📌 صبری چون صبر تو نیست
◾️ بر بالینش نشستهای کنار پیکر بیجان عزیزِ جانت. دلت نهیب میزند تنها شدی علی. به خدا که تنها خودش میداند، تو فقط پیکر بیجان فاطمه را نمیبینی، تو روزگاری را میبینی که جهل و نادانی، کینه و قساوت، دانه به دانه عزیزانت را قربانی میکند.
◽️ این داغی که از کوچه شروع شد، میرسد به جگرِ پارهپارهی حَسنات، میرسد به سر بریدهی حسینات، میرسد به پیچیدن صدای فریادِ «یا جَداهِ» زینبات در مدینهالنبی که پس از روزهای اسارت و آوارگی، شکایت به پیش جدّش میبَرَد.
◾️ تو میبینی علی جان. تو روزهای غربت را میبینی. روزهای صبوری کردن را، روزهای بیهمدمیات، روزهای بیفاطمهات را میبینی.
کودکانت شیوَن و زاری میکنند و تو سکوت کردهای، دلت آتش گرفته اما خاموشی.
◽️ صبری چون صبر تو در تار و پود هیچ بشری نیست. چرا که تو این چنین خوب صبوری کردن را پشتِ درِ نیم سوختهی همین خانه از فاطمهات به یادگار گرفتی...
🔘 #دلنوشته_مهدوی؛ ویژه #فاطمیه
@Fahma_KanoonTaha
🔸پاداش یک لقمه
در کتاب وسائل الشیعه از ثواب الاعمال از حضرت رضا علیه السلام روایت شده است که در میان بنی اسرائیل قحطی شدیدی شد. زنی لقمه ی نانی داشت، آن را به دهان خود گذاشت که میل کند. سائلی فریاد زد: یا امه الله الجوع آن زن گفت در چنین وقتی سزاوار است که لقمه ی نان خود را صدقه بدهم. پس آن لقمه را از دهانش بیرون آورد و به سائل داد. این زن طفل صغیری داشت که او را با خود به صحرا برد تا هیزم جمع کند. پس، گرگی آن طفل را به دهان گرفت و روانه شد صیحه ی مردم بلند شد و مادر عقب گرگ دوید. پس، خداوند جبرئیل را فرستاد و آن بچه را از دهان گرگ گرفت و به مادرش داد و به آن زن گفت آیا راضی شدی؟ لقمه به لقمه، یه لقمه دادی یک لقمه گرفتی.
🔹پاداش اطاعت از شوهر
امام صادق علیه السلام فرمود: در زمان رسول اکرم صلی الله علیه و آله مردی از انصار برای تامین نیازهای زندگی به مسافرت رفت هنگام خداحافظی با همسرش با او پیمان بست تا از سفر برنگشته از خانه بیرون نرود. زن در خانه اش به سر می برد که به او خبر رسید پدرت بیمار شده است او توسط شخصی از پیامبر اجازه خواست که به عیادت پدرش برود، آن حضرت فرمود: نه، تو در خانه ات باش پیروی شوهر را ادامه بده. مدتی گذشت و به او خبر رسید که بیماری پدرت شدیدتر شده است. او برای بار دوم از پیامبر اجازه خواست و آن حضرت همان پاسخ را داد. بعد از مدتی دیگر پدر زن از دنیا رفت. زن برای پیامبر پیام فرستاد به من اجازه بده بروم بر جنازه ی پدرم نماز بخوانم. حضرت فرمود: نه، در خانه ات باش و اطاعت شوهر را ادامه بده. جنازه پدر آن زن را دفن کردند ولی بخاطر حفظ پیمانی که با شوهر داشت از خانه بیرون نرفت. رسول خدا صلی الله علیه و آله این پیام را برای آن بانوی مطیع فرستاد: اِنَّ اللّهَ قد غَفَرَ لَکِ وَ لِابیکِ بطاعَتکِ لِزَوجِکِ. یعنی خداوند به خاطر اطاعت تو از شوهرت، هم تو و هم پدرت را بخشید.
🔸ابوحمزه ثمالی و دعای او
ابوحمزه ثمالی دخترکی داشت. اتفاقا دخترک به زمین خورد و دستش شکست. او را به شکسته بندی نشان داد شکسته بند گفت باید بسته شود. ابوحمزه به حال دختر رقت آورد و در حق او او دعا کرد. موقعی که شکسته بند می خواست دست دختر را ببندد نگاه کرد دید اثری از شکستگی در آن نیست به دست دیگرش نگاه کرد، دید ان نیز سالم است لذا گفت دست این دختر عیبی ندارد.
