رو اینطوری معنا کردن که در فتنه ها ساکت باش و هیج کاری نکن، درحالی که این برداشت غلطه. چون سکوت در فتنهها یعنی کمک به فتنهگر.
⁉️در فتنهها باید چیکار کرد؟
امیرالمؤمنین در خطبه ۹۳ نهجالبلاغه میفرماید، من در فتنه جمل، چشم فتنه را کور کردم. یعنی باید تلاش کنی و فتنه رو از بین ببری. جلوی فتنهگر بایستی، و از حق دفاع کنی. سکوت معنا نداره
🔻در جنگ صفین هم فتنه بوجود اومد، چون دو سپاه مسلمان جلوی هم قرار گرفته بودن خیلی از سپاهیان حضرت دچار شک و تردید شدن که حق با کیه؟ تاریخ رو ببینید، اینجا عماریاسر آرام و قرار نداشت، دائم درحال سخنرانی تو جمع سپاهیان بود، این سمت لشکر، اون سمت لشکر، که از حق دفاع کنه. آگاهی ببخشه. بصیرت مردم رو بالا ببره. تا به سمت حق بیان. نرفت ساکت بنشینه یه جا بگه خود علی گفته در فتنهها مثل بچه شتر باشه.
🔻بعضیاهم اومدن گفتن یا امیرالمؤمنین(یعنی میدونستن علی، امیرالمؤمنین است) به ما اجازه بده بریم لب مرزها یا جاهای دیگه به اسلام خدمت کنیم. یعنی میخواستن سکوت کنن. جبهه حق رو خالی کردن
👈کلام امیرالمؤمنین یعنی اینکه تو فتنهها جوری باش که فتنهگر نتونه ازت سوءاستفاده بکنه، مث بچه شتر که نه کولی میده، نه شیر.
پس سکوت معنا نداره.....
#حسین_دارابی
@Fahma_KanoonTaha
متن شبهه: الان اگر عده ای بانک و خودروهای نیروی انتظامی و... را آتش بزنند، به آنها اغتشاشگر و آشوبگر می گویند، در زمان انقلاب، انقلابیون نیز همین کارها را می کردند، آیا آنها هم اغتشاشگر بودند؟
پاسخ شبهه:
1⃣ قیام سال ۵۷ قیام ملت علیه ظلم بود
و به مردم خودی کاری نداشتند
ولی اغتشاش گران به صغیر و کبیر رحم نکردند
2⃣ اغتشاش گران اموال عمومی را آتش می زدند اما در ۵۷ شما چنین وحشی گری نمیبینید
3⃣ در قیام ۵۷ امریکا و انگلیس پشت دولت بود
منظورم کفار و ظالمین هست
اما در این اغتشاش بایدن و منافقین طرافدار اغتشاشگران بودند
4⃣ اعتراض مردم به الزامی بودن حجاب بود که متاسفانه تبدیل به اغتشاش شد
ولی در سال ۵۷ اعتراض مردم به کل نظام فاسد بود نه یک اشکال
5⃣ تجمع میلیونی مردم در دفاع از نظام بصورت کامل فرق بین قیام انقلاب و آشوبگران را معلوم کرد.
@Fahma_KanoonTaha
کسانی که در خیابان ها فساد و تخریب میکنند، همه یک حکم ندارند
رهبر معظم انقلاب:
🔻این کسانی که در خیابان ها فساد و تخریب میکنند، همه یک حکم ندارند برخی جوانان و نوجوانانی هستند که بر اثر هیجان ناشی از ملاحظه یک برنامه اینترنتی به خیابان میآیند. چنین افرادی را می توان با یک تنبیه متوجه کرد که اشتباه میکنند.
🔻در مجموع همه کسانی که به خیابان آمدهاند در مقابل ملت ایران و جوانان مؤمن و غیور، عده بسیار کمی هستند
🔻البته برخی از این افرادی که به خیابان میآیند، از بازماندههای عناصر ضربه خورده از جمهوری اسلامی همچون منافقان، تجزیهطلبان، سلطنتطلبان و خانوادههای ساواکیهای منفور هستند که قوه قضاییه باید به تناسب مشارکت در تخریبها و ضربه به امنیت خیابانها، مجازات تعیین، و آنها را محاکمه کند.
@Fahma_KanoonTaha
#شهیدانه
یه جوری خوب باش که وقتی دیدنت بگن:
اینزمینی نیست قطعا #شهید میشه...
#شهید_محمدحسین_محمدخانی
#روزتون_شهدایی⚘️
@Fahma_KanoonTaha
دانشگاه صنعتی شریف به نام کسی است که سازمان منافقین، حامیان اصلی آشوب در این دانشگاه این دانشجوی نخبه را به شکل فجیعی کشتند.