مولف - یقین باید داشت که این نتیجه دینداری و اطاعت امر خداوند بوده است چرا که خداوند فرمود اگر شما یک قدم به طرف من بیایید من ده قدم می آیم.
منبع: کتاب از هر خرمنی، خوشه ای
نویسنده: حاج سید باقر موسوی
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#مسابقه_بانوی_بی_حرم #انسان_دویست_و_پنجاه_ساله #مقام_معظم_رهبری #فاطمیه #ما_بچههای_مادر_پهلو_شکسته
#مسابقه_بانوی_بی_حرم
#انسان_دویست_و_پنجاه_ساله
#مقام_معظم_رهبری
#فاطمیه
#ما_بچههای_مادر_پهلو_شکسته_ایم
⏪ #بخش_هفتم
☘️...زنی، آن هم در سنین جوانی، از لحاظ مقام معنوی به جایی می رسد که بنا بر آنچه که در بعضی روایات است، فرشتگان با او سخن می گویند و حقایق را به او ارائه می دهند."محدثه" است؛ یعنی کسی است که فرشتگان با او حدیث می کنند و حرف می زنند .
☘️این مقام معنوی و میدان وسیع و قله رفیع، در مقابل همه زن های آفرینش و عالم است. فاطمه زهرا در قله این بلندای عظیم ایستاده و به همه زنان عالم خطاب می کند و آنها را به پیمودن این راه دعوت می نماید. آنهایی که در طول تاریخ - چه در جاهلیت قدیم و چه در جاهلیت قرن بیستم - سعی کرده اند که زن را تحقیر و کوچک کنند و او را دلبسته به همین زخارف و زینت های ظاهری معرفی نمایند و پایبند مد و لباس و آرایش و طلا و زیور آلات کنند و وسیله و دست مایه ای برای خوش گذرانی های زندگی وانمود نمایند و عملا در این راه قدم بردارند، منطق آنها منطقی است که مثل برف و یخ، در مقابل گرمای خورشید مقام معنوی فاطمه زهرا علیها السلام ذوب می شود و از بین می رود.
☘️اسلام، فاطمه - آن عنصر برجسته و ممتاز ملکوتی - را به عنوان نمونه و اسوه زن معرفی می کند. آن، زندگی ظاهری و جهاد و مبارزه و دانش و سخنوری و فداکاری و شوهرداری و مادری و همسری و مهاجرت و حضور در همه میدان های سیاسی و نظامی و انقلابی و برجستگی همه جانبه او که مردهای بزرگ را در مقابلش به خضوع وادار می کرد، آن هم مقام معنوی و هم پایه و هم وزن و هم سنگ امیرالمومنین و پیامبر بودن اوست.
☘️زن، این است. الگوی زنی که اسلام می خواهد بسازد، این است در زندگی زهرای اطهر سلام الله علیها یک نکته هست که باید به آن توجه کرد. البته، ما در تعریف مقامات معنوی آن بزرگوار وارد نمی شویم و قادر هم نیستیم که مقامات معنوی فاطمه اطهر سلام الله علیها را بفهمیم و درک کنیم. حقیقتا در اوج قله معنویت انسانی و تکامل بشری، فقط خداوند است که چنین بندگانی را - و کسانی که هم طراز آنها باشند - می شناسد و مقام آنها را می بیند.
☘️لذا فاطمه زهرا را امیرالمومنین و پدر بزرگوار و اولاد معصومینش می شناختند. مردم آن زمان و زمانهای بعد و ما نیز در این روزگار نمی توانیم آن درخشندگی و تلألؤی معنویت را در آن بزرگوار تشخیص بدهیم.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#مسابقه_بانوی_بی_حرم #انسان_دویست_و_پنجاه_ساله #مقام_معظم_رهبری #فاطمیه #ما_بچههای_مادر_پهلو_شکسته
#مسابقه_بانوی_بی_حرم
#انسان_دویست_و_پنجاه_ساله
#مقام_معظم_رهبری
#فاطمیه
#ما_بچههای_مادر_پهلو_شکسته_ایم
⏪ #بخش_هشتم
🍃✨نور درخشان معنوی، به چشم همه کس نمی آید و چشم های نزدیک بین و ضعیف ما قادر نیست که آن جلوه درخشان انسانیت را در وجود این بزرگواران ببیند.
🍃✨بنابراین، در صحنه تعریف معنوی فاطمه زهرا سلام الله علیها وارد نمی شویم؛ لیکن در زندگی معمولی این بزرگوار، یک نکته مهم است و آن جمع بین زندگی یک زن مسلمان در رفتارش با شوهر و فرزندان و انجام وظایفش در خانه از یک طرف، و بین وظایف یک انسان مجاهد غیور خستگی ناپذیر در برخوردش با حوادث سیاسی مهم بعد از رحلت رسول اکرم صلی الله و علیه و اله و سلم که به مسجد می آید و سخنرانی و موضع گیری و دفاع می کند و حرف می زند؛
🍃✨و یک جهادگر به تمام معنا و خستگی ناپذیر و محنت پذیر و سختی تحمل کن است، از طرف دیگر، همچنین از جهت سوم؛ یک عبادتگر و بپادارنده نماز در شبهای تار و قیام کننده لله و خاضع و خاشع برای پروردگار است و در محراب عبادت، این زن جوان مانند اولیای کهن الهی، با خدا راز و نیاز و عبادت می کند.
🍃✨این سه بُعد را با هم جمع کردن، نقطه درخشان زندگی فاطمه زهرا علیها السلام است. آن حضرت، این سه جهت را از هم جدا نکرد.
بعضی خیال می کنند انسانی که مشغول عبادت می باشد، یک عابد و متضرع و اهل دعا و ذکر است و نمی تواند یک انسان سیاسی باشد.
یا بعضی خیال می کنند کسی که اهل سیاست است - چه زن و چه مرد - و در میدان جهاد فی سبیل الله حضور فعال دارد، اگر زن است، نمی تواند یک زن خانه با وظایف مادری و همسری و کد بانویی باشد و اگر مرد است، نمی تواند یک مرد خانه و دکان و زندگی باشد.
🍃✨خیال می کنند اینها با هم منافات دارد؛ در حالی که از نظر اسلام، این سه چیز با یکدیگر منافات و ضدیت که ندارد، در شخصیت انسانِ کامل، کمک کننده هم است.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
#مسابقه_بانوی_بی_حرم #انسان_دویست_و_پنجاه_ساله #مقام_معظم_رهبری #فاطمیه #ما_بچههای_مادر_پهلو_شکسته
#مسابقه_بانوی_بی_حرم
#انسان_دویست_و_پنجاه_ساله
#مقام_معظم_رهبری
#فاطمیه
#ما_بچههای_مادر_پهلو_شکسته_ایم
❓سوالات مسابقه #بخش_دوم
1️⃣ لقب ام ابیها چه زمانی به حضرت زهرا(س)اختصاص یافت؟
الف) شعب ابیطالب - پس از وفات حضرت خدیجه(س)
ب) شعب ابیطالب - پس از وفات ابوطالب(ع)
ج) مورد الف و ب صحیح است
2️⃣ جایگاه حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع) نسبت به یکدیگر با توجه به حدیث ارائه شده در بخش ششم کتاب کدام است؟
الف) علی(ع) مقام بالاتری از فاطمه زهرا(س) دارند.
ب) عِدل، هم پایه و هم سنگ یکدیگر هستند.
ج) فاطمه زهرا(س) در مقام و رتبه بالاتری قرار دارند.
3️⃣ «محدثه» به چه معناست؟
الف) کسی که فرشتگان با او سخن می گویند.
ب) کسی که دیگران از او احادیث را نقل می کنند.
ج) به گویندگان حدیث اطلاق می شود.
4️⃣ حضرت زهرا(س) در زندگی خود سه دوره داشتند:
الف) یک زن خانه دار با مسئولیت همسر و فرزندان؛
ب) مجاهد غیور و خستگی ناپذبر و مدافع حریم ولایت؛
ج) عبادت شبانه و خضوع و خشوع در محراب عبادت؛
5⃣ با توجه به موارد فوق نگاه کلی اسلام به مسئولیت های زنان چیست؟
الف) اولویت خانه داری و همسر داری و فرزند داری و عبادت شبانه و...