محسن سیدخاموشی، از عوامل اصلی ترور شریفواقفی، در دادگاه اعترافات هولناکی کرد.
محسن در جلسه دادگاه که با حضور والدین سیدمجید برگزار شد و تلویزیون شاهنشاهی آن را به صورت مستقیم پخش کرد، گفت: «در محل قرار، علی و بعد حیدر و حسن هم آمدند. شش ماشین قهوهای را هم با خود آورده بودند. ... وسایل ضروری از جمله کلرات، بنزین، برزنت، ابر، نایلون، هر کدام یک دست لباس اضافی برای خود آورده بودیم، میخ پنجری و لُنگ را داخل ماشین گذاشتم و صندوق عقب را مرتب کردیم.
اول یک ورقه نایلون زیر انداختیم. بعد برزنت را روی آن کشیدیم، بعدا ابر را روی برزنت کشیدیم. حدود سه کیلو کلرات در بستههای یک کیلویی در داخل ماشین گذاشتیم. یک پیت هم خریدیم و آن را پر از آب کرده داخل ماشین گذاشتیم. طرح بدین شکل بود که روبهروی کوچه ادیب الممالک یک همشیره بایستد، بعد وقتی سید مجید شریفواقفی وارد کوچه شد، همشیره برود و عباس وارد کوچه شود و سید مجید را بکشد، بعد جسد را دو نفری (عباس و حیدر) با هم حمل کنند، در صندوق عقب بگذارند و بعد سوار شده بروند. ... حیدر سر قرار سید مجید شریفواقفی رفت. من و عباس هم ماشین قهوهای را به کوچهای برده نمرهها را باز کرده و نمرههای جعلی را پشت شیشههای آن گذاشتیم و به محل عمل رفتیم؛ ماشین را دم کوچه باریک گذاشتیم و ایستادیم.
چند لحظه بعد، علی با ناراحتی آمد و گفت: همشیره سر قرار خود نیامده چه کار کنیم؟ عباس گفت: مهم نیست؛ من طوری میایستم که نیمی از کوچه را ببینم. ما ایستاده بودیم که دیدیم همشیره با چادر آمد و روبهروی کوچه ایستاد. حدود یک ربع گذشت که همشیره رفت. عباس از من خداحافظی کرد و داخل کوچه شد لحظهای بعد صدای شلیک گلوله بلند شد. من لنگ را برداشته و داخل کوچه شدم که دیدم سید مجید شریفواقفی با صورت روی زمین افتاده. لنگ را روی صورت او گذاشتم و برگشتم؛ ماشین را روشن کرده دستمالی، تر کردم. وقتی عباس و حیدر جسد را داخل ماشین گذاشتند، من خونهای روی سپر را پاک کردم و با هم سوار شدیم و رفتیم.
عباس از جلو یک تیر به صورت او شلیک کرد و حیدر هم یک تیر به پشت سرش شلیک کرد بعد دو نفری جسد را داخل ماشین آوردند. چند زن از دیدن صحنه داد و فریاد کردند که حیدر سر آنها داد کشید: «ما پلیسیم، دور شوید.» کسی که کشته شد خرابکار بود. ازطریق کوچه آب منگل و شهباز رفته و از آنجا به خیابان عارف، نزدیک میدان خراسان رفتیم. حیدر پیاده شد و من و عباس وارد جاده مسگرآباد شدیم. همان موقع که سید مجید شریفواقفی روی زمین افتاده بود، اسلحهاش را از کمرش برمیدارند، همان اسلحهای که از انبار تخلیه کردند، ولی نارنجکش را برنمیدارند و نارنجک از کمرش میافتد و عباس و حیدر نفهمیده بودند در نتیجه نارنجک در کوچه ماند. من و عباس در جاده مسگرآباد، همان جایی که وحید افراخته علامت داده بود، رفتیم ولی جایی برای سوزاندن جسد نبود زیرا همان لحظهای که ماشین را پارک کردیم، یک گله گوسفند و چند مرد نزدیک ما شدند.
در هر صورت ما از منطقه دور شدیم و در امتداد جاده قدیم پیش رفتیم. بالاخره جایی یافتیم در ۱۸کیلومتری جاده مسگرآباد که چالههای زیادی داشت. بعد از مدتی معطلی، بالاخره جسد را از ماشین پایین انداختیم و کلرات را روی جسد ریختیم، مخصوصا روی صورتش، بعد بنزین ریختیم، بعد دستهای خود را و ماشین را تمیز کردیم؛ بعد مقداری هم بنزین روی دست و پای عباس ریخته شد. در همان حال فندک را زد: از جسد شعله طولانی بلند شد و از دست و پای عباس هم شعله بلند شد مقداری عقب رفته، من روی او پریدم و او را زمین زده و شعله را خفه کردم. وقتی بلند شدیم، متوجه شدیم که شعله به درِ صندلی عقب ماشین گرفته به سرعت داخل ماشین پریده و ماشین را از شعلهها دور کردم.