ب) جهاد در راه خدا و حضور در میدان سیاسی
ج) جمع بین سه مسئولیت و عدم منافات این مسئولیت ها با یکدیگر
📝پاسخ های خود را تا یکشنبه ۹۹/۱۰/۲۱ ساعت ۲۱ به شماره ۳۰۰۰۱۱۲۲ پیامک کنید.
🏆اعلام اسامی برندگان: دوشنبه ۹۹/۱۰/۲۲
📡 شما هم با نشر این مسابقه در فضای مجازی مبلغ فرهنگ فاطمی باشید.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
💠 سوال ۱: کدام گزینه #غلط است؟ الف) اصل دوم در مدیریت، عقلانیت و جامعیت است. ب) مرد باید برای مدیریت
عرض سلام و ادب🌹
برندگان مسابقه سه شنبه های مهدوی این هفته:
1️⃣ حسین آمن از قم
2️⃣ سیده ساجده میرعماد از دامغان
3️⃣ مرضیه اکبری باصری از جهرم
4️⃣ زهرا خوری
جواب صحیح سوالات:
سوال ۱: الف سوال ۲: د سوال ۳: ب
@Fahma_KanoonTaha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آن_سوی_مرز
#حاج_قاسم
🌺 اینجا یکی از کشورهای
آفریقایی است.....
پدر و مادر این پسر نامش
را #قاسم_سلیمانی گذاشتند.
مراسم ویژه ی نام گذاری
را ببینید...
@Fahma_KanoonTaha
بچهها
اصرار بر امر حق
داشته باشید.
یه چیزی فهمیدی خوبه،
ولش نکن؛
سخته اولش،
ولی بعدش مَلَکه میشه...
حاج حسین یکتا
@Fahma_KanoonTaha
🌼 چرا مسلمانان گوشت خوڪ نمی خورند؟!
"مختصرے در مورد #گوشت_خوڪ"
✍خوڪ جسد و مردار گندیده می خورد حتی اگر مردار پدرش باشد. خوڪ همه چیز می خورد حتی ادرار و مدفوع خود و دیگر حیوانات. مقدار سم ڪشنده در گوشت خوڪ ۳۰ برابر گوشت گوسفند است. خوڪ عرق نمی ڪند، پوست خوڪ اسفنجی است بە همین دلیل تمام ڪثیفی ها را جذب خود می ڪند این خود فاجعە است.
براے هضم ڪردن گوشت گوسفند به (٦-۹) ساعت زمان نیاز است و جگر انسان براے جذب ڪردن مقدار ڪمی از سم زمان زیادے نیاز دارد؛ اما براے هضم گوشت خوڪ به (۱-۲) ساعت زمان نیاز است به همین دلیل جگر پوشیده و مملو از آن سم ڪشنده خواهد شد. جنس نر خوڪ با هر حیوان دیگرے جفت می شود حتی اگر جفتش هم نر باشد به همین دلیل خوڪ منبع بسیارے از بیمارےهاست ۳ ساعت بعد از ڪشتن خوڪ کِرم از بدنش خارج می شود...
نوعی کِرم در گوشت خوڪ موجود است ڪەنە با پختن و نە سرخ ڪردن(برشتە) از بین نمی رود. پختن گوشت خوڪ نیاز بە ۶ ساعت زمان دارد. گوشت خوڪ قابل سرخ ڪردن نیست زیرا ڪم ڪم آب می شود تا چیزے از آن باقی نمی ماند (مانند گوشت انسان)
💥در سر خوڪ خون لختە زیادے جمع شدە است چون خوڪ تنها حیوانی است ڪە نمی تواند سرش را بە طرف بالا بلند ڪند. ڪرڪ و موے خوڪ جز با سوزاندن از بین نمی رود. خوڪ هرگز چیزے را ڪه می خورد بو نمی ڪند بلڪە اگر خوراڪش پاڪ هم باشد قبل از خوردن آب دهان و بینی اش را به آن می مالد. ڪسانی ڪه سازننده تاتو هستن اول روے پوست خوڪ آن را تست می کنند.
@Fahma_KanoonTaha
❣امام صادق علیه السلام:
✨ الْعَبْدُ كُلَّمَا ازْدَادَ لِلنِّسَاءِ حُبّاً ازْدَادَ فِي الْإِيمَانِ فَضْلًا.
هر چه محبت مرد بر زن بیشتر گردد، بر فضیلت ایمانش افزوده می شود.
📚 من لایحضره الفقیه ج ۳، ص ۳۸۴، ح ۴۳۵۰ – وسایل الشیعه ج ۲۰، ص ۲۴، ح ۲۴۹۳۱
@Fahma_KanoonTaha
✅ #خوردن_گردو
✍امام علی(ع): خوردن گردو در زمستان، کلیه ها را گرم مى کند و سرما را دفع مى کند.
📚کافی، ج ۲، ص ۳۴۰
@Fahma_KanoonTaha
🔻جذب حداکثری جوانان، سیره شهید سلیمانی و همرزمانش
🔸شهید حاج قاسم سلیمانی روایت میکرد: من روزی از هواپیما پیاده میشدم، جوانی را دیدم که از این شلوارهای مد جدید که معمولا بخشی از این شلوار پاره هست، از این شلوارهای جین پاش بود، به من گفت که من میتونم مدافع حرم بشم؟ من تعجب کردم، گفت میدونم من را نمیپذیرید اما میدانی من دوست کی هست؟ گفتم نه، گفت من دوست سید ابراهیمم.
🔹(سید ابراهیم از بهترین فرماندهان ما بود، فرماندهان فاطمیون که خودش را به عنوان افغانی جا زد و وارد جبهه شد، بعد جبهه او را گرفت، نگه داشت، نگذشت برود و روز تاسوعای سه سال قبل به شهادت رسید) من تعجب کردم که گفت من دوست سید ابراهیم هستم.
🔸شهیدی که یکی از خصوصیاتش ترسیم راه بود. یک تحرک عظیمی، یک معنویت جدیدی و یک دگرگونی جدیدی در جامعه ما در جوانان ما در سطوح گوناگون فرهنگ، این مدافع حرم ایجاد کرد.
@Fahma_KanoonTaha
✊ ایستاده اند پای امام زمان خویش...
♦️امروز ۲۱ دی ماه سالروز شهادت
۱۳ شهید مدافع حرم گرامی باد.
🕊شهیدمدافع حرم حسین امیدواری
🕊شهیدمدافع حرم مصطفی چگینی
🕊شهیدمدافع حرم امیرعلی محمدیان
🕊شهیدمدافع حرم مجید قربانخانی
🕊شهیدمدافع حرم مرتضی کریمی
🕊شهیدمدافع حرم عباس آسمیه
🕊شهیدمدافع حرم محمد آژند
🕊شهیدمدافع حرم میثم نظری
🕊شهیدمدافع حرم رضا عباسی
🕊شهیدمدافع حرم علیرضا مرادی
🕊شهیدمدافع حرم مهدی حیدری
🕊شهیدمدافع حرم محمد اینانلو
🕊شهیدمدافع حرم عباس آبیاری
💐شادی ارواح طیبه شهدا صلوات
@Fahma_KanoonTaha
🥀🕊در این دنیا نجنگیدند و رفتند
بہ روی مرگ خندیدند و رفتند
پریدند و قفسها را شكستند
بہ روی شانہ باران نشستند🕊🥀
🌹🕊پنجمین #سالگرد_شهادت
شهدای یگان فاتحین سپاه سیدالشهدا در کربلای خانطومان گرامی باد.
@Fahma_KanoonTaha
🔸مسیر تهران ـ نطنز رو اگه انسان هفتهای یک بار تردد کند، خیلی خستهکننده خواهد بود. آقا مصطفی هفتهای دو یا سه بار این مسیر رو میرفت و برمیگشت.
🔹روزهگرفتن در سایت نطنز هم خیلی سخت بود؛ هوا آنقدر گرم میشد که لبها ترک برمیداشت و خون میآمد. همه اینها نشاندهنده سختیهای ایشون بود ولی هیچ وقت از سختیها نمیگفتن.
🔸یک بار پیش آیتالله خوشوقت رفته بودن و از ایشون پرسیده بودن که "ظهور چقدر نزدیکه؟"
آقای خوشوقت فرموده بودن "این بستگی داره که شما در نطنز چه کار میکنید."
🔹یک بار که خیلی گلایه کردم، مصطفی فرمایشهای آقای خوشوقت رو گفت، من دیگه گلایه هم نکردم. چون احساس میکردم اگه بخوام جلویش رو بگیرم، جلوی امام زمان(ع) ایستادم.