در گودالی جسد را انداخته و کلرات و بنزین روی آن ریختیم. جیبهای آن را تخلیه کردیم، ۲۰ عدد قرص سیانور داشت و مقداری نوشته که آیه قرآن در آن بود و حدود ۴۰۰ تومان پول.»
✍ امیرسیاهپوش
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دوربین مخفی اغتشاشات ۱۴۰۱
🔹️آتش زدن پرچم ایران توسط فرستاده ی مسیح علی نژاد در پارک ملت تهران که با استقبال گرم مردم مواجه شد!
@Fahma_KanoonTaha
🔴 میدونستید مریم رجوی جلاد دانشجوی #دانشگاه_شریف بوده؟!
دیشب خیلی سطح شعارها زننده بود و دور از شأن نخبگان، نخبه بودن دلیل بر درست رفتار کردن نیست.👇
مثل علی یونسی و امیرحسین مرادی دو دانشجوی المپیادی دانشگاه شریف که ۳ سال پیش به دلیل همکاری با منافقین برای بمبگذاری بازداشت شدن
دانشجوی شریف بودن دلیلی بر خطا و اشتباه نکردن نیست
در ضمن فقط تعداد محدودی از دانشجویان شریف هنجارشکنی کردند در حد ۲۰۰ ۳۰۰ نفر از چندهزار دانشجوی نخبه شريف که رسانه این جمع اندک رو بزرگ کرد وگرنه دانشجوی ایرانی نماد ادب و فرهنگ و تمدن هست.
عجب
@Fahma_KanoonTaha
یحیی گل محمدی گفته درباره همسران فوتبالیستها حرف نزنید!
جدی؟ کامنتهای زیر عکسهای همسران فوتبالیستها رو دیدین؟ غیرت هم دارید شماها؟
@Fahma_KanoonTaha
✅ «بنده به صراحت میگویم این برنامهریزی کار آمریکا، کار رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی و دنبالهروهای آنها است».
مقام معظم رهبری ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
🔹واکنش هنری میلاد پسندیده به تحلیل رهبر انقلاب اسلامی از حوادث اخیر کشور و بر اساس ماجرای سوزاندن مسجد امام کاظم(ع) رشت
📌حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍لحظه دستگیری عنصر فتنه گر دانشگاه فردوسی مشهد توسط حراست دانشگاه که با چاقو به دانشجویان حمله کرده بود
@Fahma_KanoonTaha
🔴 مهاجرانی: تحلیل آیتالله خامنهای دقیق بود
🔹تحلیل آیتالله خامنهاى جامع، دقیق، روشنگرانه و بههنگام بود. مفسر رادیو BBC فارسى ـ که آخر عمرش را مىگذراند ـ نگران غیبت آیتالله خامنهاى شده بود، از عدم حضور و صداى ضعیف ایشان غصه مىخورد!
🔹این سخنرانى را ایشان و همکاران و ایرانـنال بشنوند و ببینند: «خشکید و کویر لوت شد دنیاشان!».
@Fahma_KanoonTaha
🔴 یک استاد دانشگاه در آمریکا توییت زده که چرا ایران از دیدن موی سر زن ها میترسه؟
▪️یک محقق و نویسنده هم تو آمریکا کوتش کرده و نوشته چرا فرانسه از دیدن زنان های باحجاب میترسه؟
@Fahma_KanoonTaha
🔰 سلبریتیها نباید در کسوت جهتدهی فکری جامعه باشند / چرا مسئولین فرهنگی این نکته را فهم نمیکنند!؟
🔹وقتی میخواید #فتنه_سلبریتی_ها رو با خود سلبریتیها خاموش کنید، مثل اینه که بخواید با بنزین اطفا حریق کنید!
آقایان!
خانمها!
اندیشمندان!
پدیده سلبریتیگرایی شما رو به این مصیبت کشونده.
تموم کنید این بازی دوسر باخت رو…
@Fahma_KanoonTaha
📸⭕ نخبههای ایران کسانی بودند که دانشمند بودند و خدمت به کشورشان کردند، همگی بچه شهرستان و روستایی
🔹نه آن پخمههای بالاشهرنشین که با پول و رفاه تحصیلی نخبگی را به یدک میکشند و از صدقه سر جمهوری اسلامی به دانشگاه شریف رسیدهاند و حالا لگد میزنند
🔹این افراد هرگز برای مملکت مفید نخواهند بود، پایش که برسد سر از سوئیس و کانادا درمیآورند
@Fahma_KanoonTaha