راوی: همسر شهید
پ.ن:
حقوقدانانی که به دنبال رضایت غرب بودند، ظهور امام زمان(عج) رو به تاخیر انداختند...
🗓 ۲۱ دی ماه، سالروز شهادت مصطفی احمدی روشن
@Fahma_KanoonTaha
🔴 چرا آفریقای جنوبی با توجه به روابط خوبی که با فرانسه دارد ولی از این کشور واکسن فلج اطفال نمی خرد؟!
🔺این مطلب را بخوانید و بعد ببینید چرا عده ای اصرار می کنند بریم از این کشورها واکسن کرونا بخریم!
@Fahma_KanoonTaha
99-10-21(hosseinighomi).mp3
13.18M
📚 سیره تربیتی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
👤 #حجت_الاسلام_حسینی_قمی
🗓 یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۱
@Fahma_KanoonTaha
بهترین الگو - قسمت چهاردهم.mp3
14.47M
🎙 #صوت_مهدوی؛ #پادکست
📝 #بهترین_الگو - قسمت ۱۴
👤 اساتید #شجاعی و #پناهیان
⭕️ مسئلهی انقلابی در شرق که مقدمهساز انقلاب جهانی حضرت مهدی است.
🏴 ویژه #فاطمیه
📎 #انقلاب_و_مهدویت
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
✨زیارت حضرت امیرالمومنین(ع) در روز یکشنبه 🌸 این زیارت به روایت کسی است که امام زمان(عج) را در بیدار
✨روز دوشنبه روز امام حسن(علیهالسلام) و امام حسین(علیهالسلام) است
در زیارت حضرت امام حسن(علیهالسلام) می گویی:
السَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ رَسُولِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَبِيبَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صِفْوَةَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَاللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صِرَاطَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا بَيَانَ حُكْمِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نَاصِرَ دِينِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَاالسَّيِّدُالزَّكِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْبَرُّ الْوَفِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْقَائِمُ الْأَمِينُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَالِمُ بِالتَّأْوِيلِ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْهَادِى الْمَهْدِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الطَّاهِرُ الزَّكِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا التَّقِىُّ النَّقِىُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْحَقُّ الْحَقِيقُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الشَّهِيدُ الصِّدِّيقُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ وَ رَحْمَةُ اللّٰهِ وَ بَرَكاتُهُ.
در زیارت حضرت امام حسین(علیهالسلام) میگویی:
السَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ سَيِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِينَ، أَشْهَدُ أَنَّكَ أَقَمْتَ الصَّلاَةَ، وَ آتَيْتَ الزَّكَاةَ، وَ أَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ، وَ نَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ، وَ عَبَدْتَ اللّٰهَ مُخْلِصاً، وَ جَاهَدْتَ فِى اللّٰهِ حَقَّ جِهادِهِ حَتَّىٰ أَتَاكَ الْيَقِينُ، فَعَلَيْكَ السَّلامُ مِنِّى مَا بَقِيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهَارُ، وَ عَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، أَنَا يَا مَوْلَاىَ مَوْلىً لَكَ وَ لِآلِ بَيْتِكَ، سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَكُمْ، وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُمْ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَ جَهْرِكُمْ، وَ ظَاهِرِكُمْ وَ بَاطِنِكُمْ، لَعَنَ اللّٰهُ أَعْداءَكُمْ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَالْآخِرِينَ، وَ أَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللّٰهِ تَعالىٰ مِنْهُمْ، يَا مَوْلَاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ، يَا مَوْلَاىَ يَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ، هٰذا يَوْمُ الإِثْنَيْنِ وَ هُوَ يَوْمُكُما وَ بِاسْمِكُما وَ أَنَا فِيهِ ضَيْفُكُما، فَأَضِيفانِى وَ أَحْسِنا ضِيَافَتِى، فَنِعْمَ مَنِ اسْتُضِيفَ بِهِ أَنْتُمَا، وَ أَنَا فِيهِ مِنْ جِوارِكُما فَأَجِيرانِى، فَإِنَّكُمَا مَأمُورانِ بِالضِّيافَةِ وَالْإِجارَةِ، فَصَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكُمَا وَ آلِكُمَا الطَّيِّبِينَ.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
8⃣5⃣1⃣ میثم بحرانی در شرح نهج البلاغه و همچنین ابن ابو الحدید، روایت کرده اند که: در سفر اول تورات،
⏪ #باب_هشتم بیان احادیثی که در #شأن_حضرت_داود علیه السلام آمده است
9⃣5⃣1⃣ محمد بن یعقوب از محمد بن یحیی از احمد بن محمد از محمد بن سنان از مفضل از ابو جعفر علیه السلام نقل کرده که حضرت فرمود: خداوند به داود علیه السلام وحی کرد: اگر یکی از بندگانم فقط به من متوسل بشود نه به شخص دیگری از مخلوقاتم و من این تمسک را از نیتش بشناسم، اگر آسمانها و زمین هم علیه او مکر و کید کنند، من برای او راه فرار از مکر آنها را قرار می دهم. و هر کس از بندگانم متوسل به یکی از مخلوقاتم باشد و من از نیتش این را بشناسم، همه اسباب آسمانها و زمین را برایش قطع می کنم و برای من مهم نیست که او در کجا به هلاکت می رسد.
@Fahma_KanoonTaha
کانون طه آبپخش
⏪ #باب_هشتم بیان احادیثی که در #شأن_حضرت_داود علیه السلام آمده است 9⃣5⃣1⃣ محمد بن یعقوب از محمد بن
0⃣6⃣1⃣ و از علی بن ابراهیم از پدرش از القاسم از منقری از حفص بن غیاث از ابو عبدالله علیه السلام نقل کرده که حضرت فرمود: خداوند به داود علیه السلام وحی کرد. میان من و خودت عالمی را که شیفته دنیا است، قرار مده. تا تو را از طریق محبت من باز دارد. زیرا اینها راهزنان راه بندگان من هستند. کوچکترین کاری که من با این قبیل علماء می کنم این است که لذت مناجات خودم را از دل آنها بیرون می کنم. ابن بابویه، این حدیث را در کتاب علل از محمد بن حسن بن ولید از صفار از علی بن محمد قاشانی از قاسم بن محمد اصفهانی از سلیمان بن داود منقری از حفص بن غیاث، به همان مضمون نقل کرده است.
@Fahma_KanoonTaha
📚 سیره اخلاقی و سبک زندگی حضرت زهرا(علیهاالسلام)
✍🏻 #محمد_رضا_جباری
📇 #معارف
در سخن آغازین این کتاب به بحث «سبک زندگی اسلامی» به عنوان یکی از دغدغههای مهم مورد توجه اصحاب فکر و فرهنگ و مطالبهای جدی مقام معظم رهبری پرداخته شده است.
نگارنده در فصل اول کتاب به عنوان معناشناسی به موضوعاتی همچون: اخلاق، اخلاق فردی، اخلاق اجتماعی و اخلاق خانوادگی و اجتماعی و در نهایت سبک زندگی پرداخته است.
فصل دوم کتاب به بحث اخلاق فردی در دو موضوع خصلتهای مرتبط با نیازهای جسمانی که عبارتند از: تغذیه، پوشاک، بهداشت، آراستگی و زینت، خواب و استراحت، کار و معیشت، و خصلتهای مرتبط با شخصیتهای معنوی در محورهای معرفت و بصیرت، نگاه توحیدی، توکل، تقید به شریعت و اوامر خدا و رسول(ص)، اهتمام به عبادات سخت و طاقتفرسا، صبر و استقامت، سکوت و صداقت و حجب و حیا را مورد بررسی قرار داده است.
فصل سوم این کتاب شامل موضوع تبین اخلاق خانوادگی حضرت زهرا(س) در چهار محور شیوه رفتار با والدین، رفتار با همسر، فرزندان، خویشاوندان و... میباشد. فصل چهارم نیز با موضوع «اخلاق اجتماعی» موضوعاتی چون حضور موثر در عرصههای اجتماعی، رعایت آداب دینی در روابط اجتماعی، دگرگونی و پرهیز از خودمحوری، خدامحوری در دوستی ها و دشمنی ها، عدالت گرایی و ظلمستیزی و خدمات علمی و فرهنگی حضرت صدیقه طاهره(س) را در بر میگیرد.
@Fahma_KanoonTaha